- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.561
canım kulak çubuğu ile çalışabilirsin ama ben küçük parmağımla başlamıştım sonra serçe parmak sonra orta ve 2 parmak birden falan... en sonda mumdan aparat yapım şimdi onunla çalışıyorum..
okuyan sitem ediyorum sanacak başlığımdaaa yetti gayri bukadar diyom sanacakya gökçe sen olmazsan ben ne yapardım bütün arkadaşlar sagolsun ama sen başkasın çok hakkın geçti ve halen geçiyor allah razı olsun dilerim rabbim seni zor günde birakmasın
kulak çubuğuyla nasıl çalışçam kızlar.ben direk dilatörle başladım.parmak yapamıyorum yani kendi vücudumdan bişeyi oraya sokmak çok zor geliyor.doktora giitğimde doktor parmak verdi.ben parmakla yapamıyorum düşüncesi bile midemi bulandırıyo dedim.dilatörle çalış dedi.dilatr sipariş verdim.aldım ilk denemede yarısını aldım.ama o takılan yerde kalıyorum.o yüsden birazdaha ince bişeyle çalışmak istiyorum.kulak çubuğunu kaçartane kullandınız.
Ben bu yanmadan kurtulamiyorumilk denememde isaret parmagimi ve es parmaginin tamamini hemen alabildim ama ilk giris cok canimi yakiyor egzersizlerin devamini getiremedim anlayacaginiz 6aydir hep ayni yanma bu sekilde surekli yara varmis acisi ceken varmi dr a gittim sadece kizariklik var dio her gittigimde
ha bide egzersilerle kaç günde yendin
hayal dun anıden cıkmak zorunda kaldım gelırsen eger yazımı okursun ben baya egzersızlerle ugrastım belkı 2 ay veya daha fazla yenerkende allttakı pozısyonda yendım gorusuruz tekrar ıns
kulak çubuğuyla nasıl çalışçam kızlar.ben direk dilatörle başladım.parmak yapamıyorum yani kendi vücudumdan bişeyi oraya sokmak çok zor geliyor.doktora giitğimde doktor parmak verdi.ben parmakla yapamıyorum düşüncesi bile midemi bulandırıyo dedim.dilatörle çalış dedi.dilatr sipariş verdim.aldım ilk denemede yarısını aldım.ama o takılan yerde kalıyorum.o yüsden birazdaha ince bişeyle çalışmak istiyorum.kulak çubuğunu kaçartane kullandınız.
talımmmmm. aynı duygular bizde de vardı... parmak mı ıııyyyy falan.. bir gün eşim kızdı bana hiç çabalamıyorsun beni sevmiyor musun falan diye içim parçalandı..bütün malzemeleri almıştı bana.. o hızla bi gittim eldiveni taktım elime azıcık kayganlaştıcı sürdüm küçük parmağımla şöyle bi denedim cuk diye girdi.. nolur zorla kendini hiç acı yok eğer acıyorsa zaten popona bak nasıl sıkıyorsun orayı popondan anla... hemen gevşet kendini sal..
ben emla kullandığım için yanma oluyordu.. eğer kendini sıkmıyorsan kullandğın bişey yapıyor olabilir mi acaba ????????????????????
ha bide egzersilerle kaç günde yendin
evet evet doğruuu bacımmmm hmmmmmm ne desemki şimdi bilemedim sen hemen randevo all devlete gideceksen aç sistemden al randevonu vee gitttttttt hatta aile hekimlerinde kan testinde bilene çıkarrr yahu hamileysen öyle bir düşme falan desemmm daha yeni regln bitmedimiii ayyyyy mina kızzzz doktora gitmen farz olduuu...
gökce hanım gökce hanım mesajınız var stop. bi bakıveriniz lütfen stop.
hopefor baktım yazdım bileneeeeeeee çok çok sağollll yaapcammm tekrar
defne yaprağını bulamadım 1 aktara sordum yarın başka caddeden gelecem inşlh bulurummm aktarlard
wawwwwwwwwww bacım sen harikasınnnn şimdi 8cmlikde rahatsın gitgellerde içinde bekeltmelerde dimi....
o halde 9cm -10cm olarak geçişni yap zaten 12 olunca eşli denemeye geçersinnnnnnnn bileeee tam girmiyor diyosun yaaa ucunu dikkat et azcık p...s gibi ayarlamayı çalış inann 8 cm giriyorsa bile penis dahakolayyyy bunu sende yaaşyınca ancaaa yazacaksın ben gibi.... bence içinde bekletmeyiii deneee 15 dkk
20dkk
30 dkk
sonraaa 10cm yappp bakalım illa hergün 1cm artırmana gerek yok bir öncekinde en rahat hale gel sonraaaa yani ama yok bence cuma cmrtesi pazarrrr sen bitttin :)
aparatı rahatlıkla alana kadar devam et sonra es denemesınde p..n daha kolay en azından aparat daha sert ve yakıyo o yakmaz yapınca goruceksın bak ıns tez zamanda guzel haberler alırız senden de
bacım sen bir git doktorada bizleri burayı paniklettin ... sana dediğim doktoru ilk etap için cidden öneririmmmm .. ne yaptın aldınmı yarına dediğimden randevo...gökçe sağol kardeşim benim.çok ilgilendin.Allah senden razı olsun.ya buranın ablası annesi psikoloğu doktoru herşeyisin .çok sağol.iyiki varsın canım
kızlarr geldimmm . çok şükür kimse gelmeden birazcık deneyebıldım :)) serçe parmagımı yarıdan faazla aldım bugün ama dün olmayan yanmayı hissettim 5 dk sonra da gectı zaten .sadece parmagımı soktum ya hani çıkaramıcakmısım gibi sıkıstı birden çekince de panik oldum ya kalbim deli gibi attı valla çıkmıcak sandımniye öyle oldu ki sizce ?
