- 28 Ekim 2012
- 669
- 5
- 118
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.941
ya 2 gündür eşim izinliydi o tahriş meselesi olmasa olcaktı gibi ama olmadı hatta az parmak egzersizi deniyim dedim sonrasında yine yanma oldu geçmemişti pns denemesinde dahada kötü olurdu iyice geçsin istiyorum yada bilmiyorum bugünlerde azıcık pes ettim sanırım biraz zaman geçsin yine başlarım burayı okuymak iyi geliyor bana hemde çok iyi geliyor..
iiyiiym bacım sen nasılsın nasıl gidio yazıları okuyorum bende
bıstığım bak sakın pes falan etmek yok. hepimiz egzersiz aşamalarında bıkkınlık yaşadık. hatta ben dedim ki docama ev, iş güç, çalışma ,egzersiz.... bu egzersiz yokken ne kadar rahatmış benim kafam yaaa diye.... ama bak şimdi neler konuşuyoruz. tamam bahanen geçerliymiş. ne kadar uzun sürdü bak gökçe elmasa yazdı bişeyler bi isim verdi bi oku istersen senin de işine yarayabilir tatlım
nasılsın dediğimdeee dalgın okuyordun galibaaa cvbını görünceee geçmişi okuduğnu sanarak oku oku bitmez ki dedimmm bende bazen öyle oluyor gün içince girmeyince bir açyorum en az 30-40 sayfa ileri atmış oluyor topic zorrlanyorum.... eee neyseeeeanlamadım ne demek istediğini
merak ediyorum hamile iken ilşkiye girilebiliniyor,sakıncalı mı
nasılsın dediğimdeee dalgın okuyordun galibaaa cvbını görünceee geçmişi okuduğnu sanarak oku oku bitmez ki dedimmm bende bazen öyle oluyor gün içince girmeyince bir açyorum en az 30-40 sayfa ileri atmış oluyor topic zorrlanyorum.... eee neyseeee
sen cidden neler yapıyorsunnn durumn nasıl
tabiki giriliyorrrrrrrrrrrbende duyanda hamile kalmışdaaa bilyor sanacaakkkama çevremden deneyimelre dayanarak yazıyorum yinede hamileler cevpaalrsa harika olurrrrr ilk 3 ay riskli olunabiliyormuşşş tabi bazıalrı düşük tehlikesi ile tüm ayalr sırt üstüyata da biliyorrr amaa birçok kişi aksne daha çok egzersiz gibi düşünürsek daha çok yapmayı bile öneriyor doktorlarrrr hattaaEki Görüntüle 607945 şeklide bu imiş
aynı durumdayım aparatı elime almaya korkuyorum belkide ihmal ediyorum.
Bu hafta karne dolduruyorum anasınıfı raporlar filan var doldurulması gereken o yüzden biraz zaman buluncada ya uyuyorum yada yazılanları okuyorum okudukça bana iyi gelior
gündüz bazen 15-20 dakika kadar boş vakti olsa aman hele kalsın nasılsa üst üste yapamicam yapmışken bi defadan esnetirim diyorum
yani bir kaç gün ara verirsem başa dönmiyim diye
o zaman hamileler cevaplasın
doğrudur gelmedi bacımmm ben silim ozaman bir kaç msjmı hoş klasörledim amaaaaacanım msjına cevap yazdım okuyabildin mi geldi mi?o an bir karışıklık oldu da msj kutusu dolu falan.sonra cevap yazmadı diye düşünme
kızlar vajı yenmeden çocuk isteyen var mı yapabilirmiiizzz?
Kuzumm Ne Yapıyosunn ??
Konuşamıyoruz doğru düzgünn. İyisindir Umarımm
Evlilik Nasıl Gidiyor Bebekimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?