Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımmmmmmmm inan bendeedeee aynı olmuştu bakamazken imkansız derkennnn bi anda parmağım girmişti ağlaya ağlaya annemi ablamı aramıştımm tabi burdaki meleklerimede anlatmıştımm şimdi hala parmaktayım çünkü regl oldumm:):)) tüm korkummm gitti bitii:):))))))))

ben bugün bişey duydummmmmm reglinin ilk günü ve son günü vajinada çok genişlee oluyormuşşşşşşşş veeeeeee bu yüzdendeeee daha rahat olurmuşşşş:):)))))ben yarın yada öbür gün denicemmmmm:):)))))))))

ilk gün belki ağrılı olabilir ama son gün evet en iyi zamanmış:)))o zamanı iyi değerlendirmek lazım...inş.başarılı olursunn

çok sevindim gerçekten iyi moral olmuştur sana Eşinle aranızın düzelmesine de çok sevindim
Sormak istediğin birşey olduğunda muhakak sor çekinme olmadı özelden mesaj et elimden geldiği kadar yardım ederim kuzucum

bende de öyle oldu,önce eşimi aradım müjdeyi verdim orta parmağım içerideyken :)) , tel.i kapadıktan snra bir başladım ağlamaya, insan fark etmiyor ama bilinçaltında o kadar hasar yaratıyor ki bu problem.kendinizi avutmak için diyorsunuz amaannn böyle de yaşarım ama sonuçta evlilik bu, olması gereken bir şey, yani fiziksel ve duygusal olarak da yaşanması gereken bir şey olduğu için aslında çok sıkmışım kendimi.bgn döküldüm resmen ve aynen hiç korkum kalmadı.şimdi p....'i de o şekilde kendim yerleştirmeyi düşünüyorum doğru yere ama orta ve işaret parmağımı bir arada aldığımda biraz baskı hissettim, o yüzden bakalım birkaç gün veriyorum kendime :))

Son düzenleme:

aaaminnnn canım.bu arada rica ederim ve umarım ki halledeceksin en kısa zamanda. evet ucunu aldığın anda eğer bi yanma hissi ya da ağrı oluşuyorsa o anda azıcık dayanıp rahatlamaya çalışıp onu atlatırsan diğer denemelerde artık girişte o kadar ağrı zaten hissetmeyeceksin inan.her kademede böyle yol alacaksın ve bi bakmışsın olmuş bitmiş.parmak ve mumla uğraşmak benim için daha zor.ne istersen sor lütfen sırf size de bi yardımım dokunsun diye üye oldum işe yarıyım bari:)

kızlar 2 parmagı hala alamıyorum kaldıki 3 e gececemde oooo :44::44::44: misair vardı bi gün yapamadım yaklasık 4 gündür egzersizler yapıyorum tüm parmaklarımı son boguma kadar alabiliyorum ama 2 parmak alamıyorum geçenki eş denemesinde olumsuz sonuc alınca pskolojimmi bozuldu ne simdide parmaklarımı tek tek sokarkende yanma ve sızlama oluyor. bide msairim vardı dün yapamadım ya o delikte ufalma olmus olabilir mi ? egzersizler orayı genişletmeye alısmayı saglamıyormu ? bide es denemesini nasıl yapıyosunuz sekil itibariyle ve ayrıntılı anlatırmısınız ???

oooooo sen bu işi bitirmişin canım benim şu cümlelere bi bak bitmiş bitmiş yendiiim haberini dört gözle bekliyorum

canımm eğer 2 parmakta zorlanıyosa muma geç derim ben .. onu aşama aşama kalınlaştr daha rahat edersin.. birden kalın parmağını alınca zorlanmışsındır haliylee... bu aradaa delikle kesinlikle ufalma diye bişi olmaz

mumuda denedim afedersn sanki yırtılıyo gibi oluyo cok sert geldi ya przercatfe sardım eldivene sardım bol jelledim gene ucu giriyo ilerletemiyorum acaip acıyo

canım o zaman ısrar etme iki parmak alcam diye. bak ben de yaşadım aynı şeyi. 2 parmak 2. boğumdan sonra alamadım ben de kulak çubuğundan yapılan aparata geçtim yavaş yavaş kalınlaştırdım ve mutlu son bak deme ben aparat yapamam diye ben de diyodum ama yaptım ve yendim. daha önce bi kaç arkadaşa yazdım yanılmıyorsan sana da yazdım bunları ama karar yine senin tabi zorla bişey yaptıramayız kimseye
delikte ufalma olmaz canım, evet egzersizler orayı genişletiyo ve alıştırıyor,
eş denemesi ise çogumuz üstte yüzümüz eşe dönük pozisyonda yaptık ( sırtı eşe dönük yapanlar da var) penisi sen tutup girişe yerleşttiriyosun, penisi azcık popona doğru egm vererrek al sonra yavaş yavaş oturmaya başla acele etme, ilk anlarda olmayabilir böyle anlattığımıza bakmhemen ilk yaptığımızda cuuup diye olmadı, başıını bile alana kadar kan ter içinde kaldığımı bilirim ben o yüzden telaş edip pes etme. vajina girişini bakmadan da penisi yerleştirecek kadar yerini öğrenmeye calış ki zorluk cekme. yöne çok dikkat et. başı biraz girdiğinde yanma ya da duvar gibi bişey hissedersen bilki yön yanlıştır penisi popoya doğru ilerlet. alınca acıma yanma tarzı şeyler hissedersen çıkma hemen bekle geçecek o. kendini geevşet, nefes alıp ver ve devam et ama yöne hep dikkat et.
canım inşaallah anlatabilmişimdir stres sıkıntı yapmamaya calış ve bitircem gözüyle bak. o zaman bitecek sen de göreceksin

mum bana da sert geldi daya ve ben de kulak çubuğundan yapılmış aparata geçtim. 10 cm aldığımda ise bitii

kulak cöpünden aparat patım dedin ya nasıl yaptın onu kulak cöpüne selpakmı sarcan bir sürü.bende metre yok cm ini nasıl ölçcez ? umarım bunu yapabilirim 4 gündür yapıyom ama genede ilk yaptıgımda yön sorunu oluyo bazen denk geliyo bazen gelmiyor hayırlısı artık. umarım artık çözeriz bunu yaa

ya 10 cm diyoruzya nasıl ölçüyoruz acaba ben yanlişmi ölçüyorum

canım mezurayı aparatın etrafına sarıp ölçüyoruz.

canım 1 tane kulak çubuğuna 2 peceteyi katını açmadan sardın daha sonra 1 havlu kağıdı enine bunun üzerine sardımm sıkıca sonra stretch filme sardım. daha sonra prezarvatife geçirdim ( dr eldivenine geçirenler de var) egzersiz yapacağım zaman da jelleyip egzersizi mi yaptım inşaallah canım bir an önce yenmeye çalışın çünkü güne böyle bi derdin olmadan uyanmak paha biçilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…