- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.981
ilaç bitti ama yeterli gelmedi sanırım akıntım devam ediyor acının mantardan olabilceğini düşünüyorum.bolbol maydanoz yiyyorum bir ara iyi gelmişti.napayım artık yıllık ızınde gidicem doktora kaçışı yok.bebek bazen istiyorum ama ben çok tırsağım ya kan aldırmak tahliller doğum vs...önce bu korkuyu aşmam gerek daha doktora bile gidemiyorum.bir de anlatmışımdır bizim herşeyimiz çok hızlı oldu biraz daha evliliğin tadını çıkartalım hem zaten eşimle de çok görüşemiyoruz biliyorsun.bakalım hayırlısı.inşallah sizinde herşey gönlünüzce olur.ayyy seni düşünemiyorum beray kucağında bebek,çok çıtır bir anne olursun sen
Canım 2 Parmak Yanyana Almak Penis denemesi İçin erken ne yazık ki .
Yapamadığına Göre demekki daha hazır değilsin. 3 Parmağa Geciceksin 3 parmak yan yana tamamen soktuktan sonra Penis denemesine hazır Oluyosun
ben en son 3 parmağımı biraz sokabilmiştim..esnedi artık p...s denemesine geçebilirim derken olmadı....2 parmağımı rahatça sokabiliyorummm böyle durumum....
3 parmak biraz zorlanıyorum..inş...esner sanki hiç açılmıycakmış gibi ancak 2 parmağım girebilir gibi geliyor...bu arada ilişkiye girmeden önce kas gevşeltici olarak hangi ilacı içiyorsunuz?ben sadece bebe yağı sürüyorumm...
eee süperikiyi rahatça alabiliyorsan 3 e geç onu da rahat rahat alıp çıkardıktan sonra eş denemesine geç canım tekrar. hem parmağını alırken hem de eş denemesi yaparken hep diyoruz ya kendinizi gevşetecek bir yyol bulun diye ister tv aç istersen de kendi kendine telkin ver tatlım sen nasıl uygun gelirse sonra nefes al ver. kızlar ıkınmayı de öneriyorlar bende geçerli olmadığı için bişey diyemeyeceğim. sonra penisi sen tut, vaji girişini kolay bulsun diye giriş kısmında biraz dolandır sonra yavaş yavaş oturmya başla. aslında esnedi de sen kendini kastığın için öyle hissediyorsun. yine böyle hissedersen bekle çıkma o sırada gevşet kendini bak o zaman kendini kastığını anlayacaksın. sonra devam et oturmaya. bu arada yöne de dikkat et çünkü girmemesinin en büyük sebeplerinden biri de yönün yanlış olması. totoya doğru alacaksın canım. penise totona doğru egim verdir elinle ve öyle almaya çalış ben öyle almıştım ilk aldığımda
inşaallah olacak canım pes etme ve kendine güven
dediklerini uygulamaya çalışacağım...p..sin uç kısmı giriyor ama devamında yanma ve acı hissediyorum dayanmayıp çıkarıyorum....bu acının olmaması lazım değil mi???
aparatı hiç deneyemem gibi geldi bana şu mumla hazırladığınızı diyorsun di mi prezervatij falan da lazım onun için .....peki bu aparatın boyu önemli mi peki parmaklarım kısa benim ...
aparatı hiç deneyemem gibi geldi bana şu mumla hazırladığınızı diyorsun di mi prezervatij falan da lazım onun için .....peki bu aparatın boyu önemli mi peki parmaklarım kısa benim ...
aaynı tedırgınlıktemı cnm
allah bilir şimdi sen çoluğna çocuğnaaa ne ciciler örüyosundurrrrr... bak bak bak
Yok gokcem yaa su an da kendime ciciler oruyorum bebekten yana umudum yok ama olursa neler orucem neler
VAYYY VAY VAY neler örüyonnnn ben taaaaaaaaaa 3 yıl önce güyaaa evlenyorumda bebiş yapyozdaaa tunus işinden bir yelek ve etek örmüştümmmmmmm hala duruyorrr:) bu arada güya kızım oldudaaaa:)
ne öryonn yaaaaa
aminnnnnnnnnnnnn isteyen herkese inşlhİnsalllaaahhh guzeller guzeli bir kizin olurda giydirirsin onlari :) ben atki ve sapka oruyorum daha atkiyi yariya kadar bile oremedim ama olsun oyalaniyorum iste
aleyküm selam bacımmmmmmselam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?