- 3 Ekim 2012
- 644
- 7
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #139.041
canım parmakta zorlanıyosan muma geç bende senin gbi iki parmakta kalakaldım ama sonra muma geçince gerçekten rahatlamıştım
Ben daha onu da yapamadım. Yani eşimin yönlendirmesine izin vermiyorum
bugün bestcimin doğum günüydü ve hala da öyleeama herkes öğrenmiş ve geç kaldımmm
CANIMCIMMMMM BENİMMMM TATLIŞKOMRABBİM SAĞLIKLI HUZUR DOLU GÜNLERİ SENDEN HİİİİİİİİİİİİİİÇÇÇÇÇÇÇ AYIRMASINN...ÖMRÜN GÜZELLİKLERLE DOLSUN TAŞSINN....SEVGİYİ HUZURU EKSİK ETMESİN ÖMRÜNDEN.....SENİ SEVİYORUMMMM DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUNNNN :119::119::119::119::119::119::119::
penis denemesi icin kesinlikle erken canim. yanmasinin sebebi burdaki arkadaslarin da sürekli bahsettigi gibi ya sakin olamaman, yada yönünü yanlis yapman. popoya egilimli yapip ikininca gercekten de kayiyor. ben iki parmagimda sorun yasamaistim simdi rahat aliyorum. ilk en kücügü ile basla sonra tekrar 9 al9cm aparatda takildim kaldim bephantende surdum ama yanmam devam ediyor bugun aparatla ikinci denememdi aparatmi yakiyo anlamadim 9 cm ilkten zorlanarak aliyorum ama yaniyor penis denemesi icin erken dimi?
penis denemesi icin kesinlikle erken canim. yanmasinin sebebi burdaki arkadaslarin da sürekli bahsettigi gibi ya sakin olamaman, yada yönünü yanlis yapman. popoya egilimli yapip ikininca gercekten de kayiyor. ben iki parmagimda sorun yasamaistim simdi rahat aliyorum. ilk en kücügü ile basla sonra tekrar 9 al
@best_ dogum günün kutlu olsun nice mutlu yillara
9cm aparatda takildim kaldim bephantende surdum ama yanmam devam ediyor bugun aparatla ikinci denememdi aparatmi yakiyo anlamadim 9 cm ilkten zorlanarak aliyorum ama yaniyor penis denemesi icin erken dimi?
Cnm yonunu tutturuyorim bendeki ole bi yanma degil sanki yara var gibi bi yanma mum yaridan sinra rahat gidip yani ilk iki santimimde sanki yara varda oraya surtuyomus gibi boyle oluncada. Bunalip yapasim kaciyo
merhaba mantar ya da idrar yollarında bir problem var mı??? yanma ondan olabilir.doktora gitsen iyi olur.. erken mi geç mi buna sen karar vermelisin eğer kendini hazır hissediyorsan dene.. göreceksin ki olacak..
Cnm ole yapiyorum ztn ama ben tamamen soktugumdada o giris aciyip yaniyoro dediğin yerden sonra popoya yani aşağı ilerlet canım bak buresmeEki Görüntüle 608715 parmak bi noktaya gelince bi duvarla karşılaşıyor sanki işte onoktada popoya eğimli olarak devam ettirmen gerekio yani dümdüz girmez vajinin yapısından dolayı...
Cnm yanmam vardi pedine regl oldum egzersiz yapamadim derken yanmam gecti ama dra gittim yone kizarikligin var dedi mantarim yokmus fitil ve krem verdi fotilide kremide kullandim ilk gun bise yok daha rahattim ikinci gun yani bugun yine ayni
acaba bephantenden kaynaklanıyor olabilir mi? jel kullansan daha iyi olur belki.
hayalcim bugun doktora gittim.biliyomuydun bilmiyorum ama kanamam olmustu adetten 8 gun sonra.ultrason cektiler alttan cok sukur bisey cikmadi kanlarimda temiz cikti.ilk defa jinekologa gittim.heyecan korku stres tavan yapti bende az kalsin bayiliyodum.ultrasonu erkek cekti cok utandim.oyle canim benim.egzersizleride 3gundur yapmadim moralim bozuktu.8cm alabiliyorum bakalim yarin yeniden baslicam
canım çok tebrik ederim ne güzel biri daha kurtuldu.halaylar sana:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
elıne koluna saglık darısı dıger arkdaslarımızın basına olsun ınsAllah..halaylar sanaaaa
9cm aparatda takildim kaldim bephantende surdum ama yanmam devam ediyor bugun aparatla ikinci denememdi aparatmi yakiyo anlamadim 9 cm ilkten zorlanarak aliyorum ama yaniyor penis denemesi icin erken dimi?
Canımm Çook Tebrik ederim seniiHalaylar sana gelsinn hobaaaa
tsk ederım cok mutluyum ınsAllah tum arkadaslar su yasadıgım mutlulugun daha fazlasını yasarlar..
tebrik ederim canm benim allahım başka dert vermesin amin canım allah bunu kimseye yaşatmasın inşallah halaylar sana
tebrik ederim canım
rabbim başka dert sıkıntı vermesin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?