- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #141.181
Bak denememişsin bile. Nereden biliyorsun yapamacağını?
Ben ilk egzersize başlarken cesaret edemedim, serçe parmağımı çok az değdirdim korktum ve geri çektim. Sonra kendi kendime düşündüm. Yenen nasıl yeniyor? Egzersiz yaparak. Egzersiz yapıp da başarmayan yok bu illette. Doktora da gitsen doktor sana egzersiz verecek.
Boşver her hafta çıkıyorum nasılsa :) Aslında yarınki yayının önemi büyük çünkü ilk kez okuyacağım :) stajyerlik yaptım 2 hafta sonra yayına hazırsın dediler. Yarın ilk kez bir radyoda haber okuyacağım yani :)
Cadikedi beni listede unutmussun bugun yendim bu kabusu 1 haftadır buralardayimm:)))))))))))))))))))
Merhaba...ben yeni katıldım aranıza..İnsan eşinden başka kimseyle paylaşamayınca bu sorunu,çözüm ararken buldum bu siteyi...okudukça rahatlıyorum..3 gündür sadece okuyorum tek tek..umarım bu yolda bende başarıya ulaşırım..egzersizlere nasıl başlıyoruz o zaman :)[/QUObende yapamadm dün egzersize falan başladım
bence önce ayna al o deliğe bak sonra işaret parmağınla yada serçe parmağınla gir içeriyi incele derim sende göreceksinki içerde hiç bişe yok (bu erkekler o boşluktan nasıl zevk alıyolar anlamıyorum bu da ayrı mesele tabi) egzersizi yap kendine güvenin gelir
başarılar
egzersiz şart yani...parmak egzersizi şuan bana çok itici gelio ama bunu yapmadan aşamıcam sanrıım..doktora da gitsem aynı şey olucak üstüne bi de 2500 lira vericem..kendim halletmeliyim bunu..bu oluşum iyi ki var ya..facebook adresimden çok burayı ziyaret ediyorum.
teşekkürler...:) bugün başlamalı o zaman
her hafta dinlerim o zamanama aslında haber değilde sonraları kendi programın oluyomuş düşünsene cadıkediyle vajiyi yenelim vajili kadın kalmasın şaka maka kendi programın olsa ne güzel olur ya, çok heyecanlı bişey
hoşgeldin canım başımızın üstünde yerin varegzersize hiç başlamadım demişsin.. ilk olarak su bazlı bi kayganlaştırıcı temin et canım sonra serçe parmağını tek boğuma kadar sok girişi anlamak amacıyla sonra kendine güvendiğin anda da serçe parmağını 2 boğum sok, sonra tamamını emin ol çok kolay bişey.. kendini kasma, nefes al ver sokarken..
kızlar 2 parmak yapıcam bu akşam bana dua edin
Özür dilerim tatlım ya, geçmişi okudum ama iki sayfa iki sayfa okuyorum yoksa bitmiyor
Hemen ekliyorum :)
Çok haklısın biraz korkuyorum ondan deneme yapamadım hiçserçe parmagımlamı başlayacagım içine nasıl itecegim peki
inş kızlAr.. inş dediğiniz gibi olacak. sanki bu sefer çok güzel olcak gibi.. ne biliim.. neyse, düşünmek yok tamam!
egzersiz yaptım bu arada. 11 cm tamam. sadece girişte biraz bekliyorum sonra gerisi kolay geliyor.normal mi acep?
birazdan da banyoya giricem.
ama şöyle bi durum var. eşim gelince bi dışarı çıkıcaz sonra gelip olaya başliicaz. penise geçmeden önce aparatla denesem mi ne dersiniz? ilkinde öyle yapmıştım kolay olmuştu sanki. ya da bana öyle geliyo bilemedim..
ne dersiniz??? :44:
beni de ekler misin cadıkedi listeye. gerçi çok alıştırma yapmadım ama yendim çok şükür. orada ismimi görmek istiyorum:)
Egzersiz yenme tarihini bugün olarak yazsam sorun olur mu? Çünkü bir hafta önce yenmişsin, listede yerler değişecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?