- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #139.241
kulak cöpünden aparat patım dedin ya nasıl yaptın onu kulak cöpüne selpakmı sarcan bir sürü.bende metre yok cm ini nasıl ölçcez ? umarım bunu yapabilirim 4 gündür yapıyom ama genede ilk yaptıgımda yön sorunu oluyo bazen denk geliyo bazen gelmiyor hayırlısı artık. umarım artık çözeriz bunu yaa
canım mezurayı aparatın etrafına sarıp ölçüyoruz.
canım 1 tane kulak çubuğuna 2 peceteyi katını açmadan sardın daha sonra 1 havlu kağıdı enine bunun üzerine sardımm sıkıca sonra stretch filme sardım. daha sonra prezarvatife geçirdim ( dr eldivenine geçirenler de var) egzersiz yapacağım zaman da jelleyip egzersizi mi yaptıminşaallah canım bir an önce yenmeye çalışın çünkü güne böyle bi derdin olmadan uyanmak paha biçilmez
kızlar tam cm ini bilemem ama 2 parmak kalınlıgı kadar gözle grülürse anlarız sanırım demi ? ben simdi baslıcam gene yön bulamıcam diye korkuyorum off.asagı itiyorum ama bazen bişeye takılıyo fışşş diye kaymadı benim hiç tamam bazen acımıyor ama fışşş diye kaymıyor ama 2 gündür yanma oluyo napsamda.söyle yapıyorum bacagımı 2 yana acıyorum catala cıkmıs gibi ıkınıyom deliği görünce ucuna tutuyorum parmagı nefes veriyorum yavas yavas içeri sokuyom parmak bükülmeden direkmi sokmam gerek yoksa delikten sonra afedersinz toto deliği varyaa oraya dogru asagımı sokmam gerek anlayamıyorum ben offfffffff :44::44::44::44:
canım çıkıcam ama senin yüzünden çıkamıyorum :)))))) bi çıkış yolu bulabilirsek ne ala :))))))
anladığım kadarıyla klasik pozisyonda alıyorsun. bak şimdi madem öyle alıyorsun. sırtını koltuğa ya da yatak başlığına artık neresi olursa :))) sırtını yasla, hafifce öne doğru kaykıl, sonra parmağını ya da aparatı ( seni bu aparat işi pek sarmadı galiba) girişe eğimli bi şekilde al. yani aparatın ucu vajinana doğru, üst kısmının yönü ise göbeğine doğru olacak. bu şekilde alırsan daha kolay alacaksın canım nefes alıp vererek almaya calış. kendini sıkmadan kasmadan almaya calış.
parmağı nasıl büküyorsun canım benim :44: bükmiceksin parmağı sadece aşagı doğru iteceksin tatlım
şimdi stresinden kurtul stresle oturursan panık olursun. yumuşak yumuşakhadi bakalım şuraya aldıııııııııııııııım aldııııııııııııııııııııım diye gir bi dahaki sefere
ayy canım allah razı olsun kusura bakma senide tuttum gece gecetmm simdi denemeye gidiyorum acıklaman iyi oldu simdi kafama yattı ben ters yapıyodum göbek durumunu anlattın kafama yattı denemeye baslıyım yarın yazarım artık. hayırlı gecelerrrrrrrrrrr herkeseeeeeee
nasılsınnnnnnnnnnnnnn?
kızlarrr karamsardan haberi olan varmı dün dr a gidecektiii
canım şimdi gördüm arada fırsat buldukça okuyorum geçmiş sayfaları...gittim ama alttan baktıramadımüstten baktı bi sorun yok dedi ilaç verdi iki tane biri haftada bir zaten içinde iki tane var.diğeride bir haftada biter.ya her beraberlikten sonra bacaklarımın altına minder koyuyorum ve gelecek ay regl olmamayı diliyorum
canım beni de egzersiz yapanlar listesine ekle regl yeni bitti şimdi 9 cm deyim yarın inşallah tekrar 10 cm ye geçerim..
bu arada hatırladığım kadarıyla gelinkız , seloocan ve mersinim de gelin oldu çok şükür
kızlar geçmiş sayfaları yine okuyamıyorum inş bişey kaçırmıyorumdur
sen nasıl oldun tatlımm bugün geçmişe çok derin göz atamadımmslm kızlarrrrrr karamsarımmm nasılsın canımm sen gel artık şuraya düzenli bukadar özletme kendini
geçmiş olsun canım neyin vardı??haberim yok....duana canııı gönülden AAAAMMMİİNNNNNNNNNNNNNN:)))
sen nasıl oldun tatlımm bugün geçmişe çok derin göz atamadımm
mrb karamsar nasılsın bırsey sorabılır mıyım sana sımdı bız beraber olduk ıkıncı kez elımle yerlestırdım bu boyle devam etmez dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?