Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tatlım internette resimler var oradan da bakabilirsin belki merak ettiklerin orada vardır???

doktor kızlık zarın duruyor mu dedi hadi yaaaa acaba hepimizinki yerli yerinde duruyor mu?çünkü büyük çoğunluktan kan gelmedi.bu konuda doktora giden başka arkadaş da var mı acaba??aklım karıştı şimdi hobbyycim:26:

öyle dedi valla.. ben sadece fiziksel bi problem var mı diye sormaya gitmiştim bütün derdimi anlattım istersen bakayım dedi ben de olur dedim hiç dokunmayın dedim tamam sadece bakıcam dedi.. baktı sonra bi küçük parmağımı deneyeyim mi dedi bende olur dedim.. ama dikkat ama küçük parmağınızdan başka bişey sokmayın dedim güldü ve güzelim senin kızlık zarın aynen duruyor bunu ben bozmak istemem dedi bende oraya 10cm genişliğinde aparat soktuğumu söyledim... inanamadı imkanı yok buraya bişey sokmamışsın diyor.. inandıramadım niye öyle oldu bilmiyorum..

ozaman tahminlerimiz doğru galiba orayı egzersizle yavaş yavaş esnettiğimizden kanama olmuyor.ilk gece olanlarda ise direk p..s zorlamasından dolayı bozuluyor.ben de çok merak ediyorum.doktora gidince kontrol ettiricem.eğer öyleyse anca normal doğum yaparsak bozulur sanırım.

galiba canım.. iyice esnettik herhalde orayı..

çokk teşekkür ederim canım bu bilgiler bana çok iyi geldi bilmediğim birşey değildi belki ama gerçekten iyi hisettim çünkü egzersizi ben herkez gibi yapamıyorum aparat sokamıyorum parmaklarda kaldım ve seninde bu şekil yenmen bana iyi geldi fazlasıyla zaten ucunu alabilirsem inş. ilerliyebileceğime inanıyorum yanmaları pek kafama takmam inş. çok sağolll Allah ım tez zamanda sizlere bebiş bizlerede yenmeyi nasip etsin...

Eee yani İştee hadi seninki esnek Hobby'ninkidemi yada diğer kan gelmeyen Kızlarınkidemi esnek?:44::44: Bu kadar da tesadüf olmaz.:44:
Benden Kan Geldi. Amaaa Taa İlk evlendiğimde

kızlar ben daha yenmedim ama vajiyi.. daha p....s girmedi yani.. yenenlere sormalı .. 10cmlik aparatla bozulacağını düşünmüştüm zarın.. bozulmamış meğer :26:

aman bosverin acimiyorsa dursun yani nolacak...dogum yaparken zaten bebegin sancisindan onu hissetmezsiniz bile

yok canım benim niye acısın o da damarladan ibaret bir yapı nihayetinde.sen şu acı kavramını önce sil bakalım şu biliç altından,hatta acı biber kavramın bile olmasın.hadi bakalım ACI YOK ACI YOK ACI YOK

arkadaşlar size kızlk zarı hakkında şöle bi bilgi vereyim doktorumun anlattıklarını aynen yazıcam..
zar denilen şey dantel gibi delikli olan ve esnek bişidir.. oraya penis girdiği zaman geriye doğru yapışır gibi açılır... ilişki esnasında penisin oraya girmesiyle gelen kanın zarla bi ilgisi yok... ancak ilk gece stres yorgunluk vs.. gibi sebeplerle yeterli haz doyum olmadan kadının kaslarını kasması sebebiyle oradaki kılcal damarlar tahriş olur ve bu sebepden kan gelir ...
yani gelen kanın zarla ilgisi yok... hele yırtılma patlama vs..hiç alakası yok... bize anlatılan ilk geecee korkuları maceraları sebebiyle biz böyle zannediyoruz...

kızlar ben daha yenmedim ama vajiyi.. daha p....s girmedi yani.. yenenlere sormalı .. 10cmlik aparatla bozulacağını düşünmüştüm zarın.. bozulmamış meğer :26:

10 cmde zorlanmaya başlıyorsun ben de öyle düşünmüştüm ama aparatla 11.5 cme gelmiştim ne ozaman ne de sonra hiç bişey olmadı.

kesinlikle çok açıklayıcı anlatmışsın canım aynen öyle.

Tatlım zar İlla Bozulacak diye Bişey Yok.
Esnek Bir zar Yapısına Sahip Olabilirsin. Belki Penis denemesinde Bozuladabilir. Bunun İçin Kesin Bişey söylememiz Mümkün değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…