- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #139.001
yıne benı bir tedirginlık sardı ya hiç ara vermek ıstmezdım ama ablamda kaldım baya doğumu oldu faln yıne araya regl gır bu sefrrr de 2 gun sonra btcek ama yıne aynı duygulrm başaldı sanırım aptallm ben aptl neden ara verdımmmmm kıııı
çok uzun süre egzersiz mi yapmadın sıkıntı neee... eğer böyleyse seni üzmeyecek şekilde tekrarrr bıraktığın yerden başalrsın emin ol.... ilk egzersize başlamaylaaa çok ara verdim ne etcem diyeee başlamakkk aynı değil... ha verilmeseydi iydi ama olsunnnn kendini sıkıntıya sokup üzmeee ceza olarak daha çok dkk harcarsın en fazla ödeşiriz oldu mu
yok ilişkye 2 kere gırdım geriledmmı dye korkuyorum
canım merak etme gerileme falan olmazhatta ilerleme olur. adetten sonra daha rahat olur üzülme boş yerede kuruntu yapmaaaa
Bestcim bugun dogum gunu mu ?
Dogum gununse dogum gunun kutlu olsun canim nice mutlu yillara, dogum gunun degilse de dogum gunun kutlu olsun
bu bilinçaltındaki kötü düşünceler sebebiyle biz bu hastalığı çekiyorsak neden bu egzersizleri yapmak mecburiyetinde kalıyoruz zaten yapabilsek egzersizleri bu durumda olmazdık... önce bu bilinçaltını temizlemek lazım değilmi.. bunu illa egzersizlerlemi önliycez.. başka yolu yokmu hipnoz filan diyolar mesela ne kadar işe yarar bilen varmı...
bi tane doktor varmış burda gidenleride okudum bir bucuk günde olay çözülüyomuş.. nası bişi acaba tedavisi açıkcası parmak egzersizi bana çok itici geliyo... bu dertten kurtulmayı çok istiyorum ama sırf bu egzersiz yüzünden bu cinsellik konusunu nerdeyse kapıycam artık o dereceye geldim....eşim bi yandan terapist bi yandan sıkıştırıyo bunu yapacaksın diye ama olmuyo kardeşim....
aslında egzersize bi yerden başlasan hemen fikrin değişcek.. bende öyleydim parmakmıı nasıl yani diyodum ama o ilk egzersizde başarılı olduğumu görünce devamı geldi.. burda herkese akıl danışabilirsin.. karar ver yeter başlangıç yap.. doktora gdiceksen eğer onada karışmam ama insanın bunu kendi başarması gbisi yok.. ki ben ilk gece o işi yapsaydım bu kadar değerli olmazdı benim içinnn
bir buçuk yıllık evliyim her gün her gece bu sıkıntıyı yenmeyi hayal ediyorum... 2 ay oldu doktora gitmeye başladım bir ayı neredeyse parmaz egzersizinde takılı kaldım çok istekli olmama rağmen bütün hevesim herşeyim kayboldu sırf bu egzersiz yüzünden.. çok araştırdım başka yolu yok biliyiorum sizlerin tavsiyeside hep bu... çıkmazdayım.... burda birilerinin benim yazılarımı okuduğunu bilmek... iki kelime cevap vermesi belki umut olur yeniden diye.. yazıyorum işte.... neyse arkadaşlar... inşl bende bi gün gerçekten gelin olurum...ve burda birilerine umut verici şeyler yazarım.....
bir buçuk yıllık evliyim her gün her gece bu sıkıntıyı yenmeyi hayal ediyorum... 2 ay oldu doktora gitmeye başladım bir ayı neredeyse parmaz egzersizinde takılı kaldım çok istekli olmama rağmen bütün hevesim herşeyim kayboldu sırf bu egzersiz yüzünden.. çok araştırdım başka yolu yok biliyiorum sizlerin tavsiyeside hep bu... çıkmazdayım.... burda birilerinin benim yazılarımı okuduğunu bilmek... iki kelime cevap vermesi belki umut olur yeniden diye.. yazıyorum işte.... neyse arkadaşlar... inşl bende bi gün gerçekten gelin olurum...ve burda birilerine umut verici şeyler yazarım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?