Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim msjina cvp yazdim ama gelmedi galiba iki defa denedim hata diyo burdan yaziyom mecbur canim önemli değil yardimci olabilmişsem ne mutlu bana bundan sonra hersey daha guzel olacak

günaydın canım...bende senin gibiydim.ilkini yaptım ama hala olacakmı diyodum

Benim ikinci husrandi ama ucte tam anlamiylaoldu korkmuyorum artik gerisi gelecektir eminim sen nasilsin alustinmi iyice

alıştım çok şükür ama hala üstteyimadetim bitsin alta geçmeyi denicem bakalım.bende adet olmadan önce yenmiştim iki kere yaptık adet oldum.bitince önce yapamadım.okadar moralim bozulduki geriledim diyorum eşime ağlıyorum eşim beni teselli ediyo.ağlaya ağlaya deniyorum ve sonunda oluyodu

Bende altta rahat ettim ustte bise yapamuirum girio ole kaliodum git gel yapamiorum ama altra olunca daha rahattim git gel kusminida esim yapinca ben rahatlamaya odaklandim cok daha rahat olduuu

Canim inan altta çok rahat poponun altina yastik koy yada yatağin uc kismina gel eşin yerde yatağin disinda olsun o sekildede cok kolay oluyo ayaklarin kasilirsa esine sar

kızlar günaydın ne zamandır giremiyordum geriden okuyarak girdim baya ilerlemişsiniz vall yenenler olmuşşşşşşşşşşş ve hafta sonunda daha fazla yenen olacak inşaallah

sudenazyyyy geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın, halayını çekmek bugüne kısmetmiş .64:

gökçe çıkıp avaz avaz bağırmak istiyorummmm ya ikinci çok daha güzel ve rahattııııııı hala inanamıyorummmm sayenizde başardımmmmmmm inşallah herkes başarırı...

nasıl güzel bir mutluluk değil mi bağır canım bağır akıt içini :))))

canım benim ya çok tatlısın biraz inancımı yitirdim ama inşallah yaparım ya herkez yapar yani

inanç yitirmek yok yeter madem başladık bu işe bitecek hadi bi gayret daha buraya kadar gelen bundan sonrasını da yapar canım

vucudum hazır ama evet beynim hazır degil ben acıdan korkmuyorum acımıyo zaten biliyorsun 14 mm çalişıyırum beni vucuduma bişey girecek düşüncesi delirtiyor canım ya

14 cm ne demek yeter ya 14 cm alan penissi haydı haydi alır hadi canım bende öyle diyordum acıdan kormuyorum ama olmuyor diye ben 10 cm le yendim sen eş denemesine geç artık henüz geçmediysen ve bitir artık şunu hadi hadi hadi

canım 2 parmak alıyorsan 3 parmak almaya çcalış onu alamıyorsan. apart yap 2 parmaktan kalın olsun ama çünkü 2 parmak alabiliyormussun çünki... olur canım neden olmasın kalemle de olur mumla da kulak çubuğuylada ama ben sana kulak çubuğunu öneriirim penise en yakın olan o bana göre ama sen hangisinde rahat edersen onda yap,, önemli olan o çünkü. 1 ya da 2 kulak çubuğuna peçete ve havlu kağıt sar sonra stretch le sonra da prezervatife geçir jelle ondan sonra haydiii hop vajiyee aynı şeyi kaleme de uygulayabilirsin. istersen 2 parmaktan az ince yaparak başla ve sonra kalınlaştırarak git 10 cm e gelince eş denemesine geçersin canım

Ben 5 aylik evliyim hic iliskiye giremedim kizligim bile bozulmadi Allah rizasi ucin banaada yardim edin neolur esimle aram iyice bozuldu

canım eğer anotomik bir durum yoksa, ve vajinana dokunamama bakamama gibi bi durum yoksa vakit geçirmeden egzersizlere başla, ama hepsinden önce topiçin başındaki açıklamaları mutlaka oku

süpersin sarfansariiiii halaylar sana gelsin

hadi kızlar bu sevinci herkes yaşasın

Ben ne yapmam gerektigini hic bilmiyorum lutfen bana adim adim Yardimci olun kizligim bozulmadi ben parMagimi falan sokarsam kan gelecek sanirim ve ben cok korkuyorum cunku vajinamin ici tamamen kapali (

canım kapalı değil sen kendini kastığın için kapalı gibi geliyor sana, kan gelmeyebilir de birçok kişiden gelmedi zarın yapısından ve de esnemeden dolayı, ama sen de ne olacağını bilemeyiz o yüzden eşinle mutlaka konuş eğer gelecek olan kan umrunda biriyse sorun yaşatabilir o yüzden ona yapacağın egzersizlerden bahset, aklında olsun egzersiz yaparken kan falan gelirse bi peceteyle sil ve eğer eşin görmek isterse gösterirsin, bi de gözünde buyutme tatlım gelmesi muhtemel kan öyle bize dedikleri gibi foşur foşur değil bi peçeteyle silebileceğin kadar 2-3 damla birşey.
parmak alabilirim diyorsan ilk önce serçe ya da orta parmağınla başlayabilirsin. hangisi sana daha kolay geliyorsa onla başla canım, istersen tuvalete git otur ve orda dene ilkini ya da sana hangi pozisyon rahat geliyorsa öyle al, sonra da buraya yaz ne yaptıysan ki ona göre sana yardımcı olabilelim, hadi bakalım :)) bekliyoruz

günaydın kızlarrrr

günaydın canım

Canim inan altta çok rahat poponun altina yastik koy yada yatağin uc kismina gel eşin yerde yatağin disinda olsun o sekildede cok kolay oluyo ayaklarin kasilirsa esine sar

Aynen ole cok rahat oluyoooo karansarcim bende popomun altina tastik kiyduktan sonra rahatladim

ya ben eşime parmak egzersizi yaptıramadım.yani benim sorunum kontrol...yani biraz açık olacak ama pns girerken kontrolun bende olması lazım...onun için yapamıyorumherzamanda üstte yoruluyorum açıkçası.gitgeli eşim yapıyo zaten.ya acaba eşime parmak egzersizimi yaptırsam:44::44:belki daha rahat olur.ne diyosunuz

ben de yaşadım canım onu çok üzüldüm ve kocam sağolsun altta geç dedi ve inan öyle aldım şimdi üsste alamıyorum altta rahat geliyo

Bende altta rahat ettim ustte bise yapamuirum girio ole kaliodum git gel yapamiorum ama altra olunca daha rahattim git gel kusminida esim yapinca ben rahatlamaya odaklandim cok daha rahat olduuu

evet kızlar gerçekten altta daha rahatmış. aslında dedğiniz gibi iş biraz da bacakları kasmamakta onları serbest bırakırsan daha rahat oluyoo

karamsarım eşine yaptır mutlaka çünkü ona güvenin geliyor yoksa sanki yönü bulamayacakmış da canını acıtacakmış gibi geliyo, ben yaptırmıştım ve çok faydası oldu. ilk adetimden sonra yine tereddüt yaşadım ama sıkıntı olmadı hatta şimdi üstte yapamıyorum altta yapıyorum ve yine o anda diyorum kocama popoya doğru yani hala hatırlatma yapıyorum kendimi emine alıyorım o da gülüp geçiyo bana

bende adetim bitsin yaptırayım diyorum ama düşüncesi bile kasıyo beni.ya bir aydır yapıyorum acımadığını biliyorum ama alta geçmek olunca eşime güvenemiyorum yanlış yapacak die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…