- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.641
daha tam başlamadım canım serçeyi denemiştim hasta oldum tam başarabilirmiyim ki bendee
başarırsın tabi canım yenelerden ne farkın var senin.en en en geç 2 hafta sonra halayını çekicez inş
kızlar egzersizleri eşiniz yanınızda yokkken mi yapıyorsunuz...yoksa ilişki esnasında mı ????bir de ben 3 parmağımı en son soktum şimdi eşimle p...s denemesine geççez o an önce parmağımı sokup hemen ardından mı p...s i sokmalıyız...yoksa direkt p...si mi??
canım önce parmağını sok içinde bi 15dk yada daha fazla beklet ve çıkarır çıkarmaz pnse geç.yani ben öle yaptım ve çok rahat oldu
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben dun basardımmm sonunda olduuu artıkk gelin oldummmmmmmmmm ama kanama olmadı esimin icine kurt duştu gibi geldi bana yaa bu site olmasaydı asla başaramazdım sizler sayesinde oldu nefes egzersizleri çook önemli o sayede alabiliyorum içime gel git de yaptık zevk de aldım içim çooook rahat artık 10 santim den sonra başardım bende ocak geliniyim artıkkkkkkkkkkkkkk
ben 15 dk beklerim ama eşim o an 15 dk bekleyebilir mi onu bilmiyorum:)))
başarırsın tabi canım yenelerden ne farkın var senin.en en en geç 2 hafta sonra halayını çekicez inş
aminnnnn cümlemize göstermesin bacımmmcanım acı hikayeni okudum ve gerçektende acıymışama görüyorumkii sen o kadar neşeli kıpır kıpır bi kızsın kiii herşeyin üstesinden gelirsin :79::79::79: inşallah bundan sonra Allah acı dert gözyaşı göstermesin sana ....
wawwwwwwww wawwwwwwwwwww wawwwwwwwwwwww harikasınnn kızzz senin yok yok cumartesi pazar en geçççslm kızlarr size durumumu bildirmek istiyorum daha erkendi bililiyorum ama ilk defa eş demesi yaptık tabiki olmadı ama en azından ucu girdi ama inanın o bile yetti eşim ona bile çok sevindi
bacımmmmmmmmmmm tebriklerrrkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben dun basardımmm sonunda olduuu artıkk gelin oldummmmmmmmmm ama kanama olmadı esimin icine kurt duştu gibi geldi bana yaa bu site olmasaydı asla başaramazdım sizler sayesinde oldu nefes egzersizleri çook önemli o sayede alabiliyorum içime gel git de yaptık zevk de aldım içim çooook rahat artık 10 santim den sonra başardım bende ocak geliniyim artıkkkkkkkkkkkkkk
ladyceren bacımmmmmmmmm sennn bak nasıl sabırsızlanıyorsun yaaa egzersiz için inşlhhh su gibi akıp gider egzersize başlamanla yenmennnnnnn inşlhhhhhhhhhhhkızlar yarın reglim bitio benimde egzersizlere başlıcam inş.başarabilirim bende hadi beni gaza getirin :)
sabırsızlığında haklısınnnn üzülmek adınaaa asıp kesmeyeceksen akılda biten bir olay oluncaaa bu vajinüsmusss yani eş denemesi yapa bilirsin ama olumsuz olursaa üzülmeee....Kizlar es parmagiyla yandada git gel yapabildim iki parmagi denedim ama ilk boguma kadar ancak girdi sonra cok yandi drun verdigi fitil ve kremi surdum suan yanmam yok ben biraz sabirsizim iki parmagi denemeden p...s denemesine gecilmes dimi.iki parmagi yapamiyorum belkide duz olmadigindan takiliyomus gibi geliyo.bu gunku es parmagi dememde egzersizin ilerleyen dakikalarinda kendi sokip cikarabildi normalde ben dura dura yapip yaptiriyodum.bu asadan sonra ne onerirsiniz
tek elle yazıom sormam gerektgnden grdim ben 3 gun oldu her aksm 30-40 dkmı buna ayırıyom serce-işaret-orta-yuzuk parmaklarının hepsini tek tek alıom artık amaa 2li parmk yapamıom nasıl olck yardımcı olurmusnz bide parmak soktugumda git gel yapıom alısması için ama genede 2 parmagı yapamadım 3 parmktn sonra mı eşle denicezzz ????????????
