- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #141.441
Gözün aydin gördün mü bişey yokmuş sevindim senin adina canim
Gunaydinnnnnnnlarrrrrrrrrr. Kizlar cok mutluyum daha dun unutsuzjen olnadi galiba derken dun aksamki ucuncu deneme harikaydi bir bucuk saatten fazla surdu ve git gide dahada alisti baktim kasiyorum sizin tavsiyenizi dinkeyip popomun altina yastik koydum cooookkkk rahatti aci falan yok anlayacaginiz. Bide ayiptir solemesi sole yaptik ben ustteyken oturabilmem icin esimin tam ereksiyon olmasi gerekiyidu. Alttayken tam ereksiyon olmadan girmeyi denedi ve daha rahat girdi sonra git gel yapmaya basladikca tam ereksiyon oldukucuk bi tavsiye eslerinizi bu konuda uyarabilirsiniz ben daha rahat ettim. Kuzlar pes etmeyin bakin bana belkide taniyo die en cok soylenen en ufak biseyde gayalkirikligina ugeayan ben alti egzersizde falan yendim. Pesine ilkini yaptim yok ikinci olmadi die soylendim inat ettim ucuncude sonuc aldim. Lutfen ustune gidin ben hep ohle yaptim bu yanma tada hissettigim her ne ise oldurmez ya dedim. Gercekten aci yok. Bacaginizi rahatlatin yeter esim icerdeyken bende eahat pozisyonu bulim die bacaklarimi oynatip durdum inanin minicik bi kasmada bile veynimizi sartladimiz icin aciyo gibi gelio. Ana sonra sonra kendimu telkin ederek rahatladim. Aci yok sadece jasini kasiosun hatta acerdeyken sik birak bile taptim :) belki oda rahatlatir die anlayacaginiz tum bahak ve vajen sekillerini denedim :) en rahati popoya tastik vacaklar esin sirtinda bagli kizlar acik yazdiysam kusura bakmayin geveslenin die yazdim belki en mizmiz olanim aranizda bakin ben yaptiysam hepiniz taparsiniz inattrtt edin
Canim msjina cvp yazdim ama gelmedi galiba iki defa denedim hata diyo burdan yaziyom mecbur canim önemli değil yardimci olabilmişsem ne mutlu bana bundan sonra hersey daha guzel olacak
günaydın canım...bende senin gibiydim.ilkini yaptım ama hala olacakmı diyodum
Evet cnm bu sikintiyi ceken gerkes kurtulur tez zamanda insallah bu illetten
Benim ikinci husrandi ama ucte tam anlamiylaoldu korkmuyorum artik gerisi gelecektir eminim sen nasilsin alustinmi iyice
alıştım çok şükür ama hala üstteyimadetim bitsin alta geçmeyi denicem bakalım.bende adet olmadan önce yenmiştim iki kere yaptık adet oldum.bitince önce yapamadım.okadar moralim bozulduki geriledim diyorum eşime ağlıyorum eşim beni teselli ediyo.ağlaya ağlaya deniyorum ve sonunda oluyodu
alıştım çok şükür ama hala üstteyimadetim bitsin alta geçmeyi denicem bakalım.bende adet olmadan önce yenmiştim iki kere yaptık adet oldum.bitince önce yapamadım.okadar moralim bozulduki geriledim diyorum eşime ağlıyorum eşim beni teselli ediyo.ağlaya ağlaya deniyorum ve sonunda oluyodu
Canim inan altta çok rahat poponun altina yastik koy yada yatağin uc kismina gel eşin yerde yatağin disinda olsun o sekildede cok kolay oluyo ayaklarin kasilirsa esine sar
Kızlar ikinci deneme çok başarılı gecti ve artık bu illeti yendim diyebiliyorum 3,5 yıl sonra çok BUYUK bir mutluluk yaaa sadece bir haftadır buradayım ve bir haftada bitti Önce Rabbim e sonra size minnettarim hayaldi gercek oldu inanın kendinize herkes yenebilir ki ben yenmissem herkes yapar buradakileri dinleyin yeterrrrr...
gökçe çıkıp avaz avaz bağırmak istiyorummmm ya ikinci çok daha güzel ve rahattııııııı hala inanamıyorummmm sayenizde başardımmmmmmm inşallah herkes başarırı...
canım benim ya çok tatlısın biraz inancımı yitirdim ama inşallah yaparım ya herkez yapar yani
vucudum hazır ama evet beynim hazır degil ben acıdan korkmuyorum acımıyo zaten biliyorsun 14 mm çalişıyırum beni vucuduma bişey girecek düşüncesi delirtiyor canım ya
kızlar ben çarşamba 1 parmak, perşembe 2 parmak bugün de mum yok kaleme peçete sarıp sttreç filmde sarıp denesemmi kalem olurmu kızlar bana yardım edermisiniz??
kalem olursa gece eşimle deneyecem..
bana fikir verin kızlar ne olur bende mutlu olmak istiyorum kalem olurmu????????????
