- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #141.121
Kızlar ya eşimle deneme yaptık galiba oldu çok mutluyum tamamı değil ama yarısı girdi nefesimi kontrol etmeliyim.
Kızlar ya eşimle deneme yaptık galiba oldu çok mutluyum tamamı değil ama yarısı girdi nefesimi kontrol etmeliyim.
canım bende 1 yıl sonra yendim. İlk zamanlarda bende de çok yanma oldu. Bende hemen kilitlerdim. Hatta yendiğim gün kilitlemiştim. Eşim vazgeçmedi. Sonra bende vazgeçmedim. 2 saat ugrastık. Al aşağı vur yukarı derken sonunda girdi.
Denedik bir baktık ki girmiş. Eşim p.nis ısladı. Bende krem sürdüm. Bi baktım lop diye girdi. Yaparken müzik açın. Yabancı müzikler iyi geliyo. Rahatlatıo insanı. Derin derin nefes al. Vazgeçmicem bu iş şimdi biticek de. Asla bırakma. Üstüne git gerekirse 3 saat deneyin.
Aksama artık 3 -4. Kez çıktı yeniden girdi yandı ama çıkma demiştim çıkmadı git gelde yaptı hatta boşaldı aksama yada yarın hepsi olacakkkk çok mutluyum ya ilk defa icime boşaldı esimm girdi yaaa girdi.
Kızlar kaç cmden sonra eşli denemeye geçiyorsunuz? Ben 10 cmdeyim ama daha var sanırım yapamıyorum eşimle, bir de rahat değilim kasıyorum kendimi.
Aksama artık 3 -4. Kez çıktı yeniden girdi yandı ama çıkma demiştim çıkmadı git gelde yaptı hatta boşaldı aksama yada yarın hepsi olacakkkk çok mutluyum ya ilk defa icime boşaldı esimm girdi yaaa girdi.
ya bende aparat denemelerindeyim kulak çöpü, mum, derken mumumn etrafını peçete sararak kalınlaştırdım. Sizin bahsettiğini 10 cm. Uzunluk mu yoksa kalınlık mı onu merak ediyorum ben yaa
Kızlar kaç cmden sonra eşli denemeye geçiyorsunuz? Ben 10 cmdeyim ama daha var sanırım yapamıyorum eşimle, bir de rahat değilim kasıyorum kendimi.
Elap ne olduğunu anlamak zor bunlar oldu iste 3-4 girdi çıktı yeniden girdi giriyor mu diye en son girdiğinde git gel yaptı bunlar oldu artık 2 . Denemede bakcam artık olduğunu gördüm ya 3, 5 yıl sonra.......
ben 10cm den sonra eş denemesi yapmıştım
ya benim anlamadığım çapı mı 10 cm yaa elimde metre var 10 cm. e akıyorumda yaniii bu çok fazla kalın bu kadar kalın penis mi olur :)
kalınlık canımmm
eş denemesini nasıl yaptınız orayı görerekmi yoksa sırt üstü yatıp eşiniz mi yaptı ben nasıl yapacağımı bilemyorum zorlanıyorum
ya benim anlamadığım çapı mı 10 cm yaa elimde metre var 10 cm. e akıyorumda yaniii bu çok fazla kalın bu kadar kalın penis mi olur :)
İnş herkes için h çekeriz halayları bol egz sizleri çok seviyorummmm kizlarrrr
Tamam şimdi anlasilmistir ya bende diyorum problem bende mi. Suan ki aparatim 10 cm var rahat. Doğru yoldayim. Ucunu sokuyorum ama bastırıyorum bastırıyorum ilerle niyor. Popo yönüne itiyorum yok yine olmuyor. Açıyor dayanyorum acıya yeterki olsun diye tık yokevet.metryi çevresine sarınca kaç cm oluyosa o.tabi bu kişiye göre değişir.bazıları 8cm bazıları 12cm de yeniyo.önemli olan kafanın ikna olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?