Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım o normallll mesaneye baskı oluyo o sıradaa :))))) öyle bir anda haldır haldır zevk alınmaz kız once bi sıcaklıkla baslar herşeyyyy

Acıkıyon mu ??
İştahın açıldı belki kuzum. Belkidee Hamile misinn

kız neyi anlamayacan işte zevke geliyomuşsun sennnbirde burda bir arkadaş yazmıştı bir ara o tuvalet hissini dra sormuş oda zevk almaya yaklaştığı i orgazma yaklaşma hissiymiş öyle okumuştum ben
BENNNN ACAİP ÇİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞİM GELİYOR GİBİ OLUCAKKKK OLDUMMMM 1 AY ÖNCEEE SANKİ BIRAKSAM O AN AKIP GİDECEK İDRAR YATAK BATACAAAAKKK DİYEEEE SONRAAAA2-3 KEZ OLAYI BÖLÜP WC GİDİM DEDİMMMMMMM AMAAA YOK ÇIAKRTIR ÇIKARTMAZ GİDİYORDU ÇİŞ HİSSİ artık 5 seferden sonra dayanamadımmmmm inannın farklı geldi banaa veee sırf bunun için jinekologa gittim devletteeee hoş güya aile hekimlerinden hemşirelerde aile planlaması olarak anlatıyormuş muşdaaaa ben eczacı arkdşa sordum o orgazm dedi aman be dedim nerden bilecek bu daha evli bile değil bu kızcağız dedimmmm ve gittimmm meğersemmmm :) orgazmmışşşşyahut orgazma yaklaşmakmış

bende dün bunlardan oldu ayh ne güzelllll herşeyyy normale doğru yol alıyo

kız neyi anlamayacan işte zevke geliyomuşsun sennnbirde burda bir arkadaş yazmıştı bir ara o tuvalet hissini dra sormuş oda zevk almaya yaklaştığı i orgazma yaklaşma hissiymiş öyle okumuştum ben

Acıkıyon mu ??
İştahın açıldı belki kuzum. Belkidee Hamile misinn

yaaaa sanmamm geçen ay 2 test kullandım boşuna hamile değilim diye bu ay lazer durumuna el attım amaaa ......yok bu iştiğim folic asit yaptıı

demek sendin o kimin yazdığını unutmuştum ama yazılan aklımda kalmış ilgimi çekmiş demek

Son düzenleme:
Alaa Alaa İlginç:44::44:

Belki O anda kendinden geçtin. Çok Ateşlendinn Ateşli Bir Kız Olup Çıktınn

beraaay beraaay dalga geçme bak gelirim yanına haaaa :))))))) bi çogunuz güccüksünüz benden valla çekerim kulaklarınızı :)))))

kız ne biliyim zevk aldığını bilmeden zevk alan da ilk benim heralde
yazdıklarından bi tek ateş basması bendeki duruma uyuyor bacım ama ne biliyim ben onun zevk almakla ilğisi olduğunu :)))) ha bi de vajinamda docam çıktıktan sonra kalp atışı gibi bişey oldu bi süre, öyle kaskatı kesilmedim kızlaaar
durun ya hissetmeden havaya sokacaksınız beni.
dedim de ha kızlara bi sorayım şimdi zevkin belirtisi derlermiş bi de dedim. sonra da yok canım daha neler dediydimidi

ayyy bunuda yeni öğrendim ee o his olunca bırakmakmı gerekiyormuş kendi haline o arada ya idrar çıkarsa rezillik

ayy elabın ne biliyim ben insan zevk aldığını anlamaz mı ya kafayı yicem şimdi :)))

canım sen zevke ulaşmışsın o kalp atışı da o

Yok Kuzumm yaww Dalga Geçmiyorum..
Orgazm'a Yaklaştığını Gösterir o yanmalar

ayyy bunuda yeni öğrendim ee o his olunca bırakmakmı gerekiyormuş kendi haline o arada ya idrar çıkarsa rezillik

işte o an idrar diye bırakmak gerek sanılan şeyyy kadının boşalmasıymışşşşşşşş yani zaten çişini yapıp öyle başlıyon bacımmmm ilişkiyeeee anlaştıkk ben de farkında olamadımmm ne zevki be diyordum hoş halaa öyle diyorum çünkü başka bir duygu o çiş hissi vallaaaa bilemem güya çıkmazzmış idrar.... :)
bu arada hopeforrrr o kalp gibi atış ise oku aşağıyı

