Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne bileyim ya cerrah eldivenyle devam edeyim diyorum ne yapayim ya yoksa kafayı yiyecegim yani saniyeler bile aleyhime işliyor sanki iyi değilim
canim sen bilirsin...bunu belki defalarca duydun ama takinti haline getirme.olmasi icin motivasyon sart ama asirisi seni mahveder.hayatta hersey nasip isi bugun degilse yarin olmadi obur gun ama bigun olucak o

3cm rahat yapabiliyosan kalinlastir 1cm 1cm ilerlersin peceteyle kalinlastir streclede sabitlestir

tamam 2 havlu peçete sarsam 1cm daha kalınlaşır bide öle deneyeyim zaten kasılsamda en azından yapmış olurum ama ben egzersiz yaparken ayna ile bakamıyorum orda başka bişey oldugunu düşünmesi bile deli etmeye yetiyor beni

aparatı ilk kez denedim oldu ya biraz alıştırma yapıp ölemi kalınlaştırıyoruz bana da yardımcı olun ne olur
harika ve hızlı bir geçiş tebrikler bacım inşallah daha da iyi ilerleyeceksin... sen bile şaşacaksın pek yakında...

slm arkadaşlar. kayganlaştırıcı olarak bebe yağı kullananız var mı? ben kullanıyorum da acaba sorun yaşar mıyım diye merak ettim.
kesinlikle kullanma bacım mantar yapar ki zaten o bölgenin ph değerinide bozuyor... durex okey gibi cinselliğe yönelik jelleri kullanmanı şiddetle ivedililikle öneririm....
regl oldum ama egzersizlere devam etsem olur mu kızlar
aralık bacım merhabaaa dünde denk geldik sordum pek sıkıntılıydın kendini sıkma rahat bırak ...regl olmuşun gözün aydınmı desem ne bence azcık sıkıntının nedenide regl öncesi hormonlardır.. yani şöyleki yeni döneminde inşlh kesinkez yeneceksindir...
1.olarak tavsiyem sende bilirsinki regl ALLAHIN kadınlara cinsel ilişki adına rahme dinlenme adına verilmiş harika bir süre ve zamanlamadır... bu yüzden ben rahmini dinlendirmeni tavsiye edeceğim.. egzersizle aparatla o bölgeni tahriş etme ... ciddi ciddi diyorumki rahim hijyen adınada kanla sıkıntılar olabilir.... ancak kegelleri yani sık bırak kas egzersizlerini yapabilirsin...

ayrıca bacılarım bliyoruzki drlar özellikle regliyken hormon testi ve bazı alttan bakma muayenelerini yapıyorlar spiral takıyolar mesela ama o ufak bir süreç ezersizler ise aparatlarla uzun bir süreç bu yüzden özellikle reglin en yoğun olduğu 3-4 günde aparatlı egzersizler yapmamanızı bir bacınız olarak tavsiye ediyorum.....

canim egzersize yeni baslsyan herkes ayni seyi soyler bende dahil.ama zamanla alisirsin yenince hersey cok guzel olucak bunu dusun

bende iyiyim sukur biraz basim agriyo ama onemli degil.regl oldum 2 gun oncesinden oyle iste azda olsa bebis ihtimali copte

olsun sen hallettin yaaa bebişide olur inşlh en yakın zamanda bacım... hayırlı zamanda hayırlısı ile gelsin inşallah...

cecem burdamısın canım nasılsın nasıl oldun

burdayım canım ay iyiyim değilmiyim bilmiyorum regl im gecikti 3 gün stres oldum hiç böyle olmazdı hep erken gelirdi yani 6 sında olurdum en fazla 3 1 diye geri atardı yada gününde olurdum bi kaçkez gerildim bi hasta olamadım kaldım öyle ya... sen nasılsın canımmm

