Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

oleyy sende başladın demek egzersizlereee sormak istediğin bişi varmııı hemen cevaplayabilirim bu arada o listeyle cadıkedi ilgileniyor geldiğinde eklicektr

aslında ii şeyler okumaya duymaya ihtiyacım var.. bu ara tek başıma yapayanlız bu dertle uğraşıyorum.... nerdeyse pes edicem ama tutuyorum kendimi... uç noktadayım ama... ufacık bi başarısızlığa tahammül edemiyorum... burda gelin olan ları gördükçe azcık umutlanıyorum.. yoksa bana destek olan kimse yok etrafımda...

canımcımm geçtimi tahrişin ne zaman bitiyo bu işşşş

evet canım yanmalarım geçti ama orda sanki bir yara kabuk tutmuş gibi bişiy oldu ama yanma ağrı falan kalmadı şimdi tırsıyom azıcık tekrar açılırda yine daha beter olur diye biraz daha beklesemmi yoksa bişiyler yapsakmı kocacıkla fikir verin bakalım

Son düzenleme:

pes etmeyi ağzına bile alma nolursunnnn... ben hiç istemiyorum keşke hiç olmasa bu hastalık ama eğerr varsada yardım etmek bize düşer çünkü bu derdi çekmeyen bilemz.. 3 ayda yendim çok şükür son bir ayım egzersizle geçtii. bir ay dediğime bakma bi haftası adetti. araya adet grmeseydi onbeş günde falan yenerdim bu dertle uğraşırken kimseye ihtiyacın yok emin ol.. çünkü dert senin derdin eşin yanında destekçindir inşallah. ve bizz hep yanındayız. görünmeyen destekçiler tek bi adım atsan egzersizle ilgili bu bile yeter devam etmen içinn

ağrı hissin geçtiyse gecikme bebişimmm benceee bi daha yanlış yeride zorlama kabuk falanda yoktur kuruntu yapmaa tamammııı.. başla artık denemelere heyecanla bekliyorummm senii

canım bu kadar bekledin bi kaç gün daha bekle hem o esnada kafan orda olmaz. zaten yapcam mı yapamıcam mı tedirginliği olcak bi de o eklenmesin

ağrı hissin geçtiyse gecikme bebişimmm benceee bi daha yanlış yeride zorlama kabuk falanda yoktur kuruntu yapmaa tamammııı.. başla artık denemelere heyecanla bekliyorummm senii
,

hadi yaa öylemi diyosun:44: ayy tamam ben yarın parmak egzersizi yapıyım ozaman başlıyım yine aparat denemem şimdilik de parmakla devam edeyim baktım bişiy yok ozaman bişiyler düşünürüz belki Allah ın izniyle olsun artık inş.

canım bu kadar bekledin bi kaç gün daha bekle hem o esnada kafan orda olmaz. zaten yapcam mı yapamıcam mı tedirginliği olcak bi de o eklenmesin

hemen eş denemesi yapmıcam zaten canım şimdilik bi parmaklarla işe koyulayım bakalım bişiy hisetmezsem öyle denerim bi kaç güne eş denemesini hadi duanızı eksik etmeyin inş. olurrrr kısa sürede hepimiz kurtuluruz da sonrada artık nasipse bebişler gelir..

aynen öyle yap hemm parmakla yaparkende tedirginliğini atarsınn canımmm

eğer eşim destekçi olsaydı bende yenerdim bunu 3 ayda... ama bak halime bir buçuk yıl oldu... pes edecek duruma gelmiş olmam boşa değil... doktora gitmeye karar vermek onu ikna etmek o kadar zaman aldıkiii.. bu hastalığa inandıramadım önceleri... ha doktora gittikte nooldu... doktorun tavsiyesi olan beraber yapmamız egzersizleri yaptıramadım eeşime... şimdi parmak egzersizinde takıldım kaldım beni suçlar oldu... canımı sıkan o kadar çok tavrı ve sözleri varkiii..
anlıycağın iyileşmeyi bebek sahibi olmak için ve kendim için istiyorum...

o zaman kendin için başarcaksın canımmm şimdi ne aşamadasın napıcaksın ilk olarak

BOL EGZERSİZLİ BOL GELİNLİ CUMALAR CMRTESİLER PAZARLAR OLSUN İNŞLHHHHHHHHH.... en az 3 gelin olsunnnn .... ÖZELLİKLE MİNA VE YETERAMABUKADAR kızlarrrrr egzersize devammm çalışma saatlernizi artırınnn listedeki yerinizi alınnnn

yeni gelen arkdşlarrrr sayfanın başındaki kegelleri yapın ve aynayla vaji inceleyerek adım adım ilerleyinnnnnnnn sevgili vajili bacılarımmmm....

BEN YENDİYSEMMMMMMM HERKES YENER.....

cnmmmmm umutsuzlukkk yokkkkkkkkkkkkkkkk üzülmek yok burda bir sürü kanatsız melekler var bizi en iyi anlayanlar onlar yanımızdalar yendikleri halde çünkü bizi en iyi onlar anlıyorlar benimde evliliğim bir buçuk yıllık oldu ve inan bana bir yıldırda buradayımmm eşimm anlayışlıdır seninkide anlayışlı olmasa bak bir buçuk yıldır sabrediyor ve daha fazlasını nasıl bekleyebilirizki onlardan buraya geldiğimde oraya bakmak bile ürkütürüdü asla yapamam derdim evet şuanda henüz yenemedim ama orta parmağımı alabiliyorumm ve bu benim için mucize inan tüm korkum gitti şimdi regl oldum sonrasında süratli bi şekilde egzersizlerime devam edicemm..ben dr gittim eşim başlarda banada diyordu senin için herşeyi yaparım gelirimde diye ama dr gidince biz hallederiz dedi ilk zamanlar dr yanlız gittim ama dr kabul etmedi eşinle gelmezsen olmaz tedavş falan dedi birde elime bi kağıt verdi bi parmak bi boğum bi parmak iki boğum yap gel diye..dr okumuş yıllarca eğitim almış ama burdaki arkadaşlarımız kadar anlayamaz bizi yaşayan bilir inan hepimizin eşleri aşağı yukarı aynı tepkileri veriyor..yanlız hissetme kendini sakın biz burda kardeş olduk artık hüzünlerimize ağlayıp sevinçlerimize gülüyoruz inan :)))))

