Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım korkma bende dün iki hafta aradan sonra yaptım bişeycik olmuyo

altheam berayim nasilsiniz napiosunuz bakayim?
ben öldüm ya temizlik manyagi oldum diyebilirim, suan epey yoruldum. adetim yarin tam anlamiyla biter haftasonu deneme dusunuyoruz. bu sefer sey dusundum iliskiyi denemeden hemen öncesi sicak banyo alip kas egzersizi ve parmak egzersizi yapmak. daha önce böyle yapmaistim. bu seferde olmazsa artik bilemiyorum yani koca napar

Kuzucumm Benim Çok iyiyim ben Çok Şükür

Artık senin yenme vaktin Geldi de Geçti Bile. Biter Artık Şu İşi.
Biliyosun Bak Bir zamanlar bizde Vajinismustuk hatta aynı dönemlerde.Bunu Ben Söylüyorum. Korkacak Hiç bişeyin Olmadığını Gördük.
Söylediklerini aynen yap. Sıcak bir duş. Egzersiz ve denemeye geçin. Bolca Jel Kullanın. Sen Üst Pozisyonda yüzün eşine dönük olsun.
Kontrol senin elinde oluyor Çünkü zaman.

Penisi Dimdik Bir Şekilde Yerleştir Vajinana Ve Ikınn Bolcaa Ikınırkenn Oturr. Kayıp Gidicek zaten. Belki Yanma ve Baskı Hissedersin oda bilki penis giriyor ve girmek üzere demektir. Sakın Geri Çekilme o anda . Derin derin nefes alarak yavaş yavaş bekle otur bekle otur. Öyle Öylee Hepsi Gircekk Kuzum

CANIMMMMM sıkma canını böyle inişler çıkışlar olurrrr... sadeceee sen durmadan egzersizini yapıverrr olur mu bu pes ettirmessin seni

iyiyim çok şükür sen nasılsın canım.forumda daha sık görmek istiyorum seni.bu yazdıklarını sana defalarda yazmaktan parmaklarım nasır olduartık deneme istemiyoruz artık gelin haberi istiyoruz.kır artık şu vajinin kolunu bacağını yahu.

Alaa Alaa İlaçları Bitirdin mi kuzum ?? Nasıl Daha Geçmez ??

EvLiliğinin Yolunda Olmasına sevindim. Allahım Daim Etsin Mutluluğunuzu Kuzumm

Bende İyiyim Bebekim Bizimde Evlilik İyi Gidiyor Çok şükür Yolunda Herşey

Bebeğe Evet desinn Kuzumm yaa Ne Güzel Olur. Yeter artık Bu kadar tek takıldığımız bebişler Gelsin artık
Biz Bebek İstiyoruz artık bundan tamamen emin olduk. Hayırlısıyla Olur İnşallah

canim ben girip derdimi anlattigim zamanlarda sen yenmistin de akil veriyordun bile. bu sözleri kac kez söyledin bana ben bile hatirlamiyorum artik. düsün ona ragmen hala yapamadim. cok üzülüyorum ama üzülmekle degismeyecegini,calismakla degisecegini biliyorum. yurt disinda böyle bir hastaliktan doktorlar bile bihaber. neden? cunku onlar korkularla,felaket senaryolariyla büyümüyorlar hatta bir an önce cinsel iliski yasamak istiyorlar dogal olarak böyle seyler olmuyor. kiz ben ustune oturarak denemeye kalktim inanir misin deligi bulamadim bende hakikaten anormallik var. aynayi alicaktim esim sinirlendi dedi yok artik :) haftasonu arkadasi gelecek umarim yatiya kalmaz da deneriz bi güzel. ama cok korkuyorum aciyacak diye iste beni bu korku öldürüyor. ilk denedigimizde basini almistim ve cok yanmisti. ama sizde söylüyorsunuz normal diye. bende bu yoldan gecmeliyim artik bunu okul sinavi gibi dusunmeye basladim. böyle daha kolay oluyor beynime söz gecirmek.

