Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kulak çubuğuyla nasıl çalışçam kızlar.ben direk dilatörle başladım.parmak yapamıyorum yani kendi vücudumdan bişeyi oraya sokmak çok zor geliyor.doktora giitğimde doktor parmak verdi.ben parmakla yapamıyorum düşüncesi bile midemi bulandırıyo dedim.dilatörle çalış dedi.dilatr sipariş verdim.aldım ilk denemede yarısını aldım.ama o takılan yerde kalıyorum.o yüsden birazdaha ince bişeyle çalışmak istiyorum.kulak çubuğunu kaçartane kullandınız.

ya gökçe sen olmazsan ben ne yapardım bütün arkadaşlar sagolsun ama sen başkasın çok hakkın geçti ve halen geçiyor allah razı olsun dilerim rabbim seni zor günde birakmasın
okuyan sitem ediyorum sanacak başlığımdaaa yetti gayri bukadar diyom sanacak

neyseeee sen bir yennnn oğluna kzıımı veririzzz masraflar sizdennn ödeşirizz:) tabi bir kızım olursaaaaaa (inşlh) bence ben hiç bişey yapmadım yapmıyorumdaaa sadece bir kaç harf harfler kelimeleri kelimeler cümleelri cümleelr çat pat paragrafları oluşturdu okadar... inşlhh sen durrr hafta sonuna halledince görcezzzzzzzzz seni :)

Ben bu yanmadan kurtulamiyorum ilk denememde isaret parmagimi ve es parmaginin tamamini hemen alabildim ama ilk giris cok canimi yakiyor egzersizlerin devamini getiremedim anlayacaginiz 6aydir hep ayni yanma bu sekilde surekli yara varmis acisi ceken varmi dr a gittim sadece kizariklik var dio her gittigimde

kızlarr merhaba ben eski yenemeyenlerdenim malesef....egzersizi bi türlü beceremediğim için 4 yıldır vajinismus illetiyle uğraşıyorum...sonunda parmak egzersizlerini yapamadığım için dilatörle denemeye karar verdim ve sipariş verdim gerizekalılar bana dilatör yerine vibratör göndermişler,halimi siz düşünün sinir oldum... şimdi dilatör yolladılar inşallah egzersize başlıycam ama bi türlü gelemedi...tam tekrar egzersize başlamaya karar vermiş,kendimi hazır hissetmişken beklemek ve böyle şanssızlıklarla karşılamak çok sinir bozucu...size tek söylüyceğim şey anladım ki bu illet bekleyerek asla ve asla geçmiyor.tek çözüm egzersiz...şayet yapabiliyorsanız pes etmeyin çözene kadar egzersizi bırakmayan benim gibi olmayın...4 yılınızı heba etmeyinnn....herkese kolay gelsin kaderdaşlarım...

msj atamıyorum hopeforla msjlaştğm için dkkm dolmadııı henüzzzz uff bacımmm dur senin için derhal baktımm varrr 16 sını randevo nerede oturyon sen sana harikaaa ii bir dr önerecemmmm ve var 16 sında üstelik devlett ve bana çok dua edecennnnnnnn neredesin tam olarakkk.. ama zekai tahire gideceğne göreee yakınızzz hemmm olsunnn 16 sındaa var devlet varkenn özele gitmene gerek kalamz... dr da önceliğin bay mı bayanmı yoksa işini ii yapsın fark etmezmi... daha önce gittinmi böyle doktoraaaa ona göree cvb verecemmmmmmmmm sistem açıkkk randevoo

talımmmmm. aynı duygular bizde de vardı... parmak mı ıııyyyy falan.. bir gün eşim kızdı bana hiç çabalamıyorsun beni sevmiyor musun falan diye içim parçalandı..bütün malzemeleri almıştı bana.. o hızla bi gittim eldiveni taktım elime azıcık kayganlaştıcı sürdüm küçük parmağımla şöyle bi denedim cuk diye girdi.. nolur zorla kendini hiç acı yok eğer acıyorsa zaten popona bak nasıl sıkıyorsun orayı popondan anla... hemen gevşet kendini sal..

ben emla kullandığım için yanma oluyordu.. eğer kendini sıkmıyorsan kullandğın bişey yapıyor olabilir mi acaba ????????????????????

Son düzenleme:

kızlar şu takılan yer bayaaaaaa bi mesele oldu resimler nerdeydi bi yayınlasanız da hepimiz görsek takılan bir şey varmı orada diye ?????????????????????

gökçe sağol kardeşim benim.çok ilgilendin.Allah senden razı olsun.ya buranın ablası annesi psikoloğu doktoru herşeyisin .çok sağol.iyiki varsın canım

Kayganlastiricida yakiyo emla zaten yakiyo bebeyagi denedim oda ayni. Sıktıgım ıcın olsa gun ıcınde de devam edermı sıkıncada mı yanma oluyor yoksa agrımı.sıktıgım ıcınse en rahat pozısyon hangısı acaba

yeni gelen gelinciklerhoşgeldiniz... o takılan yerde poponuza doğru ittirirseniz aparatınız ya da parmağınız yolunu bulur merak etmeyen içi bomboş zatennnn

Son düzenleme:
kızlarr geldimmm . çok şükür kimse gelmeden birazcık deneyebıldım :)) serçe parmagımı yarıdan faazla aldım bugün ama dün olmayan yanmayı hissettim 5 dk sonra da gectı zaten .sadece parmagımı soktum ya hani çıkaramıcakmısım gibi sıkıstı birden çekince de panik oldum ya kalbim deli gibi attı valla çıkmıcak sandım niye öyle oldu ki sizce ?

