Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm canım nasıl gidiyo egzersizler

ay tatlım sorma dün çok az çalıştım parmakla çalıştım sadece bugün de canım istemiyor sanki ama zorluycam kendimi birazcık ev işim var ondan sonra geçeyim başına diyorum..

sen ne alemdesin neler yaptın?? ya gaza getirelim birbirimizi inşallah yenelim şu vajiyi ....

Merhaba bende 1bucuk senedir evliyim daha eşimle birlikte olmadık arkadaşlar banada yardım edin lütfen ben çocuğum olsun isderim cook

hep birlikte burada yeneceğiz tatlım... daha önce yenen arkadaşların tavsiyesiyle ve birbirimizi teşvik ederek inşallah yenelim..
devamlı buraya takılmak lazım.. mesela benim canım şimdi çalışmak istemiyor ama buraya gelişmelerimi yazmak istiyorum bu beni dürtüyor.. o yüzden güzel bişey burası iyi ki vaaaarrr

inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım.. burada bi de bebiş için halay çekelim inşallah

Ilk olarak napmalıyım nasıl başlamalıyım ?

merhaba:) daha önce hiç egzersiz yapmadıysan sayfanın en başında kegel egzersizi var öncelikle onu oku(1 kereye mahsus wcye gittiğinde çişini tut bırak ki ordaki kasların yerini öğren ve daha sonra aynı hareketi çişin yokken yapmaya devam et) nefes egzersizleri de önemli.2.aşama olarak hobby arkadaşımın da dediği gibi ayna karşısında bacaklrını aç ıkın ve o bölgeyi incele.ıkındığında ufacık bir delik açılacak işte asıl konumuz obunları yaptıktan sonra kendini hazır hissediyorsan parmak ya da aparat egzersizleri başlıyor.bunlar için ihtiyacın olan şey ise su bazlı kayganlaştırıcı jel ve prezervatif.şimdilik bukadarını yazayım yazı uzayınca gözün korkmasınhazır olduğunda haber ver yine aşama aşama ilerlersin.aklına takılan en ufak şeyi bile sor mutlaka birmiz cevap yazarız

Tam olarak dokunabiliyrm sadece anlamadıgım br hafif bosluk var ve hemen biraz basında et gibi bsy var o nedir

korkma o et normal canım ben de ona takmıştım bir zamanlar.seni ilgilendiren yer az önce msjda da yazdığım gibi ıkındığında ufak bir boşluk göreceksin hikayenin başlayacağı asıl yer orası

tmm canım üzülme egzersizlere başlıcaz yavaş yavaş olurmu hiçç canını sıkma burdaki herkez hepimiz aynıyız senin hisettiğin herşeyi hisediyoruz yaşıyoruz oyüzden yanlız değilsin bir ayna alıyorsun karşına ellerini güzelce yıkıyorsun tırnaklarını kesiyorsun ve vajinanı tanımak için ilk adımı atıyorsun canım incele orayı bugünlük bunu yap yarında hafif parmaklarını sokmaya çalışırsın hazır olana kadar vajinanı tanımaya çalış parmaklarınla ayır mesela ıkın deliği göreceksin hiçç sıkılmadan bunu yapmalısın canımmm...

Cadıkedi Kuzum Bende senin söylediğin gibi bişey Olmadı. :44::44:
Ama Ben Mesela Hala Ikınarak Oturrum. Kolayca Girer. Zaten esnediği için Birazcık Ikındınmı Yönü Kendi Buluyo Zaten
Zevk nasıl almıyosun. ? Ya kendini Ben Zevk almıcam diye şartlandırmışsındır. Yada İlişki sırasında Bitsede Kurtulsam Düşüncesinde olabilirsin. O yüzden zevk alman Zor olur. Zevk almak tamamen senin elinde beynen,bedenen herşeyinle zevke odaklanman lazım

Ben bu egzersizleri yapınca kızlıkda br sorun olurmu bozulma falan gibi birde o egzersizler tam olarak 1.sayfadamı

sayfanın en başındaki kegel egzersizi canım.ordaki kasları kontrol edebilmek için kasıp gevşetiyorsun nefes alıp vermek gibi,kızlık zarıyla bir ilgisi yok.fakat parmak veya aparatla yapacağın egzersizde kızlık zarın zarar görebilir,bunu eşinle konuşursan iyi olur.çoğumuz egzersizlerde kan görmedik,vajinaı yavaş yavaş esnettiğimiz için kan gelmedi ama gelmeyecek diye birşey de yok.egzersize başlamadan önce bunları bilmeni isterim ki sonra eşinle sorun yaşama

