- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.961
doğrudur gelmedi bacımmm ben silim ozaman bir kaç msjmı hoş klasörledim amaaaaa
kızlarr yaaa ben sıze buşey sormak ıstyrum ben 2 kere deneme yaptım ıksıde başarılıydı ama ben şimdi ablam doğuma fln gttı hep onun yanındayım baya bi ilşki yaşamadık şimdi de regl oldum 2 gun kaldı btmesınee korkuyrum geriledimmi diye ya
altheam berayim nasilsiniz napiosunuz bakayim?
ben öldüm ya temizlik manyagi oldum diyebilirim, suan epey yoruldum. adetim yarin tam anlamiyla biter haftasonu deneme dusunuyoruz. bu sefer sey dusundum iliskiyi denemeden hemen öncesi sicak banyo alip kas egzersizi ve parmak egzersizi yapmak. daha önce böyle yapmaistim. bu seferde olmazsa artik bilemiyorum yani koca napar
herkese selamlar....moralim çok bozuk dün akşam eş denemesi yaptık ama olmadı ...çok canım yandı dayanamadım devam edemedimmm....ne yapacağım şimdi ben....bütün ümidim kırıldı( oysa ki çok umutlanmıştım.............
altheam berayim nasilsiniz napiosunuz bakayim?
ben öldüm ya temizlik manyagi oldum diyebilirim, suan epey yoruldum. adetim yarin tam anlamiyla biter haftasonu deneme dusunuyoruz. bu sefer sey dusundum iliskiyi denemeden hemen öncesi sicak banyo alip kas egzersizi ve parmak egzersizi yapmak. daha önce böyle yapmaistim. bu seferde olmazsa artik bilemiyorum yani koca napar
kızlarrr ben çıkıyorum azcık örgü öreyimmmöpüyorum hepinizi görüşmek üzereeee
aaynı tedırgınlıktemı cnmcanım korkma bende dün iki hafta aradan sonra yaptım bişeycik olmuyo
iyiyim canımcım sen nasılsıniş yerinde birçok site engelli msn falan da açılmıyor evde de pek nete girmiyorum biliyorsun.offf berayyy yaaa bitmedi gitti benim şu rahimdeki batma.evlilik maşallah süper bir sorun yok çok şükür.senin nasıl gidiyor kuzum.aklım bebeğe bir gidiyor bir otur yerine diyorum kendime.siz ne yaptınız?
Kuzucumm Benim Çok iyiyim ben Çok Şükür
Artık senin yenme vaktin Geldi de Geçti Bile. Biter Artık Şu İşi.
Biliyosun Bak Bir zamanlar bizde Vajinismustuk hatta aynı dönemlerde.Bunu Ben Söylüyorum. Korkacak Hiç bişeyin Olmadığını Gördük.
Söylediklerini aynen yap. Sıcak bir duş. Egzersiz ve denemeye geçin. Bolca Jel Kullanın. Sen Üst Pozisyonda yüzün eşine dönük olsun.
Kontrol senin elinde oluyor Çünkü zaman.
Penisi Dimdik Bir Şekilde Yerleştir Vajinana Ve Ikınn Bolcaa Ikınırkenn Oturr. Kayıp Gidicek zaten. Belki Yanma ve Baskı Hissedersin oda bilki penis giriyor ve girmek üzere demektir. Sakın Geri Çekilme o anda . Derin derin nefes alarak yavaş yavaş bekle otur bekle otur. Öyle Öylee Hepsi Gircekk Kuzum
iyiyim çok şükür sen nasılsın canım.forumda daha sık görmek istiyorum seni.bu yazdıklarını sana defalarda yazmaktan parmaklarım nasır olduartık deneme istemiyoruz artık gelin haberi istiyoruz.kır artık şu vajinin kolunu bacağını yahu.
herkese selamlar....moralim çok bozuk dün akşam eş denemesi yaptık ama olmadı ...çok canım yandı dayanamadım devam edemedimmm....ne yapacağım şimdi ben....bütün ümidim kırıldı( oysa ki çok umutlanmıştım.............
