- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #139.061
Gunaydinnnnnnnnkizlarrr dun sonunda reglden sonra ilk kez yaptikkk anestol surmeyecektim ama surdum ama ama amaaaa cokkk cokkk azz, anlatiyorum hemenn once sicak suyla bi guzel yikayarak masaj yaptim sonra isiticiyi actik ve biraz anstol surdum 20dk kadar bekledim hadi dedim esime, bu arada nasil heyecanliym bi bilseniz heyecandan tutamiyorum kendimi esim dokundukca gulme krizlerine girdim sonra tvyi actim esim bebeyagini biraz bana birazda kendininkine surdu inanir misiniz yarisi girene kadar hic hissetmedim ama sonrasi ilerlemiyo allahim napsam ne etsem esimde heykele bagladi yine cunku canim acidi ve hic ilerlemiyo yine mi basa dondum diye aglayacaktim ki ampuller yandi askim yön yön yönnn dedim esiminde jeton dustu ve hemen duzeltti popoya egim verdik ve bi baktim yavas yavas iniyo kayiyo asagi dogru tamamen aldiktan sonra esim uzerme uzandi biraz dinlendk ve hafif hafif gitgel yapti sonra biraz daha hizli yapti ve cocuk icinnn mutlu soooonnnnn ama biraz agri oldu cunku ben gecenlerde temizlik yapmistim ve karin agrim ve kask agrilarim vardi o yuzden minik minik agrilarim oldu ama esimin o an ki mutlulugunu gormek paha bicilemez bi duyguuu esim reglimden beri bekledigi icin ozlemisim bee dedi ve dun azda olsa zevk aldimm kizlarrrr egzersiz yapanlarrr umitsizlige sakin dusmeyin kendinize ve esinize bu mutlulugu yasatinnnn
mersinim sen yenimi yendin canım yendim yazısını okumuştum bişiyler yazmışımdır yoksa yenimi girip cvplıyorsun anlamadım ama neyse boşverr kurtulmulsun ya bunada şükür tebrikler canımmm halayını çekmişsemde birdaha çekeyimmm
canımmm çok tebrik ederim seniiii... halaylar sana gelsinnnn
canım bak bende 3 4 gündürt tahriş sorunu yaşıyorum aparatı yanlış yere zorladığım için tahriş oldu ve tamamen geçmesini bekliyorum senin gibi az merak edip yine bişiyler yapmayı denedim baktım tekrar yanmaya başladı bu böyle gitmez diyerekten ara verdim ara verki iyice iyileşsin sorunsuz halledesin birazcı ksabret 3 güne toparlar kendini zorlama canımm
OCAK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;
Bu listede ne değişti ben girmediğimden beri ?
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]YENİ GELİNLERİMİZ [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.mutludm[/td]
[td]1 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.seiss[/td]
[td]2 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.care1[/td]
[td]2 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.gamze42 [/td]
[td]3 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.sates88 [/td]
[td]4 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.hooper [/td]
[td]5 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.duru2020 [/td]
[td]6 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.best_ [/td]
[td]7 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EGZERSİZ YAPANLAR [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.seloccan[/td]
[td]9,5 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.senem8183[/td]
[td]8 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.azygosvein[/td]
[td]8 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.gelinkiz8[/td]
[td]7 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.cecemm[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12.tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]13.petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]14.karadenizki[/td]
[td]Eş orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]15.minel_[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]16.mermaidsmyrna[/td]
[td]Orta parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]17.gncemr[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]18.dinmeyen[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]19.hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]20.sahsenem[/td]
[td]Eş serçe parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]21.gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22.dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[/table]
EYLÜL: 22 GELİN
EKİM: 16 GELİN
KASIM: 15 GELİN
ARALIK: 21 GELİN
Her şey tam takır güzel güzel giderken bir anda durup elimle yerleştirmeye gıcık oluyorum
Diğer pozisyonları da denedim ama zevk almıyorum yahu hiçbirinde
Neyse o günde gelir inşallah
9cm aparatda takildim kaldim bephantende surdum ama yanmam devam ediyor bugun aparatla ikinci denememdi aparatmi yakiyo anlamadim 9 cm ilkten zorlanarak aliyorum ama yaniyor penis denemesi icin erken dimi?
Her şey tam takır güzel güzel giderken bir anda durup elimle yerleştirmeye gıcık oluyorum
Diğer pozisyonları da denedim ama zevk almıyorum yahu hiçbirinde
Neyse o günde gelir inşallah
canım benim de 4 ayı geçti ama ben de hala elle yerleştiriyorum yalnız değilsin.zevk işine gelince benim farklı bir durumum var biliyorsun anestol kullandığım için pek zevk falan olmuyordu ama pozisyon değişikliğinde o halde bile zevk alabildim.sana özelden msj atayım cnm
evet canım doğum günüm , çok teşekkür ederim
hayalcim bugun doktora gittim.biliyomuydun bilmiyorum ama kanamam olmustu adetten 8 gun sonra.ultrason cektiler alttan cok sukur bisey cikmadi kanlarimda temiz cikti.ilk defa jinekologa gittim.heyecan korku stres tavan yapti bende az kalsin bayiliyodum.ultrasonu erkek cekti cok utandim.oyle canim benim.egzersizleride 3gundur yapmadim moralim bozuktu.8cm alabiliyorum bakalim yarin yeniden baslicam
elmaz girişte yanma oluyo sonrasında olmuyo penis denemesine geçme 10cm geç onunla egzersiz yap içinde falan beklet biraz
bu arada merak edenler için benim dün reglim bitti ve verilen aradan sonra yaptığım ilk deneme çok iyi geçtikolay oldu az yanma olsa da (kastım birazcık) iyiydi azcık minnacık anestol sürmüştüm oda psikolojik etki etsin diyeydi o kadarcık uyuşturmaz bile bence yok denecek kadar sürdüm yani sonuç olarak iyi geçti eşim çoookkk mutlu olduğunu söyledi canım benim herşeyim ona bu mutluluğu tattırdığım için bende çook mutluyum yenemeyen kızlar sizi bu kadar bekleyen destek olan eşinizi düşünüp acele edin ertelemeyin eşinize borçlusunuz borcunuzu ödeyin hadi bakalım
Ewt giriste oluyo ama gun gectikcede yanmam artiyo aparatimi yanlis yaptim acaba:) uc kismini govdeden ince yaptim duz mu yapmam gerekio omu zedeliyo?
merhaba kadınlar kulübünün en güzel,en şeker,en sıcak ve en yardımsever bayanları gününüz aydın olsun hepinizin
evet canım düz yap ben 2defa egzersiz yaptım sonrasında da yendim.. ben kulak çöpünden yapmıştım... kulak çöpünü kagıt havluyla kalınlaştırdım sonrasında doktor eldiveni geçirdim bolca yıkadım kuruladım bol jel sürdüm ve öyle devam ettim.. arkadaşlar diğer aparatlarlada yapıyo onlar bana sert geldiği için hep kağıt havluyla yaptım
mumu bi kere denedim canım cok canımı yaktıı. eş le denemelerde nasıl yaptılar yapanlar alttayken nasıldı üstteyken nasıl yaptılar biz geçen denediğimizde benim fışşş diye kaymadı 2 parmak denemedm ya sanırım orası tam acılmadııı anlamadım yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?