sen gülll benim anam ağladııı ağlamaktaaa neyseki şimdi tedavi etttiryorum benim adamııı opsesis kompresif çıktııı

kısacası feci çatlakkkkkkkkkkkkkkkkkk

canım sana bişey sölicem ama inanmıcan.biliyon mu benim kociş te de obsesif kompulsif hastalığı var.neyseki hastalığını kabul etti ama tedaviyi reddediyoo.gerçi bana zararrı yok ama bi erkeğe göre fazla titiz.

herkese merhabalar;
müjdemle birlikte geldim!reglim bugün bitti, az önce egzersiz yaptım, önce serçe parmağımı prezervatife geçirdim, prez. zaten yağlı, kaygan bir şeymiş ilk defa gördüm de :)) kayganlaştırıcı sürdüm prezervatifin üstüne ve vajina girişine de. daha snra da orta parmağımı aldım.veee daha snra da hem orta parmak hem de işaret parmağımı küs işareti yaparak aldım.yahu ne geniş bişimiş aslında ama dediğinizi de unutmadım kızlar, yön önemli popoya doğru aşağı indiriyosunuz.bir de ilk giriş biraz dar orada da ne yapıyorum?şöyle ki ıkınarak deliğin açılmasını sağlıyorum snra aynayla parmağımın başını oraya koyuyorum, yerleştirdikten snra daha rahat oluyor.bakıyorum bir yere mi takılıyor tekrar ıkın, engeli kaldır ve ıkınma bittikten snra parmakla ilerle.ya ne bir acı ne yanma HİÇBİR ŞEY YOOOKK!!arkadaşlar vajinanın yerini iyi ayarlayın, ıkınınca açığa çıkıyor küçük bir delik gibi duruyor ama çoooookkkk esnek.ben 15 dk. kadar egzersiz yaptım bir baktm genişlemiş bile, bir de ağzı dar biraz içi zaten gepgeniş!!!inanın 7 ay bekledim ama insanın hazır olması gerekiyor psikolojik olarak en önemlisi bu.bedeninizi kendiniz yönlendiriyorsunuz, acıya odaklanırsanız acı çekersiniz, başarıya odaklanırsanız başarılı olursunuz!!

dediğim gibi vajina deliğini iyice gözlemleyin, ıkının ve görün, çünkü ben ıkınınca et parçası gibi bir şeyin içinde delik göründü ve ben daha birkaç gün önce yeni anladım inanın.daha önce de yerini biliyordum ama şöyle düşünün deliğin içinde yine bir delik gibi açılıyor.yanlış yerlerde oyalanıp etinizi acıtmayın.benim yanma problemim vardı ama ben vajinanın aşağısında oyalanıyormuşum, meğer et parçasının yukarısına parmağımı sokmam gerekiyormuş.(kusura bakmayın biraz kelimeler garip geliyor ama böyle açık anlatmak zorundayım :))

haydi kızlar çççoookkkk basit, ben bunu diyorsam herkes diyebilir.boş yere vakit kaybetmeyin.gelişmeleri bir bir haber vereceğim :)))

canım nerelerdesin sen ??? ne yaptın ne durumdasın ???

canımmmmmmm eşimle sorunları olmuştu biliyosunnn oda ben çok üzüldüm diye bana süpriz yapıp ablam ve yeğenlerime gidiş dönüş uçak bileti almış geçen cuma kapıyı bi açtım karşımdalar 5 aydır görmemiştim nasıl sevindim anlatamam :):)))bana moral oldu :):))))))) eşimde tabi çok güzel vakit geçirdik bin şükürki:):))))) eşimde şimdi kendine geldi ama ben regl oldumm:) ama yarın inşallah temizlenir yıkanırım sonrada hızlı bişekilde devam edicem orta parmakta kaldımm ama inan hiç korkum kalmadııı:):))))))))inşallahh ALLAHIMINDA izniylee en yakın zamanda benimde halayımııı çekicezz desteklerinizi eksik etmeyinn amaa olurmuu:):))))

canım ya şöyle eğitimli güzel bi çocuğu olan arkadaşının çocuğunu ödünçç al.şaka demiyorum bak gerçi benimki çocukları çok sever ama geçen eşimin arkadaşının biri çocuğunu bize bıraktı aman allahım bi görsen bi sevimli bi tatlııı doyamazsın yani sevmeye.neyse onu kreşten aldım geldik biz mutfakta yemek yaptık çocukla.bana masayı kurmaya falan yardım etti daha 5 yaşında bu arada.neyse ben mutfağı toplarken bi baktım bizimkiyle beraber resim yapıyorlarrrr.bişey takılmış kafalarına internetten araştırma falan yaptılar.o an o kadar istedimki bi çocuğumun olmasını.o zmaan vajiydim bir deee...çocuk bir de o kadar alıştıki bizimkine annesi ve babası almaya gelince gitmedi onlarla.daha sonra biz bıraktıkk.neyse çokkk uzatttım ama evde bi çocuk olamsı belki etkiler onuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…