- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #139.101
slm canım nasıl gidiyo egzersizler
Merhaba bende 1bucuk senedir evliyim daha eşimle birlikte olmadık arkadaşlar banada yardım edin lütfenben çocuğum olsun isderim cook
bu arada kızlar dün dr a gittim alttan baktıramadımama bir anda yapmak istedi ben durumu anlattım hep dr yüzünden ultrasonla baktı üstten bi sorun yok dedi kanımda normalmiş folik asit verdi birde haftada bir alacağım bi ilaç verdi.herşey normalmiş yani bebiş olabilirmişşşşş
Ilk olarak napmalıyım nasıl başlamalıyım ?
canım nasılsın görüşemiyoruz hiç yine çıkmam lazım
Ilk olarak napmalıyım nasıl başlamalıyım ?
Tam olarak dokunabiliyrm sadece anlamadıgım br hafif bosluk var ve hemen biraz basında et gibi bsy var o nedir
Doktora akıntım var diye gtmsdm ama bacaklarımı acmamı soyledgnde baya br agladım korkdum ondan ondan once esmle mesela ilşki esnasında tam oraya gelmesinde problem yok ama ne zaman tm uca gelr baslyrm korkmaya ağlamayaesmde cok sabırlı usdume gelmıyo ama cok cocuk isder doktra gtdm korkuyrm dedim bana yardımcı olurmsn kadın piskolog dedi grsn ama gene bsy dgsmyor
Bu arada yenenlere bir şey sormak istiyorum?
Ben Ekim'de yendim. Aylar olmasına rağmen hala ilk girişte elimle yönlendirmek zorunda kalıyorum. Bunu aşanlar var mı aranızda? Nasıl aştınız?
Ve hala zevk almıyorum
Ben bu egzersizleri yapınca kızlıkda br sorun olurmu bozulma falan gibi birde o egzersizler tam olarak 1.sayfadamı
Tam olarak dokunabiliyrm sadece anlamadıgım br hafif bosluk var ve hemen biraz basında et gibi bsy var o nedir
canım seni tebrikediyorum bravo gerçekten anlattıkların çokk iyi geldi bana aynı şeyleri duysakda hiç duymamış gibi mutlu oluyoruz ve ben bişiy sormak istiyorum sanırım sen egzersiz olmadan yendin bu illeti ve eşinin üstündeyken deliğe nasıl yerleştirdin onuda anlatabilirmisin deliği rahat bulabildinmi:26:
ben yenen arkadaşlara bişey sormak istiyorum şimdi genitalde böyle 2 tane giriş varya 1. sorun yok o açık ama 2.ıkınınca açılıyo sanırım 6-7 cm ğenişliginde 10 cm çalışıyorum o 2. deligi iyice açıpmı sokmalıyım yksa itimelimiyim.ANLATABİLDİMMİ BİLMİYORUM AMA
Ben bu egzersizleri yapınca kızlıkda br sorun olurmu bozulma falan gibi birde o egzersizler tam olarak 1.sayfadamı
Tamam ozamn ben bugun brz deneme yapagım size haber veregim ama ben genede tam kızlık neresi bilmyrm bir et parcası var birde delik gibi bosluk br yer var oraya bsy grblr kucuk et parcacıgı ne tam olarak onu anlamadm aynada bakdgmda grblrm umarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?