- 8 Eylül 2012
- 350
- 106
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #139.121
Tamam ozamn ben bugun brz deneme yapagım size haber veregim ama ben genede tam kızlık neresi bilmyrm bir et parcası var birde delik gibi bosluk br yer var oraya bsy grblr kucuk et parcacıgı ne tam olarak onu anlamadm aynada bakdgmda grblrm umarm
canım eşinle her aşamayı konuş.. ben 10cm genişlliğe kadar geldim ama hala kan gelmedi doktora gittim kızlık zarın aynen duruyor dedi hatta oraya bi şey sokmadğımı iddia etti o kadar yani..
ama benim eşim bunu önemsemiyor isterse egzersizde bozulsun önemli değil dedi.. sen de konuş eşinle mutlaka..
doktor kızlık zarın duruyor mu dedi hadi yaaaaacaba hepimizinki yerli yerinde duruyor mu?çünkü büyük çoğunluktan kan gelmedi.bu konuda doktora giden başka arkadaş da var mı acaba??aklım karıştı şimdi hobbyycim:26:
öyle dedi valla.. ben sadece fiziksel bi problem var mı diye sormaya gitmiştim bütün derdimi anlattım istersen bakayım dedi ben de olur dedim hiç dokunmayın dedim tamam sadece bakıcam dedi.. baktı sonra bi küçük parmağımı deneyeyim mi dedi bende olur dedim.. ama dikkat ama küçük parmağınızdan başka bişey sokmayın dedim güldü ve güzelim senin kızlık zarın aynen duruyor bunu ben bozmak istemem dedi bende oraya 10cm genişliğinde aparat soktuğumu söyledim... inanamadı imkanı yok buraya bişey sokmamışsın diyor.. inandıramadım niye öyle oldu bilmiyorum..
ozaman tahminlerimiz doğru galiba orayı egzersizle yavaş yavaş esnettiğimizden kanama olmuyor.ilk gece olanlarda ise direk p..s zorlamasından dolayı bozuluyor.ben de çok merak ediyorum.doktora gidince kontrol ettiricem.eğer öyleyse anca normal doğum yaparsak bozulur sanırım.
canım çookk sevindim yazdıklarımın sana iyi gelmesine seni o kadar iyi anlıyorum ki..zaten bizi ziden başkası zor anlar.. evet canım egzersiz yapmadım biraz huyluyum sanırım ben:) şimdi canım delik bulma olayına gelince eşinin üstündeyken pe...i tutup yağlı boya fırçası misali vajinana bi aşağı bi yukarı sür vajinan iyice ıslansın ya da kayganlaştırıcı sür azıcık pe...in ucuna ve öyle yap bu hareketi.bu hareketi yaparken zaten pe... yolu buluyor bu dediğimi yaparken ne demek istediğimi daha net anlayacaksın canım.biraz elinle müdahale edeceksin tabi ya da eşine doğru eğil sen o yerleştirmeye çalışsın ucunu denk getirdiğini hissettiğinde derin nefes alarak yanma oluşuyorsa da biraz sabrederek dişini sık ve ıkın ilk etapta idrarın geliyormuş gibi hissedeceksin ilk zamanlar oluyomuş zaten böyle sonra alışınca geçiyormuş idrar hissi ucunu alınca biraz bekle yanma olsa bile geri çekme kendini sonra ıkın ilerle bu esnada eşinin omuzlarından güç almak işini kolaylaştıracaktır canım hadi işe yarar inşallah ki yanma hissi de tamamen beynimizin uydurması çünkü ilerleme kaydettikçe bi önceki kademede hissettiğin ağrı artık çooook hafif bir his haline dönüşüyor ve keyifli bir hal alıyor sadece sabırlı davran kendini hemen geri çekme hissettiğin her yanmada biraz bekle derin nefes al ıkın ve pe..i ilerlet göreceksin ki o yanmalar nasıl uyduruk hislermiş:) zaten ilerleme kaydettikçe kasılman azalıyor çünkü güven geliyor artık sana. zaten bir kere tam aldın mı sonraki denemelerde orası rahatlayığp alışacağı için bi süre sonra herşey daha da rahat oluyormuş durmak yok yani.3 gün yap sonra 1 gün ara ver tekrar 3 gün ben öyle yapıcam okuduğum bişeydi bu hadi bakalım sizin ön çalışmalar başlasınn bizim de çocuk çalışmaları:) eminim ki sonuç alacaksın canım
Kızlarrrr Kızlık zarınız esnek olduğundan Kan gelmemiş olabilir mi ?? Belki Egzersiz yapa yapa baya esnemiş olabilir:44::44::44:
galiba canım.. iyice esnettik herhalde orayı..
o da bir ihtimal beraycmı ama hepmizin mi esnek.bu gerçeği öğrenemiycez sanırım:26:
Eee yani İştee hadi seninki esnek Hobby'ninkidemi yada diğer kan gelmeyen Kızlarınkidemi esnek?:44::44: Bu kadar da tesadüf olmaz.:44:
Benden Kan Geldi. Amaaa Taa İlk evlendiğimde
aman bosverin acimiyorsa dursun yani nolacak...dogum yaparken zaten bebegin sancisindan onu hissetmezsiniz bile
kızlar ben daha yenmedim ama vajiyi.. daha p....s girmedi yani.. yenenlere sormalı .. 10cmlik aparatla bozulacağını düşünmüştüm zarın.. bozulmamış meğer :26:
arkadaşlar size kızlk zarı hakkında şöle bi bilgi vereyim doktorumun anlattıklarını aynen yazıcam..
zar denilen şey dantel gibi delikli olan ve esnek bişidir.. oraya penis girdiği zaman geriye doğru yapışır gibi açılır... ilişki esnasında penisin oraya girmesiyle gelen kanın zarla bi ilgisi yok... ancak ilk gece stres yorgunluk vs.. gibi sebeplerle yeterli haz doyum olmadan kadının kaslarını kasması sebebiyle oradaki kılcal damarlar tahriş olur ve bu sebepden kan gelir ...
yani gelen kanın zarla ilgisi yok... hele yırtılma patlama vs..hiç alakası yok... bize anlatılan ilk geecee korkuları maceraları sebebiyle biz böyle zannediyoruz...
kızlar ben daha yenmedim ama vajiyi.. daha p....s girmedi yani.. yenenlere sormalı .. 10cmlik aparatla bozulacağını düşünmüştüm zarın.. bozulmamış meğer :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?