- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.621
Arkadaşlar beni bilmiyor olabilirsiniz, pek sık giremediğimden...biraz eskiyim ben aslında...benle beraber egzersize başlayan herkes yendi...şimdi yeniler katılmış...umarım hepiniz kısa sürede yenersiniz bu illeti...
Aslında ben de yendim ama yendiğime sevinemedim...Sevgili Althea' dan fikrini aldım ama sizlerden de fikir almak istiyorum...Hikayem şu:
Aralık ayı içersinde bir kaç deneme yaptık eşimle...Her seferinde biraz daha ilerledik ve bir keresinde de p..s tamamen içimdeydi...öyle hoppala cuppala ileri geri yapamadık tabi ama tamamını alabildim...kanama olmadı...sonra ocak ayı başında gene denedik gene aynı şekilde oldu...ama bizimki hiç birinde mutlu olmadı, çünkü aklı kanamam olup olmadığındaydı...her seferinde kanaman olmıcak mı diye sordu durdu...ben de egzersiz yaptığımı o nedenle esnemiş olabileceğini anlattım ama pek inanmışa benzemedi bir de bazı kadınlarda kanama olmuyormuş, bazılarının da zarı esnekmiş doğumda yırtılıyormuş dediğimde bana "Bana milyonda bir olan şeyleri anlatıyosun" dedi ve surat asmaya başladı...benimle ilgilenmemeye, öpmemeye, hiç bir şekilde hiç bir tensel temas kurmamaya başladı...kavga ettik saçma sapan başka bir sebepten, bağırdık çağırdık birbirimize ama bu durumdan bahsetmedik...ona daha önce ilişkilerim olduğunu ve el ele tutuşmaktan ileri gitmediğini ve 2-3 ay içersinde bittiğini anlattım, bana neden inanmıyor güvenmiyor anlayamıyorum...çok çaresizim...evliliğimizin ilk zamanlarında bir jinekoloğa gittik, eşim de benimle beraber geldi, doktor bana zarla ilgili bir problem yok dedi, jel verdi...jelle de yapamayınca tekrar gittik aynı doktora, tekrar muayene etti ve vajinismussun ve seni psikiyatriye sevk edicem dedi...ama eşim bana doktorun zarla ilgili normal dediğini duymadığını söylüyor...yani kısacası bana sen kız değildin diyo...çok gurur incitici biliyorum...ama o benim kocam...kanıtlamak istiyorum gerçeği...bu gittiğim jinekolog özel bir hastanedeydi...hasta anamnez bilgilerine rahim ve yumurtalıklar normal diye yazmış zarla ilgili bir ifade yok sanırım...eşimle beraber tekrar gitsek anlatır mı, hatırlar mı...zar normal, ufacık bir yırtık bile oluşmamış demişti...ama saftirik ben gel de eşime de anlat demedim, ama gene de onun yanında da anlattı bişeyler ama bizimki duymamışmış...ne bileyim ne yapacağımı şaşırdım...şimdi sizde olumsuz şeyler söyleyeceksiniz biliyorum, neden eşin sana güvenmiyor, koşulsuz güvenmeli diyeceksiniz, bence de öyle ama gene de kafasında soru işareti kalmasın istiyorum...çünkü ben onun yerinde olsam, türkiye'de sürekli olarak dayatılan ilk gece kanlı çarşaf hikayelerinden sonra, ben de onun gibi düşünürdüm...bu yüzden ona kızamıyorum da...ama benim günahımı alıyor o ayrı...şimdi adet dönemimdeyim 1-2 güne biter...sonra ne yapayım sizce
ayberk ece
sumuksu dedıgınız sey akıntı beyaz renkte mı eger oyleyse o sıvı cok hoslandıgın zaman gelır dıye bılıyorum ama
canımm egzersize kalınlaştırarak devam edebilirsinnn mesela 3 parmak yap ve rahat yapabildiğinde de p....s denemesine geçebilirsinn,,sen yolun sonuna gelmişsinn:)))Arkadaşlar birşey sorcam ben parmak egzersizlerini yapabiliyorum ve kulak çubuğuylada yapabiliyorum ama mumla yada başka bir aparatla yapamıyorum parmak egzersizlerinde çok rahatım acıma falanda olmuyor bana ne tavsiye edersiniz başkaEgzersizlere devam etmeliyim dimi yada denemelimiyim artık
ozaman canımmm bi ayna al biyere sabit koy sonrasındada sen karşısına geç arkanada yasyık koy çünkü geriye doğru hafif yatar pozisyon da olacaksın kulak çöpü denerken..1 prezervatif 1 kulak çöpü bir adet de kayganlaştırıcı jel senin için yeterli:))önce ayna karşısında vajini incele meseala aç açabildiğin kadar bacaklarını hatta hafif poponu yukarı kaldır derin nefes al ve rirken ıkın vajinada çiş yapar gibi:)) ve orda ıkındıkça açılan deliği gör...gördükten sonra kulak çöpünü prezf. geçir bol jel sür üzerine ve ıkındıkça a.ılan deliğe yerleştir(girişine)çıkarma sakın bekle bi derin nefes ve ıkınmaylada aşağı doğru yani popoya doğru ittir merak etme vışşt diye kayacak girecek:)))Merhaba kızlar.bende 2aylık evliyim ve eşimle ilişkiye giremiyorum.canım acıcak diye korkuyorum.dilatörlerle egzersiz yapmaya başladım.en küçük boyun yarısına kadar alabildim ama orda bişeye takılıyo sanki orayı geçemiyorum.biraz cesaretlenmem gerek.en küçük boy dilatörden önce ondan daha ince neyle deneme yapabilirim.siz neleri kullanıp egzersiz yaptınız?yani ince bişeyle egzersiz yapıp onun oraya rahat girebileceğini görmek benim amacım ki ilk boy dilatörlede çalışırken rahat olayımm..
