Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım parmakta zorlanıyosan muma geç bende senin gbi iki parmakta kalakaldım ama sonra muma geçince gerçekten rahatlamıştım

mumu bi kere denedim canım cok canımı yaktıı. eş le denemelerde nasıl yaptılar yapanlar alttayken nasıldı üstteyken nasıl yaptılar biz geçen denediğimizde benim fışşş diye kaymadı 2 parmak denemedm ya sanırım orası tam acılmadııı anlamadım yaaaaa

Ben daha onu da yapamadım. Yani eşimin yönlendirmesine izin vermiyorum

ben kasımda yendim. bazen yön buluyor, bazen ben yönlendiriyorum, bazen eşim her seferinde başka gelişiyor doğaçlama pre.. takmasını bekle, yönlendir derken bende istek kalmıyor. aynı durumu yaşayan var mı?

milli forma giyememiş genç bacılarımızdan yardım isteyen varsa çekinmesin sorsun burdayım herkes gelin olsun :)))

Canımmmmm çok teşekkür ederimmmmm
Bende seni çok seviyorum sende iyiki varsın canım benim ya iyiki tanıdım seni

9cm aparatda takildim kaldim bephantende surdum ama yanmam devam ediyor bugun aparatla ikinci denememdi aparatmi yakiyo anlamadim 9 cm ilkten zorlanarak aliyorum ama yaniyor penis denemesi icin erken dimi?

9cm aparatda takildim kaldim bephantende surdum ama yanmam devam ediyor bugun aparatla ikinci denememdi aparatmi yakiyo anlamadim 9 cm ilkten zorlanarak aliyorum ama yaniyor penis denemesi icin erken dimi?
penis denemesi icin kesinlikle erken canim. yanmasinin sebebi burdaki arkadaslarin da sürekli bahsettigi gibi ya sakin olamaman, yada yönünü yanlis yapman. popoya egilimli yapip ikininca gercekten de kayiyor. ben iki parmagimda sorun yasamaistim simdi rahat aliyorum. ilk en kücügü ile basla sonra tekrar 9 al

@best_ dogum günün kutlu olsun nice mutlu yillara

Cnm yonunu tutturuyorim bendeki ole bi yanma degil sanki yara var gibi bi yanma mum yaridan sinra rahat gidip yani ilk iki santimimde sanki yara varda oraya surtuyomus gibi boyle oluncada. Bunalip yapasim kaciyo

merhaba mantar ya da idrar yollarında bir problem var mı??? yanma ondan olabilir.doktora gitsen iyi olur.. erken mi geç mi buna sen karar vermelisin eğer kendini hazır hissediyorsan dene.. göreceksin ki olacak..

Cnm yonunu tutturuyorim bendeki ole bi yanma degil sanki yara var gibi bi yanma mum yaridan sinra rahat gidip yani ilk iki santimimde sanki yara varda oraya surtuyomus gibi boyle oluncada. Bunalip yapasim kaciyo

o dediğin yerden sonra popoya yani aşağı ilerlet canım bak buresme parmak bi noktaya gelince bi duvarla karşılaşıyor sanki işte onoktada popoya eğimli olarak devam ettirmen gerekio yani dümdüz girmez vajinin yapısından dolayı...

merhaba mantar ya da idrar yollarında bir problem var mı??? yanma ondan olabilir.doktora gitsen iyi olur.. erken mi geç mi buna sen karar vermelisin eğer kendini hazır hissediyorsan dene.. göreceksin ki olacak..

Cnm yanmam vardi pedine regl oldum egzersiz yapamadim derken yanmam gecti ama dra gittim yone kizarikligin var dedi mantarim yokmus fitil ve krem verdi fotilide kremide kullandim ilk gun bise yok daha rahattim ikinci gun yani bugun yine ayni

Cnm ole yapiyorum ztn ama ben tamamen soktugumdada o giris aciyip yaniyor sanki ordaki deriyi zadeliyomus gibi bi aci

Cnm yanmam vardi pedine regl oldum egzersiz yapamadim derken yanmam gecti ama dra gittim yone kizarikligin var dedi mantarim yokmus fitil ve krem verdi fotilide kremide kullandim ilk gun bise yok daha rahattim ikinci gun yani bugun yine ayni

acaba bephantenden kaynaklanıyor olabilir mi? jel kullansan daha iyi olur belki.

vajinal ultrasonamı girdin yani vajinaya bişiyle baktılar nasıl karşıladın bu durumu ne hisettin canım genelde vaji olanlar bunun için gidemiyorlar dr a sen vajiye bişiy sokmalarına musademi ettin şimdi bravo sana valla öyleyse bu arada bişiy olmamasına sevindim canım Allah ım sıkıntı dert vermesin inş.

canım bak bende 3 4 gündürt tahriş sorunu yaşıyorum aparatı yanlış yere zorladığım için tahriş oldu ve tamamen geçmesini bekliyorum senin gibi az merak edip yine bişiyler yapmayı denedim baktım tekrar yanmaya başladı bu böyle gitmez diyerekten ara verdim ara verki iyice iyileşsin sorunsuz halledesin birazcı ksabret 3 güne toparlar kendini zorlama canımm

tsk ederım cok mutluyum ınsAllah tum arkadaslar su yasadıgım mutlulugun daha fazlasını yasarlar..

mersinim sen yenimi yendin canım yendim yazısını okumuştum bişiyler yazmışımdır yoksa yenimi girip cvplıyorsun anlamadım ama neyse boşverr kurtulmulsun ya bunada şükür tebrikler canımmm halayını çekmişsemde birdaha çekeyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…