Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ama tam gırmıo gıbı oturuyorum rahatlamaya calısıyorum gıt gelde yapıyorum ama pat dıe cıkıo gormedı ıste dıorum nereye gıttı ozanan dıo esım ay cıldırcam o baskıdan bıse yapamıorum

canım arkadaşlar şöyle yapıyodu eşin uzansın sen ona sırtını dönük şekilde otur onun bacaklarının arasına al aynayı ordan deliği gör yavaşça al başını önce sonra poponu eşine doğru az kaldır ve eşinin ayaklarına doğru az eğil penis popoya doğru eğimli duruyo zaten yavaş yavaş ıkınarak otur bak nasıl cupp diye giriyo

sağol berayy orta parmak da denedim yarısına kadar girdi bugün hepsini alırım ondan sonra hemen 2 parmak atarım banyoda olduğum için rahat olurum diye güveniyorum. bişey soracam eşimin parmağıyla denemem şartmıki onu bu işe bulaştırmayayım diyorum direk p..siyle bağlantı kurayım nasıl olur??

Tatlım Eşinle Egzersiz yap diyoruz. Çünkü Bunun İnan Bana Etkisi Çok Büyük.
Eşine Karşı Öyle Bir Güven Geliyoki İnsanaa. Hemen Bizde Yapmak İstiyoruz.
O yüzden Eşinle Yapmanı tavsiye Ediyorum. Hıı Yapmasan da olur. Yapmayıp yenenlerde var

Ama tam gırmıo gıbı oturuyorum rahatlamaya calısıyorum gıt gelde yapıyorum ama pat dıe cıkıo gormedı ıste dıorum nereye gıttı ozanan dıo esım ay cıldırcam o baskıdan bıse yapamıorum

Canım en büyük olay vajinin ıslanması. Uzun sevi.in. Islndıgında deneyinn. Kuru oldugunda orda bir baskı var gibi oluyor. Bende ilk zamanlar bu sorunu yaşadım. Sonra ıslanınca rahatça girdi.

Ve benim yendiğim poziyonu anlatayım birde onu dene.

Köpek duruşu diyorlar ya kanepeye dizlerini koy.Eğil aşağıya dogru popon yukarda olsun. Eşinde arkada olacak. P.nis de ıslandı mı kolayca giriş oluyo. Çok rahat yeneceksin inan bana.

Saol cnm onuda denedım ama bacaklarımı kastım o hıc olmadı eslıden on sevıamede ıslanırdım ama sımdı amac bellı oldugu ıcın yok ıslanmıo bızım hanım kız:) jel suruyorum habıre ama oda dokunuyomudur befır anlamadım bı yanmadır gıdıo

dr a sormuştum ben jelden dolayı yanması normal dedi.bendede gitgel yaparken çıktı bi kaç kere hemen tekrar aldım çok daha rahat girmişti

canım bende 1 yıl sonra yendim. İlk zamanlarda bende de çok yanma oldu. Bende hemen kilitlerdim. Hatta yendiğim gün kilitlemiştim. Eşim vazgeçmedi. Sonra bende vazgeçmedim. 2 saat ugrastık. Al aşağı vur yukarı derken sonunda girdi.

Denedik bir baktık ki girmiş. Eşim p.nis ısladı. Bende krem sürdüm. Bi baktım lop diye girdi. Yaparken müzik açın. Yabancı müzikler iyi geliyo. Rahatlatıo insanı. Derin derin nefes al. Vazgeçmicem bu iş şimdi biticek de. Asla bırakma. Üstüne git gerekirse 3 saat deneyin.

Guzel dıosun cnm benım bende gırmeye gırıoda yanma devam edıo o zamanda be ben be esım zevk alıo o kadar ugrasıncada adam saatlerce hazır kıta bekleyemıo halıyke:) o yanma ve baskı bezaman gecer kı sadece gırıs ve cıkıs var vuzde baska bı numara yok:)

Canım düzenli bir ilişkide yani haftada 2-3 kere yapıldıgında 1 aya geçer Bende çabuk geçmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…