Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm anlıyorum seni uzulme eşinin yaptıgı dusuncesızlık gercekten ama sende haklısın kendını ıspatlamak ıstıorsun belkı bı kac denemeden sonra gelır bn 5 kere ilişkiye gırdıkten sonra 6 ıncıda galmıstı kırmızı dusun dıerlerınde de gıt gel olmasına ragmen kırmızı gelmemıstı amaa 6 ıncıda geldı bana jınekologda aynı seyı demıstı zarın esnedı gelmeyebılır belkıde gelır ona cok takılma demıstı ama sonradan geldı yanı senınde ole olabılır esın anlattıklarınla ıkna olmassa tabıkıde dr a gıt o acıklasın hm muayneyıde aradan cıkarmıs olursun cok uzuldum valla ne dıyım Allah yardımcın olsun

ayberk ece
sumuksu dedıgınız sey akıntı beyaz renkte mı eger oyleyse o sıvı cok hoslandıgın zaman gelır dıye bılıyorum ama

evet canım beyaz renkli bilmiyorum pek zevk alamadım daha aslında yoksa aldım mı bilmiyorum orası biraz karışık gibi ben daha zevk alacak kadar yoğunlaşamıyorum aklıma hep başka şeyler geliyo örgü örüyorum mesela yarın şöyle öriyim daha güzel olur yok bu şekilde örsem daha güzel olur derken o iş oluyo konsantre olamıyorum yani

p...s aşamasına geçen arkadaşlara da onu öneriyorum acı olcak falan fistan bilmem ne bunları hiç düşünmeyin başka bişeye odaklanın mesela ben yeni yendiğim sıralarda daha hala korkarken tv de kenan ışık ın programı vardı soruya nasıl odaklandıysam eşimin girdiğini hiç hissetmedim bile hatta eşime kızdığımı hatırlıyorum hadi falan diye eşm tamam girim diyince yine çok şaşırmıştım

canım acı hikayeni okudum ve gerçektende acıymış ama görüyorumkii sen o kadar neşeli kıpır kıpır bi kızsın kiii herşeyin üstesinden gelirsin :79::79::79: inşallah bundan sonra Allah acı dert gözyaşı göstermesin sana ....

canımm egzersize kalınlaştırarak devam edebilirsinnn mesela 3 parmak yap ve rahat yapabildiğinde de p....s denemesine geçebilirsinn,,sen yolun sonuna gelmişsinn:)))

ozaman canımmm bi ayna al biyere sabit koy sonrasındada sen karşısına geç arkanada yasyık koy çünkü geriye doğru hafif yatar pozisyon da olacaksın kulak çöpü denerken..1 prezervatif 1 kulak çöpü bir adet de kayganlaştırıcı jel senin için yeterli:))önce ayna karşısında vajini incele meseala aç açabildiğin kadar bacaklarını hatta hafif poponu yukarı kaldır derin nefes al ve rirken ıkın vajinada çiş yapar gibi:)) ve orda ıkındıkça açılan deliği gör...gördükten sonra kulak çöpünü prezf. geçir bol jel sür üzerine ve ıkındıkça a.ılan deliğe yerleştir(girişine)çıkarma sakın bekle bi derin nefes ve ıkınmaylada aşağı doğru yani popoya doğru ittir merak etme vışşt diye kayacak girecek:)))

arkadaşlar birşey sormak istiyorum size ben en son 7-8 cm kalınlıgındaydım bügün sanrım 10-12 cm geçtim ama tam girmiyor bide kaç cm girmesi gerekiyor napmalıyım
canımm toplam askında 10-11 cm genişlik p...s denemesi için yeterlii bu kalınlığa ulaşıp kendini hazır hissettiğinde p....deneyebilirsim:)))

kızlar şu takılan yer bayaaaaaa bi mesele oldu resimler nerdeydi bi yayınlasanız da hepimiz görsek takılan bir şey varmı orada diye ?????????????????????

