Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende öyle birisiyim canım aynı şekilde ama gel görki bu durumdayız üzülme inş. bizde birgün bu konuda mutlu olacağız...

bizde 4 sene üstüne evlendik aynı şekilde aramızda çokk şeyi konuştuk yaşadık birtek bunu yaşamadık özel olsun istedik deli olurduk ozamanlar ama gel görki şimdi aynı evin içinde korkak korkak gezer olduk gerçekten çok tuaf ama bilemiyorum demeki daha zamanı var inş. tez zamanda yeneriz canım..

üzülme tatlım yaa aynı benim yaşadıklarımı yaşamışsın bende eş denememde böyle hazırlamıştım kendimi vucut temizliği baştan aşağı güzel bir banyo ilk geemizde ne varsa öyle ayarlamıştım yatak odamızı herşey ilk gece gibi oalcaktı öyle şartlamıştımki ama olmadı normalden bile daha korka bi hale giriverdim şartlayınca olmuyo ama daha sonrasında bak kendiliğinden bişiyler gelişince daha kolay olduğunu anladım korkularımızın baya bi aza indiğini gördüm bende artık hazırlık yapmıyorum sende şartlama oluruna bırak canımm olacak inş..

Kızlar ya eşimle deneme yaptık galiba oldu çok mutluyum tamamı değil ama yarısı girdi nefesimi kontrol etmeliyim.

canım tebrikediyorum seniiiiiiii halaylarımız sana gelsin hadi daha bundan sonra sorunsuz yaparsınız inş. çokkk sevindimmmmmmm

Son düzenleme:
OCAK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

Kızlar kusura bakmayın bu aralar çok az girebiliyorum. Evde bir televizyon programının montajını yapıyorum, bir yandan da ev işlerini yetiştirmeye çalışıyorum, bir yandan da bir radyoya gidip haber spikerliği yapıyorum derken bir türlü vakit bulup da listeyi güncelleyemiyorum, bırakın listeye siteye bakamıyorum kim yenmiş yenmemiş diye Şimdi yine montaj yapmam lazım ama kendime dinlenme molası verdim o sırada da listeyi düzenledim

Bu arada Şubat ayı vajinismus listesinde Ocak ayı vajinismus listesinde ismini gördüğünüz bazı arkadaşlarımız olmayacak. Uzun süre siteye girip egzersiz durumlarını haber vermeyenler listeden çıkarılacak.

Ayrıca cecemm cim sen artık uzatmalı vajili oldun. Ve egzersiz durumunda hiçbir ilerleme yok.

İlerliyorsun da bizim mi haberimiz yok yoksa kaç aydır hala 2 parmakta mısın?

Gözüm üzerinde haberin olsun

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]YENİ GELİNLERİMİZ[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.mutludm[/td]
[td]1 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.seiss[/td]
[td]2 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.care1[/td]
[td]2 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.gamze42 [/td]
[td]3 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.sates88 [/td]
[td]4 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.hooper [/td]
[td]5 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.duru2020 [/td]
[td]6 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.best_ [/td]
[td]7 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.frida_frida [/td]
[td]8 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.BenimHalaaaBirUmudumVarr [/td]
[td]11 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.gelinkiz8 [/td]
[td]12 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12.betpaci_ [/td]
[td]12 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]13.kilioznur [/td]
[td]13 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]14.seloccan [/td]
[td]14 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]15.mersinim [/td]
[td]16 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]16.yaren003 [/td]
[td]20 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]17.elifakgun [/td]
[td]22 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]18.egeincisi [/td]
[td]23 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]19.orkide2000 [/td]
[td]25 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]20.oasis06 [/td]
[td]26 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]21.mina13 [/td]
[td]27 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22.elmas [/td]
[td]28 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]

[tr]
[td]23.hayrunemin [/td]
[td]30 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]

[tr]
[td]EGZERSİZ YAPANLAR[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.yeteramabukadar[/td]
[td]14 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]2.dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]

[tr]
[td]4.senem8183[/td]
[td]10 cm aparat[/td]

[/tr]

