- 25 Ocak 2013
- 491
- 63
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #141.641
O sorudan bıktım artık bugun kuaför e gittim o bile cocuk olsun dedi ona bile dert oldu hayal2011 ...onlara kapatalım kendimizi buraya yoğunlaşalım olumsuz düşünme olacak sana inanıyorum çünkü çok istiyorsun yaparsın .....!!!!!
Onceki sayfalarda mantar yaptığını yazmış arkadaslar ama tam bilmiyorum ben kullanmadım jel alabilirsen daha iyi olur ...
[sıze=2]arkadaşlar bir çoğunuz biliyorsunuz ilişkide farklı bir sebepten dolayı canım acıyordu.adettim bitti kullandığım ilaçlar işe yaradı mı diye mumla deneme yaptım.eski günlerdeki gibi...p...sle karşılaştırınca sadece beyaz mum okadar zor geldi ki dedim nasıl yapıyormuşum.deme şu ki şimdi yaptığınız egzersizler çok çok daha zor.eğer bi şekilde egzersize başladıysanız pes etmeyin çalışmaya devam edin.eş denemesinin çok daha kolay olduğunu göreceksiniz.siz zor olanı başarıyorsunuz,vajinin üstüne gidin.ileri aşamalara geldiği halde eş denemsine cesare edmeyenler var,onlar kenidilerini biliyor isim vermiyorum:),artık daha fazla ertelemeyin.canınızı acıtan korkudan başka birşey değil,çok az bir yanma oluyor ve geçiyor,sizi bekleyen güzel günlerden değerli değil.lütfen daha fazla ertelemeyin,egzersizleri yapın siz de yeneceksiniz
[/sıze]
slm başkabahar ne yaptın?
nasilsiniz keyifler nasil
iyiyim bende.hangi asamadasinfena degil canım egzersizlerle ugraşıyorum şimdilik eşim gelene kadar kendimi hazırlayıp ona süpriz yapmak istiyorum inşallah başara bilirim 4.5.güne kadar gelir galiba.sen neler yaptın nasılsın
valla ne olsun egzersiz yapıyodum aparat soktum onla ugraşıyodum aparat içerdeyken kasıldım bitürlü çıkaramamıştım şükür çıkarttım sonunda artık bu kasılmalar nasıl yapsam geçer acaba bi fikriniz varmı arkadaşlar aparat 3cm idi
canim bence sadece kegel yap.regl sirasinda hic hijyenik olmaz ama sen bilirsinregl oldum ama egzersizlere devam etsem olur mu kızlar
iyiyim bende.hangi asamadasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?