Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben orta parmakta kaldım yanma oluyo tabi ama önemli değil tabi fakat hazırladığım aparatın sadece ufak bi kısmı (bi parmak bi boğum kadarcığı)girdi ilerletemedimm

canım önce orta parmağı al biraz içerde beklet, esnesin iyice sonra hazırladığın aparatı dene , ama yapamıyorum diye vazgeçme boğuma kadar gelince nefes alıp ver rahatla ve ittir bak nasıl kolayca geçicek korkma ama hadi cesarettt

elmascım yanma çoğumuzda oldu yalnız değilsin

Son düzenleme:
ya ben de senın gıbıym cnm aynısı benımde basımda bnde burdakı arkaslardan yardım ıstıyorum ozelikle ecrinx ten ban yardımcı olursanız sewnırimm bende doktordan 3
parmaga kadr geldım ama yapamdım bana yardımcı olursanız sewınırmm

3 parmağa kadar geldiysen süpersin canım iki parmak rahat giriyo yani yanlış anlamıyorum dimi

Ben tahris olmustur die bekliorum gunlerce devam etsem daha kotu olmaz mi peki

tahriş olduysa bile geçmiştr canım . anlarsın aslında geçip geçmediğini.. yanma batma falan yoksa geçmiştr çoktan geçtiyse başla egzersize ama tahriş varsa daha fazla tahriş etme. zorlama bekle geçmesini

canım hoşgeldin sende aramıza 3 parmağın tamamını alabiliyormusun yoksa başlangıç aşamasında mısın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…