Hepinize merhaba arkadaşlarr:)
Bir senelik evliliğimin sonunda bende bu dertten kurtuldummmmm:) Tabi ki bu zafere formdaki arkadaşlar ve cesaretim sayesinde ulaştım. Buraya hiç yazmadım, sessiz takipçilerden sadece biriydim. (Eminim benim gibi çoookkkkk sayıda sessiz takipçi vardır :)) Aslnda yazamamamın sebibi çekinmekle alakalı değildi. Tüm yazılanları okumaya çalıştım, sonra bir baktım bağımlılık yaptı. Herkes ne yapmış, nasıl yenmiş deli gibi sabah akşammm okudum, durdumm. Sizlerin heyecanlarını, üzüntüleri sessiz sessiz paylaştım. Geriye dönük takip ettiğim için de sayfanın sonunu bir türlü göremedimm. Malum milyonlarca sayfa var :)
Kesinlikle ertelemeyin arkadaşlarrrrrrr! Aslında ben evliliğimin ilk aylarında bir terslik olduğunu anlamıştım. Amaaa işte hepiniz biliyorsunuz ki, aslında bu yaşadığımız erteleme hastalığı. "Ay daha yeni evliyim olur", "Zamanla alışırım" gibi bahanelerle günler geçer gider. Sonra bir bakarız senelerimiz geçmiş erteledikçe işin içinden çıkamaz duruma gelmişizz. Bende bir senemi bu bahanelerle geçirdim. Vajinismus olduğumu kabullenememiştim. Hala da inanamıyorum. Kesinlikle dereceleri var bu hastalığın. Bende açıkçası ilk ayımda korku vardı, sonra hiç korkmamama ve kasmamama rağmen olmadı yapamadık. Çoğunuzun bahsettiği o duvara çarpıp durdukkkk:)))) Veeee ben egzersizlerleee, sizlerin bilmeden vermiş olduğu destekleriyle o duvarı yıkıp geçtimmmmmm. Emin olunn hepiniz yıkabilirsiniz. Sakın korkmayın ertelemeyinnn. Buraya bunları yazabildiğime inanamıyorummm. Başaranlara imreniyordum. "Nasıl yapmış, helal olsun. Ne kadar şanslı" diye:) şimdi ben başardığımı söylüyorum. Çok zor bunla sorunla mücadele etmek. Kimseyle paylaşamadığım sorunu burası sayesinde yendimm. Sevincimi sadece sizle ve kocamla paylaşabiliyorumm. Çok mutluyum kızlarr LÜTFENNNN EGZERSİZZZZ YAPINNNN!!!!!! ilk başlarda çok zor geliyor belki ama inanın işe yarıyorr ben kulak çucuğundan 10 cm'lik aparata çıktım. Düşünün ki vajinamız ne kadar genişleyebiliyor. Allah orayı öyle yaratmış, ama biz bunu keşfedemiyoruz. Keşfetmemiz lazım :) HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUMM. Başarıp bunu yaşayan arkadaşlara, yardımcı olan arkadaşlar; çok büyük bir iyilik yapıyorsunuz. Emin olun bu kadar özel bir yardım olamaz. Bende elimden geldiğince (daha çokk acemiyim ama) yardımcı olmak isterim:)) Umarım bu sorunla savaşan herkesss en kısa sürede bu durumu aşarrr. BAŞARACAĞINIZA İNANIN KIZLARRR :)))) Eşlerinizle kavga etmeyin, bu sorunla savaştığınızı egzersiz yaptığınızı onlara söyleyinnn. Her cm ilerlemenizi onlarla paylaşın. Hepinizi öpüyorummm:))

canım hiç korkmaaa benimdee ilk senin gibi olduuu ama alışıyo insannn inan 1 hatada yendim ben bunu bende 5 aylık evliyim eşim yatak odasına gidelim deyince öylee korkuyodum kii simdi ben diyorum gidelim diee yazıkk yeter artıkk dioo=))) sendee insallah o günleri göreceksin aparatı ilişki öncesi bi 10 dk calış esnemiş olsun öle daha kolay giriyooo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…