- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #141.621
sanırım 4 5 cm var metrem yok
herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben aparatı denedim dün yapamamıştım ama sabah sizlerin söylediklerini hatırlayıp tekrar denedim oldu çok şükür 3 santim falandı sanırım inanamadım bunu yaptıgıma
Şimdi şu pencereden aşağı bırakmak istiyorum kendimi. 3 yılı geçti evleneli. yok yok yok. Olmuyor. Daha yolun başındayım.Kulak çubuğunu bile olmuyor. insanlar 10 -14 cm den bahsediyor. Nasıl imreniyorum.
Tatlım Bu Şekilde Konuşma Lütfen. Öncelikle Kendine güven ki Egzersizi Yapabilesin.:13:
Kulak Çöpü Çok Basit. Hiç bişe Hissetmiosun. Aynanın karşışına geç bacağını ayır. Ellerinle Vajinanı ayır Bolcaa Ikınn delik açılacak o deliğe doğru kulak Çöpünü sok. Kolayca Kayıp gider. Yapabilirsin. Herkes Yapıyoo çünkü. HADİ bakalım. Orası Çok esnek bunu unutma
gece tekrar egzersiz yapcan o zaman kalınlaştırmayı denerim de aparatta zorlanıyorum kalınını yapabilirmiyim düşündürüyo beniayy tebrik ederim canımdevam egzersizlere yılmak yok di mi kalınlaştır bikaç cm aparatını
inşaallah olmuştur canım daha geçmişi okuyamadım ama yazmadıysan bile yaz buraya mutlaka ne olduğunu :)
sorma hopefor zaten ne zaman böyle niyetlensem kesin kötü şeyler oluyor dün malesef geceyi eşimle sudan sebeple kavga gürültü geçirdik sabahinda da regl oldum yani yine regl öncesi kafasından dolayı oldu ne olduysa çok üzgünüm zaten şu anda sorup merak ettiğin içinde sağol canım ya.
Evettttttttttt Althea 31 de oldu. 2. Çok iyi gecti malesef şimdi rengliyim ama inş sonrasında sorun olmazzz ...
Kalinligi sana bağlı o rahat olmuşsa azıcık daha kalinlastirabilirsin yavaş yavaş ....
İnşallah rengli bitsinnn öyle yapacağız 3,5 yılın acısını çıkarmayı düşünüyoruz))))))))))
Teşekkürler sayenizde canım benim siz ne söylemisseniz onları yaptım ve oldu çok şükür darısı diğer arkadaslara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?