Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

1 hfta felan egzersiz yapamıcam umarım tekrar başa dönmem 3 parmak orta bogumdayım ya sona gelmeme az kalmıstı tühh adetten sonra egzersize dönülünce sıkıntı oluyomu? Adet bittikten ne kadar sonra eş denemesi yapayım oyy gelinlerimizi kutluyorum darısı bizlere artık.

hepimizin öyle anları oldu regl sonrası ilkgün benim rahim acıyor gibi olmuştu az daha pes edicektim amaaa etmeyip sen üstüne üstüne gidince söz dinliyorr artık kasların... Başa sarmak diye bir şey yok emin ol bittikden sonra yapıver 1-2 egzersiz kendinide rahat hissedincee deneyi ver bakalım eşli... Inşlh bacım ama adetliykende yine kegelleri yapabilirsin... Hattaa daha önce konuşmuştuk tampon kullanabilirsin bu günlerde... (ben becerememiştim tamponu pek)

hepimizin öyle anları oldu regl sonrası ilkgün benim rahim acıyor gibi olmuştu az daha pes edicektim amaaa etmeyip sen üstüne üstüne gidince söz dinliyorr artık kasların... Başa sarmak diye bir şey yok emin ol bittikden sonra yapıver 1-2 egzersiz kendinide rahat hissedincee deneyi ver bakalım eşli... Inşlh bacım ama adetliykende yine kegelleri yapabilirsin... Hattaa daha önce konuşmuştuk tampon kullanabilirsin bu günlerde... (ben becerememiştim tamponu pek)

tamponu bende kullanamıyorum balayında bile kullanamamıstım neyse adet bitsin egzersizleri tekrarlıycam rahat oldugumda bende denemeye geçerim inş. sorun olmaz teşekkürler canım

tamponu bende kullanamıyorum balayında bile kullanamamıstım neyse adet bitsin egzersizleri tekrarlıycam rahat oldugumda bende denemeye geçerim inş. sorun olmaz teşekkürler canım

hayırlısıyla halledeceksin bacım inşlhhh sıkma canını ve kendin için iste...

