- 8 Eylül 2012
- 350
- 106
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.641
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben dun basardımmm sonunda olduuu artıkk gelin oldummmmmmmmmm ama kanama olmadı esimin icine kurt duştu gibi geldi bana yaa bu site olmasaydı asla başaramazdım sizler sayesinde oldu nefes egzersizleri çook önemli o sayede alabiliyorum içime gel git de yaptık zevk de aldım içim çooook rahat artık 10 santim den sonra başardım bende ocak geliniyim artıkkkkkkkkkkkkkk
kızlar yarın reglim bitio benimde egzersizlere başlıcam inş.başarabilirim bende hadi beni gaza getirin :)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben dun basardımmm sonunda olduuu artıkk gelin oldummmmmmmmmm ama kanama olmadı esimin icine kurt duştu gibi geldi bana yaa bu site olmasaydı asla başaramazdım sizler sayesinde oldu nefes egzersizleri çook önemli o sayede alabiliyorum içime gel git de yaptık zevk de aldım içim çooook rahat artık 10 santim den sonra başardım bende ocak geliniyim artıkkkkkkkkkkkkkk
tebrik ederim canım halaylar sanakızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben dun basardımmm sonunda olduuu artıkk gelin oldummmmmmmmmm ama kanama olmadı esimin icine kurt duştu gibi geldi bana yaa bu site olmasaydı asla başaramazdım sizler sayesinde oldu nefes egzersizleri çook önemli o sayede alabiliyorum içime gel git de yaptık zevk de aldım içim çooook rahat artık 10 santim den sonra başardım bende ocak geliniyim artıkkkkkkkkkkkkkk
benimde perşembe bitiyor tatlım ben de hemen başlayacağım egzersizlere.. sen hangi aşama da kalmıştın??
daha tam başlamadım canım serçeyi denemiştim hasta oldum tam başarabilirmiyim ki bendee
başarırsın tabi canım yenelerden ne farkın var senin.en en en geç 2 hafta sonra halayını çekicez inş
kızlar egzersizleri eşiniz yanınızda yokkken mi yapıyorsunuz...yoksa ilişki esnasında mı ????bir de ben 3 parmağımı en son soktum şimdi eşimle p...s denemesine geççez o an önce parmağımı sokup hemen ardından mı p...s i sokmalıyız...yoksa direkt p...si mi??
canım önce parmağını sok içinde bi 15dk yada daha fazla beklet ve çıkarır çıkarmaz pnse geç.yani ben öle yaptım ve çok rahat oldu
ben 15 dk beklerim ama eşim o an 15 dk bekleyebilir mi onu bilmiyorum:)))
başarırsın tabi canım yenelerden ne farkın var senin.en en en geç 2 hafta sonra halayını çekicez inş
aminnnnn cümlemize göstermesin bacımmmcanım acı hikayeni okudum ve gerçektende acıymışama görüyorumkii sen o kadar neşeli kıpır kıpır bi kızsın kiii herşeyin üstesinden gelirsin :79::79::79: inşallah bundan sonra Allah acı dert gözyaşı göstermesin sana ....
wawwwwwwww wawwwwwwwwwww wawwwwwwwwwwww harikasınnn kızzz senin yok yok cumartesi pazar en geçççslm kızlarr size durumumu bildirmek istiyorum daha erkendi bililiyorum ama ilk defa eş demesi yaptık tabiki olmadı ama en azından ucu girdi ama inanın o bile yetti eşim ona bile çok sevindi
bacımmmmmmmmmmm tebriklerrrkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben dun basardımmm sonunda olduuu artıkk gelin oldummmmmmmmmm ama kanama olmadı esimin icine kurt duştu gibi geldi bana yaa bu site olmasaydı asla başaramazdım sizler sayesinde oldu nefes egzersizleri çook önemli o sayede alabiliyorum içime gel git de yaptık zevk de aldım içim çooook rahat artık 10 santim den sonra başardım bende ocak geliniyim artıkkkkkkkkkkkkkk
ladyceren bacımmmmmmmmm sennn bak nasıl sabırsızlanıyorsun yaaa egzersiz için inşlhhh su gibi akıp gider egzersize başlamanla yenmennnnnnn inşlhhhhhhhhhhhkızlar yarın reglim bitio benimde egzersizlere başlıcam inş.başarabilirim bende hadi beni gaza getirin :)
sabırsızlığında haklısınnnn üzülmek adınaaa asıp kesmeyeceksen akılda biten bir olay oluncaaa bu vajinüsmusss yani eş denemesi yapa bilirsin ama olumsuz olursaa üzülmeee....Kizlar es parmagiyla yandada git gel yapabildim iki parmagi denedim ama ilk boguma kadar ancak girdi sonra cok yandi drun verdigi fitil ve kremi surdum suan yanmam yok ben biraz sabirsizim iki parmagi denemeden p...s denemesine gecilmes dimi.iki parmagi yapamiyorum belkide duz olmadigindan takiliyomus gibi geliyo.bu gunku es parmagi dememde egzersizin ilerleyen dakikalarinda kendi sokip cikarabildi normalde ben dura dura yapip yaptiriyodum.bu asadan sonra ne onerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?