sabırsızlığında haklısınnnn üzülmek adınaaa asıp kesmeyeceksen akılda biten bir olay oluncaaa bu vajinüsmusss yani eş denemesi yapa bilirsin ama olumsuz olursaa üzülmeee....
neyseee dura dura yaptırmadan git gel yaptırabildiysennn harikasın bacım
2 parmağa geçmeni öneririmmm hatta 2 parmakla git gel yapmaya geçmeden içinde bekelterek kaslarını alıştırabilirsinnnn...
hadi bakalım inşlh en yakın zamanda kurtulursun bacımmmm inşlh
bacımmmmmmmmmmm biliyosunki kalınlık için 2 parmak boyutu seni daha rahat hissedireceğinden evet önemliii amaaa illa yapamam diyosan aparat mı yapsan ne etsekki senleee yani allık fırçasından kalemden yahut mumdan basit bir aparat yapıverde parmakdan sonraaa hemen onu sokuverrr belkiii böylece artırmış olursun boyutu...
ama bazı arkdşlar 1 parmakdan sonra sen gibi 2 parmakda sıkıntı yaşadılar eşin parmağna geçtilerrrr eş parmağı ve sonra eşle 2 parmağı yapabildilerrr bacım
ayy bilmiyomm yaaa delircem tek elim vajimde yazıom zordayım2 parmk denemesi cok ugrstım azıcık zonklaya zonklaya soktum ama gitmio cok sıkıntı oluoo. peki 3 parmktan sonramı eş denemesi oluyoo bu halde denesekte olmz sanırımm
canının yanmasını anlıyorummm tırnağna hijyenine dikkat ediyosundur zaten bacım amann ihmal etmeee... yanma durumu olabilir bol jel kullannn moralinide bozmaaa bieşyi sokabilmeyi gördünnn zamanla iyce söz geçircen orana kaslarnaaaa... ben 1 parmak yaptım içimmm o sıcaklığnı sıkmalarmı hissedince kaldırmadııı bende aparata geçtimmmm öyle yendimmmm vallaIki parmagi yapamiyorum ama canim yanmio yakio resmen orayi. Yarin tekrar iki parmagi denim ozaman.soylediginde hallisin denemeler sonrasi moralim bozulabiliyor sende iki parmaktan sonrami yendin
dayacımmmmm hmm anlıyorummm dikkat ettt ohalde bol jelll kullannn ve sokunca anüs yönüne yönelttttttttttt veeee derin nesef allllllll ıkın adeta oran hava alırcasınaa yap öyle itiverrr yavaşcaaaaayy bilmiyomm yaaa delircem tek elim vajimde yazıom zordayım2 parmk denemesi cok ugrstım azıcık zonklaya zonklaya soktum ama gitmio cok sıkıntı oluoo. peki 3 parmktan sonramı eş denemesi oluyoo bu halde denesekte olmz sanırımm
canının yanmasını anlıyorummm tırnağna hijyenine dikkat ediyosundur zaten bacım amann ihmal etmeee... yanma durumu olabilir bol jel kullannn moralinide bozmaaa bieşyi sokabilmeyi gördünnn zamanla iyce söz geçircen orana kaslarnaaaa... ben 1 parmak yaptım içimmm o sıcaklığnı sıkmalarmı hissedince kaldırmadııı bende aparata geçtimmmm öyle yendimmmm valla
dayacımmmmm hmm anlıyorummm dikkat ettt ohalde bol jelll kullannn ve sokunca anüs yönüne yönelttttttttttt veeee derin nesef allllllll ıkın adeta oran hava alırcasınaa yap öyle itiverrr yavaşcaaaa
kızlar kac parmktn sonra deneme yaptınız ? bugunluk ara vercem cok yoruldum yarın denerim artıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?