Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu alıntılar yanlış gözüküyor
EVET YANLIŞ BOŞVER BENİ TANIYOLAR YENİLER BİLMEZDE ESKİLER İYİ TANIR BENİDE KOCAMIDA YANİ KİM NEYİ YAZMIŞ ALINTILARDA YANLIŞDA DURSAA BELLİ... AMA BAYA GÜLDÜM BENİM LAFIMI SEN DEMİŞSİN GİBİ ÇIKINCA MİNA KORKTTU HEMEN DÜZELTTİRYOR DEDİM

çok teşekkür ederim :) kegelleri yapmaya başlıcam ama bir haftada yenmek hayal gibi. umarım başarabilirim

Baya lafa daldım çıkaamdım... Tekrar iyi geceler bacılar.. Cumartesi gecesi bol egzersizli denemeli geçer inşallah..

1.gelin belli (yaren)
2.
3.
4.
.
.
.
.
.
Hadi bakalım durmak yok egzersize devam bacılar... Haftasonunun bereketi artsın...

canım bellimi olur...gelin olursun insallah....
bencedeeee bacım hiç belli olmaz git... Bak mina listeleri esti geçtiii öne .....

Neyse minacım msj kutuna bak yazdım gerekeni..

Coraline bacımmm senlede daha uzun uzun görüşmek ümidiyle 1 haftada yenende var 3 gündede...1 ayda da süreklilik ve iyi bir ruh şart... Görüşürz

YaseminA, toplam 100 mesaj göndermediğim için özel mesaj yazamıyormuşum yeni üyeyim . o yüzden cevap veremedim sana. dediklerini yapmaya çalışıcam ilk aşmada. desteğin için çok sağ ol

kolay gelsin canım Allah yardımcın olsun biz hep buralardayız, ne sorcaksan çekinmeden sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…