- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #139.201
oleyy sende başladın demek egzersizlereee sormak istediğin bişi varmııı hemen cevaplayabilirim bu arada o listeyle cadıkedi ilgileniyor geldiğinde eklicektr
canımcımm geçtimi tahrişin ne zaman bitiyo bu işşşş
aslında ii şeyler okumaya duymaya ihtiyacım var.. bu ara tek başıma yapayanlız bu dertle uğraşıyorum.... nerdeyse pes edicem ama tutuyorum kendimi... uç noktadayım ama... ufacık bi başarısızlığa tahammül edemiyorum... burda gelin olan ları gördükçe azcık umutlanıyorum.. yoksa bana destek olan kimse yok etrafımda...
evet canım yanmalarım geçti ama orda sanki bir yara kabul tutmuş gibi bişiy oldu ama yanma ağrı falan kalmadı şimdi tırsıyom azıcık tekrar açılırda yine daha beter olur diye biraz daha beklesemmi yoksa bişiyler yapsakmı kocacıklafikir verin bakalım
evet canım yanmalarım geçti ama orda sanki bir yara kabul tutmuş gibi bişiy oldu ama yanma ağrı falan kalmadı şimdi tırsıyom azıcık tekrar açılırda yine daha beter olur diye biraz daha beklesemmi yoksa bişiyler yapsakmı kocacıklafikir verin bakalım
,ağrı hissin geçtiyse gecikme bebişimmm benceeebi daha yanlış yeride zorlama kabuk falanda yoktur kuruntu yapmaa tamammııı.. başla artık denemelere heyecanla bekliyorummm senii
,
hadi yaa öylemi diyosun:44: ayy tamam ben yarın parmak egzersizi yapıyım ozaman başlıyım yine aparat denemem şimdilik de parmakla devam edeyim baktım bişiy yok ozaman bişiyler düşünürüz belki Allah ın izniyle olsun artık inş.
eğer eşim destekçi olsaydı bende yenerdim bunu 3 ayda... ama bak halime bir buçuk yıl oldu... pes edecek duruma gelmiş olmam boşa değil... doktora gitmeye karar vermek onu ikna etmek o kadar zaman aldıkiii.. bu hastalığa inandıramadım önceleri... ha doktora gittikte nooldu... doktorun tavsiyesi olan beraber yapmamız egzersizleri yaptıramadım eeşime... şimdi parmak egzersizinde takıldım kaldım beni suçlar oldu... canımı sıkan o kadar çok tavrı ve sözleri varkiii..
anlıycağın iyileşmeyi bebek sahibi olmak için ve kendim için istiyorum...
o zaman kendin için başarcaksın canımmmşimdi ne aşamadasın napıcaksın ilk olarak
parmak egzersizi... ama kaç defa denediysem olmadı
bende bilmiyorum yani...
eğer eşim destekçi olsaydı bende yenerdim bunu 3 ayda... ama bak halime bir buçuk yıl oldu... pes edecek duruma gelmiş olmam boşa değil... doktora gitmeye karar vermek onu ikna etmek o kadar zaman aldıkiii.. bu hastalığa inandıramadım önceleri... ha doktora gittikte nooldu... doktorun tavsiyesi olan beraber yapmamız egzersizleri yaptıramadım eeşime... şimdi parmak egzersizinde takıldım kaldım beni suçlar oldu... canımı sıkan o kadar çok tavrı ve sözleri varkiii..
anlıycağın iyileşmeyi bebek sahibi olmak için ve kendim için istiyorum...
sen gülll benim anam ağladııı ağlamaktaaa neyseki şimdi tedavi etttiryorum benim adamııı opsesis kompresif çıktııı
kısacası feci çatlakkkkkkkkkkkkkkkkkk
canım nerelerdesin sen ??? ne yaptın ne durumdasın ???
olucaksa ne zaman olucak onu da de de gayriii panik olmayayım....
dün eşime dedimmmmmmmm bir bebeğimiz olsa diyee yeteneksizsinzdeki çocukları severekkkk amannn ne çocuğu köpek daha iyi hem eğitmesi daha kolay demez mi yineeeee susss tövbe de dedimmmmmmmm amaaaa adamın kıyası bile feci üzüyor beniiiiiiiii....nasılll istemeli bilememm şimdi diyor çocuğun bakımı eğitimi ufffff sıkıntı diyorrr ama köpek alır almaz severmiş her dediğini yaparmış uyku problemi olmazmışşşşşşş DUA EDİNDE ALLAH BUNA ÇOCUK AŞKI VERSİNDE BEN KIVRANDIRAYIMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?