Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

psikolojik baskı yapmadan da yenemiyolar gökçecim ben bile öyleydim herkes adetime yaklaştığımda egzersizi kestim diye nasıl yüklenmişti bana anam kendimi bi suçlu hissettimki sorma yenmeye en yakın yeteramabukadar, ama şu ümitsizliği bi bıraksa

aslında ondaki ümitsizlik değil be bacım özel durum... ama bence bu özel duruma takılmayıp denese cidden bugun yarın halledecek... evet deneyecek olmassa üzülecek belki ağlayacak bile ama tekrar tekrar en fazla 3 de olucaktır... inşlh bugun yarın yener ... bir regl dönemi daha geçmeden yenmesi gerekk.. inşallh bencede listede en başta yenecek kişilerden...

bazıları süpriz yapar ya yenipde 2 hafta geçtikden sonra ayzar buraya yaren gibi.... (özel msj bile atttım ona buraya yazmadan önce geçen hafta larda)
şimdi istermisin yeteramabukadar..... yetti gayri ben teeeee 2 haftadır yendim de deniyoduk tam alışayımda öyle yazayım dedim dermiş

ayyyy inşallahhhhhhhhhhhhhh yenerrrr.... yenecekdeeeeeeeeeeeee yahu... BEN ŞİMDİDEN ÇİÇEKLER VEREYİM ONA

:116: :116:

aynen öyle bacım baskı olmadan olmuyor yapın daha çok baskı yapın bana bu sormalar benim hesap verme istegim olmasa mümkün degil ilerleyemem çok saolun

nasıl olayım gülüm ya Eşim işe gitti şimdi,bugün beraber sürttük dışarlarda Güzel bi gündü ama bu gece yalnızım of Anca girebildimsen nasılsın bakam
hımmmm iyi gezdiyseniz.. Biz ayrıyız 2 gündür... Ben kızkardeşime geldim... şuanda ondan bağlanıyorum size Pek giremiyorum çok yoğunum aslında

bilmiyorum canım yönü yanlış olabilir sırtüstü uzanıyorum arkamda yastık oluyo önümde ayna böyle daha rahat gibiyim canım

bencede bu yüzdendir... Içine taktıkdan sonra aynaya bakmadanda diğer elinle anüs kısmına dokun ve aparatı oraya yönlendir bacım...

Vallaaa fazlasıyla dualarımızdasın bunu bilde iyice üstüne üstüne git

Merak ediyorum kızlar, ultrason jelini bugün sormadığım eczane kalmadı..hıcbırınde yoktu.. Siz nasıl buldunuz? Ya da başka yanma yapmayan bir jel tavsiyeniz var mı acaba? Bende bir tane kayganlaştırıcı jel var çilekli falan ama yakıyooo

bilmiyorum canım yönü yanlış olabilir sırtüstü uzanıyorum arkamda yastık oluyo önümde ayna böyle daha rahat gibiyim canım

bu egzersiz pozisyonun herallde canım:26: eşinle denemende üstte olmaya gayret göster. ben üstte eşime sirtım dönük şekilde yenmiştim.. önceki denememizde sadece başı girmişti. o zaman daha aparata bile geçmemiştim. sen benim dediğim pozisyonda yap gözünü bi kapa, popona doğru ittir. gerisini düşünme.. kayıp gidicek. zaten acı kesinlikle yok

aynen öyle bacım baskı olmadan olmuyor yapın daha çok baskı yapın bana bu sormalar benim hesap verme istegim olmasa mümkün degil ilerleyemem çok saolun

işte buna sevindim...... Yoksa biri yazdı neden öyle saçma liste yapıyonuz sanane katacak birisinin yenmesi... Neden 6-7 kişi özellikle var... Acaip kızdım onada kendimede... Ondan sonra bacım sana (yeteramabukadar) çok yüklendim gibi geldi.. Hakkını helal et

nasılsınız arkadaslar?bu aralar misafir falan yoğunum giremiyorum.yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler.bu arada yeni gelin yaren tebrikler canım.darısı diğer arkadaşlarımızın başına.:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

ultrason jeli ben kullanmadım canım o yüzden bilgim yok:26: ben okeyin jelini kullandım o da çilekliydi. yanma falanda yapmadı

canım ya saollasın ama yenmedim daha bi yensem inan burayı inletecem yaptıkdan 5 dk topige girip naralar atacam saat kaç olursa olsun vallla

medikallerde bulabilirsin 1-2 tl kadar

ben egzersiz yaparken aynaya bakmıyodum , gözümü kapatıp düşünmemeye çalışıyodum ve acayip rahatlatıyodu.. ayna beni korkutuyodu

ultrason jelinin kayganlık süresi bende kısa olmuştu... Onun için tavsiye etmiyorum... Ayrıca medikallerden alınıyor her eczanede yok bacım bazıları ilaç depolarından getirtiyor..

Ama duex ve okeyin jelleri harika..ben durex kulladım ne yakma ne bişey harika bir kayganlık

ya varya o yazana bende çok kızdım asıl sen helal et okadar emegin varki hele o liste olayı mükemmel gerçekten felaket gaza geliyorum ciddiyim HERKEZ OKUSUN BEN GEÇEN HAFTA GENİTALIME BİLE DOKUNAMAZKEN ŞİMDİ 10-14 CMDEYİM BURDAKİ KIZLARIN SAYESİNDE HELEKİ GÖKÇE ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…