- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.621
kızlar ya eşimi bugün geldi işten çoooooooook mutlu çok heycanlı.ya kızlar eşinizi bu mutluluktan mahrum etmeyin .sizi sabırla bekleyen seven eşlerinize daha fazla eziyet etmeyin .acı yok erinmeyin soğuk olsun egzersizleri aksatmayın .
kızzz karamsarrr bende reglden sonra ilk kez bugün yapıcam çk heyecanlıyım oturduğum yerden saatlerdir kegel yapıyorum dışardan anlaşılmıyo ama birazdan kendi kendime gülerek belli edicemm :111::111::111:
ya yenipte regl olunca ve bitince sanki ilk defa gibi heycanlanıyo insanya ben yendiğimi dün akşam anladım inş seninde güzel geçer benimki gibi ama olmazsa moralini bozma benim reglden sonra ilk seferde olmamıştı heycandan sen çok heycanlanma
slm kızlarr size durumumu bildirmek istiyorum daha erkendi bililiyorum ama ilk defa eş demesi yaptık tabiki olmadı ama en azından ucu girdi ama inanın o bile yetti eşim ona bile çok sevindi
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben dun basardımmm sonunda olduuu artıkk gelin oldummmmmmmmmm ama kanama olmadı esimin icine kurt duştu gibi geldi bana yaa bu site olmasaydı asla başaramazdım sizler sayesinde oldu nefes egzersizleri çook önemli o sayede alabiliyorum içime gel git de yaptık zevk de aldım içim çooook rahat artık 10 santim den sonra başardım bende ocak geliniyim artıkkkkkkkkkkkkkk[/
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben dun basardımmm sonunda olduuu artıkk gelin oldummmmmmmmmm ama kanama olmadı esimin icine kurt duştu gibi geldi bana yaa bu site olmasaydı asla başaramazdım sizler sayesinde oldu nefes egzersizleri çook önemli o sayede alabiliyorum içime gel git de yaptık zevk de aldım içim çooook rahat artık 10 santim den sonra başardım bende ocak geliniyim artıkkkkkkkkkkkkkk
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben dun basardımmm sonunda olduuu artıkk gelin oldummmmmmmmmm ama kanama olmadı esimin icine kurt duştu gibi geldi bana yaa bu site olmasaydı asla başaramazdım sizler sayesinde oldu nefes egzersizleri çook önemli o sayede alabiliyorum içime gel git de yaptık zevk de aldım içim çooook rahat artık 10 santim den sonra başardım bende ocak geliniyim artıkkkkkkkkkkkkkk[/
inan çok ama çok sevindim hayırlı olsun darısı bizim basımıza
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben dun basardımmm sonunda olduuu artıkk gelin oldummmmmmmmmm ama kanama olmadı esimin icine kurt duştu gibi geldi bana yaa bu site olmasaydı asla başaramazdım sizler sayesinde oldu nefes egzersizleri çook önemli o sayede alabiliyorum içime gel git de yaptık zevk de aldım içim çooook rahat artık 10 santim den sonra başardım bende ocak geliniyim artıkkkkkkkkkkkkkk
kızlar yarın reglim bitio benimde egzersizlere başlıcam inş.başarabilirim bende hadi beni gaza getirin :)
tebrik ederim canım halaylar sanakızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben dun basardımmm sonunda olduuu artıkk gelin oldummmmmmmmmm ama kanama olmadı esimin icine kurt duştu gibi geldi bana yaa bu site olmasaydı asla başaramazdım sizler sayesinde oldu nefes egzersizleri çook önemli o sayede alabiliyorum içime gel git de yaptık zevk de aldım içim çooook rahat artık 10 santim den sonra başardım bende ocak geliniyim artıkkkkkkkkkkkkkk
benimde perşembe bitiyor tatlım ben de hemen başlayacağım egzersizlere.. sen hangi aşama da kalmıştın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?