canımm toplam askında 10-11 cm genişlik p...s denemesi için yeterlii bu kalınlığa ulaşıp kendini hazır hissettiğinde p....deneyebilirsim:)))arkadaşlar birşey sormak istiyorum size ben en son 7-8 cm kalınlıgındaydım bügün sanrım 10-12 cm geçtim ama tam girmiyor bide kaç cm girmesi gerekiyor napmalıyım
kızlar şu takılan yer bayaaaaaa bi mesele oldu resimler nerdeydi bi yayınlasanız da hepimiz görsek takılan bir şey varmı orada diye ?????????????????????
KIZLAR ÖNCELİKLEEE BURDA BULNANLARA kısmen de olsa açıklayayım açıklayayımki kimseler yaşamasın
azygosvein bacımm seni çok iyi anlıyorum
nerdeyse 3.yılımız geçyor nikah olalı ve ben yenememiştimmmmmm eşim kaba da davrandığı oldu iyi de davrandığı oldu ve derken ben marttan beri sessizce durduğum bu siteye üye oldum ve 1.5 yılım geçmiştiii
ve sonra sesli üye oldum sizler gibi yazdım ağladım sızladımmmm çok şey yaşadım
derkennn çalıştığmdan dolayı yaz gelsin tatilde yenerim
yok ramazan geçsin öyle egzersiz edeyim
yok eylül olsun yok kurban geçsinnn derken yeryer başlayıp bıraktım egzersizi
kulak çöpünü sokup hemen eşli denemeye geçyordum olmayınca ağlıyordummmm ve sonraa ekim döneminde iyce burayakaptırdım kendimi
sela çileki gülsevdam ocean zeale sessizcekimsesizce umutt :) eskiler bu arkadaşlarla baya yardımalrnı gördüm (allah razı olsun)
sonraaa yatak odasında kendi laptopumla yeryer çalışıp bu siteye girip egzersiz yapardımmm vee bir çok arkdş özelden msn den görüşmüştükk burdan bacıalrla halada yazışırızzz onlarda çokça selam
ve birgün gece 1 dee eşim beni yatak odasında buraya girmiştim kendisince yakaladı veee görüşyordum bir arkdşlaa ve dr tavsiyesi psikolog jinekolog psikoterapi derkennnn ufffff
eşimmmmmm başladı herşeyi fırlatmaya sen beni aldatıyosunnnnnn diyippp çıldırdı (şidddet de caabsı)
YAZARKEN BİLE İNANILMAZ KÖTÜ OLUYORUM AĞLAMAMAK ELDE DEĞİL İNANIN ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN
ve vurdu dövdü delirmiştiii güya ben onu aldatıyormuşummm ve ben bizim için vajinüsmus oldğmn farkındaydım kurtulmak için çabalarken o hiç bişey yapmadı defalarca doktora gidelimmm dememe bile ne para saçcam dediği bile oldukiiii maddi durumumz gayet ii şükür...
