Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım o nasıl bi tahriştir öyle hala geçmemiş :44:
krem falan kullanmıyomusun??
ben oturup kalkamıcak bı sekılde tahrıs olmustu ve 2 gün bile değil 1 gün de geçmişti
bence sen cesaret edemiyosun sanki

okudum sağolasın canım evet o kremi almayı düşünüyorum ama eczaneye çıkamadım bi türlü dün bi çıktık ama oda aklıma gelmedi bugün eşime söyliyim gelirken alsın yada dr a gitmem gerekiyormu acaba neyse ayy artık benimle ilgili birşeyleri konuşurken bile derinn nefes alıpveriyorum hayırlısı sağol ilgilendiğin için canım

anlamadım ne demek istediğini
nasılsın dediğimdeee dalgın okuyordun galibaaa cvbını görünceee geçmişi okuduğnu sanarak oku oku bitmez ki dedimmm bende bazen öyle oluyor gün içince girmeyince bir açyorum en az 30-40 sayfa ileri atmış oluyor topic zorrlanyorum.... eee neyseeee

sen cidden neler yapıyorsunnn durumn nasıl

merak ediyorum hamile iken ilşkiye girilebiliniyor,sakıncalı mı

tabiki giriliyorrrrrrrrrrr bende duyanda hamile kalmışdaaa bilyor sanacaakkkama çevremden deneyimelre dayanarak yazıyorum yinede hamileler cevpaalrsa harika olurrrrr ilk 3 ay riskli olunabiliyormuşşş tabi bazıalrı düşük tehlikesi ile tüm ayalr sırt üstüyata da biliyorrr amaa birçok kişi aksne daha çok egzersiz gibi düşünürsek daha çok yapmayı bile öneriyor doktorlarrrr hattaa şeklide bu imiş

aynı durumdayım aparatı elime almaya korkuyorum belkide ihmal ediyorum.

bu hafta karne dolduruyorum anasınıfı raporlar filan var doldurulması gereken o yüzden biraz zaman buluncada ya uyuyorum yada yazılanları okuyorum okudukça bana iyi gelior

gündüz bazen 15-20 dakika kadar boş vakti olsa aman hele kalsın nasılsa üst üste yapamicam yapmışken bi defadan esnetirim diyorum
yani bir kaç gün ara verirsem başa dönmiyim diye

o zaman hamileler cevaplasın

ilk ay yasak olmakla beraber sonrasında haftada 1 kez gibi sınırlamalar ardından 3 ay sonrasnda serbst ama kontrollu son ay yıne yasak dıye bılıyorum ancak soyle kı kımınn hamıleleıgı tehlıkelı oluyor dusme rıskı yuksekse tamamne yasak ılskı

o zaman hamileler cevaplasın

Hehehe ozaman hamile kalda öyle sorrrrrrr

canım msjına cevap yazdım okuyabildin mi geldi mi?o an bir karışıklık oldu da msj kutusu dolu falan.sonra cevap yazmadı diye düşünme

herkese selamlar....moralim çok bozuk dün akşam eş denemesi yaptık ama olmadı ...çok canım yandı dayanamadım devam edemedimmm....ne yapacağım şimdi ben....bütün ümidim kırıldı( oysa ki çok umutlanmıştım.............

Kuzumm Ne Yapıyosunn ??

Konuşamıyoruz doğru düzgünn. İyisindir Umarımm
Evlilik Nasıl Gidiyor Bebekimm

iyiyim canımcım sen nasılsın iş yerinde birçok site engelli msn falan da açılmıyor evde de pek nete girmiyorum biliyorsun.offf berayyy yaaa bitmedi gitti benim şu rahimdeki batma.evlilik maşallah süper bir sorun yok çok şükür.senin nasıl gidiyor kuzum.aklım bebeğe bir gidiyor bir otur yerine diyorum kendime.siz ne yaptınız?

kızlarr yaaa ben sıze buşey sormak ıstyrum ben 2 kere deneme yaptım ıksıde başarılıydı ama ben şimdi ablam doğuma fln gttı hep onun yanındayım baya bi ilşki yaşamadık şimdi de regl oldum 2 gun kaldı btmesınee korkuyrum geriledimmi diye ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…