Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok tuaf bana süleyman beyin reklamı gibi geldi bu yazdıklarınız birden 2 farklı isim ve sadece buraya bunları yazmak için giren 2 kişi yani doğruda olabilir kbakmayın ama öyle geldi:44:

arkadaşlar ben doktor ve psikolog ya da psikiyatr gibi dış etkenler olmadan da bu sorunun çözülebileceğine inanıyorum.zaten o yüzden kadınlar kulübü ve bu başlık var.sonuçta çözüm bizde bitiyor, inanmak, sabretmek ve azimli olmak gerek.ben daha ilk denememde iki parmak birden alabildim ama yapabileceğimi biliyordum,kendime inandım.ya sonuçta bu bizim bedenimiz nedne korkalım.insan bilmediği bir şeyden korkar, zaten araştırıp konuyla ilgili bilgi sahibi olunca ve vücudunu inceleyince korkmuyorsun.

çok tuaf bana süleyman beyin reklamı gibi geldi bu yazdıklarınız birden 2 farklı isim ve sadece buraya bunları yazmak için giren 2 kişi yani doğruda olabilir kbakmayın ama öyle geldi:44:

öncelikle mrb canım..geçmişteki sayfalarda gözünden kaçmış sanırım ben çok önce burda vardım ve yardımcı olabilidğim kadar arkadşlara yardımcı olmaya çalıordum hatta aralık ayının listesine bakarsan ilk benim yenenler listesinde yani aralık ayının başından beri burdayım ve doktor yardımıyla yendiğimi defalarca söledim. daha sonra yatılı misaifrlerimden dolayı giremedim fln filan uzun bi aradan snra ara ara girip bakıordum demekki denk gelmemişiz bugünde süleyman beyin adını görünce çok çok mutlu oldum gerçekten benim yaşadıkalrımın aynısı anlatılıor ne bir eksik ne bir fazla..tabi inanmak zorunda değil kimse..istersen süleyman eserdağ die yaz google gerçekten reklama ihtiyacı olmadığını göreceksin..ben doktor sayesinde yendim ama kendi başına yenen arkadaşalrımıda kutluorum keşke bende kendi başıma bu sorunu çözebilseydim..burdanda yardımcı olabilidğim kadarıyla yardımcı olmak isterim yani eğer reklam olsaydı emin ol cümlelerim yardımcı olayım sizlere değilde kendi başınıza yenmeyin doktora gidin olurdu...

canım senden bahsetmedik yeni üye olan farklı iki isim ve ikisi de aynı doktoru söylüyor, tesadüf mü yani bu şimdi.çok tuhaf...

Yaa kızlarr sizinde dediğiniz Gibi O 2 kişinin Buraya Reklam amaçlı girdiği Çok belli

Ama Burası Kendi kendine yenenlerin Konusu. O yüzden yanlış yerdeler

canım senden bahsetmedik yeni üye olan farklı iki isim ve ikisi de aynı doktoru söylüyor, tesadüf mü yani bu şimdi.çok tuhaf...

orası tabikide bilinmez canım bende emin olamam ama inan benim yaaşdıklarımın aynısı ikisindede anlattıkalrı ortam.. kusura bakma bende süleyman beyden bahsedince üstünede reklam denilince biraz gerildim ister istemez çünkü benim hayatımın doktoru düşünsene onun sayesinde böle bişeyden kurtuldum reklam denilincede çok üzüldüm.bide bende yardımcı olmaya çok çalıştım burdaki arkadaşlarımıza (yeni arkadaşalrla çok konuşamadık ama) hatta uyguladığı söleidği herşyide anlattım sonrasındada böle yazılınca kötü oldum

yok estağfirullah canım, senin eski yorumlarına bakınca zaten o amaçla gelmediğin anlaşılıyor.beni sinirlendiren şu nokta oldu, burada herkes kendi derdiyle uğraşırken üye olup sadece böyle reklam içerikli mesajlar atarak, bu sorunu yenmeye çalışanlara köstek oluyorlar.zaten vajinismus olup süleyman eserdağ adını duymayan yoktur.ben bu siteyi bilmeden önce bile o doktorun adını defalarca duymuştum, iyi de bir doktor bu tartışılmaz zaten ama bizim amacımız kendi kendimize yenmek, doktor belki ennnn son çare.artık işin içinden kendimiz çıkamayacağımız zaman...

kızlar bı sorum olcak kızlık zarı p..tamamen girince mi patlıyo yahu tamamn gırdı ama gene kan yok anlamadım ben bunu..

patlamamı ne ağır bi cümle böyle neyse canım kızlık zarı patlamaz sadece bi perde gbi yırtılır, çizik atılır falan o kadar anladığım kadarıyla kan gelmemiş senden. kızlık zarın esnek olabilir:26::26::26::26:

kesinlikle katılıorum sana canım beni anladığın için çok teşekkür ederimmmm..bu sorunu yaşayan herkez inşallah yener bir an önce bunu yaşayan biri olarak bütün smaimiyetimle sölüorum gerçekten çok zor bir durum ve yendikten sonraki mutluluk tarif edilemz inşalah herkez bir an önce bu mutluluğu tadar..

kızlar bi süreliğine yine ben geldimkardeşim pazartesi gidiyo inş ondan sonra hep burda olcamnasılsınız

hoşgeldin karamsar, eksikliğin hissediliyor gerçekten sitede :) bir de gökçe girmedi bu akşam onu da hissettim.size iyi sohbetler kızlar, ben gidiyorum şimdilik.
egzersizli, umutlu, mutlu ve iyi geceleerrrr :))

bende iiyim çok şükür ya buraya giremeyince kendimi eksik hissediyorumama giremiyorum işte.sen ne alemdesin.yendikten sonra bi sıkıntın olmadı değilmi

bende öyleyim ne yalan söyleyeyim çok şükür canım hiç bi sıkıntım yok. hatta haftada 4 5 kez yapmaya başladık bu beni çok sevindiriyor hatta değişik pozisyonlar deneyerek benim zevk almam için bile uğraşıyor eşim sen naptın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…