- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #141.581
Bİ ÇOCUĞUM OLSUNNN O ADAMI KEDİ EDİCEM KÖPEK EDECEM.. BİLİYODA O YÜZDEN İSTEMİYOR.. BUGUN ARADI BEN DİYO MİGROSDAN KÖPEK BEĞENDİMMM 450TL ... SİBİRYA KURDUDA VAR 1000TL ALSAM BAKARMIYIZ YAAA GEL BENİ DÖV DİYOR... HATIRLADIKÇA KIZYORUM... BİRDE GÖRSEN 3GÜN ÖNCE MİSAFİRİM VAR VE YENGEM AYNENNvalla cicim sen ne kadar kızsanda seviyon bu adamı
GÖKÇE BE ARTIK ÇOCUK YAPIN KAÇ YIL OLDU EVLENELİ DEDİĞİNDE
AH EVET BEN ÇOK İRTİYORUMDAA GÖKÇE İSTEMİYOR DEMEZMİ...... LAZERE GİTMEYE BAŞLADIM YAAA ADAM ORAYA PARA VERMİYİM DİYEEE BÖYLE DİYO MİLLETEEE
BENCEDE KOCA İŞTE ONLADA OLMUYOR ONSUZDA OLMUYOR GALİBAHELE BENDEKİ NUMUNEEEEEEEEEEEEE ALLAH EVDE KALMIŞLARA BİLE VERMESİN BÖYLESİNİ
DEMEK ÖYLE GZÜ PEK.. AMAN UZAK DUR..DEDİĞİN SIKINTIDANDIR GEÇER O HALDE... KUVVETLİ BESLE O ZAMAN.. PEKMEZ PESTİL FALAN... BİZDE ÖYLE BİR SIKINTI OLMADI HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ ESKİDEN VARDI ŞİMDİ BENİM KOCAM AZCIK DELİ....Haklı olabilirsin...ben hep alttan alan, toparlayan ve ilk adımı atan kişi oldum ...ve hakettiğim de bu oldu ...kısmet şekerim napıcan işte...bilmiyorum...bizimkine göz dağı sökmez...boşanıveririz dava açılırsa...hayırlısı işte...sertleşemedi falan ondan bana çamur atmaya başladı birazda...nasıl davranayım ben bilmiyorum...hiç böyle bişey oldumu eşlerinizde?
İLAÇ KULLANYORUZ ONAAA O İLACIN YAN ETKSİ AŞIRI UZUN CİNSELLİK VE SERTLEŞME İMİŞ OKUYUNCA ŞAŞTIM BENDE BUNDAN ŞİKAYETÇİYİM... AMA İLACIDA İÇMEYİNCE DELİRYOR KAVGA KAVGA ASABİYETTT UFFFF HERKESİN VAR DERDİİİ
Bİ ÇOCUĞUM OLSUNNN O ADAMI KEDİ EDİCEM KÖPEK EDECEM.. BİLİYODA O YÜZDEN İSTEMİYOR.. BUGUN ARADI BEN DİYO MİGROSDAN KÖPEK BEĞENDİMMM 450TL ... SİBİRYA KURDUDA VAR 1000TL ALSAM BAKARMIYIZ YAAA GEL BENİ DÖV DİYOR... HATIRLADIKÇA KIZYORUM... BİRDE GÖRSEN 3GÜN ÖNCE MİSAFİRİM VAR VE YENGEM AYNENN
AH EVET BEN ÇOK İRTİYORUMDAA GÖKÇE İSTEMİYOR DEMEZMİ...... LAZERE GİTMEYE BAŞLADIM YAAA ADAM ORAYA PARA VERMİYİM DİYEEE BÖYLE DİYO MİLLETEEE
seninki sağlam bi dayak istiyo heralde.bu arada şiddete hayırama böylsi adamı dinden imandan eder ya
Bİ ÇOCUĞUM OLSUNNN O ADAMI KEDİ EDİCEM KÖPEK EDECEM.. BİLİYODA O YÜZDEN İSTEMİYOR.. BUGUN ARADI BEN DİYO MİGROSDAN KÖPEK BEĞENDİMMM 450TL ... SİBİRYA KURDUDA VAR 1000TL ALSAM BAKARMIYIZ YAAA GEL BENİ DÖV DİYOR... HATIRLADIKÇA KIZYORUM... BİRDE GÖRSEN 3GÜN ÖNCE MİSAFİRİM VAR VE YENGEM AYNENN
ANAM SENİN BU KOCADAN KORKULUR VALLA ÇOK GÜLDÜM DEMEK BİDE GÖKÇE İSTEMİYO DİYO VVVVVVVVVVVVAAAAAAYYYYYYYYY ANAMMMMMMM
seninki sağlam bi dayak istiyo heralde.bu arada şiddete hayırama böylsi adamı dinden imandan eder ya
DAYAK ŞART...ıyı aksamlar kızlar
SENİ GÖRDÜKÇE BACIM ZAMAN NE HIZLI GEÇİYOR DİYOUM ALTTAKİ HAFTALIK BEBŞİN GELİŞİMİNDENNN....
