- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #141.161
eşim aradı şimdi :44: yemeği boşver dışarda yeriz sen egzersizine bak dedi. Allahım bu gece uzun olacak belli ki...
of, şimdi daha çok stres oldum ama ben
eşim aradı şimdi :44: yemeği boşver dışarda yeriz sen egzersizine bak dedi. Allahım bu gece uzun olacak belli ki...
of, şimdi daha çok stres oldum ama ben
Kızlar ya eşimle deneme yaptık galiba oldu çok mutluyum tamamı değil ama yarısı girdi nefesimi kontrol etmeliyim.
Yeteramabukadar isim gücüm bu oldu valla en son sabah oldu sende dne bence 14. Cm benden daha rahat olur sadece nefesimi ayarlamam lazım ilk girdi inş gerisi gelecek
"hiçbir şey yapamıyorum" diye bir şey yok. Böyle düşünmeye devam edersen hiçbir şey yapamazsın
Öncelikle kendine güveneceksin. Biz de yapamıyorduk. Ama bu işin tek çaresi cesaret, azim ve egzersiz
Hiç egzersiz denemen oldu mu?
"hiçbir şey yapamıyorum" diye bir şey yok. Böyle düşünmeye devam edersen hiçbir şey yapamazsın
Öncelikle kendine güveneceksin. Biz de yapamıyorduk. Ama bu işin tek çaresi cesaret, azim ve egzersiz
Hiç egzersiz denemen oldu mu?
bu akşam eşim yorgun gelmezse eğer, deneyeceğiz. ama şimdi yemek yapıp sonra da egzersiz ve banyo yapmam gerek.
oooommmm... sakinim, sakinsin, sakinnnn.....
bana bi yorum yazın bi şey yazın. nedense pek heycanlıyım bu sefer :18:
Merhaba...ben yeni katıldım aranıza..İnsan eşinden başka kimseyle paylaşamayınca bu sorunu,çözüm ararken buldum bu siteyi...okudukça rahatlıyorum..3 gündür sadece okuyorum tek tek..umarım bu yolda bende başarıya ulaşırım..egzersizlere nasıl başlıyoruz o zaman :)
hiç egzersiz yapmadım
Radyo Vizyon canım. Ankara'dan yayın yapıyor. İnternetten de dinlenebiliyor. Ama haber sunduğum saatler değişebiliyor. Cuma günü 12 ya da 1 haberlerini ben sunacağım.
Ben de özlüyorum sizleri de işte bu ara çok yoğunum. Çok sık takıldığım zamanlar işsizdim o yüzden tüm gün buradaydım, şimdi yetişemiyorum
Merhaba...ben yeni katıldım aranıza..İnsan eşinden başka kimseyle paylaşamayınca bu sorunu,çözüm ararken buldum bu siteyi...okudukça rahatlıyorum..3 gündür sadece okuyorum tek tek..umarım bu yolda bende başarıya ulaşırım..egzersizlere nasıl başlıyoruz o zaman :)[/QUObende yapamadm dün egzersize falan başladım
bence önce ayna al o deliğe bak sonra işaret parmağınla yada serçe parmağınla gir içeriyi incele derim sende göreceksinki içerde hiç bişe yok (bu erkekler o boşluktan nasıl zevk alıyolar anlamıyorum bu da ayrı mesele tabi) egzersizi yap kendine güvenin gelir
başarılar
hoşgeldin canımmmay eksikliğin o kadar belliki anlatamam.. cuma günü de işim var aksi gibi sesini duyardım programda
10 AYLIK evliyim hiç birşey yapamıyorum banada yardımcı olurmusunz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?