- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #141.541
canımm merhabaucu giriyosa gerisi de girer merak etme tatlım. yön yanlış büyük ihtimal ya da pozisyonunuz.. hangi pozisyonda denedin sen:26:
yeteramabukadar tam ben girdim öyle geldinnn ya bacımmm sevindimmmm varmı bir gelişme.... yarın pazar..
ay böylede kendimi psikolojik baskı yapar gibi hisssettim....öyle bir enerji alma ne olur....inşallah kurtulacaksınnn bugun yarın bu hafta bu ayy ... ben halletiysem herkez halleder....
jesmin kız sen nasılsınnn...
canımm merhabaucu giriyosa gerisi de girer merak etme tatlım. yön yanlış büyük ihtimal ya da pozisyonunuz.. hangi pozisyonda denedin sen:26:
psikolojik baskı yapmadan da yenemiyolar gökçecim ben bile öyleydimherkes adetime yaklaştığımda egzersizi kestim diye nasıl yüklenmişti bana anam kendimi bi suçlu hissettimki sorma yenmeye en yakın yeteramabukadar, ama şu ümitsizliği bi bıraksa
psikolojik baskı yapmadan da yenemiyolar gökçecim ben bile öyleydimherkes adetime yaklaştığımda egzersizi kestim diye nasıl yüklenmişti bana anam kendimi bi suçlu hissettimki sorma yenmeye en yakın yeteramabukadar, ama şu ümitsizliği bi bıraksa
hımmmm iyi gezdiyseniz.. Biz ayrıyız 2 gündür... Ben kızkardeşime geldim... şuanda ondan bağlanıyorum sizenasıl olayım gülüm yaEşim işe gitti şimdi,bugün beraber sürttük dışarlarda Güzel bi gündü ama bu gece yalnızım of Anca girebildim sen nasılsın bakam
bilmiyorum canım yönü yanlış olabilir sırtüstü uzanıyorum arkamda yastık oluyo önümde ayna böyle daha rahat gibiyim canım
bilmiyorum canım yönü yanlış olabilir sırtüstü uzanıyorum arkamda yastık oluyo önümde ayna böyle daha rahat gibiyim canım
aynen öyle bacım baskı olmadan olmuyor yapın daha çok baskı yapın bana bu sormalar benim hesap verme istegim olmasa mümkün degil ilerleyemem çok saolun
Merak ediyorum kızlar, ultrason jelini bugün sormadığım eczane kalmadı..hıcbırınde yoktu.. Siz nasıl buldunuz? Ya da başka yanma yapmayan bir jel tavsiyeniz var mı acaba? Bende bir tane kayganlaştırıcı jel var çilekli falan ama yakıyooo
aslında ondaki ümitsizlik değil be bacım özel durum... ama bence bu özel duruma takılmayıp denese cidden bugun yarın halledecek... evet deneyecek olmassa üzülecek belki ağlayacak bile ama tekrar tekrar en fazla 3 de olucaktır... inşlh bugun yarın yener ... bir regl dönemi daha geçmeden yenmesi gerekk.. inşallh bencede listede en başta yenecek kişilerden...
bazıları süpriz yapar ya yenipde 2 hafta geçtikden sonra ayzar buraya yaren gibi.... (özel msj bile atttım ona buraya yazmadan önce geçen hafta larda)
şimdi istermisin yeteramabukadar..... yetti gayri ben teeeee 2 haftadır yendim de deniyoduk tam alışayımda öyle yazayım dedim dermiş
ayyyy inşallahhhhhhhhhhhhhh yenerrrr.... yenecekdeeeeeeeeeeeee yahu... BEN ŞİMDİDEN ÇİÇEKLER VEREYİM ONA
:116: :116:
medikallerde bulabilirsin 1-2 tl kadarMerak ediyorum kızlar, ultrason jelini bugün sormadığım eczane kalmadı..hıcbırınde yoktu.. Siz nasıl buldunuz? Ya da başka yanma yapmayan bir jel tavsiyeniz var mı acaba? Bende bir tane kayganlaştırıcı jel var çilekli falan ama yakıyooo
hımmmm iyi gezdiyseniz.. Biz ayrıyız 2 gündür... Ben kızkardeşime geldim... şuanda ondan bağlanıyorum sizePek giremiyorum çok yoğunum aslında
niye ayrısınız ya:18::18::18::18:
bencede bu yüzdendir... Içine taktıkdan sonra aynaya bakmadanda diğer elinle anüs kısmına dokun ve aparatı oraya yönlendir bacım...
Vallaaa fazlasıyla dualarımızdasın bunu bilde iyice üstüne üstüne git
merak ediyorum kızlar, ultrason jelini bugün sormadığım eczane kalmadı..hıcbırınde yoktu.. Siz nasıl buldunuz? Ya da başka yanma yapmayan bir jel tavsiyeniz var mı acaba? Bende bir tane kayganlaştırıcı jel var çilekli falan ama yakıyooo
sen naptın tatlım.taile gitmişsin ohhhhhhhhhhh ne güzel valla
işte buna sevindim...... Yoksa biri yazdı neden öyle saçma liste yapıyonuz sanane katacak birisinin yenmesi... Neden 6-7 kişi özellikle var... Acaip kızdım onada kendimede... Ondan sonra bacım sana (yeteramabukadar) çok yüklendim gibi geldi.. Hakkını helal et
eşim angarada kaldı anasına gitti.. Bende bacıma geldim...[/QUOTE
nasıl olduda seninki izin verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?