- 25 Ocak 2013
- 491
- 63
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #140.481
Çok sevindim başaran arkadasa darısı başımıza inşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sürtünme gibi yada ön sevişme gib şeyler sıkıntı olmaz sadece p....s denemesi yapmayın...Merhaba arkadaslar ben aranıza yeni kaldırdım dün itibariyle ilk egzersizlere başladım bu gün jelle parmak denemelerime başlayacağım bu arada eşimle olan sürtünme iliskime ara vereyem mı karar veremedim
artık bende gelin oldum.başardım bitti işte.kurtuldum.darısı diğer arkadaşlarımın başına![]()
ya halen inanamıyorum.bi deneyelim dedik oldu.Allahım sevinçten çıldırıcam![]()
ya halen inanamıyorum.bi deneyelim dedik oldu.Allahım sevinçten çıldırıcam![]()
sevincime ortak olan destek olan bana yardim eden motive eden herkese cani gonulden tesekkur ederim.Allah herkesin yardimcisi olsun.tum vajili arkadaslarim tez zamanda yenin ins.bebis bekleyenler hemen gobisleriniz dolsun ins.gercekten aci bizim kafamizda orda degil.buyuttugumuz gibi asla degil.sunu ogrendim ki vajinada sinir uclari olmadigi icin aci hissetmemiz fizyolojik olarak imkansiz bu bilgi butun korkularimi yerle bir etti.ozguvenim yerine geldi.o yuzden diyorum.ki beyninizin size oyun oynamasina izin vermeyin.tekrardan cok tesekkurler![]()
Minacim sormasi ayip olmazsa sen hangi pozisyonda yendin![]()
yok niye ayıp olsun ben alttaydım![]()
Bende wgzersizleri yatarak yapiyorum esimle esim yonlendirio aparati benim direktiflerimle tabi daha rahatim sanki ole bende denemelerimi altta yapmak istiyorum peki basardiktan sonra gitgel yapabildinizmi ay cok acik sordum ama![]()
bende tam 10 yıl mücadele verdim nisan 2012 yendim egzersize bile başlamanız bitirmenin yarısıdır.Dokunabilmek için yıllarca bekledim benmkisi çok ileri bir boyutmuş.Kaç defa doktora gittim ama hiç bir fayda bulamadım taki bu siteyi bulana kadar sizler çok şanşlısınız sizi anlayan konuşabileceginiz arkadaşlarınız var 10 yıl önce doktora anlattıgımda bile benimle dalga geçer gibi bakıyorlardı.Vaji. balon gibi düşünün gerisi olabildigince boşluk.Rabbim bu günleride yaşattı ve şu an dün yaptıgım testle bebegimin olacagını ögrendim yarın doktordan randevu aldım kan testi yaptırıp muayne olacagım. Hiçbir zaman ümidinizi yitirmeyin bu beynimizin bir oyunu .EGZERSİZCİLER PES ETMEK YOK .............................
tebrikler bacımmmmmmmmmmmmarkadaşlar epeydir giremedim işten güçten dolayı siteye. Bu süre zarfında bende bayaaa bi gelişme oldu tabi. Aslına bakarsanız 12 ocakta yazmam gerekirdi ama ben sağlama aldım. Dün tekrar denedik. Ikisindede oldu :))))))))))))))) kurtuldum artık bu beladan. O kadar kolaymış ki aydın aydır işkence çekiyormuşum. Boşu boşuna kendimi üzüp ağlamışım. Kimse umutsuzluğa kapılmasın. önce yazdığım mesajlara bi bakıyorum da o kadar umutsuzmuşum ki! Ben bile bu halde yaptıysam eminim ki herkes yapabilir. Yeter ki inancınızı ve azminizi kaybetmeyinallah bu belayla savaşan herkese yardım etsin. Görüşmek üzere :))))
oy oyyyyyyyy minamızda gelin olmuşşşşşşşşşşşşşşşşş harikaaaaaaaaaaaaaaaaaa harika hayırlı olsun bacımmmmmmmm aslında duymayı bekliyordum şaşırmadım :) tüm halaylar sana ve oasise gelsinnn[sıze=3][sıze=3]artık bende [/sıze]gelin oldum.başardım bitti işte.kurtuldum.darısı diğer arkadaşlarımın başına[/sıze][sıze=3][/sıze]