Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evett Genç Ve Çıtır Annee Vayy beee

Allah Hakkımızda Hayırlısını Versin Kuzumm

canınızın acıdığını düşünüyoranız pozisyonunuz değiştirin.mesela alta geçin poponuzun altına yastık koyun ve p...si de siz yönlendirin böylece kontrol sizde olur ve yanma hissettiğiniz an yavaşlarsınız

Canım 2 Parmak Yanyana Almak Penis denemesi İçin erken ne yazık ki .

Yapamadığına Göre demekki daha hazır değilsin. 3 Parmağa Geciceksin 3 parmak yan yana tamamen soktuktan sonra Penis denemesine hazır Oluyosun

3 parmak biraz zorlanıyorum..inş...esner sanki hiç açılmıycakmış gibi ancak 2 parmağım girebilir gibi geliyor...bu arada ilişkiye girmeden önce kas gevşeltici olarak hangi ilacı içiyorsunuz?ben sadece bebe yağı sürüyorumm...

ben en son 3 parmağımı biraz sokabilmiştim..esnedi artık p...s denemesine geçebilirim derken olmadı....2 parmağımı rahatça sokabiliyorummm böyle durumum....

eee süper ikiyi rahatça alabiliyorsan 3 e geç onu da rahat rahat alıp çıkardıktan sonra eş denemesine geç canım tekrar. hem parmağını alırken hem de eş denemesi yaparken hep diyoruz ya kendinizi gevşetecek bir yyol bulun diye ister tv aç istersen de kendi kendine telkin ver tatlım sen nasıl uygun gelirse sonra nefes al ver. kızlar ıkınmayı de öneriyorlar bende geçerli olmadığı için bişey diyemeyeceğim. sonra penisi sen tut, vaji girişini kolay bulsun diye giriş kısmında biraz dolandır sonra yavaş yavaş oturmya başla. aslında esnedi de sen kendini kastığın için öyle hissediyorsun. yine böyle hissedersen bekle çıkma o sırada gevşet kendini bak o zaman kendini kastığını anlayacaksın. sonra devam et oturmaya. bu arada yöne de dikkat et çünkü girmemesinin en büyük sebeplerinden biri de yönün yanlış olması. totoya doğru alacaksın canım. penise totona doğru egim verdir elinle ve öyle almaya çalış ben öyle almıştım ilk aldığımda
inşaallah olacak canım pes etme ve kendine güven

Canım Bebeyağı Kullanma. Bebe yağı mantar yapıyor. Onun Yerine Jel Yada Bepanthen daha iyi olur senin İçin.

Esner tabiki orası Çok Esnek bunu Hiç Unutma. Çocuk Bile Çıkıyor ordan.

Kas Gevşetici Olarak Çok Çeşit var ama doktor bana İnsomin vermişti. 1 Tane içtim Bir daha da İçmemiştim

eliifcim. bu arada 3 parmak ta zorlanıyorsan aparatla yapabilirsin. kendi tecrübemi anlatayım: ben iki parmak yarısına kadar aldım gerisini alamadım alamayınca aparata geçtim ve 10-11cm alınca penisi de aldım canım. istersen bi de onu dene aparat parmaktan daha rahat geldi bana

dediklerini uygulamaya çalışacağım...p..sin uç kısmı giriyor ama devamında yanma ve acı hissediyorum dayanmayıp çıkarıyorum....bu acının olmaması lazım değil mi???

aparatı hiç deneyemem gibi geldi bana şu mumla hazırladığınızı diyorsun di mi prezervatij falan da lazım onun için .....peki bu aparatın boyu önemli mi peki parmaklarım kısa benim ...

dediklerini uygulamaya çalışacağım...p..sin uç kısmı giriyor ama devamında yanma ve acı hissediyorum dayanmayıp çıkarıyorum....bu acının olmaması lazım değil mi???

aparatı hiç deneyemem gibi geldi bana şu mumla hazırladığınızı diyorsun di mi prezervatij falan da lazım onun için .....peki bu aparatın boyu önemli mi peki parmaklarım kısa benim ...

normal canım hepimizde oldu o :) o acı yönün yanlış olmasından kaynaklanıyo. yönü bulduğun anda bu sorunun kalmayacak. az önce yazdiğim yön tarifine dikkat et canım. ben yönü bulamadığım için günlerce sadece yarısını aldım bu arada hangi pozisyondasin. (ben üstte yüzün eşe dönük olduğu pozisyondan bahsediyorum) penisi sen tut ve popona doğru egim ver öyle almaya calış.

ben de aynı şeyi düşünmüştüm aparat konusunda. ama üçç parmak alma düşüncesi beni aparata sevketti :)) iyi de oldu çünkü aparat benim parçam olmayan bişeydi. aparat benim için penis neyse oydu o günler :) penisi almamda çok faydası oldu. mumla yapılan bana sert geldi ve ondan vazgeçtim. kulak çubuğuna 2 kat pecete ve iki kat havlu kağıt sardım sıkıca, üzerine stretch film sardım sonra da prezarvatife geçirdim jelleyip oyle aldım aparatları. kulak çubuğu muma göre daha yumuşak, penise daha yakın bana göre. kişiden kişiye değiişir tabi :)

canım tel geldi son soruyu gözden kaçırmışım. pre. olursa daha hijyenik olur . ayrıca boyu çok önemli değil önemli olan herzamn kalınlık, aparat hazırlayacak olursan eğer zaten ortaya çıkacak olan uzunluk da senin işini görecektir tatlım bu arada aparata ince başlayıp kalınlaştırarak gidersen daha rahat edersin. aparatları her aldığında içinde beklet ki esnesin. birini rahat alıp çıkarmadan diğerine geçme canım
bir de yönle ilgili resimler koymuştu arkadaşlar onları da bulup bakarsan sana örnek olur
gelişmeleri ve güzel haberlerini bekliyorum çünkü sen çoook yakınsın yenmeye tek yapman gereken söylenilen hususlara dikkat etmen, kendine güvenmen tatlım

arkadaşlar benim çıkmam lazım docacığım gelir birazdan. bugün nerdeyse hiç kalkmadım başından pc nin:126: belim ağrıdı valla. bugün güzel bir gündü herkese çok teşekkürler
iyi akşamlaaaaaaaaar

Yok gokcem yaa su an da kendime ciciler oruyorum bebekten yana umudum yok ama olursa neler orucem neler

VAYYY VAY VAY neler örüyonnnn ben taaaaaaaaaa 3 yıl önce güyaaa evlenyorumda bebiş yapyozdaaa tunus işinden bir yelek ve etek örmüştümmmmmmm hala duruyorrr:) bu arada güya kızım oldudaaaa:)

ne öryonn yaaaaa

İnsalllaaahhh guzeller guzeli bir kizin olurda giydirirsin onlari :) ben atki ve sapka oruyorum daha atkiyi yariya kadar bile oremedim ama olsun oyalaniyorum iste

yıne benı bir tedirginlık sardı ya hiç ara vermek ıstmezdım ama ablamda kaldım baya doğumu oldu faln yıne araya regl gır bu sefrrr de 2 gun sonra btcek ama yıne aynı duygulrm başaldı sanırım aptallm ben aptl neden ara verdımmmmm kıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…