ama bu senin suçun değilkiiiiiArkadaşlar beni bilmiyor olabilirsiniz, pek sık giremediğimden...biraz eskiyim ben aslında...benle beraber egzersize başlayan herkes yendi...şimdi yeniler katılmış...umarım hepiniz kısa sürede yenersiniz bu illeti...
Aslında ben de yendim ama yendiğime sevinemedim...Sevgili Althea' dan fikrini aldım ama sizlerden de fikir almak istiyorum...Hikayem şu:
Aralık ayı içersinde bir kaç deneme yaptık eşimle...Her seferinde biraz daha ilerledik ve bir keresinde de p..s tamamen içimdeydi...öyle hoppala cuppala ileri geri yapamadık tabi ama tamamını alabildim...kanama olmadı...sonra ocak ayı başında gene denedik gene aynı şekilde oldu...ama bizimki hiç birinde mutlu olmadı, çünkü aklı kanamam olup olmadığındaydı...her seferinde kanaman olmıcak mı diye sordu durdu...ben de egzersiz yaptığımı o nedenle esnemiş olabileceğini anlattım ama pek inanmışa benzemedi bir de bazı kadınlarda kanama olmuyormuş, bazılarının da zarı esnekmiş doğumda yırtılıyormuş dediğimde bana "Bana milyonda bir olan şeyleri anlatıyosun" dedi ve surat asmaya başladı...benimle ilgilenmemeye, öpmemeye, hiç bir şekilde hiç bir tensel temas kurmamaya başladı...kavga ettik saçma sapan başka bir sebepten, bağırdık çağırdık birbirimize ama bu durumdan bahsetmedik...ona daha önce ilişkilerim olduğunu ve el ele tutuşmaktan ileri gitmediğini ve 2-3 ay içersinde bittiğini anlattım, bana neden inanmıyor güvenmiyor anlayamıyorum...çok çaresizim...evliliğimizin ilk zamanlarında bir jinekoloğa gittik, eşim de benimle beraber geldi, doktor bana zarla ilgili bir problem yok dedi, jel verdi...jelle de yapamayınca tekrar gittik aynı doktora, tekrar muayene etti ve vajinismussun ve seni psikiyatriye sevk edicem dedi...ama eşim bana doktorun zarla ilgili normal dediğini duymadığını söylüyor...yani kısacası bana sen kız değildin diyo...çok gurur incitici biliyorum...ama o benim kocam...kanıtlamak istiyorum gerçeği...bu gittiğim jinekolog özel bir hastanedeydi...hasta anamnez bilgilerine rahim ve yumurtalıklar normal diye yazmış zarla ilgili bir ifade yok sanırım...eşimle beraber tekrar gitsek anlatır mı, hatırlar mı...zar normal, ufacık bir yırtık bile oluşmamış demişti...ama saftirik ben gel de eşime de anlat demedim, ama gene de onun yanında da anlattı bişeyler ama bizimki duymamışmış...ne bileyim ne yapacağımı şaşırdım...şimdi sizde olumsuz şeyler söyleyeceksiniz biliyorum, neden eşin sana güvenmiyor, koşulsuz güvenmeli diyeceksiniz, bence de öyle ama gene de kafasında soru işareti kalmasın istiyorum...çünkü ben onun yerinde olsam, türkiye'de sürekli olarak dayatılan ilk gece kanlı çarşaf hikayelerinden sonra, ben de onun gibi düşünürdüm...bu yüzden ona kızamıyorum da...ama benim günahımı alıyor o ayrı...şimdi adet dönemimdeyim 1-2 güne biter...sonra ne yapayım sizce
kızlarr geldimmm . çok şükür kimse gelmeden birazcık deneyebıldım :)) serçe parmagımı yarıdan faazla aldım bugün ama dün olmayan yanmayı hissettim 5 dk sonra da gectı zaten .sadece parmagımı soktum ya hani çıkaramıcakmısım gibi sıkıstı birden çekince de panik oldum ya kalbim deli gibi attı valla çıkmıcak sandımniye öyle oldu ki sizce ?
canımm kendini sıkmışsındır.. öyle durumlarda ıkın . parmağın kendiliğinden kayar dışarı[/
çıkmıcak dıye panıkledım heralde off cok acayıp oldu ya sıcacık hisstttım orayı cok tuhaf :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?