- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #140.121
Sen kac gun beklemistin guzelm ve o tahris sorunundan sonra ne yaptinda tahris olmadi jeli nasil kullaniosunuz onu mu az kullaniyorum acaba[/QUO
canımmmmmmmmm sen nezaman başladın egzersizlereeeeeeee? birde bende orta parmağımı aldım ama ookadar darki ama hissede hissede yönünü buluyorum ama aparatın sadece bi parmağın iilk boğumu kadar girdi dahada ilerlemiyoparmağımla hissettiğim için yönünü buluyorduma ama bu aparatlada bulamıyorumkiiii
Cnm benim biraz problemli gittiginden yavas ilerliyorum ben pArmagimi iki gun yaptim aparata gectim hatta aparati olcmeden yaptim egzersizden sonra olctum9 cm mis sonra yanmam oldu dr ilac verdi derken kesintiye ugeadi ana bu benle alakali bise bende ilk soktugumda ilk bogum kadar girdi bekledim bir iki befes aldim ikinarak ittirdim ama popoya dogru baktim gitmio acisini ona gore ayarladim duz itince gitmio zorluosun gitmiosa popoya ittir az daha zorlayinca hooop die gidioooo. Icerde aci yok zaten emin ol bir haftadan fazladir yapamiodum bugun direk 9 cmle baslayip 11 cm gectim yandada yapcam dedim ama dedigim gibi yanma benle alakali herkesde olmuyo cunku
canım ben orta parmakta kaldım yanma oluyo tabi ama önemli değil tabi fakat hazırladığım aparatın sadece ufak bi kısmı (bi parmak bi boğum kadarcığı)girdi ilerletemedimm
Cnm benim biraz problemli gittiginden yavas ilerliyorum ben pArmagimi iki gun yaptim aparata gectim hatta aparati olcmeden yaptim egzersizden sonra olctum9 cm mis sonra yanmam oldu dr ilac verdi derken kesintiye ugeadi ana bu benle alakali bise bende ilk soktugumda ilk bogum kadar girdi bekledim bir iki befes aldim ikinarak ittirdim ama popoya dogru baktim gitmio acisini ona gore ayarladim duz itince gitmio zorluosun gitmiosa popoya ittir az daha zorlayinca hooop die gidioooo. Icerde aci yok zaten emin ol bir haftadan fazladir yapamiodum bugun direk 9 cmle baslayip 11 cm gectim yandada yapcam dedim ama dedigim gibi yanma benle alakali herkesde olmuyo cunku
elmascım yanma çoğumuzda oldu yalnız değilsin
Ama benim sonrasindada tanio bi sonraki egzersiz cok daha zor oluo sizin yanmalariniz nasil gecti
zamanla alışıyor vucud canım kendiliğinden geçiyor
ya ben de senın gıbıym cnm aynısı benımde basımda bnde burdakı arkaslardan yardım ıstıyorum ozelikle ecrinx ten ban yardımcı olursanız sewnırimm bende doktordan 3
parmaga kadr geldım ama yapamdım bana yardımcı olursanız sewınırmm
Ben tahris olmustur die bekliorum gunlerce devam etsem daha kotu olmaz mi peki
Ben tahris olmustur die bekliorum gunlerce devam etsem daha kotu olmaz mi peki
ya ben de senın gıbıym cnm aynısı benımde basımda bnde burdakı arkaslardan yardım ıstıyorum ozelikle ecrinx ten ban yardımcı olursanız sewnırimm bende doktordan 3
parmaga kadr geldım ama yapamdım bana yardımcı olursanız sewınırmm
ya ben ıkıye zor alıstımm 3 bıturlu yapamıyorum hocc acıyyo ne kadar calısmalım yardım edermisinzz
canım bi gün beklemen yeterli , yarın tekrar dene eğer ilk denemendede yanıyorsa o zaman hemen bırak
canım kendini kasmadığın sürece acımaz , istemsiz kasıyorsundur , eğer parmakta zorlanıyorsan sana tavsiyem mumla denemen çok daha rahat oluyor
cook tesekuurr ederimm demıceem sen yapabıldın mı basardın mı bunu
Ben bi haftada beklesem ilk dememde yine yaniyocok gasas benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?