Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok kötüyüm yardım edin banada, önceden yazmıştım buraya 1 parmaktan sonra bırakmıştım bu parmak egzersizlerini sevmiyorum doktorlar parmak egzersizi yok diyor ama maddi sorunlardan onlarada gidemiyorum parmağıda yapmak istemiyorum nolucak benim halim nefes alamıyorum sanki

canım gözün aydın çok sevindim senin adına sessiz takip etmişsin ama yenmişsin sonuç önemli seninde halayını çekelim o zaman halay başı ben olayım

canım parmak yapma sende bnde sevmedim parmağı içim hoş oluyordu rimelle yapıyordum prezervatif gecirip daha kolay oluyo parmaktan o bi dene istersennn...

Canım sende parmakla yapma. Aparatlarla yap. Kalem, mum artık hangisiyle rahat hissedersen.:) Bende bir kere tek parmak sokabilmiştim. Sonra aparatla devam ettim.

bu doktorlar aparatsız mı yaptırıyo acaba ben pskolojik olarak doktora şartlamışımım kendimi yalnız başıma başaramıcama inanıyorum bunu nasıl yenebilirim kendimi güçsüz çaresiz hissediyorum

bu doktorlar aparatsız mı yaptırıyo acaba ben pskolojik olarak doktora şartlamışımım kendimi yalnız başıma başaramıcama inanıyorum bunu nasıl yenebilirim kendimi güçsüz çaresiz hissediyorum

öyle sartlama kendini bizde doktorsuz yendik doktorun yaptırdığı seyleri yapıyoruzz burada beyninde bitirrmek önemli emin ol aparatla yap kendini tv ye falan ver ucunu sok iyice ıkın elinle ittir kayıp gidio dene bak bende ilk okuduğumda içim tuhaf oldu asla yapamam diodum ama şimdi yenmeme ragmen baya büyük aparat kullanıyorum daha kolay girsin diee korkmaa ne soksan giriyooo..

bende hep doktordan korktum. İlk muayenemi geçen hafta oldum. Tam birleşme yaşayamadığımı söylememe rağmen öyle pek de hassas davranmadı. :) Allahtan ben baya esnetmiştim 9 cm aparata geçmişken gittim.
Bence olay bizde bitiyor. Sen oraya bişey girdiğini görünce cesaretlenip devam ediyorsun. Ben kulak çubuğunu soktuğumda kapalı değilmiş diye çok sevindim :)

Kesinlikle tv karşısında yapın. Televizyona odaklanın. Birde bol bol nefes alıp, içinizden telkinde bulunun. Gerçekten çok iyi geliyor. Alıştığınız zaman zaten kendinizle yarışacaksınız. Hadi 4 cm, hadi 5 cm diye:) Ama öle 10 dak. uğraşıp bırakmayın. Mutlaka günde 1saat ayırın. En rahat ettiğiniz aparatı kullanın. Cm artırırken; olmayınca üzülmeyin, bir önceki cm i deneyin. Gitmediği noktada aparatı çıkartmayın, bekleyin, nefes alın, açınızı değiştirin, aparatın başını biraz popoya doğru eğimli tutun. Jel kullanın. Kendinize inanın. İçime doğudu, hepiniz başarıyorsunuz en kısa zamanda :))

canım doktorların bazılarıda ezersiz yaptırıyo bence olay sende bitiyo kendi parmağınla yapamıyosan eşinden yardım al onun parmaklarıyla yapmaya çalış ama önce başaracağına inan böyle umutsuz olma

canım isim versene lütfen rica ediyorum

başta sehervakti var aynı zamanlarda katıldık foruma ama hala erteliyor...sonra sen de varsın,eş denemesinden korkmayın egzersiz yapıyorsunuz gibi düşünün.gerçekten şuan yaptığınız egzersizler daha zor,siz zoru yapıyorsunuz p...s de bukadar zorlanmayacaksınız hadi bi cesaret kurtulun şu vajiden.

parmak egzersizni bende sevmiyordum hiç yapamadım da. direk mum la denemeye başladım ne bileyim parmaktan daha rahat oldu bana göre. kşisel sanırım bu durum. o yüzden nasıl rahat hissediyosan karar ver ona göre egzersizlerini yap bence. yeterki ara vermemeye çalış. en büyük düşman ertelemek canım. bi cesaretle hepsi gerçekleşecek.

maalesef şahsım adına boş boş bakıyorum. bi yandan yemek yapıyorum bide. misafirim geldi egzersiz falan yok gibi görünüyor 1 hafta:)

Tatlım Fırsatını Bulduğun Her anı değerlendir. Zaman akıp gidiyor Çünkü.
O Hastalık seni etkisi altına almış zaten. Sürekli Oyalıyor zaman kaybettiriyor sana.:26:
10 Dakikan Bile Olsa Onu Lütfen değerlendir Ve hemen Egzersiz yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…