canim ben girip derdimi anlattigim zamanlarda sen yenmistin de akil veriyordun bile. bu sözleri kac kez söyledin bana ben bile hatirlamiyorum artik. düsün ona ragmen hala yapamadim. cok üzülüyorum ama üzülmekle degismeyecegini,calismakla degisecegini biliyorum. yurt disinda böyle bir hastaliktan doktorlar bile bihaber. neden? cunku onlar korkularla,felaket senaryolariyla büyümüyorlar hatta bir an önce cinsel iliski yasamak istiyorlar dogal olarak böyle seyler olmuyor. kiz ben ustune oturarak denemeye kalktim inanir misin deligi bulamadimbende hakikaten anormallik var. aynayi alicaktim esim sinirlendi dedi yok artik :) haftasonu arkadasi gelecek umarim yatiya kalmaz da deneriz bi güzel. ama cok korkuyorum aciyacak diye iste beni bu korku öldürüyor. ilk denedigimizde basini almistim ve cok yanmisti. ama sizde söylüyorsunuz normal diye. bende bu yoldan gecmeliyim artik bunu okul sinavi gibi dusunmeye basladim. böyle daha kolay oluyor beynime söz gecirmek.
Alaa Alaa İlaçları Bitirdin mi kuzum ?? Nasıl Daha Geçmez ??
EvLiliğinin Yolunda Olmasına sevindim. Allahım Daim Etsin Mutluluğunuzu Kuzumm
Bende İyiyim Bebekim Bizimde Evlilik İyi Gidiyor Çok şükür Yolunda Herşey
Bebeğe Evet desinn Kuzumm yaaNe Güzel Olur. Yeter artık Bu kadar tek takıldığımız bebişler Gelsin artık
Biz Bebek İstiyoruz artık bundan tamamen emin olduk. Hayırlısıyla Olur İnşallah
canim ben girip derdimi anlattigim zamanlarda sen yenmistin de akil veriyordun bile. bu sözleri kac kez söyledin bana ben bile hatirlamiyorum artik. düsün ona ragmen hala yapamadim. cok üzülüyorum ama üzülmekle degismeyecegini,calismakla degisecegini biliyorum. yurt disinda böyle bir hastaliktan doktorlar bile bihaber. neden? cunku onlar korkularla,felaket senaryolariyla büyümüyorlar hatta bir an önce cinsel iliski yasamak istiyorlar dogal olarak böyle seyler olmuyor. kiz ben ustune oturarak denemeye kalktim inanir misin deligi bulamadimbende hakikaten anormallik var. aynayi alicaktim esim sinirlendi dedi yok artik :) haftasonu arkadasi gelecek umarim yatiya kalmaz da deneriz bi güzel. ama cok korkuyorum aciyacak diye iste beni bu korku öldürüyor. ilk denedigimizde basini almistim ve cok yanmisti. ama sizde söylüyorsunuz normal diye. bende bu yoldan gecmeliyim artik bunu okul sinavi gibi dusunmeye basladim. böyle daha kolay oluyor beynime söz gecirmek.
ahh biliyorum canim az mi dil döktün bana? ama iste yine yanacak diye bi türlü basindan fazlasini alamiyorum,bende sastim kaldim. halbuki basini alinca bi ikinip disimi sksam 2saniyelik bisey olacak ama beynime söz geciremiyorum.
bisey daha sorcam canim, basini aldiktan sonra yavas yavas mi ilerleyelim (ilk öyle denemistik cok yanmisti canim) yoksa hizlicana giris mi olsun :)) hihihihi.
bebek mi dusunuyorsunuz? kiz sen uzun bir süre düsünmüyordun? hadi hayirlisi
ben en son 3 parmağımı biraz sokabilmiştim..esnedi artık p...s denemesine geçebilirim derken olmadı....2 parmağımı rahatça sokabiliyorummm böyle durumum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?