[tr]
[td]5.hobby85[/td]
[td]10 cm aparat [/td]

[/tr]

[tr]
[td]6.seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]

[/tr]

[tr]
[td]7.YusNes[/td]
[td]2 parmak[/td]

[/tr]
[tr]
[td]8.papatya1985[/td]
[td]2 parmak[/td]

[/tr]

[tr]

[td]9.cecemm[/td]
[td]2 parmak[/td]

[/tr]

[tr]
[td]10.mermaidsmyrna[/td]
[td]2 parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.daya25 [/td]
[td]2 parmak orta boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]12.diyar6635 [/td]
[td]2 parmak ilk boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]13.tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]

[/tr]

[tr]

[td]14.karadenizki[/td]
[td]Eş orta parmak[/td]

[/tr]
[tr]

[td]15.minel_[/td]
[td]Orta parmak[/td]

[/tr]

[tr]
[td]16.gncemr[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]17.dinmeyen[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]18.hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]19.sahsenem[/td]
[td]Eş serçe parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]20.enona[/td]
[td]Kulak çubuğu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]21.dudubudu[/td]
[td]Kulak çubuğu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]22.gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]

[/table]

EYLÜL: 22 GELİN
EKİM: 16 GELİN
KASIM: 15 GELİN
ARALIK: 21 GELİN

Son düzenleme:
hani içilerinizden biri geçen haftalarda doktorum proğramıda konu olan vajinusmus konulu videoyu göndermişti ya tekrar gönderebilir misiniz.

ben internetten videonun tamamına ulaşamıyorum

çoooooooooooook sevindim canım benim. gözün aydın. darısı tüm bekleyenlere inş. halaylar sana gelsin....

bu akşam eşim yorgun gelmezse eğer, deneyeceğiz. ama şimdi yemek yapıp sonra da egzersiz ve banyo yapmam gerek.
oooommmm... sakinim, sakinsin, sakinnnn.....

bana bi yorum yazın bi şey yazın. nedense pek heycanlıyım bu sefer :18:

heycan yok panik yok.ne var canım bunda herzamanki şey yani öyle değilmi.herzaman yaptığın bişey böyle düşün heycan yaparsan zorlanırsın ne kadar doğal olduğunu düşünürsen rahat edersindüşünmemeye çalış

hoşgeldin canımm özlettin kendini nasılsın.hangi radyo programıymış söle bizde dinleyelim seni

Radyo Vizyon canım. Ankara'dan yayın yapıyor. İnternetten de dinlenebiliyor. Ama haber sunduğum saatler değişebiliyor. Cuma günü 12 ya da 1 haberlerini ben sunacağım.

Ben de özlüyorum sizleri de işte bu ara çok yoğunum. Çok sık takıldığım zamanlar işsizdim o yüzden tüm gün buradaydım, şimdi yetişemiyorum

eşim aradı şimdi :44: yemeği boşver dışarda yeriz sen egzersizine bak dedi. Allahım bu gece uzun olacak belli ki...
of, şimdi daha çok stres oldum ama ben

"hişt hişt sakin ol, sinirlerine hakim ol"

Merak etme canım bir kez yapan bir daha yapıyor. Olur da bir aksilik olur yapamazsa başında egzersiz yapınca bir daha yapıyor. Yani yenenler artık yönü biliyor, yönü bildiğiniz için de artık yapamam diye düşünmeyin

10 AYLIK evliyim hiç birşey yapamıyorum banada yardımcı olurmusunz

"hiçbir şey yapamıyorum" diye bir şey yok. Böyle düşünmeye devam edersen hiçbir şey yapamazsın

Öncelikle kendine güveneceksin. Biz de yapamıyorduk. Ama bu işin tek çaresi cesaret, azim ve egzersiz

Hiç egzersiz denemen oldu mu?

anlıyorum canım bende bikaç haftaya kadar işe başlıyorum inş.biraz zor olur girmembigün bakmasam buraya özlüyorum.inş müsait olursam o sıralar dinleyeyim seni

canım benim sen zaten yapıcanı yaptın hiç canını sıkma gurur tablomuzdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…