- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #139.141
ay tatlım sorma dün çok az çalıştım parmakla çalıştım sadece bugün de canım istemiyor sanki ama zorluycam kendimi birazcık ev işim var ondan sonra geçeyim başına diyorum..
sen ne alemdesin neler yaptın?? ya gaza getirelim birbirimizi inşallah yenelim şu vajiyi ....
ne var ne yokk varmı ilerlemeler yenilerrrrrrrrr
yenelim vallla ya üstümde nasıl bir yük var bilemezsin ben 10 cm deyim biraz zorlanıyorum ama giriyo canım
ne var ne yokk varmı ilerlemeler yenilerrrrrrrrr
iyilik canım sen nasılsın ben spordayım koşu bandında 2 koşuyorum sonra gelip sizi takip ediyorum
hoşgeldin tatlım ben aynı yerde sayıyorum 10 cm i zorluyorum işte :44:
olucaksa ne zaman olucak onu da de de gayriii panik olmayayım....aynı aşamadayız tatlım inşallah yeneriz bunu.. yapacağız ama ben hissediyorumm veeeeee gökçenin de bebeği olcak hissediyorum...
falcı gibi oldum herhalde...
OCAK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;
Bu listede ne değişti ben girmediğimden beri ?
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]YENİ GELİNLERİMİZ [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.mutludm[/td]
[td]1 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.seiss[/td]
[td]2 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.care1[/td]
[td]2 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.gamze42 [/td]
[td]3 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.sates88 [/td]
[td]4 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.hooper [/td]
[td]5 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.duru2020 [/td]
[td]6 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.best_ [/td]
[td]7 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EGZERSİZ YAPANLAR [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.seloccan[/td]
[td]9,5 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.senem8183[/td]
[td]8 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.azygosvein[/td]
[td]8 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.gelinkiz8[/td]
[td]7 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.cecemm[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12.tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]13.petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]14.karadenizki[/td]
[td]Eş orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]15.minel_[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]16.mermaidsmyrna[/td]
[td]Orta parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]17.gncemr[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]18.dinmeyen[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]19.hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]20.sahsenem[/td]
[td]Eş serçe parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]21.gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22.dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[/table]
EYLÜL: 22 GELİN
EKİM: 16 GELİN
KASIM: 15 GELİN
ARALIK: 21 GELİN
çalışkan kızzzz harikaaaa bunu bir hallet bissürüde zaman açılacak sanaaaa :) az kaldı dimiii eee yarın cumartesi ve sonra pazarrrrrrr :)
0 Grubu SıcakKızlar Kan Grubunuzu Biliyosanız ? Verdiğim Linke Tıklayıp Anket Üzerinde Belirler misiniz ?
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-anket-bolumu/588673-kadinlar-kulubunun-kan-grubu.html
olucaksa ne zaman olucak onu da de de gayriii panik olmayayım....
dün eşime dedimmmmmmmm bir bebeğimiz olsa diyee yeteneksizsinzdeki çocukları severekkkk amannn ne çocuğu köpek daha iyi hem eğitmesi daha kolay demez mi yineeeee susss tövbe de dedimmmmmmmm amaaaa adamın kıyası bile feci üzüyor beniiiiiiiii....nasılll istemeli bilememm şimdi diyor çocuğun bakımı eğitimi ufffff sıkıntı diyorrr ama köpek alır almaz severmiş her dediğini yaparmış uyku problemi olmazmışşşşşşş DUA EDİNDE ALLAH BUNA ÇOCUK AŞKI VERSİNDE BEN KIVRANDIRAYIMMMM
yyaa eevvet gökçem yani bilmiyorum 1 hafta içinde hallederim diye düşünüyorum inş. Ama sayende tabi emegin çok bende
inşallah canım dua edelim bol bol... ama o bebeği kucağına bi alsa hele bide kendisine benzetti mi Alllaaaahhhhh nasıl mutlu olur o... şimdi ki halinden eser kalmaz.. inşallah
Kızlaaaaaaarrrrrrr uzun bi zamandır yoktummmm aslında sevindirici bi gelişme olmadııııama ben çokkkkk daha iyiyimm..biliyosunuz eşimle birbirimize dokunduğumuz yoktu ben çok üzülüyordum eşimm bana okadar büyük bir süpriz yaptıkiii anlatamammmm:)))ablam ve yeğenlerim izmirdelerrrr onnlara uçak bileti almış üç günlüğüne gidiş dönüşşş sizinle en son duygularımı paylaştığım gece çok ağlamıştımm uyuyamamıştım sabah zilim çaldı ve bebişler kapıdaydııı ablamdaaa 5 aydır görmemiştimmm:):)dolu dolu geçirdikkk banada moral oldu olmasınada regl oldummm:):))))bugün beşinci günümmm ama eşim sanki hayata döndüüü:):)))bi an önce bitsin reglin falan diyooo
:))))
ay canım bu çok güzel senin bunaldığını anlamış anlayışlı bir eşin varmış bak ve bunu yapmış kendine gel diye çok güzel birşey bu demekki eşlerimizi anlamalıyız onlarda zor şeyler geçiriyorlar bi zaman sonra sıkılıyorlar kolay değil artık kendine gelme zamanı kendinide eşinide mutlu et canım çok sevindim cidden inş. herşey çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel olurrrrrrrrrrrrrr
EŞŞEK İŞTEEE EŞŞEKKKK
EŞŞEĞİN KARESİ KÜPÜ HATTAAAAAA
UFFF ÇOK KIZIYORUM BU DURUMUNAAA EŞİMİMNNNNNN... bu arada inanırmısın 5 aktar gezdim defne yaprağı bulamadımmm ankaranın en merkez muhitlerindeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?