Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Alaa Alaa İlginç:44::44:

Belki O anda kendinden geçtin. Çok Ateşlendinn Ateşli Bir Kız Olup Çıktınn

Son düzenleme:
Cnm saol oncelikle benim yanmalarim ust uste telrarladigim egzersizler sirasinda cikio dr da kizariklik var dio oranin tahrisine ne iyi gelirki bilemedim egzersizlerde onu kullansam
bana dr hametan kullanabilirsin dediii (ama aile hekimi) eczacı arkdda burdaki bacılar bepanthen i öneriyolar diyeeee onu sordummm kullanmanda sakınca olmaz dediiiii
iyiyiz canım sen nasılsın bakim galiba sen zevke ulaşıyon o sıcaklık o olabilir

ne biliyim canım valla anlamadım

yok be dellenme akıllı uslu ol :))))

[/QUOTE] takılıyorum be bacımmmmmmmmm burdaki bacılar azcık gülsün diyeeee v

nedense kullandığım folic plus iştahımı açtı evde de sıkıntı olmayıncaaaaaaa gülesim varrr o bakıma dedimmmmmmm kesinlikleee bilimsel birşey olmadığnı bilen ve asla yapmayan biriyim.... ama defneyaprağnı kullanacam yemeklerde ciddden eşe sakinlik verebiliyormuş eeee banada verecekkk huzurlu bir ev :)

canımmmmm o sıcaklığı dün bende yaşadım ve farkettim ki zevk almaya başlıyorum sende ki sıcaklıkta zevk aldığın için olmuştur muhtemelen

vaalla mı ecem, ama ben zevk aldığımı hissetmediiiiim yani hissetmedim galiba :44: Allah ım şu halime bak yaaa :))))))

ha bi de şu oldu. bitmişti ama hala içerdeydi docam (bebek istiyoruz da hemen çıkmadı) çok afedersiniz acaip tuvalet hissi geldi bi kaç defa zor tuttum valla

Son düzenleme:

kız neyi anlamayacan işte zevke geliyomuşsun sennnbirde burda bir arkadaş yazmıştı bir ara o tuvalet hissini dra sormuş oda zevk almaya yaklaştığı i orgazma yaklaşma hissiymiş öyle okumuştum ben

HOPEFORRRRRRRRR BACIMMMMMMMM KIZ DURRRRRR SEN VAR YAAAA 3. AŞAMADAAAAAAAAAAA OLMUŞUNNN ATEŞ ODUR KIZZZZ MAŞALLAHHHH HERKESİ GEÇTİNN HAAAA

BAK OKU YAZIMI
3. Orgazmik faz:
Kadın orgazmının en kısa süren fazıdır.Rahim, vajina ve anüsde eş zamanlı, ritmik düzenli kasılmalar olur.Bu kasılmalar 0.8-1 saniye aralıklarla gerçekleşir. Kadında bir orgazm esnasında bu türden 3-15 kasılma olur.
Orgazmik fazda
Yukarıda belirtildiği gibi kasılmalar olur
Ateş basması tüm vücuda yayılır
Vücutta buluna hemen hemen bütün kaslar kasılır
Orgazm esnasında kişinin beyin dalgalarında değişimler görülür
Ürethradan (mesanenin dışa açıldığı yer) sıvı salgısı olur.Bazı yazarlar bunu kadının boşalması olarak tanımlar
Kadının yüz kasları da kasılır ve sanci acı duyarmış gibi bir görüntü yaratır.
Orgazmın tam zirve noktasında kadın vücudu kaskatı kesilir.

takılıyorum be bacımmmmmmmmm burdaki bacılar azcık gülsün diyeeee v

nedense kullandığım folic plus iştahımı açtı evde de sıkıntı olmayıncaaaaaaa gülesim varrr o bakıma dedimmmmmmm kesinlikleee bilimsel birşey olmadığnı bilen ve asla yapmayan biriyim.... ama defneyaprağnı kullanacam yemeklerde ciddden eşe sakinlik verebiliyormuş eeee banada verecekkk huzurlu bir ev :)[/QUOTE]

Canim bepanthen plus mi onu aparatin ustunemi surecegim yoksa wgzersizden sonrami kullanacagim yine soruya bogdum seni

ahahaha çok güzelll hoşuma gitti bu ay bende kısa sürede yaşarım inş. bu duyguları

canım o normallll mesaneye baskı oluyo o sıradaa :))))) öyle bir anda haldır haldır zevk alınmaz kız once bi sıcaklıkla baslar herşeyyyy

Acıkıyon mu ??
İştahın açıldı belki kuzum. Belkidee Hamile misinn

kız neyi anlamayacan işte zevke geliyomuşsun sennnbirde burda bir arkadaş yazmıştı bir ara o tuvalet hissini dra sormuş oda zevk almaya yaklaştığı i orgazma yaklaşma hissiymiş öyle okumuştum ben
BENNNN ACAİP ÇİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞİM GELİYOR GİBİ OLUCAKKKK OLDUMMMM 1 AY ÖNCEEE SANKİ BIRAKSAM O AN AKIP GİDECEK İDRAR YATAK BATACAAAAKKK DİYEEEE SONRAAAA2-3 KEZ OLAYI BÖLÜP WC GİDİM DEDİMMMMMMM AMAAA YOK ÇIAKRTIR ÇIKARTMAZ GİDİYORDU ÇİŞ HİSSİ artık 5 seferden sonra dayanamadımmmmm inannın farklı geldi banaa veee sırf bunun için jinekologa gittim devletteeee hoş güya aile hekimlerinden hemşirelerde aile planlaması olarak anlatıyormuş muşdaaaa ben eczacı arkdşa sordum o orgazm dedi aman be dedim nerden bilecek bu daha evli bile değil bu kızcağız dedimmmm ve gittimmm meğersemmmm :) orgazmmışşşşyahut orgazma yaklaşmakmış

bende dün bunlardan oldu ayh ne güzelllll herşeyyy normale doğru yol alıyo

Acıkıyon mu ??
İştahın açıldı belki kuzum. Belkidee Hamile misinn

yaaaa sanmamm geçen ay 2 test kullandım boşuna hamile değilim diye bu ay lazer durumuna el attım amaaa ......yok bu iştiğim folic asit yaptıı

demek sendin o kimin yazdığını unutmuştum ama yazılan aklımda kalmış ilgimi çekmiş demek

Son düzenleme:

beraaay beraaay dalga geçme bak gelirim yanına haaaa :))))))) bi çogunuz güccüksünüz benden valla çekerim kulaklarınızı :)))))

kız ne biliyim zevk aldığını bilmeden zevk alan da ilk benim heralde
yazdıklarından bi tek ateş basması bendeki duruma uyuyor bacım ama ne biliyim ben onun zevk almakla ilğisi olduğunu :)))) ha bi de vajinamda docam çıktıktan sonra kalp atışı gibi bişey oldu bi süre, öyle kaskatı kesilmedim kızlaaar
durun ya hissetmeden havaya sokacaksınız beni.
dedim de ha kızlara bi sorayım şimdi zevkin belirtisi derlermiş bi de dedim. sonra da yok canım daha neler dediydimidi

ayyy bunuda yeni öğrendim ee o his olunca bırakmakmı gerekiyormuş kendi haline o arada ya idrar çıkarsa rezillik

ayy elabın ne biliyim ben insan zevk aldığını anlamaz mı ya kafayı yicem şimdi :)))

canım sen zevke ulaşmışsın o kalp atışı da o

Yok Kuzumm yaww Dalga Geçmiyorum..
Orgazm'a Yaklaştığını Gösterir o yanmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…