Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ahahaha alemsin yaa pes doğrusu hem tv e odaklan hemde zevk almaya çalış ohh ne ala benim eşim tamamen o işe vereyim kendimi ister öyle tv baksam söylenir gözlerinin içine bakmam lazım ona odaklanmam lazım

Bepanthen plus mi bephanten mi nasil kullanicam aparta mi surecegim
bepanthen krem
aynen kremin arkasında şu yazyor

önerilen kullanım yerleri: Küçük yaralar ve yanıklarda
hafif sıyrıklarda, güneş yanıklarında,pişiklerde ,emziren annelerin meme bakımı ve çatlaklarında ,anüs çatlaklarında, YATAK YARALARINDA DERİNİN ONARILMASINDA,daha hızlı ve düzgün bir şekilde iyleşmesinde yardımcı olur.Cildi yeniler,esnek ve nemli tutar.....

ben aparata baya sıvadımmm elimde kalannn kısmınıda şeyime sürdüm ve öyle egzersiz yaptımmmmm

sonrasındaaaa öyle rahat bıraktım zatennnnnnnnnnnnnnnnnnn kayganımsı bir yoğunluk olduuuu yatak yine battıııı ama bizim acemiliğmizdennnn öyle biterbitmezzzben banyoya koşan biriyimdeeee vajina kaslarımmm küçülmeden banyoya gidersem akarrrr ayyyy çok iğrenç konuştummmmm özelden msj yazcamda dkkm dolmadııııııııı

bakkk bende öyleee hep orayı dinlerrrdimmm hep aman girdi aman battı aman acıdı aman yanlış yöne girdi aman durdur az daha jelleyek durrr bu duruşumu sevmedim belim ağrıdı şöyle durayımmmmm derkennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sıkıntı çıakryordummm bir seferr daha yendikden sonra kasgevşetici içtim 45 dkk önce ve duşdan sonraaa yapıncaaa inanılmazzzzzzz başka olduu o kafammmm sankii yılalrdır yapyordaaa klasik bir eş gibi davranabildi ya hala hayretlerdeyimmmmmmmmmm... yoksa cecemm ben acaip film biriyimmm canım çok kıymetli veee baya bir geç yendimmm kendimceeee

ahahaha çok güzelll hoşuma gitti bu ay bende kısa sürede yaşarım inş. bu duyguları

valla cecemim işte ben de bi hissedeydiim iyiydi amma sen napıyon bu arada cecem valla az kaldı elimde sopam dayanacam kapına haaaa eee hadı ama tatlım ya naptın daha ne duruyon. hadi bıstığım artık ya. yaz yardımcı olabileceğimiz bişey varsa yardımcı olmaya çalışalım datlum

canım o normallll mesaneye baskı oluyo o sıradaa :))))) öyle bir anda haldır haldır zevk alınmaz kız once bi sıcaklıkla baslar herşeyyyy

kız ne haldırı ne hulduru ben anlamadım bile ne olup bittiğini sen ne diyon

ne yanı bırakıncı çiş değil de zevk mi gelecekmiş

bende dün bunlardan oldu ayh ne güzelllll herşeyyy normale doğru yol alıyo

valla ecem, ben şaşkın şaşkın ekrana bakıp meğer neler yaşamışım diyip gülüyorum kendime :))))) madem sende de oldu canım gel o zaman

canım sen zevke ulaşmışsın o kalp atışı da o

valla elabım bugün bi yaşıma daha girdim :)))))))

gökçe bitirdin beni len neler yaşamışım ben beeee. getirin benim sigaramı :)))) bi de ben hissedebileydim şunu :)))

kızlar sizi çook seviyorum yaaa keşke hepinizle yüzyüze konuşuyor olsaydık. hepinizi çok öpüyorum valla

bi de şu smile ların rakamlarını öğreneydim iyiyiydi. finallerde 10 ar 12 şer sayfa kağıt verdim üstüne tez yazdım 1 ay oldu nerdeyse şu rakamları ezberleyemedim. saatlerimi alıyo diğer dosyadan bakıp yazmak :)))))))))))

Gokcecimmmmm cooook saolllll hemen aliyorum onunla deneyecegimmm kayganlastirci surmim dimi krem surunce

