- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #139.461
Merhaba kızlar. nasılsınız bakalım?
ben de pek bi değişiklik yok. bir hafta daha olamayacak gibi... okullar tatil olana kadar çok iş var. karne derdine düştük.. çok yorgun geliyorum eve. eşim de sağolsun hiç bişey demiyor. hatta ben diyorum, neden deneme yapmıyoruz, arayı açmasaydık iyiydi diye :)
o diil tam okullar kapanacak, rahata ereceğim onda da kesin adet olurumyazık yaa bu kocalara :))))
sizde ne var ne yok? yeni gelin var mı yakın zamanda? giremiyorum foruma ama aklım sizde kızlar. ha gayret, egzersize devam... ışık göründü!
Merak ettiğim bişey var,bu vajinusmusu yenen arkadaşlar tekrar sorun yaşıyor mu?
Mesela ilk penis girmede başarılı oldum,ikinciyi yaparken tekrar jel kullanıcakmıyım yoksa kendiliğinden rahat gircek mi.
Bu konuda lütfen açık sözlü olalım,yani moral verici değil gerçek olsun.
Sizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Merak ettiğim bişey var,bu vajinusmusu yenen arkadaşlar tekrar sorun yaşıyor mu?
Mesela ilk penis girmede başarılı oldum,ikinciyi yaparken tekrar jel kullanıcakmıyım yoksa kendiliğinden rahat gircek mi.
merhaba kızlar. ben bugün ilk defa aparat yapıp onunla çalıştım. daha önce parmakla deneme yapmıştım. 2 parmağı tam, 3 parmağı yarısına kadar alıyodum. aparatı yaparken mum olmadığı için ben de iki uçlu rujlar varya hani onu kullandım. muma benziyo zaten yapısı. bikaç rulo kağıda sarıp streçledim. yaklaşık 8cm oldu çevre kalınlığı. ilk denemede hemencecil aldım. hatta bende jel olmadığı için o tip bi kayganlaştırıcı da olmadan kuru kuru içeri girdirdim. uzunluk olarak da 8 cm kadar girdi içeri. sizce bu iyi bi gelişme mi. yalnız şu da var: o gazla hemen çevresini 10 cm yapıp almaya çalıştım. çok uğraşmama rağmen hiç bir şekilde girmedi. açıkçası arasında bu kadar fark olmasını beklemiyodum. yorumlarsanız sevinirim, özellikle tecrübeli arkadaşlar ve benim gibi deneme yapanlar.
inşAllah cecemm hepimiz kurtuluruz hayırlısıyla. teşekkür ederim yorumun için. insan mutlu oluyo valla:) yalnız epeyce de korktum, içimde 10 dk kadar beklettim açılsın orası diye ama acaba içerde bu şekilde yabancı bi maddenin olması tehlikeli midir acaba diye de düşünmedim değil. bi de şimdi aklıma geldi, hiç git gel yapmadım içimdeyken, keşke yapsaydım onu da.
sen de yapıcaksın bence hiç kızma kendine. baksan sanki yenmiş gibi gelip burada yardımcı olmaya çalışıyosun, demek ki artık senin kafanda yapamam diye bi problem kalmamış. en önemlisi bu bence. mesela ben hala karamsar yaklaşıyorum olaya. genel olarak da çok karamsar biriyimdir zaten. sen hangi aşamadaydın? bi de ben geçmiş sayfalardan senin hamile olduğunu okudum sanki. yanlış mıyım?
merhaba kızlar. ben bugün ilk defa aparat yapıp onunla çalıştım. daha önce parmakla deneme yapmıştım. 2 parmağı tam, 3 parmağı yarısına kadar alıyodum. aparatı yaparken mum olmadığı için ben de iki uçlu rujlar varya hani onu kullandım. muma benziyo zaten yapısı. bikaç rulo kağıda sarıp streçledim. yaklaşık 8cm oldu çevre kalınlığı. ilk denemede hemencecil aldım. hatta bende jel olmadığı için o tip bi kayganlaştırıcı da olmadan kuru kuru içeri girdirdim. uzunluk olarak da 8 cm kadar girdi içeri. sizce bu iyi bi gelişme mi. yalnız şu da var: o gazla hemen çevresini 10 cm yapıp almaya çalıştım. çok uğraşmama rağmen hiç bir şekilde girmedi. açıkçası arasında bu kadar fark olmasını beklemiyodum. yorumlarsanız sevinirim, özellikle tecrübeli arkadaşlar ve benim gibi deneme yapanlar.
3 aylık evliym ve hala kızım doktora gtmeye çekiniyodm ama artık iyice geldiler cesaretmi toplayıp jinekolağa gttm doktor kızlığımı inceledi oldukça esnek hatta ilişkiye girsen kanaman bile olmaz dedi..ama vajinismus teşhisi koydu çünkü doktr muayene ederken bile kasıldm açmadm bacaklarımı doktor zor muayene etti( bana bi jel verdi bide ameliyat eldiveni verdi bunu eline geçir verdğim jeli serçe parmagına sür yavaş yavaş sokmayı dene dedi tmm deyip çıktm ama ben parmagımı oraya nasıl sokarm kızlar akıl verin napıcam (
ben vajinismus oldugumu bildiğim halde 2 kadın doğumcuya gttim ve bana birşeyin yok herşey normal kızlığında herhangi bir sorun yok gayet ince ve hemen yırtılabilir dediler.ama gel görki öyle değilmiş.tedavi olduğum klinikte doktorum kızlığımın yüksek kenarlı ve kalın oldugunu söyledi.o yüzden benim diğer kişilere oranla canımın daha çok acıyabileciğini söylemişti.
ilk olarak kaslarını yormayı dene parmak egzersizi yapacaksan eğer. rahim kaslarını sık 2-3 saniye sonra bırak.3-4 kez böyle yağarak rahim kaslarını yormuş olursun.daha sonra serçe parmağına jel sür ve parmağını vajina girişine yaklaştır.burundan derin bir nefes al ve ağzınla nefesini vermeye başlarken parmağını yavaş hareketlerle vajinadan içeri itmeye çalış..yavaş yavaş korkmadan yapmaya çalış arkadaşım..
2 aylık evliym ve hala kızım doktora gtmeye çekiniyodm ama artık iyice geldiler cesaretmi toplayıp jinekolağa gttm doktor kızlığımı inceledi oldukça esnek hatta ilişkiye girsen kanaman bile olmaz dedi..ama vajinismus teşhisi koydu çünkü doktr muayene ederken bile kasıldm açmadm bacaklarımı doktor zor muayene etti( bana bi jel verdi bide ameliyat eldiveni verdi bunu eline geçir verdğim jeli serçe parmagına sür yavaş yavaş sokmayı dene dedi tmm deyip çıktm ama ben parmagımı oraya nasıl sokarm kızlar akıl verin napıcam (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?