4. Çözülme fazı:

Önceki fazlarda gerçekleşen değişimlerin normale dönme sürecidir.
Eğer seksüel uyarı devam ederse kadın daha fazla sayıda orgazm yaşayabilir
Vajina normal dinlenme halindeki durumuna döner kasları çarpar gibi atar kalp gibi
Meeler, büyük ve küçük dudaklar ile rahim normal renk, boyut ve pozosiyonuna döner
Klitoris ve meme uçları hassaslaşır ve ağrıya duyarlı bir hal alır.
Ateş basması kaybolur
Hızlı soluk alıpverme ve terleme görülür
Kalp hala daha hızlıdır
Kadınlar erkeklerden farklı olarak cinsel uyarı devam ettiği sürece ard arda orgazm olabilirler. Oysa erkeğin yeniden orgazm olabilmesi için yaklaşık 30 dakikalık bir süreye ihtiyacı vardır.

ayy elabın ne biliyim ben insan zevk aldığını anlamaz mı ya kafayı yicem şimdi :)))

bizlerr acaba olucakmı rahat olacakmı böyle duygualrla ister istemez başaldğmız içinnn insan anlayamayabiliyorrrrrrrr şimdi aşamaalrnı bildikten sonra daha iyi analrsınnn test ediver bidahaki seferde.... zatennn o andan sonraaaa eşinnnn az daha devam etseee sen acı duyucan canı istemiycek ya o bakıma rahatsız bile olabilip onu itmeyi bile isteyebilirsinnn.... yaaaaa

süpermiş ozaman sizler bu işi başardığınız için deneme yapıcaksınızki bizede bilgi veresiniz gokçecim özelliklede sennnnnnn hemen eşinle bu işe giriştiğinde o hissi bi deneme yap bakalım sonucu ne oluyor valla ciddiyim senin sayende bunuda öğrenmiş oluruz anlaştıkmı deneme yapıyorsun sal gitsin bakalım ne oluyo ya hüsran ya zevk

ececim o ara örgü falan düşünmüyordun değilmi ona göre düşünmüyorsan olmuştur bencede

hahahahaa yok kız dün atv de bi dizi varya aslan kıral ailesi onu açtık içimden aynen şunu dedim o sırada 'yüzlerinde ki makyaja bak bembeyaz ruh gibiler ben bembeyaz olsam nasıl olur falan onu geçirdim içimden eşimede en bastan dedm bak o sırada baska bi şeye odaklanıcam sakın bana kızıp küsme falan diye o da tamam demişti

Nasıl Yani İçtiğin Folic asit mi Çocuğa engel oldu ?? Anlamadım:44::44:

içtiğim folik asit iştahımı açtıııı... geçen ay çocuk istiyordummm kendimce bizim adam istemezzzzz falannnnnnn sonra bendeeee aman be dedimmmm madem öyle adam da istemiyorr vajiyide yendim artık lazere daha rahat gidebilirim diyeeee çocuk mocuk isteemz oldum ama folik aside başladım haniii olursa diyeee

ya varya lanet bu düşüncelerden bıktım bende nasıl oluyo biliyomusunuz egzersizdede eş denemelerinde de aynen böyle kapı dinler gibi kulağımı kafamdaki bütün düşünceleri vajiye odaklıyorum ne olucak ne biticek aynen kapı dinler gibi hiç rahatlayamıyorum:18: hep vajiyi dinliyorum o yüzdende ufacık ama böyle yoplu iğne ucu kadar olan bişiyde bile hemen sıcrıyorum çok saçma beynimizi buna odaklamamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…