- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #141.661
canim bence sadece kegel yap.regl sirasinda hic hijyenik olmaz ama sen bilirsin
canim benim icindeyken biraz beklet hatta gelgit yapmaya calis egzersizleri aynada gorerek yap cikarmak icin ikinman yeterli hemen cikaraparat çalışıyorum 3cm çok zor oluyo ama aparat içimdeyken kasılıyom kasılmamak için ne yapmam gerek bi fikrin varmı tatlım
canim benim icindeyken biraz beklet hatta gelgit yapmaya calis egzersizleri aynada gorerek yap cikarmak icin ikinman yeterli hemen cikar
canim sen bilirsin...bunu belki defalarca duydun ama takinti haline getirme.olmasi icin motivasyon sart ama asirisi seni mahveder.hayatta hersey nasip isi bugun degilse yarin olmadi obur gun ama bigun olucak one bileyim ya cerrah eldivenyle devam edeyim diyorum ne yapayim ya yoksa kafayı yiyecegim yani saniyeler bile aleyhime işliyor sanki iyi değilim
3cm rahat yapabiliyosan kalinlastir 1cm 1cm ilerlersin peceteyle kalinlastir streclede sabitlestirtşk yardımın için tatlım ilerleyen saatlerde tekrar yapcam bide ole deneyeyim de bu durumda kalınlaştıramıyorum ama onu nasıl halletcez bilmem
3cm rahat yapabiliyosan kalinlastir 1cm 1cm ilerlersin peceteyle kalinlastir streclede sabitlestir
harika ve hızlı bir geçiş tebrikler bacım inşallah daha da iyi ilerleyeceksin... sen bile şaşacaksın pek yakında...aparatı ilk kez denedim oldu ya biraz alıştırma yapıp ölemi kalınlaştırıyoruz bana da yardımcı olun ne olur
kesinlikle kullanma bacım mantar yapar ki zaten o bölgenin ph değerinide bozuyor... durex okey gibi cinselliğe yönelik jelleri kullanmanı şiddetle ivedililikle öneririm....slm arkadaşlar. kayganlaştırıcı olarak bebe yağı kullananız var mı? ben kullanıyorum da acaba sorun yaşar mıyım diye merak ettim.
aralık bacım merhabaaa dünde denk geldik sordum pek sıkıntılıydın kendini sıkma rahat bırak ...regl olmuşun gözün aydınmı desem ne bence azcık sıkıntının nedenide regl öncesi hormonlardır.. yani şöyleki yeni döneminde inşlh kesinkez yeneceksindir...regl oldum ama egzersizlere devam etsem olur mu kızlar
canim egzersize yeni baslsyan herkes ayni seyi soyler bende dahil.ama zamanla alisirsin yenince hersey cok guzel olucak bunu dusuntamam 2 havlu peçete sarsam 1cm daha kalınlaşır bide öle deneyeyim zaten kasılsamda en azından yapmış olurum ama ben egzersiz yaparken ayna ile bakamıyorum orda başka bişey oldugunu düşünmesi bile deli etmeye yetiyor beni
bende iyiyim sukur biraz basim agriyo ama onemli degil.regl oldum 2 gun oncesinden oyle iste azda olsa bebis ihtimali copteiyim bacım ..tatildeyimmmmmmm sende ne var ne yok bacım
bende iyiyim sukur biraz basim agriyo ama onemli degil.regl oldum 2 gun oncesinden oyle iste azda olsa bebis ihtimali copte
tatilde nerdesin sicak falan demissinolsun sen hallettin yaaa bebişide olur inşlh en yakın zamanda bacım... hayırlı zamanda hayırlısı ile gelsin inşallah...
cecem burdamısın canım nasılsın nasıl oldun
dün geceki denememde ben üste çıktım öyle daha kolay alabildim başı girdi ama gerisi gelmedi çok acıttı( bugünkü aparatlada acıttı ama sanırım alışıcam parmak alırkende ilk acıyodu ama şimdi parmağım çok normal giriyo..bugün moralim çok bozuktu ama eşime söz verdim bunu yenicem daha çok çalışıcam dedim..3 günde olmazda 1 haftada olur zaten 5 aylık evliyim..ama aparat kalınlaştıktan sonra çok tuhaf hissettim kendimi acaba bunada alışırmıyım bu süreç nasıl olacak..yardıma çok muhtacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?