Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayırlı olsun canım :))))

canım cok sık gıremıyorum ıkı gun oldu yenelı cok sukur saolsun sızlerın bunda payı cok var hazır musaıtken gıreyım tesekkurlerımı sunayım dedım halay cekenlerınız bol olsun :))))

Ben sabirsizim galiba haklisin cnm

canım katılıyorum sana bende eşimin o anki mutluluğunu görünce kzdım kendime bir buçuk yıl neden üzerine düşmedimki belki erken hallederdim die.ya çcuklar gibi sevindi o sevinince ben daha çok sevindim

canım beni de egzersiz yapanlar listesine ekle regl yeni bitti şimdi 9 cm deyim yarın inşallah tekrar 10 cm ye geçerim..

bu arada hatırladığım kadarıyla gelinkız , seloocan ve mersinim de gelin oldu çok şükür

Son düzenleme:
Her şey tam takır güzel güzel giderken bir anda durup elimle yerleştirmeye gıcık oluyorum

Diğer pozisyonları da denedim ama zevk almıyorum yahu hiçbirinde

Neyse o günde gelir inşallah

canım benim de 4 ayı geçti ama ben de hala elle yerleştiriyorum yalnız değilsin.zevk işine gelince benim farklı bir durumum var biliyorsun anestol kullandığım için pek zevk falan olmuyordu ama pozisyon değişikliğinde o halde bile zevk alabildim.sana özelden msj atayım cnm

9cm aparatda takildim kaldim bephantende surdum ama yanmam devam ediyor bugun aparatla ikinci denememdi aparatmi yakiyo anlamadim 9 cm ilkten zorlanarak aliyorum ama yaniyor penis denemesi icin erken dimi?

elmaz girişte yanma oluyo sonrasında olmuyo penis denemesine geçme 10cm geç onunla egzersiz yap içinde falan beklet biraz

Her şey tam takır güzel güzel giderken bir anda durup elimle yerleştirmeye gıcık oluyorum

Diğer pozisyonları da denedim ama zevk almıyorum yahu hiçbirinde

Neyse o günde gelir inşallah

cadıkedi yanlız değilsin canım bende hala aynıyım hatta bazen moralim çok bozuluyo yanlızca eşim için bişeyler yapıyorum hatta aramız bozuk oldugunda kendimi kullanılmış gibi hissediyorum

o özel mesajdan bende rica ediyorum zahmet olmazsa aynı durum bendede var hala nefes alıp ver elinle yerleştir aşamadım bu durumu(

evet canım doğum günüm , çok teşekkür ederim

best geçmiş doğum günün kutlu olsun canım daha nice yıllara

mina13 geçmiş olsun canım sevindim birşey çıkmamasına egzersiz içinde sıkma canını yaparsın yavaş yavaş yeter ki istek olsun hadi bakalım kolay gelsin sana

merhaba kadınlar kulübünün en güzel,en şeker,en sıcak ve en yardımsever bayanları gününüz aydın olsun hepinizin

bu arada merak edenler için benim dün reglim bitti ve verilen aradan sonra yaptığım ilk deneme çok iyi geçti kolay oldu az yanma olsa da (kastım birazcık) iyiydi azcık minnacık anestol sürmüştüm oda psikolojik etki etsin diyeydi o kadarcık uyuşturmaz bile bence yok denecek kadar sürdüm yani sonuç olarak iyi geçti eşim çoookkk mutlu olduğunu söyledi canım benim herşeyim ona bu mutluluğu tattırdığım için bende çook mutluyum yenemeyen kızlar sizi bu kadar bekleyen destek olan eşinizi düşünüp acele edin ertelemeyin eşinize borçlusunuz borcunuzu ödeyin hadi bakalım

tebrikler senin adına çok sevindim allahım diğer arkadaşlarında yardımcısı olasun başka dert vermesin

Ewt giriste oluyo ama gun gectikcede yanmam artiyo aparatimi yanlis yaptim acaba:) uc kismini govdeden ince yaptim duz mu yapmam gerekio omu zedeliyo?

