Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım tecrübelerin paylaştıgın için saol bu arada hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah

Ne guzel anlatmissin umut oldu resmen bana bende dun esimle mum yerine seni kullansam nolur die:) guldu oda ama okadar sure nasil ereksiyonunu kaybetmeden durcak bilemiyorum mumu bile cok yavas aliyorum cunku:)

ben yenen arkadaşlara bişey sormak istiyorum şimdi genitalde böyle 2 tane giriş varya 1. sorun yok o açık ama 2.ıkınınca açılıyo sanırım 6-7 cm ğenişliginde 10 cm çalışıyorum o 2. deligi iyice açıpmı sokmalıyım yksa itimelimiyim.ANLATABİLDİMMİ BİLMİYORUM AMA

bu arada zaten öyle fışş diye bi kayma olmuyor ilkinde canım yani bende öyle oldu çünkü kademe kademe alıyosun pe...i ve kontrol sende ağır hareket ediyorsun zaten ama eşim müthiş bi kayganlık yaşadığını yumuşacık bi his olduğunu söyledi ve bi süre sonra o hareketlendi ve yine ben üstteyken yavaş yavaş gidip geldi pe... derinleştikçe ufak yanmalar oluyor ama devem ettikçe hepsi geçiyor rahat ol canım ve pes etme:)

Ne guzel anlatmissin umut oldu resmen bana bende dun esimle mum yerine seni kullansam nolur die:) guldu oda ama okadar sure nasil ereksiyonunu kaybetmeden durcak bilemiyorum mumu bile cok yavas aliyorum cunku:)

evet canım ben de bunu yazmayı unuttuğumu fark ettim yazayım hemen.şimdi önce eşim sürünme yoluyla önce bi rahatlıyo ve hiç ara vermeden tekrar devam ediyo ve sen de ara ara elinle ona yardımcı olarak ereksiyonun devamını rahatlıkla sağlayabilirsin.ama eşin bi kere boşaldıktan hemen sonra hiç ara vermeden devam etmeli bu inanılmaz uzun süreli bi erksiyon sağlıyo emin ol canım

pardon sürTünme diyecekken bi harf hatası yapmışım:)

canım tecrübelerin paylaştıgın için saol bu arada hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah

sağol canım lütfen o anda gözünüzü karartın ve duyulan o acının sonunda ölüm olmadığını aksine evliliğiniz için ne kadar harika bir olay olduğunu düşünün olur mu.bu sıkıntıyla 1 yıl uğraştım ben ve doktora gitmeden kendim aşmak istedim egzersizler de gereklidir belki ama parmak mum falan bana çok itici geldi eminim ki siz de aşacaksınız güzel haberlerinizi bekliyorum:)

selam fıstıklar ben geldim.. egzersiz yapmalıyım ama canım hiç istemiyor yazılanları okuyup gaza gelmek istiyorum..
dün yeni bi kayganlaştıcı aldım bakalım güzel mi değil mi canım ister de deneyebilirsem size de tavsiye ederim..

Iyıde bosaldıktan sonra nasıl devam edıyo ereksıyon kalmazkı ozaman :) aykendi cehaletime cok guldum suan

cehalet değil elbette canım rahat ol lütfen.ben şunu anlayamadım şimdi eşin boşaldıktan sonra hemen ereksiyonu sonlanıyor mu belki kişiden kişiye göre değişiyordur ama biz de şöyle oldu: ben tam orgazm olmak üzereryken eşim boşaldı ve beni rahatlatmak için hemen devam etti o sırada vajina çok ıslak olduğu için ereksiyonu devam ediyo sanırım bir de ben rahatladıktan sonra devam etmeyecektik aslında ama bu defa o devam etmek istedi kayganlıktan kaynaklı olarak istek tekrar geliyo sanırım o esnada canım.umarım yardımcı olabilmişimdir:)

slm canım dene eğer memnun kalmazsan ben bizim kullandığımız kayganlaştırıcıyı tavsiye edeyim sana çok ama çok iyi.hem uzun süreli işe yarıyor hem de koku falan yok

canım seni tebrikediyorum bravo gerçekten anlattıkların çokk iyi geldi bana aynı şeyleri duysakda hiç duymamış gibi mutlu oluyoruz ve ben bişiy sormak istiyorum sanırım sen egzersiz olmadan yendin bu illeti ve eşinin üstündeyken deliğe nasıl yerleştirdin onuda anlatabilirmisin deliği rahat bulabildinmi:26:

Merhaba bende 1bucuk senedir evliyim daha eşimle birlikte olmadık arkadaşlar banada yardım edin lütfen ben çocuğum olsun isderim cook

canım hiç üzülmeeee bizlerde daha yenemedik hepberaber aşacağız inş. sen yeterki hep burda ol ve bol dua et hiç dr a gittinmi bir sorun varmı yokmu diye şuan ne durumdasın biraz anlatırmısın..

Merhaba bende 1bucuk senedir evliyim daha eşimle birlikte olmadık arkadaşlar banada yardım edin lütfen ben çocuğum olsun isderim cook

canım şuan yardımcı olmayı okadar istiyorumki ama giremiyorum nete şimdi tekrar çıkcam.ama buraya geldiysen zaten yolu yarıladın demektir.merak etme burda herkes tecrübelerini ve bildiklerini anlatır ve sana yardımcı olur

Doktora akıntım var diye gtmsdm ama bacaklarımı acmamı soyledgnde baya br agladım korkdum ondan ondan once esmle mesela ilşki esnasında tam oraya gelmesinde problem yok ama ne zaman tm uca gelr baslyrm korkmaya ağlamaya esmde cok sabırlı usdume gelmıyo ama cok cocuk isder doktra gtdm korkuyrm dedim bana yardımcı olurmsn kadın piskolog dedi grsn ama gene bsy dgsmyor

bu arada kızlar dün dr a gittim alttan baktıramadımama bir anda yapmak istedi ben durumu anlattım hep dr yüzündenultrasonla baktı üstten bi sorun yok dedi kanımda normalmiş folik asit verdi birde haftada bir alacağım bi ilaç verdi.herşey normalmişyani bebiş olabilirmişşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…