Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

eski sayfaları pek okuyamadım ama kgökçe gerçekten çok sabırlıymışsın.Allah bundan sonrasında hep güldürsün seni.sana katılıyorum eşlerle beraber hareket etmek çok önemli.kızlar eşinizden saklamayın düşünsenize siz yazışıyosunuz ve eşiniz kim old bilmiyo.
Rabbim herkesin yardımcısı olsun

kızlar ya eşimi bugün geldi işten çoooooooook mutlu çok heycanlı.ya kızlar eşinizi bu mutluluktan mahrum etmeyin.sizi sabırla bekleyen seven eşlerinize daha fazla eziyet etmeyin.acı yok erinmeyin soğuk olsun egzersizleri aksatmayın.

kızzz karamsarrr bende reglden sonra ilk kez bugün yapıcam çk heyecanlıyım oturduğum yerden saatlerdir kegel yapıyorum dışardan anlaşılmıyo ama birazdan kendi kendime gülerek belli edicemm :111::111::111:

kızzz karamsarrr bende reglden sonra ilk kez bugün yapıcam çk heyecanlıyım oturduğum yerden saatlerdir kegel yapıyorum dışardan anlaşılmıyo ama birazdan kendi kendime gülerek belli edicemm :111::111::111:

ya yenipte regl olunca ve bitince sanki ilk defa gibi heycanlanıyo insanya ben yendiğimi dün akşam anladıminş seninde güzel geçer benimki gibi ama olmazsa moralini bozma benim reglden sonra ilk seferde olmamıştı heycandansen çok heycanlanma

slm kızlarr size durumumu bildirmek istiyorum daha erkendi bililiyorum ama ilk defa eş demesi yaptık tabiki olmadı ama en azından ucu girdi ama inanın o bile yetti eşim ona bile çok sevindi

vallahi çok heyecanlıyım ama o an belki kendimi kontrol edebilirim

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben dun basardımmm sonunda olduuu artıkk gelin oldummmmmmmmmm ama kanama olmadı esimin icine kurt duştu gibi geldi bana yaa bu site olmasaydı asla başaramazdım sizler sayesinde oldu nefes egzersizleri çook önemli o sayede alabiliyorum içime gel git de yaptık zevk de aldım içim çooook rahat artık 10 santim den sonra başardım bende ocak geliniyim artıkkkkkkkkkkkkkk

slm kızlarr size durumumu bildirmek istiyorum daha erkendi bililiyorum ama ilk defa eş demesi yaptık tabiki olmadı ama en azından ucu girdi ama inanın o bile yetti eşim ona bile çok sevindi

gayet güzel canım, egzersizlere biraz daha yoğunlaş ve kendini hazır hissettiğinde tekrar eş denemesi yap

canım harika bi haber bu tebrikler Allah baska dert vermesin kan olayı herkeste olmayabiliyo ona takılmamaya calısın hadi halaylar sanaaaa :118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:

çok şükür tatlım tebrikler !!!!! hiç birşeye kafanı takma boşver salla gitsin !!!!

tebrik ederimmmm seniiii

tebrikler canım.ocak gelinleri gitgide artıyo maşallah darısı başımıza.

halaylar sana gelsin canımmmm
hayırlı olsun çok şükür atlattın sende

tebrik ederim canım halaylar sana :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…