Arkadaşlar merhaba, bende 3,5 yıllık evliyim, bu topik o kadar kalabalık ki zaman zaman okuyup bende sizler gibi ağladığım bu yere yazmak istedim ve belki bi arkadaşıma katkım olur diye dusündüm, eşimle birbirimizin ilk sevgilisiydik 17 yaşında başladı ilişkimiz üni de 6 yıldan sonra evlendik ve ilk gece ve balayıda dahil bişey yapamadık ben çok korkuyordum,sonra 1.ayımızda kistim olduğundan doktora gittim ve alttan bakmak istedi ben aletle bakıldığını bilmediğimden oturdum o koltuğa daha kızlık zarım patlamamış olabilir dememe kalmadan aletle bakmaya başladığında bir çığlık attım ki hastane yıkıldı sandılar o HAYVAN doktoru hiç unutmam ve korkum o kadar arttıki onun yüzünden aylar birbirini kovaladı ama ben daha eşim bana yaklaşmadan acıyo acıyo diye bağırıyordum, işin kötüsü o kadar bilgisizdim ki vajinusmus olduğumu kabul etmiyor ve şiddetle bende ya yara var yada girişim dar benim acım gerçek diye eşime iddia ediyordum, o ise hayatım korkudan oluyor ne olur korkma diye bana yalvarırdı, aylarca bişey yapamadık ben sırt üstü yatarken bacaklarımı dümdüz hafif aralık uzatıyordum ve eşimin tabiki yanlış olan bu pozisyonda girdiğini sanıyorduk ama ben acı o ise zevksiz birşeye mahkum oluyordu (eşimde bende ilk kez bu deneyimi yaşadığımız için bayaa bilgisizdik ayrıca ben o kadar şiddetle eşime ben hasta değilim acıyo gerçekten diye kavga çıkarıyordum ki o da bana ses edemiyordu eşimin böyle olmaz demelerine kavgayla cevap veriyordum) yinede ben 1-2 cm girdi işte diye avunup çocuk olsun diye korunmayı bıraktım, halbuki girdiği falan yok kendimi kandırıyordum bu arada eşim şehir dışında çalışmayada başlayıp 1-2 ayda bir gelmeye başlayınca benim korkularım artıyor doktora gitmekse ölüm gibi geliyordu
sonra bundan tam 1 yıl önce ablama ağzımdan kaçırdım acıyo hala diye beni kenara çekti ve bana durmam gereken şekli falan gösterdi ve ben o günden sonra eşimin ilk yanıma geldiğinde gözlerine bakıp başarıcam dedim, hiç egsersiz yapmadım doktora gitmedim tek terapim eşimin kulağıma fısıldadığı sözlerdi, tam girecekken beni oyalamaya çalışırdı sözleriyle seni seviyorum yapamazsakda seviyorum güzel anlarımızı düşün derdi şehvetten çok hep şefkat gösterirdi ve ben o gün daha ikinci seferde hepsini almayı başardım hemde hissetmemiştim bile anladım ki acı diye birşey yokmuş, ben onu kendim yaratmışım, eşim bu kadar sabırlı ve sevgi dolu olmasaydı eminimki bunu aşamazdım ama allah ondan razı olsun bi gün yüzüme vurmadı tam tersine hep olacak benim karım yapar ben karıma güveniyorum dedi şimdi mutlu bir evliliğimiz var çocuğumuz olsun diye uğraşıyoruz korunmuyoruz ama olmuyor :( bana bu kadar iyi davranan aşık olduğum adama çocuk vermek için allahıma hergün yalvarıorum , yinede umudum var bi gün o da olur inşallah
inşallah bunu yaşayan arkadaşlarıma cesaret olurum emin olun ki zerre kadar acı hissetmedim ve şuanda kaçırdığım yıllara deli gibi üzülüyorum cinsel hayat evliliğin gerçekten temeli , yanlış anlamayın tabiki herşey onda bitmiyor ama bence önemli bir yeri var
tüm vajili arkadaşlarıma selam olsun ben tam 2,5 yıl sonra bunu kendi inancım ve eşimin desteğiyle aştım allah sizede mutlu günler görmeyi nasip etsin inşallah

canim benim bunu yenmemde cok emegin hakkin var.helal et lutfen.Allah senden razi olsun.tabi diger arkadaslarimada cok tesekkur ediyorum ama senin yerin cok ayri.seni kocaman kocaman opuyorum.:54::54::54:

İyi akşamlar kızlar nasılsiniz ben yeni başladım egzersizlere aklıma estikce gün icinde yapıyorum ama belli saatlerde mı yapmalıyım kegel ve parmak egzersizi ne kadar sürmeli bir gün icinde

İyi akşamlar kızlar nasılsiniz ben yeni başladım egzersizlere aklıma estikce gün icinde yapıyorum ama belli saatlerde mı yapmalıyım kegel ve parmak egzersizi ne kadar sürmeli bir gün icinde

bende vajinusmusluyum egzersizlere yeni başladım.ben kendime bir plan çıkardım öyle devam edicem,aslında ne kadar zaman ayıracağın sana bağlı diolar,meseka ben kendime ker bir egzersiz için 2 gün ayırdım,hedefim bir haftada bitirmek.çok çabuk ilerleyip acele etmek istemiyorum,geç yapıpta bu meseleyi uzatmak istemiyorum

bende vajinusmusluyum egzersizlere yeni başladım.ben kendime bir plan çıkardım öyle devam edicem,aslında ne kadar zaman ayıracağın sana bağlı diolar,meseka ben kendime ker bir egzersiz için 2 gün ayırdım,hedefim bir haftada bitirmek.çok çabuk ilerleyip acele etmek istemiyorum,geç yapıpta bu meseleyi uzatmak istemiyorum

kegel ve parmak egzersizimi tamamladım,bugün ve 2 gün nefes çalışması ve eş parmağına geçcem İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

canim benim bunu yenmemde cok emegin hakkin var.helal et lutfen.Allah senden razi olsun.tabi diger arkadaslarimada cok tesekkur ediyorum ama senin yerin cok ayri.seni kocaman kocaman opuyorum.:54::54::54:

