- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.661
tek elle yazıom sormam gerektgnden grdim ben 3 gun oldu her aksm 30-40 dkmı buna ayırıyom serce-işaret-orta-yuzuk parmaklarının hepsini tek tek alıom artık amaa 2li parmk yapamıom nasıl olck yardımcı olurmusnz bide parmak soktugumda git gel yapıom alısması için ama genede 2 parmagı yapamadım 3 parmktn sonra mı eşle denicezzz ????????????
sabırsızlığında haklısınnnn üzülmek adınaaa asıp kesmeyeceksen akılda biten bir olay oluncaaa bu vajinüsmusss yani eş denemesi yapa bilirsin ama olumsuz olursaa üzülmeee....
neyseee dura dura yaptırmadan git gel yaptırabildiysennn harikasın bacım
2 parmağa geçmeni öneririmmm hatta 2 parmakla git gel yapmaya geçmeden içinde bekelterek kaslarını alıştırabilirsinnnn...
hadi bakalım inşlh en yakın zamanda kurtulursun bacımmmm inşlh
bacımmmmmmmmmmm biliyosunki kalınlık için 2 parmak boyutu seni daha rahat hissedireceğinden evet önemliii amaaa illa yapamam diyosan aparat mı yapsan ne etsekki senleee yani allık fırçasından kalemden yahut mumdan basit bir aparat yapıverde parmakdan sonraaa hemen onu sokuverrr belkiii böylece artırmış olursun boyutu...
ama bazı arkdşlar 1 parmakdan sonra sen gibi 2 parmakda sıkıntı yaşadılar eşin parmağna geçtilerrrr eş parmağı ve sonra eşle 2 parmağı yapabildilerrr bacım
ayy bilmiyomm yaaa delircem tek elim vajimde yazıom zordayım2 parmk denemesi cok ugrstım azıcık zonklaya zonklaya soktum ama gitmio cok sıkıntı oluoo. peki 3 parmktan sonramı eş denemesi oluyoo bu halde denesekte olmz sanırımm
canının yanmasını anlıyorummm tırnağna hijyenine dikkat ediyosundur zaten bacım amann ihmal etmeee... yanma durumu olabilir bol jel kullannn moralinide bozmaaa bieşyi sokabilmeyi gördünnn zamanla iyce söz geçircen orana kaslarnaaaa... ben 1 parmak yaptım içimmm o sıcaklığnı sıkmalarmı hissedince kaldırmadııı bende aparata geçtimmmm öyle yendimmmm vallaIki parmagi yapamiyorum ama canim yanmio yakio resmen orayi. Yarin tekrar iki parmagi denim ozaman.soylediginde hallisin denemeler sonrasi moralim bozulabiliyor sende iki parmaktan sonrami yendin
dayacımmmmm hmm anlıyorummm dikkat ettt ohalde bol jelll kullannn ve sokunca anüs yönüne yönelttttttttttt veeee derin nesef allllllll ıkın adeta oran hava alırcasınaa yap öyle itiverrr yavaşcaaaaayy bilmiyomm yaaa delircem tek elim vajimde yazıom zordayım2 parmk denemesi cok ugrstım azıcık zonklaya zonklaya soktum ama gitmio cok sıkıntı oluoo. peki 3 parmktan sonramı eş denemesi oluyoo bu halde denesekte olmz sanırımm
canının yanmasını anlıyorummm tırnağna hijyenine dikkat ediyosundur zaten bacım amann ihmal etmeee... yanma durumu olabilir bol jel kullannn moralinide bozmaaa bieşyi sokabilmeyi gördünnn zamanla iyce söz geçircen orana kaslarnaaaa... ben 1 parmak yaptım içimmm o sıcaklığnı sıkmalarmı hissedince kaldırmadııı bende aparata geçtimmmm öyle yendimmmm valla
dayacımmmmm hmm anlıyorummm dikkat ettt ohalde bol jelll kullannn ve sokunca anüs yönüne yönelttttttttttt veeee derin nesef allllllll ıkın adeta oran hava alırcasınaa yap öyle itiverrr yavaşcaaaa
kızlar kac parmktn sonra deneme yaptınız ? bugunluk ara vercem cok yoruldum yarın denerim artıkkkk
kızlar kac parmktn sonra deneme yaptınız ? bugunluk ara vercem cok yoruldum yarın denerim artıkkkk
canının yanmasını anlıyorummm tırnağna hijyenine dikkat ediyosundur zaten bacım amann ihmal etmeee... yanma durumu olabilir bol jel kullannn moralinide bozmaaa bieşyi sokabilmeyi gördünnn zamanla iyce söz geçircen orana kaslarnaaaa... ben 1 parmak yaptım içimmm o sıcaklığnı sıkmalarmı hissedince kaldırmadııı bende aparata geçtimmmm öyle yendimmmm valla
