Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aksama artık 3 -4. Kez çıktı yeniden girdi yandı ama çıkma demiştim çıkmadı git gelde yaptı hatta boşaldı aksama yada yarın hepsi olacakkkk çok mutluyum ya ilk defa icime boşaldı esimm girdi yaaa girdi.

Kızlar kaç cmden sonra eşli denemeye geçiyorsunuz? Ben 10 cmdeyim ama daha var sanırım yapamıyorum eşimle, bir de rahat değilim kasıyorum kendimi.

canım benim tebrikler o zaman şimdi halay mı çekiyoz anlamadım ben az önce yarısı girdi dedin şimdi tam girdi kız hangisi halay çekelimmi

Kızlar kaç cmden sonra eşli denemeye geçiyorsunuz? Ben 10 cmdeyim ama daha var sanırım yapamıyorum eşimle, bir de rahat değilim kasıyorum kendimi.

ya bende aparat denemelerindeyim kulak çöpü, mum, derken mumumn etrafını peçete sararak kalınlaştırdım. Sizin bahsettiğini 10 cm. Uzunluk mu yoksa kalınlık mı onu merak ediyorum ben yaa

E superrrrrrrrr zevk bıle almıs esın yarısı marısı ayrıca tarısı gırdıyse olmustur bence bende de aynı sıkıntı var ama zamanla o yanmada gececek dıolar kızlar sabretmelı ve azımlı olmalıyız

Elap ne olduğunu anlamak zor bunlar oldu iste 3-4 girdi çıktı yeniden girdi giriyor mu diye en son girdiğinde git gel yaptı bunlar oldu artık 2 . Denemede bakcam artık olduğunu gördüm ya 3, 5 yıl sonra.......

Elap ne olduğunu anlamak zor bunlar oldu iste 3-4 girdi çıktı yeniden girdi giriyor mu diye en son girdiğinde git gel yaptı bunlar oldu artık 2 . Denemede bakcam artık olduğunu gördüm ya 3, 5 yıl sonra.......

girip çıktıysa git gel bile yaptıysa demek olmuş canım gözün aydınn o zaman çekelim halayını

3,5 yilllll kimseye birsey soyleyemeden 3,5 yıl. Rabbim ve sizlerin sayesinde artık vajiye veda etmek helede hiç umudum yokken.............. Çok mutluyum Rabbim kimseye yaşatmasın ve tamamen çıkıp gitsin hayatımızdan vajiiiiii..

eş denemesini nasıl yaptınız orayı görerekmi yoksa sırt üstü yatıp eşiniz mi yaptı ben nasıl yapacağımı bilemyorum zorlanıyorum

ben üstte yendim.yüzüm eşime dönük.eşime aynayı tutturdum yerleştirdim.popoya ittirerek nefes egzersizi kegel egzersizi ve ıkınarak yaptım.oldu çok şükür sadece yanma oldu azcık

evet.metryi çevresine sarınca kaç cm oluyosa o.tabi bu kişiye göre değişir.bazıları 8cm bazıları 12cm de yeniyo.önemli olan kafanın ikna olması
Tamam şimdi anlasilmistir ya bende diyorum problem bende mi. Suan ki aparatim 10 cm var rahat. Doğru yoldayim. Ucunu sokuyorum ama bastırıyorum bastırıyorum ilerle niyor. Popo yönüne itiyorum yok yine olmuyor. Açıyor dayanyorum acıya yeterki olsun diye tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…