evet canım düz yap ben 2defa egzersiz yaptım sonrasında da yendim.. ben kulak çöpünden yapmıştım... kulak çöpünü kagıt havluyla kalınlaştırdım sonrasında doktor eldiveni geçirdim bolca yıkadım kuruladım bol jel sürdüm ve öyle devam ettim.. arkadaşlar diğer aparatlarlada yapıyo onlar bana sert geldiği için hep kağıt havluyla yaptım

Yanmam olmasa olacak gibiydi parmaktan sonra olcmeden taptigim aparata gectim sonrasinda olctum9 cm da sevinmistim hizli bir atlama ve ilerleme die. Parmak egzersizlerinde de ilk gun kendi parmagimi ve esimin parmagini ilk denedigim gun alabilmistim sonrasi yine tanma tabi

canım mrb ben yeni üye oldum hikayemi paylaşırsam benim gibi sorun yaşayanlara faydam olur belki diye. ama üyelikten önce de sürekli takipteydim çünkü vajinus muyum değil miyim ona karar vermeye çalışıyordum ki dün bu sorunu tamamen aştık çok şükür darısı bu problemi yaşayan herkesin başına:) ben 1 yıllık evliyim eşimle ilk gece birlikte olduk ama biraz ağrılı olunca çok kastım sonrasında ve denemelerimiz benim kasılmalarım yüzünden başarısızlıkla sonuçlandı neyseki eşim harika ve çok anlayışlı bir insan.bu süre zarfında ben kist problemi nedeniyle doktora gittim ve doktor vajinal ultrason ile baktı tabi ben önce istemedim korktum ama doktor bunun daha iyi bir yöntem olduğunu söyledi ve ben kendimi ultrasonda buldum bi an tabi kastım yine kendimi ve canım yandı biraz ama bi yandan da madem vajinama o aletle bakıldı ilişkiye de girebilirim diye düşündüm ama nafile yine başaramadım.sonra kist için ikinci kez kontrole gittim doktora ve yine vajinal ultrasonla bakıldı ve bu sefer daha rahattım çünkü kayganlaştırıcı nedeniyle bi anda kayıp giriverecekti alet bi öncekinde kasmama rağmen aslında kolay olduğunu farketmiştim öyle de oldu ve ben yine umutlandım ama eşimle yine başaramadık.sonra kayganlaştırıcı aldık ve denemeye başladık bu arada ben neredeyse hiç cinsel isteksizlik yaşamıyorum bu yüzden pek kuruluk problemim yok ama ultrason etkisi yaşamak için kullanmak istedim jeli maksat iş kolaylaşsın yani. tabi ara ara denemekten vazgeçtiğimizde oluyodu bunalıyo çünkü insan bi noktada artık.bu arada da ben buradan okuduklarımdan çok şey öğrendim ama öyle parmak mum falan bana daha korkunç geliyo o yüzden hiç denemedim o yöntemleri mum yerine eşimin pe....ni tercih ettim ve çok daha iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum (ama bi 5 günlük fitil kullanma sürecim olmuştu orada parmak olayını yaamıştım biraz) çünkü diğer şeylerle yaşayacağınız yanma hissinden daha azı oluyor bu şekilde inanın ve bi süre sonra vajina ile pe... bi ritm yakalıyo artık ne yanma ne acı hissi kalıyo kasmamak başta pek mümkün olmuyo tabi ama derin derin nefes almak ve ıkınmak çok önemli pe...i içinize alırken ben üstte eşim altta olacak şekilde denedik biz öncelikle.ilk başta sadece yarısına yakın şekilde aldım yanma hissine dişimi sıktım sonra yani dün yine ben üstteydim pe...i ben yönlendirdim başı yarısı derken pe...in tamamını alıverdim zaten pe... ilerledikçe ağrı veya yanma hissi de geçiyor ve inanın hiçbir zorluğu yokmuş yanıyorum geçen 1 yılımıza ama buna da şükür tabi.sadece dişinizi biraz sıkın ve mum ya da parmak yerine eşinizin pe....ni tercih edin siz üstte olacağınız için zaten herşey sizin yönlendirmenize bağlı hiç vakit kaybetmeyin derim ben pişman olmayacaksınız kesinlikle olay kafada bitiyor.hepinize başarılar:) umarım şinize yarar bu yazdıklarım biraz uzun oldu kusura bakmayın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…