Ben 5 aylik evliyim hic iliskiye giremedim kizligim bile bozulmadi Allah rizasi ucin banaada yardim edin neolur esimle aram iyice bozuldu
kızlar tam 2,5 uğraştım, ve artık her başarısız denemeden sonra ağlamaya başlamıştım. Burada yapılanları uygulayarak 1 haftada yendim
7 aylık evliyim, ve artık sorunsuz herşey. Kegel egzersizlerini kesinlikle yapın.
Ben ne yapmam gerektigini hic bilmiyorum lutfen bana adim adim Yardimci olun kizligim bozulmadi ben parMagimi falan sokarsam kan gelecek sanirim ve ben cok korkuyorum cunku vajinamin ici tamamen kapali(
günaydın kızlarrrr
Canim inan altta çok rahat poponun altina yastik koy yada yatağin uc kismina gel eşin yerde yatağin disinda olsun o sekildede cok kolay oluyo ayaklarin kasilirsa esine sar
Aynen ole cok rahat oluyoooo karansarcim bende popomun altina tastik kiyduktan sonra rahatladim
Bende altta rahat ettim ustte bise yapamuirum girio ole kaliodum git gel yapamiorum ama altra olunca daha rahattim git gel kusminida esim yapinca ben rahatlamaya odaklandim cok daha rahat olduuu
ben de yaşadım canım onu çok üzüldüm ve kocam sağolsun altta geç dedi ve inan öyle aldım şimdi üsste alamıyorum altta rahat geliyo
ya bendemi sorun var ben neden alta geçemiyorum
ya ben eşime parmak egzersizi yaptıramadım.yani benim sorunum kontrol...yani biraz açık olacak ama pns girerken kontrolun bende olması lazım...onun için yapamıyorumherzamanda üstte yoruluyorum açıkçası.gitgeli eşim yapıyo zaten.ya acaba eşime parmak egzersizimi yaptırsam:44::44:belki daha rahat olur.ne diyosunuz
karamsarım eşine yaptır mutlaka çünkü ona güvenin geliyor yoksa sanki yönü bulamayacakmış da canını acıtacakmış gibi geliyo, ben yaptırmıştım ve çok faydası oldu. ilk adetimden sonra yine tereddüt yaşadım ama sıkıntı olmadı hatta şimdi üstte yapamıyorum altta yapıyorum ve yine o anda diyorum kocama popoya doğru yani hala hatırlatma yapıyorum kendimi emine alıyorım o da gülüp geçiyo bana
ya ben eşime parmak egzersizi yaptıramadım.yani benim sorunum kontrol...yani biraz açık olacak ama pns girerken kontrolun bende olması lazım...onun için yapamıyorumherzamanda üstte yoruluyorum açıkçası.gitgeli eşim yapıyo zaten.ya acaba eşime parmak egzersizimi yaptırsam:44::44:belki daha rahat olur.ne diyosunuz
ben de yaşadım canım onu çok üzüldüm ve kocam sağolsun altta geç dedi ve inan öyle aldım şimdi üsste alamıyorum altta rahat geliyo
ya bendemi sorun var ben neden alta geçemiyorum
Canim benim sende sorun yok esin hizli hareket eder canin yanar diye ona guvenmiyorsun belki ama bir dene altta bak nasil kolay oluyo yine basini sen tut ilk sen yerlestir gerisini esine soyle yap boyle yap diye soyle o yapsin ilkinden sonra zaten kendini ona birakacan bakican herseyi o yapiyor burda yastik isi cok kolaylastiriyor canim benim sen kararini ver biz yapabilmen konusunda sana direktifler veririz
Canim benim sende sorun yok esin hizli hareket eder canin yanar diye ona guvenmiyorsun belki ama bir dene altta bak nasil kolay oluyo yine basini sen tut ilk sen yerlestir gerisini esine soyle yap boyle yap diye soyle o yapsin ilkinden sonra zaten kendini ona birakacan bakican herseyi o yapiyor burda yastik isi cok kolaylastiriyor canim benim sen kararini ver biz yapabilmen konusunda sana direktifler veririz
kararımı verdim zaten adetim bitsin altta yapmam lazım.bende yoruldum bir aydır üstte
kararımı verdim zaten adetim bitsin altta yapmam lazım.bende yoruldum bir aydır üstte
İyi bakalim hadi yap haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?