Arkadaşlar beni bilmiyor olabilirsiniz, pek sık giremediğimden...biraz eskiyim ben aslında...benle beraber egzersize başlayan herkes yendi...şimdi yeniler katılmış...umarım hepiniz kısa sürede yenersiniz bu illeti...

Aslında ben de yendim ama yendiğime sevinemedim...Sevgili Althea' dan fikrini aldım ama sizlerden de fikir almak istiyorum...Hikayem şu:

Aralık ayı içersinde bir kaç deneme yaptık eşimle...Her seferinde biraz daha ilerledik ve bir keresinde de p..s tamamen içimdeydi...öyle hoppala cuppala ileri geri yapamadık tabi ama tamamını alabildim...kanama olmadı...sonra ocak ayı başında gene denedik gene aynı şekilde oldu...ama bizimki hiç birinde mutlu olmadı, çünkü aklı kanamam olup olmadığındaydı...her seferinde kanaman olmıcak mı diye sordu durdu...ben de egzersiz yaptığımı o nedenle esnemiş olabileceğini anlattım ama pek inanmışa benzemedi bir de bazı kadınlarda kanama olmuyormuş, bazılarının da zarı esnekmiş doğumda yırtılıyormuş dediğimde bana "Bana milyonda bir olan şeyleri anlatıyosun" dedi ve surat asmaya başladı...benimle ilgilenmemeye, öpmemeye, hiç bir şekilde hiç bir tensel temas kurmamaya başladı...kavga ettik saçma sapan başka bir sebepten, bağırdık çağırdık birbirimize ama bu durumdan bahsetmedik...ona daha önce ilişkilerim olduğunu ve el ele tutuşmaktan ileri gitmediğini ve 2-3 ay içersinde bittiğini anlattım, bana neden inanmıyor güvenmiyor anlayamıyorum...çok çaresizim...evliliğimizin ilk zamanlarında bir jinekoloğa gittik, eşim de benimle beraber geldi, doktor bana zarla ilgili bir problem yok dedi, jel verdi...jelle de yapamayınca tekrar gittik aynı doktora, tekrar muayene etti ve vajinismussun ve seni psikiyatriye sevk edicem dedi...ama eşim bana doktorun zarla ilgili normal dediğini duymadığını söylüyor...yani kısacası bana sen kız değildin diyo...çok gurur incitici biliyorum...ama o benim kocam...kanıtlamak istiyorum gerçeği...bu gittiğim jinekolog özel bir hastanedeydi...hasta anamnez bilgilerine rahim ve yumurtalıklar normal diye yazmış zarla ilgili bir ifade yok sanırım...eşimle beraber tekrar gitsek anlatır mı, hatırlar mı...zar normal, ufacık bir yırtık bile oluşmamış demişti...ama saftirik ben gel de eşime de anlat demedim, ama gene de onun yanında da anlattı bişeyler ama bizimki duymamışmış...ne bileyim ne yapacağımı şaşırdım...şimdi sizde olumsuz şeyler söyleyeceksiniz biliyorum, neden eşin sana güvenmiyor, koşulsuz güvenmeli diyeceksiniz, bence de öyle ama gene de kafasında soru işareti kalmasın istiyorum...çünkü ben onun yerinde olsam, türkiye'de sürekli olarak dayatılan ilk gece kanlı çarşaf hikayelerinden sonra, ben de onun gibi düşünürdüm...bu yüzden ona kızamıyorum da...ama benim günahımı alıyor o ayrı...şimdi adet dönemimdeyim 1-2 güne biter...sonra ne yapayım sizce

gökçe sağol kardeşim benim.çok ilgilendin.Allah senden razı olsun.ya buranın ablası annesi psikoloğu doktoru herşeyisin .çok sağol.iyiki varsın canım
bacım sen bir git doktorada bizleri burayı paniklettin ... sana dediğim doktoru ilk etap için cidden öneririmmmm .. ne yaptın aldınmı yarına dediğimden randevo...

canımm kendini sıkmışsındır.. öyle durumlarda ıkın . parmağın kendiliğinden kayar dışarı

ama bu senin suçun değilkiiiii zaten o kadar çarşafa akıcak kadar bi kan gelmiyooo bizi kandrdılar bu zamana kadar.. sürüntü şeklinde geliyookii zaten.. benim bi arkadaşımda eşiyle birlikte olmuştu kan gelmemişti. ama sonradan wcye gttiğinde iççamaşırında görmüş. belki sndede böyle bişi oldu fakat sen farketmedin:44::44:

o yanma zmanla gecer kendını dınleme o yuzden de olur o yanma hıssı panıık yapma kendını gevset o kendı cıkar zaten heycenlandın herhalde ondan kalbın oyle delı gıbı attı

kayra hoşgeldinnn ahh evet şimdilik vaji kaslarının elinde kontrol sen kontrolü ele alacan işte bacımmm...
cidden öyle o sıkışma ondan dolayı kiii herne hikmetse bende kendi parmağımla pek yapamayıpda aparata geçip ilerleyenlerdenim elim kendimi hissedince içerim başka oluyorduuu sende de öyle bir hisse kulakçubuğu ve kalınlaştırarak ilerlet derimmmm bu arada tebrikelr bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…