ya ne güzel... bebişin olucak bende istiyorum rabbim banada verıyı aksamlar kızlar
bu alıntılar yanlış gözüküyor
senin yazı başka isimle benim ki başka isimle gözüküyo benim pcden.neyse önemli değilnasıl anlamadım minacım yanliş gözüken ne
EVET YANLIŞ BOŞVER BENİ TANIYOLAR YENİLER BİLMEZDE ESKİLER İYİ TANIR BENİDE KOCAMIDAbu alıntılar yanlış gözüküyor
HEMDE NASILLLL..ANAM SENİN BU KOCADAN KORKULUR VALLA ÇOK GÜLDÜM DEMEK BİDE GÖKÇE İSTEMİYO DİYO VVVVVVVVVVVVAAAAAAYYYYYYYYY ANAMMMMMMM
FECİİİ... BAZEN ŞİZOFREN GİBİ GECENİN 12SİNDE GÖKÇE BEYNİMDE BİRİ BİŞEY DİYORR SANADA OLUYORMU HİÇ YOK SUNUM YAPTIMAZ ÖNCE KAFAMDAN ...... BAKANA DİYE SÖYLENMELERİ KORKUTUYOR.... AMAAA ARTIK KORKMA ADINA SALLAMIYORUMM YOKSA O NA TAKILIP KALYORDU TEDİRGİN OLUNCAA BENDE AHHH ÖYLEMİ BEĞENDİMİ KAFANDAKİ BAKAN YAPTIĞIN SUNUM ÖYLEMİ İİ FALAN DİYİP SUSTURUYORUM...
YANİ ÇOK ÇALIŞYOR YÜKLENMİŞ VAKTİNDEDE BEYİNDE Bİ KAÇ TAHTA ÇATLAK... İŞTEEE DIŞTA BAKINCA ANLAŞILMIYORDU BÖYLE ALDIK...İADE SÜRESİDE DOLDU ESKİDİ MECBUR İDARE EDECEM
bacım hoşgeldin öncelikle sayfanın başını oku.. Kegelleri yap.. Aynayı al ve vajinannı incele..bu bugecelik işin olsun.... Sonra zaten bissürü şeyler deriz burayı takip et inşlh 1 haftada yenersin... Yarın ve sonraki günde denk gelirsek sana bir msj atarım okursun .. Tabi sende bacım aşamalarını yaptıklarını yapacakalrını doktora gittinmi ne ettin ne yaptın bu aşamalarını paylaştıkça bissürü kişi yardımcı olur olucakdır... Vede bende tabiki...en yakın zamanda görüşmek ümidiyle
canım bellimi olur...gelin olursun insallah....Kızlar ben çıkiyorum sohbette çok güzel ama kocacık çagırıyo napacaksa sanki bişey yapabiliyoz
canım sen bilirsin ama bence burası dafa faydalı baştan oku arkadaşlar hep anlatıyor kegel le başlayabilirsin çok faydası oluyor
bencedeeee bacım hiç belli olmaz git... Bak mina listeleri esti geçtiii öne .....canım bellimi olur...gelin olursun insallah....
bencedeeee bacım hiç belli olmaz git... Bak mina listeleri esti geçtiii öne .....
Neyse minacım msj kutuna bak yazdım gerekeni..
okudum canım bence gayet iyi ama o istediği için sordum.sağol
iyi geceler canımöpüyorum
YaseminA, toplam 100 mesaj göndermediğim için özel mesaj yazamıyormuşum yeni üyeyim . o yüzden cevap veremedim sana. dediklerini yapmaya çalışıcam ilk aşmada. desteğin için çok sağ ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?