canımm yaaa neler yaşamışsınn ama sanırım dünya hayatının bi sınav oluğunu ve sabırla yoğrulduğunun bilincindesinn...Rabbim mükafatını verecektir HELEKİ İFTİRA SÖZ KONUSU İSE!!! inançlısın ve güçlüsünn...Rabbim daima dik ve güçlü olmayı eksik etmesinn..bi dahada başına vermesin Haketmiyosun sennnnn

ben 1 aylık evliyim. ilk birleşmemizi iki gün önce gerçekleştirebildik ve kanama gerçekleşti. fakat daha önce tama ilişki olmasa da giriş denemeleri yaptığımızda kanamalar oluyordu.

zarın henüz yırtılmamış kısmı kalmış olabilir mi? ya da ilk günden itibaren fazla zorladığımız için iç çeperlerde sürtünmeden kaynaklı yara çıkmış olabilir mi?

seni tebrik ederim çokkkkk şanslısınn biz yılları devirdik sen 1 aya hallettinnkanama ilk de olmayıp sonra olabiliyor yırtılma ise doğumda bile gerçekleşebiliyor...o dediğin şey olabilir orda zardan başka zedelencek bi durum olmaz canımmm eğer p...s denediysen ve yine 1-2 gün ara ver sonra devam et sorun olmazz...ama tabiiki takipi bırakma yine olmaya devam ederse 1-2 ilişkide daha bi jinekoloğa gözükürsünnn

eski sayfaları pek okuyamadım ama kgökçe gerçekten çok sabırlıymışsın.Allah bundan sonrasında hep güldürsün seni.sana katılıyorum eşlerle beraber hareket etmek çok önemli.kızlar eşinizden saklamayın düşünsenize siz yazışıyosunuz ve eşiniz kim old bilmiyo.
Rabbim herkesin yardımcısı olsun

kızlar ya eşimi bugün geldi işten çoooooooook mutlu çok heycanlı.ya kızlar eşinizi bu mutluluktan mahrum etmeyin.sizi sabırla bekleyen seven eşlerinize daha fazla eziyet etmeyin.acı yok erinmeyin soğuk olsun egzersizleri aksatmayın.

kızzz karamsarrr bende reglden sonra ilk kez bugün yapıcam çk heyecanlıyım oturduğum yerden saatlerdir kegel yapıyorum dışardan anlaşılmıyo ama birazdan kendi kendime gülerek belli edicemm :111::111::111:

kızzz karamsarrr bende reglden sonra ilk kez bugün yapıcam çk heyecanlıyım oturduğum yerden saatlerdir kegel yapıyorum dışardan anlaşılmıyo ama birazdan kendi kendime gülerek belli edicemm :111::111::111:

ya yenipte regl olunca ve bitince sanki ilk defa gibi heycanlanıyo insanya ben yendiğimi dün akşam anladıminş seninde güzel geçer benimki gibi ama olmazsa moralini bozma benim reglden sonra ilk seferde olmamıştı heycandansen çok heycanlanma

slm kızlarr size durumumu bildirmek istiyorum daha erkendi bililiyorum ama ilk defa eş demesi yaptık tabiki olmadı ama en azından ucu girdi ama inanın o bile yetti eşim ona bile çok sevindi

vallahi çok heyecanlıyım ama o an belki kendimi kontrol edebilirim

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben dun basardımmm sonunda olduuu artıkk gelin oldummmmmmmmmm ama kanama olmadı esimin icine kurt duştu gibi geldi bana yaa bu site olmasaydı asla başaramazdım sizler sayesinde oldu nefes egzersizleri çook önemli o sayede alabiliyorum içime gel git de yaptık zevk de aldım içim çooook rahat artık 10 santim den sonra başardım bende ocak geliniyim artıkkkkkkkkkkkkkk

slm kızlarr size durumumu bildirmek istiyorum daha erkendi bililiyorum ama ilk defa eş demesi yaptık tabiki olmadı ama en azından ucu girdi ama inanın o bile yetti eşim ona bile çok sevindi

gayet güzel canım, egzersizlere biraz daha yoğunlaş ve kendini hazır hissettiğinde tekrar eş denemesi yap

canım harika bi haber bu tebrikler Allah baska dert vermesin kan olayı herkeste olmayabiliyo ona takılmamaya calısın hadi halaylar sanaaaa :118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…