Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bestcim bugun dogum gunu mu ?

Dogum gununse dogum gunun kutlu olsun canim nice mutlu yillara, dogum gunun degilse de dogum gunun kutlu olsun

çok uzun süre egzersiz mi yapmadın sıkıntı neee... eğer böyleyse seni üzmeyecek şekilde tekrarrr bıraktığın yerden başalrsın emin ol.... ilk egzersize başlamaylaaa çok ara verdim ne etcem diyeee başlamakkk aynı değil... ha verilmeseydi iydi ama olsunnnn kendini sıkıntıya sokup üzmeee ceza olarak daha çok dkk harcarsın en fazla ödeşiriz oldu mu

yok ilişkye 2 kere gırdım geriledmmı dye korkuyorum

bugün bestcimin doğum günüydü ve hala da öyleeama herkes öğrenmiş ve geç kaldımmm

CANIMCIMMMMM BENİMMMM TATLIŞKOMRABBİM SAĞLIKLI HUZUR DOLU GÜNLERİ SENDEN HİİİİİİİİİİİİİİÇÇÇÇÇÇÇ AYIRMASINN...ÖMRÜN GÜZELLİKLERLE DOLSUN TAŞSINN....SEVGİYİ HUZURU EKSİK ETMESİN ÖMRÜNDEN.....SENİ SEVİYORUMMMM DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUNNNN :119::119::119::119::119::119::119::

bu bilinçaltındaki kötü düşünceler sebebiyle biz bu hastalığı çekiyorsak neden bu egzersizleri yapmak mecburiyetinde kalıyoruz zaten yapabilsek egzersizleri bu durumda olmazdık... önce bu bilinçaltını temizlemek lazım değilmi.. bunu illa egzersizlerlemi önliycez.. başka yolu yokmu hipnoz filan diyolar mesela ne kadar işe yarar bilen varmı...

canım egzersizlerdeki amaç da o bilinçaltındaki düşünceleri temizlemek , oraya bişeylerin grebileceğini beynimize empoze etmek.. hipnoz çare olurmu bilmem ama bence egzersiz kesin çözümm

bi tane doktor varmış burda gidenleride okudum bir bucuk günde olay çözülüyomuş.. nası bişi acaba tedavisi açıkcası parmak egzersizi bana çok itici geliyo... bu dertten kurtulmayı çok istiyorum ama sırf bu egzersiz yüzünden bu cinsellik konusunu nerdeyse kapıycam artık o dereceye geldim....eşim bi yandan terapist bi yandan sıkıştırıyo bunu yapacaksın diye ama olmuyo kardeşim....

aslında egzersize bi yerden başlasan hemen fikrin değişcek.. bende öyleydim parmakmıı nasıl yani diyodum ama o ilk egzersizde başarılı olduğumu görünce devamı geldi.. burda herkese akıl danışabilirsin.. karar ver yeter başlangıç yap.. doktora gdiceksen eğer onada karışmam ama insanın bunu kendi başarması gbisi yok.. ki ben ilk gece o işi yapsaydım bu kadar değerli olmazdı benim içinnn

son cumlene %100 katiliyorum canim

bir buçuk yıllık evliyim her gün her gece bu sıkıntıyı yenmeyi hayal ediyorum... 2 ay oldu doktora gitmeye başladım bir ayı neredeyse parmaz egzersizinde takılı kaldım çok istekli olmama rağmen bütün hevesim herşeyim kayboldu sırf bu egzersiz yüzünden.. çok araştırdım başka yolu yok biliyiorum sizlerin tavsiyeside hep bu... çıkmazdayım.... burda birilerinin benim yazılarımı okuduğunu bilmek... iki kelime cevap vermesi belki umut olur yeniden diye.. yazıyorum işte.... neyse arkadaşlar... inşl bende bi gün gerçekten gelin olurum...ve burda birilerine umut verici şeyler yazarım.....

aynı kadedeniz arkadaşım bende 1,5 yıldır evliyim

Canim parmak egzersizi zor geliyosa yada itici geliyosa aparat yap kendine mesela kurdanla baslayabilirsin

canımmm senin düşünceni anlayabiliyoruz çünkü hemen hemen yepimiz şunu dedik'' ben oraya parmak yada bişey sokabilsem zaten p....s i de yaparımmm hhıhhhh ne diyo bunlar'' felanama öyle değilmiş işte açıkçası doktorlar bu işi baya ticarete döktüler 5 milyar ne demek yaaaaa: vede okadar uzun tutuyolarki bazen bilerek çünkü uzaması 2-5 milyar olmasını sağlıyor...hepsi değil tabiikide

ilk olarak denemeyi göze almak zorundasınn.....kulak çöpü bile olsa oraya bişey girdiğini gördüğünde demekki daha kalınıda olur diyosun otomatik beynimizi telkinlerle yapamadığımız o geri adımı attırıyosun....her egzersiz tamam yaaa buda olur dedirtiyor beynimize ve artık sona geldiğimizde psikolojik olarak bi bakıyoruz dün bakamam dediğin vajiye o gün 10 cm aparat alıyosunnn hatta p...sss:))))

İNANMALISIN YAPACAĞINA BİZDEN EKSİĞİN YOKKK!!!!!DENEMEKLE HİÇ BİRİMİZ ÖLMEDİK AMA ZAFERLER KAZANDIKK HADİ BAKALIM BIRAK KENDİ KENDİNİ DİNLEME ARTIK BEYNİMİZİN BİZE OYUNU BU VE O OYUNU SADECE SEN BOZARSINNN!!!!!

Kızlar geçmişi kontrol edecek vaktim yok. Egzersiz aşamalarını ilerletenler bana bildirirse listeye eklerim. Ayrıca yeni gelinlerimi var mı? Ne zaman gelin oldular?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…