dayacımmmmm hmm anlıyorummm dikkat ettt ohalde bol jelll kullannn ve sokunca anüs yönüne yönelttttttttttt veeee derin nesef allllllll ıkın adeta oran hava alırcasınaa yap öyle itiverrr yavaşcaaaa
HMMMM elmasss vallaa sert olsadaaa işte yapdık gayriiiii... parmakta kemikliiii tabiki hiç bişey p....s gibi elastiki ve kaslı olmuyorrrr o çok çok rahattt yanması normalll haniiiCanim cok sail oncelikle yardimlarin icin cok moral oluyor. Steril aneliyat eldiveni ve bol jel kullaniyorum durexin eldiven olmadigindada prezervatif kullaniyorum elim canimi daha cok yakar die tirnak fakan varya.oyle tapiyorum ama yinede yaniyo aparat mi denesem oda sert olmuyormu
dayacımmm bakk sen ne et yoruldun evet ama parmakalrnı yanyana koymaaaa bacım hani çocukken küsme işareti yapardık ya en uzun orta parmağmız işaretin üzerinde olucak şekilde onuda geçir bir eldiveneeeee bol jellee öyle yap....kızlar kac parmktn sonra deneme yaptınız ? bugunluk ara vercem cok yoruldum yarın denerim artıkkkk
kızlar iki parmak yaparken işaret parmağı ve orta parmağınızı üst üste koyun çok daha rahat oluyo.birde egzersiz yaparken tv karşısında yapın aklınızı oraya odaklamayın.yada hayal kurun yaptığınızı ve mutluluğunuzu bebeğiniz olduğunu eşinize hamile olduğunuzu söylediğiniz anı falan...kızlar tek parmağı yaptıysanız hepsini yaparsınız.hadi ama oraya bişey girebildiğini gördünüz.ya bebek çıkıyo ordan 2 parmakmı giremeyecek.umutsuzluk yok kızlar olacak.daya pes etme hadi devam
2 parmagı dediğinz gibi üstüste koydum önce ilk boguma kadar aldım ama acaip yandı ve batışma oldu ilerletemedim bugunluk bıraktım 40 dk dır egzersiz yapıyorum elimdeki parmaklarımdan sadece bas parmagım haric diger tüm parmaklarımı son bogumuna dek aldım 2li parmak alamadım derken ilk boguma dek aldım yarın deneyecem genede bakalım ne olcak. bende tv izlerken ugrasıom diger türlü oraya odaklanınca olmuyo zaten zorlanıosun. eş denemesi için sabırsızlanıorum hayırlısı olur umarım hepimz kurtuluruz bu dertten. kızlar böyle giderse şubatta çözermiyim sizcee ? herkese ayrı ayrı tesekkur ederim bilgilerinz için. ben yatıyorum artık görüşürüz kızlar.herkesin kalbinden geçirdiği tüm dilekleri gerçeklesmesi dileğiyleeeeee hoşçakalınnn
Selam Canlarımm Ben Geldimmm
sanada canımmm:))herkese hayırlı geceler...
sende tatlımm:)))yarın görüşürzzzz sağlıcakla kalınnnnnnnnnnnnnnnn
hoş geldinn berayycımm:)))
sanada canımmm:))
sende tatlımm:)))
HMMMM elmasss vallaa sert olsadaaa işte yapdık gayriiiii... parmakta kemikliiii tabiki hiç bişey p....s gibi elastiki ve kaslı olmuyorrrr o çok çok rahattt yanması normalll haniii
ayrıcaaa aman be elmas ne yardımı inşlh moral oluyorumdurdaa halledersinn en yakın zamandaaaa inşlh
dayacımmm bakk sen ne et yoruldun evet ama parmakalrnı yanyana koymaaaa bacım hani çocukken küsme işareti yapardık ya en uzun orta parmağmız işaretin üzerinde olucak şekilde onuda geçir bir eldiveneeeee bol jellee öyle yap....
ama itiraf edeyim ben parmakta zorlandımmm ve aparata geçmiştimmmmmmkişiden kişiye değişiyorrrr belki sennn 1 parmkala yenecennnn yaniii sonuçtaaa bişeyin girdiğine tatmin olduysaan neden olmasınnn...OLMAZ DİYE BİŞEY YOKKK BUNA EMİN OL Kİİİ ORAYI BEN UZAYI ANALTIRIZ YA ÇOCUKLARA BOŞLUK DİYE SONSUZ BOŞLUK DİYE ÖYLEEE YORUMLUYORUMMM ORAMIZ İÇİN
Nazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?