- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #141.101
canım zaten biz anlamıyoz içerde olup olmadığını ilk zamanlareşin biraz hareket etsin sende anlarsın içerde olup olmadığını kastığın içindir yanma falan kasma otur yavaşça derin nefes al sen git gel yapmaya çalış önce sonra eşin yapsın sen zor olanı yendin artık canım kendine güven korkma
Canım şöyle birşey aynayı koyacak yer kalmıyor eşim yaklaşıyor ben oturur pozisyondayım aynaya yer yok elimle açtırmaya çalışıyorum biraz açık oalcak ama yani boş elim de olmuyor yatsam hiç göremiycem ne yapacağımı şaşırdım sanırım acele ettim 10 cm de yetmedi bana sanırım çünkü p.... daha kalın...
Tatlım öncelikle Seni azminden dolayı tebrik ediyorum.Yaptığın Çok Önemli bişey.
Bu Şekilde gayretle gidersen. Çok Kısa bir sürede Vajinismustan Kurtulacağına Eminim.
İşaret Parmak Tamamdır. Sırada Orta Parmak Var.
Orta Parmağını Tamamen içine alıp onada İyice Alıştıktan sonra 2 Parmağa geçicez
Ama tam gırmıo gıbı oturuyorum rahatlamaya calısıyorum gıt gelde yapıyorum ama pat dıe cıkıo gormedı ıste dıorum nereye gıttı ozanan dıo esım ay cıldırcam o baskıdan bıse yapamıorum
sağol berayy orta parmak da denedim yarısına kadar girdi bugün hepsini alırım ondan sonra hemen 2 parmak atarım banyoda olduğum için rahat olurum diye güveniyorum. bişey soracam eşimin parmağıyla denemem şartmıki onu bu işe bulaştırmayayım diyorum direk p..siyle bağlantı kurayım nasıl olur??
Ama tam gırmıo gıbı oturuyorum rahatlamaya calısıyorum gıt gelde yapıyorum ama pat dıe cıkıo gormedı ıste dıorum nereye gıttı ozanan dıo esım ay cıldırcam o baskıdan bıse yapamıorum
Canım en büyük olay vajinin ıslanması. Uzun sevi.in. Islndıgında deneyinn. Kuru oldugunda orda bir baskı var gibi oluyor. Bende ilk zamanlar bu sorunu yaşadım. Sonra ıslanınca rahatça girdi.
Ve benim yendiğim poziyonu anlatayım birde onu dene.
Köpek duruşu diyorlar ya kanepeye dizlerini koy.Eğil aşağıya dogru popon yukarda olsun. Eşinde arkada olacak. P.nis de ıslandı mı kolayca giriş oluyo. Çok rahat yeneceksin inan bana.
Saol cnm onuda denedım ama bacaklarımı kastım o hıc olmadıeslıden on sevıamede ıslanırdım ama sımdı amac bellı oldugu ıcın yok ıslanmıo bızım hanım kız:) jel suruyorum habıre ama oda dokunuyomudur befır anlamadım bı yanmadır gıdıo
Saol cnm onuda denedım ama bacaklarımı kastım o hıc olmadıeslıden on sevıamede ıslanırdım ama sımdı amac bellı oldugu ıcın yok ıslanmıo bızım hanım kız:) jel suruyorum habıre ama oda dokunuyomudur befır anlamadım bı yanmadır gıdıo
canım bende 1 yıl sonra yendim. İlk zamanlarda bende de çok yanma oldu. Bende hemen kilitlerdim. Hatta yendiğim gün kilitlemiştim. Eşim vazgeçmedi. Sonra bende vazgeçmedim. 2 saat ugrastık. Al aşağı vur yukarı derken sonunda girdi.
Denedik bir baktık ki girmiş. Eşim p.nis ısladı. Bende krem sürdüm. Bi baktım lop diye girdi. Yaparken müzik açın. Yabancı müzikler iyi geliyo. Rahatlatıo insanı. Derin derin nefes al. Vazgeçmicem bu iş şimdi biticek de. Asla bırakma. Üstüne git gerekirse 3 saat deneyin.
Guzel dıosun cnm benım bende gırmeye gırıoda yanma devam edıo o zamanda be ben be esım zevk alıoo kadar ugrasıncada adam saatlerce hazır kıta bekleyemıo halıyke:) o yanma ve baskı bezaman gecer kı sadece gırıs ve cıkıs var vuzde baska bı numara yok:)
Canım düzenli bir ilişkide yani haftada 2-3 kere yapıldıgında 1 aya geçer Bende çabuk geçmişti.
Kızlar ya eşimle deneme yaptık galiba oldu çok mutluyum tamamı değil ama yarısı girdi nefesimi kontrol etmeliyim.
Kızlar ya eşimle deneme yaptık galiba oldu çok mutluyum tamamı değil ama yarısı girdi nefesimi kontrol etmeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?