vel hasılllll beni evden attıı tlfnm bilgsyrm onda kaldı pijamamla attı (ASLA AFFETMEYECEMMM ALLAH SORACAK ONA)
SONRAAAA ben amcama gittim erkek akrdeşim kızkardeşim kuzenimin eşi geldilerr aldılar benii ve ben gece polis ile gittim kardeşim mühnds aramış karakolu aldıalr beni darp raporu bile aldım o derece şaka gibi bana çok kızanlar bile olacaktır eminim sonraa 1 değil 2 avukat tuttum ve 3 dava açtımmmmmmm 1 i hala sürüyor..... herneyseee çok zorluklardan geçtim aldattı diyene bak bana diyor değil eşine doktora bile bacağnı açamayan bennnnnnnnn yahut burada bulunmamdan aparatalrdan neelr çıkardı manyak uffffff bunları yaşadımmmmm ve sonraaa ...... başka şeyler yaşadım sonraaa bu doktora gitmeyen adam yalvardı yakardıııı amcamlara gelmeelr kapılarda yatmalarr çiçekelr böcekelr
iş yerlerme gelmelerrr neler nelerrr sonra psikoterapiye gittik ve sonraaa.... aman neyseeeeeeeeeeee DİYECEĞİM ŞEYLERRRR ŞU Kİ BACILAR CİDDEN BURADA BULUNMANIZI AŞAMALARINIZI EŞİNİZLEDE PAYLAŞINNNNNNN HOŞ BEN PAYLAŞTIMMMMM ADAM SAÇMA SAPAN ŞEYLER SOKUP KENDİNE HASTANE HASTANE GEZDİRME BENİ DİYE BİLE DEDİ... ŞİMDİ azygosvein seni çok iyi anlıyorumki benimki öyle olmadı al daha fenasıııı ARKADAŞALRRRR CİDDEN NE ÇIKARIRSINIZ ANLATIKLARIMDAN BİLEMEM AMA BEN ŞUNU VURGULAMAK İSTEDİM BURADA BULUMANIZ SONRA SİZLERE SIKINTI DOĞURABİLİR BİLGİLERNİZİ EŞLERİNİİZE VERİN BENCEE YERYER BİRLİKTE OKUYUN paylaşın bilsin görsünn ki olumsuz sorgulamasınnnn... KAFANIZI ŞİŞİRDİMMM GÖZLERİNİZİ YORDUM HAKKINIZI HELAL EDİN BACILARIMMM
ben 1 aylık evliyim. ilk birleşmemizi iki gün önce gerçekleştirebildik ve kanama gerçekleşti. fakat daha önce tama ilişki olmasa da giriş denemeleri yaptığımızda kanamalar oluyordu.
zarın henüz yırtılmamış kısmı kalmış olabilir mi? ya da ilk günden itibaren fazla zorladığımız için iç çeperlerde sürtünmeden kaynaklı yara çıkmış olabilir mi?
kızlar ya eşimi bugün geldi işten çoooooooook mutlu çok heycanlı.ya kızlar eşinizi bu mutluluktan mahrum etmeyin .sizi sabırla bekleyen seven eşlerinize daha fazla eziyet etmeyin .acı yok erinmeyin soğuk olsun egzersizleri aksatmayın .
kızzz karamsarrr bende reglden sonra ilk kez bugün yapıcam çk heyecanlıyım oturduğum yerden saatlerdir kegel yapıyorum dışardan anlaşılmıyo ama birazdan kendi kendime gülerek belli edicemm :111::111::111:
ya yenipte regl olunca ve bitince sanki ilk defa gibi heycanlanıyo insanya ben yendiğimi dün akşam anladım inş seninde güzel geçer benimki gibi ama olmazsa moralini bozma benim reglden sonra ilk seferde olmamıştı heycandan sen çok heycanlanma
slm kızlarr size durumumu bildirmek istiyorum daha erkendi bililiyorum ama ilk defa eş demesi yaptık tabiki olmadı ama en azından ucu girdi ama inanın o bile yetti eşim ona bile çok sevindi
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben dun basardımmm sonunda olduuu artıkk gelin oldummmmmmmmmm ama kanama olmadı esimin icine kurt duştu gibi geldi bana yaa bu site olmasaydı asla başaramazdım sizler sayesinde oldu nefes egzersizleri çook önemli o sayede alabiliyorum içime gel git de yaptık zevk de aldım içim çooook rahat artık 10 santim den sonra başardım bende ocak geliniyim artıkkkkkkkkkkkkkk[/
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben dun basardımmm sonunda olduuu artıkk gelin oldummmmmmmmmm ama kanama olmadı esimin icine kurt duştu gibi geldi bana yaa bu site olmasaydı asla başaramazdım sizler sayesinde oldu nefes egzersizleri çook önemli o sayede alabiliyorum içime gel git de yaptık zevk de aldım içim çooook rahat artık 10 santim den sonra başardım bende ocak geliniyim artıkkkkkkkkkkkkkk
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben dun basardımmm sonunda olduuu artıkk gelin oldummmmmmmmmm ama kanama olmadı esimin icine kurt duştu gibi geldi bana yaa bu site olmasaydı asla başaramazdım sizler sayesinde oldu nefes egzersizleri çook önemli o sayede alabiliyorum içime gel git de yaptık zevk de aldım içim çooook rahat artık 10 santim den sonra başardım bende ocak geliniyim artıkkkkkkkkkkkkkk[/
inan çok ama çok sevindim hayırlı olsun darısı bizim basımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?