Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben görmedim ama nette sanal ölçme varmış bi araştır istersen o şekilde de ölcebilirsin, bir de kulak çubuğunun kalınlığını sen kendine göre ayarla. inceden başlar 1-2 cm kalınlaştırarak kalına doğru gidersen daha rahat ilerlersin

kızlar tam cm ini bilemem ama 2 parmak kalınlıgı kadar gözle grülürse anlarız sanırım demi ? ben simdi baslıcam gene yön bulamıcam diye korkuyorum off.asagı itiyorum ama bazen bişeye takılıyo fışşş diye kaymadı benim hiç tamam bazen acımıyor ama fışşş diye kaymıyor ama 2 gündür yanma oluyo napsamda.söyle yapıyorum bacagımı 2 yana acıyorum catala cıkmıs gibi ıkınıyom deliği görünce ucuna tutuyorum parmagı nefes veriyorum yavas yavas içeri sokuyom parmak bükülmeden direkmi sokmam gerek yoksa delikten sonra afedersinz toto deliği varyaa oraya dogru asagımı sokmam gerek anlayamıyorum ben offfffffff :44::44::44::44:

canım çıkıcam ama senin yüzünden çıkamıyorum :)))))) bi çıkış yolu bulabilirsek ne ala :))))))
anladığım kadarıyla klasik pozisyonda alıyorsun. bak şimdi madem öyle alıyorsun. sırtını koltuğa ya da yatak başlığına artık neresi olursa :))) sırtını yasla, hafifce öne doğru kaykıl, sonra parmağını ya da aparatı ( seni bu aparat işi pek sarmadı galiba ) girişe eğimli bi şekilde al. yani aparatın ucu vajinana doğru, üst kısmının yönü ise göbeğine doğru olacak. bu şekilde alırsan daha kolay alacaksın canım nefes alıp vererek almaya calış. kendini sıkmadan kasmadan almaya calış.

parmağı nasıl büküyorsun canım benim :44: bükmiceksin parmağı sadece aşagı doğru iteceksin tatlım

şimdi stresinden kurtul stresle oturursan panık olursun. yumuşak yumuşak hadi bakalım şuraya aldıııııııııııııııım aldııııııııııııııııııııım diye gir bi dahaki sefere

ayy canım allah razı olsun kusura bakma senide tuttum gece gece tmm simdi denemeye gidiyorum acıklaman iyi oldu simdi kafama yattı ben ters yapıyodum göbek durumunu anlattın kafama yattı denemeye baslıyım yarın yazarım artık. hayırlı gecelerrrrrrrrrrr herkeseeeeeee

sen yap da canım gerisi önemli değil önemli olan bi kişinin daha vajinin üstesinden gelmesi hadi güldür yüzümüzü

kızlar iyi akşamlar dicektim saat 23 olmuş

daya yarın aldııııııııııııııııım diye manyamışçasına bağırarak gelirsin inşaallah canım

arkadaşlar iyi geceler herkese

nasılsınnnnnnnnnnnnnn?

kızlarrr karamsardan haberi olan varmı dün dr a gidecektiii

canım şimdi gördüm arada fırsat buldukça okuyorum geçmiş sayfaları...gittim ama alttan baktıramadımüstten baktı bi sorun yok dedi ilaç verdi iki tane biri haftada bir zaten içinde iki tane var.diğeride bir haftada biter.ya her beraberlikten sonra bacaklarımın altına minder koyuyorum ve gelecek ay regl olmamayı diliyorum

geçmiş olsun canım neyin vardı??haberim yok....duana canııı gönülden AAAAMMMİİNNNNNNNNNNNNNN:)))

merhaba egzersizciler,

gözden kacmissa, okumayan olduysa diye tekrar etmek istiyorum. dilatör setiyle calismak isteyen ama bulamayan ya da bunlara para vermek istemeyen varsa, bana mesaj atsin. egezersizlerini bitirip, basardiktan sonra dilatörleri birakana kadar size dilatör yolluyoruz, isiniz bitince tekrar bize yollamanizi istiyoruz. dilatörleri incelemek isteyen varsa: amielle comfort serisini internetten arastirabilir. kolay gelsin hepinize.

sen nasıl oldun tatlımm bugün geçmişe çok derin göz atamadımm

benim yanmalarım geçti çok şükür canım ama yinede tuvalet ihtiyacımı giderirken sanki orası kabuk tutmuş yara gibi hisettiriyor nedense oyüzden tedirginlik oluyor biraz daha geçsin diyorum kafamdan tamamen silinsinki rahat devam edeyim egzersizlerime yani aynı devam ediyorum değişiklik yok

mrb karamsar nasılsın bırsey sorabılır mıyım sana sımdı bız beraber olduk ıkıncı kez elımle yerlestırdım bu boyle devam etmez dımı

canım ben 26 aralıkta yendim hala elimle yerleştiriyorumbence kişiden kişiye değişirben bunu sıkıntı yapmıyorum bence sende yapmay yani yendikya gerisi gelir bi şekilde.birde ben üstte oluyorum ve gitgelden sonra ters dönüyoruz alta öle alışmaya çalışıyorum tavsiye ederim üstten başka yapamayanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…