Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok şükür tatlım tebrikler !!!!! hiç birşeye kafanı takma boşver salla gitsin !!!!

tebrik ederimmmm seniiii

tebrikler canım.ocak gelinleri gitgide artıyo maşallah darısı başımıza.

halaylar sana gelsin canımmmm
hayırlı olsun çok şükür atlattın sende

tebrik ederim canım halaylar sana :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119:

başarırsın tabi canım yenelerden ne farkın var senin.en en en geç 2 hafta sonra halayını çekicez inş

kızlar egzersizleri eşiniz yanınızda yokkken mi yapıyorsunuz...yoksa ilişki esnasında mı ????bir de ben 3 parmağımı en son soktum şimdi eşimle p...s denemesine geççez o an önce parmağımı sokup hemen ardından mı p...s i sokmalıyız...yoksa direkt p...si mi??

canım önce parmağını sok içinde bi 15dk yada daha fazla beklet ve çıkarır çıkarmaz pnse geç.yani ben öle yaptım ve çok rahat oldu

Tatlım seni Tebrik ederimm Halaylar sana gelsinnn Haydeeeeee

aminnnnn cümlemize göstermesin bacımmm

slm kızlarr size durumumu bildirmek istiyorum daha erkendi bililiyorum ama ilk defa eş demesi yaptık tabiki olmadı ama en azından ucu girdi ama inanın o bile yetti eşim ona bile çok sevindi
wawwwwwwww wawwwwwwwwwww wawwwwwwwwwwww harikasınnn kızzz senin yok yok cumartesi pazar en geççç
bacımmmmmmmmmmm tebriklerrr tüm halaylarrrrr veeeeeee gangamlar sana gelsinnnnnnn bacım :Nazar: Nazar
kızlar yarın reglim bitio benimde egzersizlere başlıcam inş.başarabilirim bende hadi beni gaza getirin :)
ladyceren bacımmmmmmmmm sennn bak nasıl sabırsızlanıyorsun yaaa egzersiz için inşlhhh su gibi akıp gider egzersize başlamanla yenmennnnnnn inşlhhhhhhhhhhh

Kizlar es parmagiyla yandada git gel yapabildim iki parmagi denedim ama ilk boguma kadar ancak girdi sonra cok yandi drun verdigi fitil ve kremi surdum suan yanmam yok ben biraz sabirsizim iki parmagi denemeden p...s denemesine gecilmes dimi.iki parmagi yapamiyorum belkide duz olmadigindan takiliyomus gibi geliyo.bu gunku es parmagi dememde egzersizin ilerleyen dakikalarinda kendi sokip cikarabildi normalde ben dura dura yapip yaptiriyodum.bu asadan sonra ne onerirsiniz

sabırsızlığında haklısınnnn üzülmek adınaaa asıp kesmeyeceksen akılda biten bir olay oluncaaa bu vajinüsmusss yani eş denemesi yapa bilirsin ama olumsuz olursaa üzülmeee....
neyseee dura dura yaptırmadan git gel yaptırabildiysennn harikasın bacım
2 parmağa geçmeni öneririmmm hatta 2 parmakla git gel yapmaya geçmeden içinde bekelterek kaslarını alıştırabilirsinnnn...

hadi bakalım inşlh en yakın zamanda kurtulursun bacımmmm inşlh

tek elle yazıom sormam gerektgnden grdim ben 3 gun oldu her aksm 30-40 dkmı buna ayırıyom serce-işaret-orta-yuzuk parmaklarının hepsini tek tek alıom artık amaa 2li parmk yapamıom nasıl olck yardımcı olurmusnz bide parmak soktugumda git gel yapıom alısması için ama genede 2 parmagı yapamadım 3 parmktn sonra mı eşle denicezzz ????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…