Tam olarak dokunabiliyrm sadece anlamadıgım br hafif bosluk var ve hemen biraz basında et gibi bsy var o nedir

canım önce bu konunun ilk sayfasında kegel var onu okuyup yapmaya çalışmalısın bence.. sonra biraz ıkınınca orada bir deliğin olduğunu göreceksin.. parmak mı yaparsın yoksa kulak çöpünden aparat mı hazırlarsın bilemem ama ben elime eldiven geçirip küçük parmağıma krem sürüp şöyle bir dokunmak ve tanımak istemiştim sonra ıkınca ortaya çıkan deliğe küçük parmağımla dokundum ve bir anda girmeye başladı ama kendimi kasarsam girmiyordu..

kendimi kastığımı da popomdan anlıyordum bi baktım sıkmışım böyle nasıl hemen gevşet kendini hemen giriyor zaten.. bunu yaptıktan sonra kendine acaip bi güven geliyor ve tek tek bütün parmakları yavaş yavaş alıyorsun zaten hiç bir acı yok kendini kasmadığın müddetçe..
tabi ben henüz yenmedim bu vajiyi yenen arkadaşlar daha güzel tavsiyeler vereceklerdir sen burdan ayrılma inşallah sorularının hepsine cevap var burda hep birlikte yenelim bu illeti

canım çookk sevindim yazdıklarımın sana iyi gelmesine seni o kadar iyi anlıyorum ki..zaten bizi ziden başkası zor anlar.. evet canım egzersiz yapmadım biraz huyluyum sanırım ben:) şimdi canım delik bulma olayına gelince eşinin üstündeyken pe...i tutup yağlı boya fırçası misali vajinana bi aşağı bi yukarı sür vajinan iyice ıslansın ya da kayganlaştırıcı sür azıcık pe...in ucuna ve öyle yap bu hareketi.bu hareketi yaparken zaten pe... yolu buluyor bu dediğimi yaparken ne demek istediğimi daha net anlayacaksın canım.biraz elinle müdahale edeceksin tabi ya da eşine doğru eğil sen o yerleştirmeye çalışsın ucunu denk getirdiğini hissettiğinde derin nefes alarak yanma oluşuyorsa da biraz sabrederek dişini sık ve ıkın ilk etapta idrarın geliyormuş gibi hissedeceksin ilk zamanlar oluyomuş zaten böyle sonra alışınca geçiyormuş idrar hissi ucunu alınca biraz bekle yanma olsa bile geri çekme kendini sonra ıkın ilerle bu esnada eşinin omuzlarından güç almak işini kolaylaştıracaktır canım hadi işe yarar inşallah ki yanma hissi de tamamen beynimizin uydurması çünkü ilerleme kaydettikçe bi önceki kademede hissettiğin ağrı artık çooook hafif bir his haline dönüşüyor ve keyifli bir hal alıyor sadece sabırlı davran kendini hemen geri çekme hissettiğin her yanmada biraz bekle derin nefes al ıkın ve pe..i ilerlet göreceksin ki o yanmalar nasıl uyduruk hislermiş:) zaten ilerleme kaydettikçe kasılman azalıyor çünkü güven geliyor artık sana. zaten bir kere tam aldın mı sonraki denemelerde orası rahatlayığp alışacağı için bi süre sonra herşey daha da rahat oluyormuş durmak yok yani.3 gün yap sonra 1 gün ara ver tekrar 3 gün ben öyle yapıcam okuduğum bişeydi bu hadi bakalım sizin ön çalışmalar başlasınn bizim de çocuk çalışmaları:) eminim ki sonuç alacaksın canım

Tamam ozamn ben bugun brz deneme yapagım size haber veregim ama ben genede tam kızlık neresi bilmyrm bir et parcası var birde delik gibi bosluk br yer var oraya bsy grblr kucuk et parcacıgı ne tam olarak onu anlamadm aynada bakdgmda grblrm umarm

İyice açıp derken ?:44::44:
Zaten Ikındığında seninde dediğin gibi açılır. O zaman aparatı sokacaksın. zaten Orası esnek olduğundan Ne sokarsan onun şeklini alıyor

Ben bu egzersizleri yapınca kızlıkda br sorun olurmu bozulma falan gibi birde o egzersizler tam olarak 1.sayfadamı

canım eşinle her aşamayı konuş.. ben 10cm genişlliğe kadar geldim ama hala kan gelmedi doktora gittim kızlık zarın aynen duruyor dedi hatta oraya bi şey sokmadğımı iddia etti o kadar yani..

ama benim eşim bunu önemsemiyor isterse egzersizde bozulsun önemli değil dedi.. sen de konuş eşinle mutlaka..

bacaklarını iyice aç ve ıkın orda çişini yaptığın deliğin alt taraflarında minik bir delik açılcak.tek elinle dış dudakları açtırırdan daha iyi görürsün.kızlık zarı ise vajinanın 2-2-5 cm içinde ve orayı çevreleyen dmarlardan oluşmuş incecik bir yapı.daha iyi kavramak için internetten vajina resimlerini incele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…