- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #139.161
cecemmmmmm canım arkidşim benimmmmmm çok teşekkür ederimm inan ole motive oldumkiiiii yakındaaa halayımı çekicez inşallahhhh:):)))
inş. canım benimmm inş. Allah ım tez vakit güzel haberlerini almayı nasip etsin bizee bekliyoruz dediğim gibi aklına kötü bişiy getirme sadece kendini ve eşini düşün sen başarıcaksın ben inanıyorum bunahalayını çekmek için başlangıç olsun
nasılsınnnnnnnnnnnnnn?
kızlarrr karamsardan haberi olan varmı dün dr a gidecektiii
ohhhh iyiiii vallaaaaa denk gelemedikkkkherşey normalmiş öyle demiş geçmiş sayfalarda hamile kalma olasılığı yüksekmiş folik asit falan vermiş doktor
cebeci dolaylarınaaa baktım neyse hafta sonuda bissürü görevim varrrrrrrrrrrrrrr uffff inşlh alacammm gncemr sen demi anakradasın bacımcnmmm ankarada nerelere baktın bilmiyorummm ama bahçelideee bi aktar var herşey taze ve yok yok birde oraya bak istersen birde büyük marketlerdede baharat reyonlarında var defne yaprağı:)
canım şuan yardımcı olmayı okadar istiyorumki ama giremiyorum neteşimdi tekrar çıkcam.ama buraya geldiysen zaten yolu yarıladın demektir .merak etme burda herkes tecrübelerini ve bildiklerini anlatır ve sana yardımcı olur
harikaaaaaa...bu arada kızlar dün dr a gittim alttan baktıramadımama bir anda yapmak istedi ben durumu anlattım hep dr yüzünden ultrasonla baktı üstten bi sorun yok dedi kanımda normalmiş folik asit verdi birde haftada bir alacağım bi ilaç verdi.herşey normalmiş yani bebiş olabilirmişşşşş
arkadaşlar merhaba nasılsınız?????????????????
gökçe canım ne arıyosun yana yana aktarlarda:))
Merhabaa Canımm. Hoşgeldinn
Ben İyiyimm sen nasılsınn bakalım ??
ya bacımmm burdan arkdş defne yaprağını yemeklerne kullan huzur vari sakinleştirmekte dedi bizim adammmda azcık sakinleşsin diye yaklaşık 5 aktar gezdimmmm bir uyduruk defne yaprağı bulamadımmmmmmmm...
üstüne üstükk ne edecen ablaa sana narçiçeği verek zerdeçal zencefil kuşburnu vs.... verek bunlar kışın ii gider diyenler bile oldu
iyiyim beray.çok şükür herşey yolunda.kız bu listede ben niye yokum?8 cmdeyim.3 günden sonra bu sabah egzesiz yaptım.
arkadaşlar merhaba ,
bu vajinusmus illeti ile tam 9 ay boyunca uğraştım ağladım sinirlendim bir sürü psikolojik sorunlar yaşadım fakat 9 ay sonunda yendim ve bunu doktor yardımı ile yenmedim..
önce 1 hafta boyunca kendim egzersiz yaptım parmak egzersizi.daha sonra kayganlaştırıcı aldım ve ilişki sırasında üste çıktım sırtımı eşime döndüm ve inanın (sistemyuarıdan aşağıya bunu unutmayın direkt olarak alamazsınız) o kadaar rahat olduki çok şükür şuan hiç bir sorunum hamile kalmak için uğraşıyorum.
umarım yardımcı olmuşumdur.
Tatlım Listeyle Ben İlgilenmiyorum. Cadıkedi İlgileniyo Listeyle
Ben Yeni Gelin Oldumu Hareketli,Renkli,Simli Yazı yazıyorumm
ya bacımmm burdan arkdş defne yaprağını yemeklerne kullan huzur vari sakinleştirmekte dedi bizim adammmda azcık sakinleşsin diye yaklaşık 5 aktar gezdimmmm bir uyduruk defne yaprağı bulamadımmmmmmmm...
üstüne üstükk ne edecen ablaa sana narçiçeği verek zerdeçal zencefil kuşburnu vs.... verek bunlar kışın ii gider diyenler bile oldu
tamam canım inş benide böyle havalı havalı yazarsın
gökceciğim şuan dalından koparabilceğim o kadar çok defne yaprağı var ki ağacını istesen veririm ama maalesef ki yakın değiliz
arkadaşlar merhaba ,
bu vajinusmus illeti ile tam 9 ay boyunca uğraştım ağladım sinirlendim bir sürü psikolojik sorunlar yaşadım fakat 9 ay sonunda yendim ve bunu doktor yardımı ile yenmedim..
önce 1 hafta boyunca kendim egzersiz yaptım parmak egzersizi.daha sonra kayganlaştırıcı aldım ve ilişki sırasında üste çıktım sırtımı eşime döndüm ve inanın (sistemyuarıdan aşağıya bunu unutmayın direkt olarak alamazsınız) o kadaar rahat olduki çok şükür şuan hiç bir sorunum hamile kalmak için uğraşıyorum.
umarım yardımcı olmuşumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?