ahh biliyorum canim az mi dil döktün bana? ama iste yine yanacak diye bi türlü basindan fazlasini alamiyorum,bende sastim kaldim. halbuki basini alinca bi ikinip disimi sksam 2saniyelik bisey olacak ama beynime söz geciremiyorum.
bisey daha sorcam canim, basini aldiktan sonra yavas yavas mi ilerleyelim (ilk öyle denemistik cok yanmisti canim) yoksa hizlicana giris mi olsun :)) hihihihi.

bebek mi dusunuyorsunuz? kiz sen uzun bir süre düsünmüyordun? hadi hayirlisi

canım bozma moralini bi kere olmadı diye olmıcak diye bişey yok ben kaç kere denedim de olmadı bi bilsen hangi aşamadasın bi hatırlatıversen bize ona göre bi yol beliirleyelim

ben de seninle aynı duygular içindeyim seni çok iyi anlıyorum...inş.biz de başarabiliriz.üstte ben olunca ben de çok acı çekiyorum dayanamayıp geri çekiyorum....nasıl olacak bilmiyorummmmm....egzersizlere devam etmeliyimmmm....

ilaç bitti ama yeterli gelmedi sanırım akıntım devam ediyor acının mantardan olabilceğini düşünüyorum.bolbol maydanoz yiyyorum bir ara iyi gelmişti.napayım artık yıllık ızınde gidicem doktora kaçışı yok.bebek bazen istiyorum ama ben çok tırsağım ya kan aldırmak tahliller doğum vs...önce bu korkuyu aşmam gerek daha doktora bile gidemiyorum.bir de anlatmışımdır bizim herşeyimiz çok hızlı oldu biraz daha evliliğin tadını çıkartalım hem zaten eşimle de çok görüşemiyoruz biliyorsun.bakalım hayırlısı.inşallah sizinde herşey gönlünüzce olur.ayyy seni düşünemiyorum beray kucağında bebek,çok çıtır bir anne olursun sen

canım bozma moralini bi kere olmadı diye olmıcak diye bişey yok ben kaç kere denedim de olmadı bi bilsen hangi aşamadasın bi hatırlatıversen bize ona göre bi yol beliirleyelim

ben en son 3 parmağımı biraz sokabilmiştim..esnedi artık p...s denemesine geçebilirim derken olmadı....2 parmağımı rahatça sokabiliyorummm böyle durumum....

Öylemii Uzun zaman oldu Kuzum artık hatırlamıyorum bile geçmişi:26::26:

Evet seninde Dediğin Gibi Hepimiz ayrı Ayrı defalarca yazdık sana Bunları.Kendine Güvenmen ve cesaret lazım.

Bitir artık Şu İşi. Acı Cidden Yok. Tamamen yalan Bişey. Beynin seni yeterince üzdü,Yırattı. Artık izin verme kuzum. Gelin Haberini Almak İstiyoruz artık.

Dularım seninle bebekim.

benim fikrim jeli bol sür yavaş yavaş ilerle yanma hissettiğinde bekle hızlıca canını acıtabilirsin.eş denemsinden önce egzersiz yap iyice alışsın sonra eş denemesine geçin bence.bebek düşünüyorum ama hazır değilim,biraz daha zamana ihtiyacım var sanırım.zaman zaman gaza geliyorum ama kendimi frenliyorum.eylül ayı gibi düşünüyorum şimdilik tabi ama şartlar neyi gösterir bilemem

ben en son 3 parmağımı biraz sokabilmiştim..esnedi artık p...s denemesine geçebilirim derken olmadı....2 parmağımı rahatça sokabiliyorummm böyle durumum....

Canım 2 Parmak Yanyana Almak Penis denemesi İçin erken ne yazık ki .

Yapamadığına Göre demekki daha hazır değilsin. 3 Parmağa Geciceksin 3 parmak yan yana tamamen soktuktan sonra Penis denemesine hazır Oluyosun

Mina ve karamsar bugun doktora gidecekti.... Acaba gittilermi?
Muayeneleri nasıl geçti? Inşlh iyilerdirrr.... Gelince karşılaşamassak şimdiden iyi olmalarını temenni ederek iyi akşamlar dileyeyimmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…