Gokcecimmmmm cooook saolllll hemen aliyorum onunla deneyecegimmm kayganlastirci surmim dimi krem surunce

ben yine kayganlaştırıcı ile aramda bir şartlanma olduğu için onunla başladımmmmmmmmmmmmmmm sonraaa bol kremmmmmm sürüppppppppp yaptım ve içimde bekelttim... ama sonraaa rahim tepki veriricesine kusuyor o kremi ama içi onarılmasına ayrdımcı olmuş oluyor ki erkenden geçti tahrişim.... üstelik tahrişim var diyeee egzersizleride bırakmadım sadece bepanthenle yapar oldummm bırakma sakın öyle yap....

hattaaa eşli denemedede bepanthen kullandık 1 tüpdeee öyle bitirdik 5 sefere yetti :)

ahahaha alemsin yaa pes doğrusu hem tv e odaklan hemde zevk almaya çalış ohh ne ala benim eşim tamamen o işe vereyim kendimi ister öyle tv baksam söylenir gözlerinin içine bakmam lazım ona odaklanmam lazım

ama şöyle tamamen alana kadar başka bişeye odaklnıyorum ondan sonra tv umrumda mııııııııııııı

yok ya ne dalga geçmesi delüm valla ciddi ciddi söyledim deneyen biri olsunda bizde yendiğimizde deniyelim diye ama eğlenceli tabiki bu arada aynı benim ağzımdan dökülen şeyleri yazmışsın bende hep aynısını derim ya bukadar olur yada hepimiz aynıyız tabiki ne tuaf kas gevşeticiyi bende deniyim ya bidahki denememde kuzenimde içmiş işe yaradı demişti bi deniyim bari bakalım ne olcak :))) valla bende öyleyim canım çok tatlıdır dr da iğne yerken bile dur dur bişiy söylicem sonra bişiy söylicem sonra diye diye büyüdüm ve şimdi iğneyi aştım ama bu seferde pns için eşime öyle diyorum dur dur bişiy söylicem valla bak bişiy dicem diye geçiyor

Supersin ya:) valla moral oldun bugun neredeyse egzersizden vazgececektim ki simdi hemen esimi arayip bepanthen merhem sibarisini verdim:) iyiki varsiniz kizlar. Iki gundur stresten midem bulaniyo vajili olmadam hamileyim dicem:)

şaşkın seni anlamadın ne olduğunu hem zevke ulaş hemde ne olduğunu anlama bundan sonra anlarsın bırakınca çiş değil zevk mi gelcekmiş hahah güldürdün beni bizde seni seviyoruz yani ben kendi adıma konuşayım burda herkesi seviyom keşke yüzyüze görüşseydik seninde dediğin gibi

Supersin ya:) valla moral oldun bugun neredeyse egzersizden vazgececektim ki simdi hemen esimi arayip bepanthen merhem sibarisini verdim:) iyiki varsiniz kizlar. Iki gundur stresten midem bulaniyo vajili olmadam hamileyim dicem:)

canım günün geçtiyse bi test yap. vajili olup da hamile kalan var, belki sende de olabilir bu arada ne olursa olsun bırakmak yok herşeyin bi çaresi vardır. nerdeyse 1 ay öncesine kadar ben neler yaşadım neler hissettim bak şimdi ne diyolar kızlar ben de şaşırıyorum :)))
madem başladın sonunu getireceksin Allah ın izniyle

ya 2 gündür eşim izinliydi o tahriş meselesi olmasa olcaktı gibi ama olmadı hatta az parmak egzersizi deniyim dedim sonrasında yine yanma oldu geçmemişti pns denemesinde dahada kötü olurdu iyice geçsin istiyorum yada bilmiyorum bugünlerde azıcık pes ettim sanırım biraz zaman geçsin yine başlarım burayı okuymak iyi geliyor bana hemde çok iyi geliyor..

Yok kuzum gecmedi:) stresten galiba umarim bende atlatirimda sizin yasadiginiz asamalara gecerim. Bephantenden umud var yanmam gecsin tam gaz devam soz birakmicam yasadigim yanmalar olabiliyomus demek tahris ettik hanimefendiyi:)

bıstığım bak sakın pes falan etmek yok. hepimiz egzersiz aşamalarında bıkkınlık yaşadık. hatta ben dedim ki docama ev, iş güç, çalışma ,egzersiz.... bu egzersiz yokken ne kadar rahatmış benim kafam yaaa diye.... ama bak şimdi neler konuşuyoruz. tamam bahanen geçerliymiş. ne kadar uzun sürdü bak gökçe elmasa yazdı bişeyler bi isim verdi bi oku istersen senin de işine yarayabilir tatlım

Sizde tahris icin bephanten mi kullaniyosunuz sideki yanmada girise yakin yerdemi nasil tedavi ediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…