- 2 Ocak 2011
- 3.622
- 151
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #141.141
ya benim anlamadığım çapı mı 10 cm yaa elimde metre var 10 cm. e akıyorumda yaniii bu çok fazla kalın bu kadar kalın penis mi olur :)
heeee bana da herkes diyoki sen bu çocukta hal bırakmıyosundur diyolar..içimden o kadar gülüyorum ki..çünkü dıştan öyle görünüyorum..aslında çok işveli cilveli birisiyim ama malesef aynı zamanda da vajinusmusum(
bazen eşime cok kızıyorum biz uzun süre flört ederek evlendik cok ileri gitmeme kaydıyla ne bileyim öpüştük sarıldık yani düşüncelermizi söyledik birbirimize hani evli olsak söyle olur felan gibisnden cok hayal kuruyoduk yani söyle diyim evlenemediğimizden hep hayallerimizi anltırdık birbirimize hasretliğimzi belkide yasak olan seyleri ysptık rabbim bize bu cezayı verdi ama byle seyler yasamayanlardada var bu sorun... evlendik birbirimizin olamayınca bi şok yaşadıkki sormaa senelerdir sanki hasretlik yaşamamısız halbuki volkan patlaması olması gerekirken hayal kırıklıgına ugradık gerçi erkekler gene bişekilde tatmin oluyorlar ama istiyolarki gercek bi cinsel birlktelik olsun hele ben kac gün kac gece agla glaaa kafayı yicektm bu site saolsun kızlarn hakkı ödenmez umarım herkes sorununu çözer cok zor cunku yasamayan bilemez
kızlar.......................................
en son eş denemesi yapacağız demiştim ya.. olmadı..1 gün önce 10 cmlik aparatı aldım sonra eşimin parmağını denedik ve eşimin iki parmağını aldım hatta gel git bile yaptı ben eşime dedim ki hadi p..s denemesi yapalım ama eşim onu da yarın yaparız çok geç oldu yatalım bu gece dedi yattık..
ertesi gün öğlen 12 de oturdum başına 3 e kadar egzersiz yaptım.. 3ten 5e kadar da aparatı soktum içime kalktım yürüdüm iç çamaşırımı giydim o içimdeyken mutfağı toparladım çamaşırları astım hatta eşimi bile öyle karşıladımanlamadı içimde aparat olduğunu hiç bir problem yoktu akşam üstü 5 gibi çıkardım..
yemek yedik biraz uzandık dinlendik.. saat 22.00 gibi kalktım duşa girdim namaz kıldım sonra leğene sıcak su yaptım içine sıvı vazelin döktüm üstüne buharı gelecek şekilde oturdum otururken eldivenimi taktım iki parmağımı sokup çıkardım odayı ısıttık ve iyice rahatlayınca eşimi çağırdım..
önce senin parmaklarını deneyelim sonra p...s i deneriz dedim..eşim gelene kadar ben boş durmayayım diye yattım orta parmağımı denedim olmadı girmiyor..:18:
kendimi sakinleştirdim nefes egzersizi falan.. yok olmuyor 5 dakika önce 10cmlik aparatı alan ben, şimdi bir parmağımı alamıyordum
eşim geldi onun parmağını da alamadım yarım saat uğraştık tabi ben bu arada ağlamaya başladım bile...
çok ağladım kendimi şartlamıştım bu cumaya kadar çözecektim bu işi yapmam gereken herşeyi yapıyorum.. hergün saatlerce çalışıyorum.. nerde yanlış yapıyorum acaba :26:
eş denemesi deyince bana bir şey oluyor kitliyorum kendimi.. beynime devamlı mesaj gönderiyorum acı yok acı yok sakin ol korkma hiç bir şey olmayacak aparatı sokan penisi hayli hayli alır ordan çocuk çıkıyor diye ama bana mısın demiyor daha penisi görmeden geriliyorum herşeye sinir oluyor ağlamaya başlıyorum..
ne yapmalıyım? tabi bu yazdıklarımdan sonra pes ettiğimi kimse düşünmesin hemen sabahında yine egzersizimi yaptım..
eşim acele ettiğimi söylüyor daha zaman vermemi istiyor.. bir de şu gün deneyelim diye sözleşmeyelim dedi hergün eş parmağı deniyoruz zaten bir gün hadi deriz yaparız normalde hiç yapmadığın bu kadar hazırlık seni gerdi diyor..:18:
bana ise günler aylar boşa geçiyormuş gibi geliyor.. tabi çocuk istiyorum zaten ailelerde bekliyor.. fikirleriniz bana lazım kızlar??:26::26:
Kızlar ya eşimle deneme yaptık galiba oldu çok mutluyum tamamı değil ama yarısı girdi nefesimi kontrol etmeliyim.
ah ah ah çok güldüm yaaa bencede olmaz o boyudur yada kalınlık 1o cm değil 10 mm dir canım
Aksama artık 3 -4. Kez çıktı yeniden girdi yandı ama çıkma demiştim çıkmadı git gelde yaptı hatta boşaldı aksama yada yarın hepsi olacakkkk çok mutluyum ya ilk defa icime boşaldı esimm girdi yaaa girdi.
arkadaşlar durex in jelini bulamadım okey in kini aldım buda olur dimi
bu akşam eşim yorgun gelmezse eğer, deneyeceğiz. ama şimdi yemek yapıp sonra da egzersiz ve banyo yapmam gerek.
oooommmm... sakinim, sakinsin, sakinnnn.....
bana bi yorum yazın bi şey yazın. nedense pek heycanlıyım bu sefer :18:
hoşgeldin canımm özlettin kendini nasılsın.hangi radyo programıymış söle bizde dinleyelim seni
bu akşam eşim yorgun gelmezse eğer, deneyeceğiz. ama şimdi yemek yapıp sonra da egzersiz ve banyo yapmam gerek.
10 AYLIK evliyim hiç birşey yapamıyorum banada yardımcı olurmusunz
Radyo Vizyon canım. Ankara'dan yayın yapıyor. İnternetten de dinlenebiliyor. Ama haber sunduğum saatler değişebiliyor. Cuma günü 12 ya da 1 haberlerini ben sunacağım.
Ben de özlüyorum sizleri de işte bu ara çok yoğunum. Çok sık takıldığım zamanlar işsizdim o yüzden tüm gün buradaydım, şimdi yetişemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?