varsa azcık hak helal olsun sen helal et bacım.. hadi bakalım şimdi başka egzersizlerde buluşuruz minacım sağlığna dikkat et helede yediklerineee

illa günün aynı saatlerinde olucak diye bir şey yok ama aksatmadan hergün olunması şart...ve her gün bir önceki günün tekrarını yaparak egzersiz saatlerini yani dakikalarını artıracaksın bacım...
kegel ve parmak egzersizimi tamamladım,bugün ve 2 gün nefes çalışması ve eş parmağına geçcem İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
hadi bakalım 2 parmak 2 boğum yaptıysan harika.... kegelleri her yerde yapabilirsin... herneyse sana yazmıştım zaten bacımmm bu hafta halletmen ümidiyleee görüşürüz

Hayal2011 parmak kaç parmak tamam benimde ker ve tek parmak tamam 2 ye gecmedim bende 2 hafta veriyorum kendime başaracağım yenenler var bizde yaparız

Hoşbulduk kgokce dün başladım ben yarın 2 parmak deneyeceğim başarırım inşallah umutluyum dua edin me olur artık yapmalıyım olmali

hoşbulduk kgokce dün başladım ben yarın 2 parmak deneyeceğim başarırım inşallah umutluyum dua edin me olur artık yapmalıyım olmali

memnun oldum bacım hoş geldin farkındayım dünde yazmıştım.. Inşlh çabukça hallolur kaç süredir evlisin... Eşin egzersizleri durumu bilyor mu?
Ve daha önce anatomik mi psikolojikmi gittinmi dr a hiç...

3,5yillik evliyim doktora hiç gidemedim korktum anlatamıyorum kimseye küçük bir yerdmeyiz esimde öğret . Gitmek istemedi o yüzden. Ama bir cesaret 2 hafta verdim kendime olmazsa gideceğim onu dinlemeyeceğim valla psikoloji kalmadı

Bu gün itibariyle bir parmak tamam giriyor git gelde yapıyor 5 cm lik bir aparattavgayet rahat yanma acı yok yarın 2-3cm daha kalinlastiracagim aslında hep icimde kalmasından korkuyordum aparat gayet rahatt olmadı hicbirsey hatta çok rahatı icim rahatladı yarın bakacağım kalinlastiracagim ne olacak

Son düzenleme:
3,5yillik evliyim doktora hiç gidemedim korktum anlatamıyorum kimseye küçük bir yerdmeyiz esimde öğret . Gitmek istemedi o yüzden. Ama bir cesaret 2 hafta verdim kendime olmazsa gideceğim onu dinlemeyeceğim valla psikoloji kalmadı
hmmm iyi bir süre bende 3 yılın üzerine yenmiştim.... Inşlh en yakın sürede yeneceksindir...

bu gün itibariyle bir parmak tamam giriyor git gelde yapıyor 5 cm lik bir aparattavgayet rahat yanma acı yok yarın 2-3cm daha kalinlastiracagim aslında hep icimde kalmasından korkuyordum aparat gayet rahatt olmadı hicbirsey hatta çok rahatı icim rahatladı yarın bakacağım kalinlastiracagim ne olacak

sana bir msj attım bacım... Inşallah dediğin süreçlere uygulamadan sıkılmdan üşenmeden ertelemeden yaparsan daha kısa sürede bile biter... Hadi bakalım bacım

bu gün itibariyle bir parmak tamam giriyor git gelde yapıyor 5 cm lik bir aparattavgayet rahat yanma acı yok yarın 2-3cm daha kalinlastiracagim aslında hep icimde kalmasından korkuyordum aparat gayet rahatt olmadı hicbirsey hatta çok rahatı icim rahatladı yarın bakacağım kalinlastiracagim ne olacak

sonuçta oraya birşeyin girdiğini görünce insan rahatlıyor ve daha bir umutla yapıyor egzersizlerni... Ki bu işin çoğu kafada ve rahatlamayla bitiyor...

Back
X