Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebriklerr canım valla tebrikler bende sana imrendim şimdi bak helal olsun tatlım gizli gizli takip edip başarmışsın bu işi püü bana :)))

tebriklerr canım valla tebrikler bende sana imrendim şimdi bak helal olsun tatlım gizli gizli takip edip başarmışsın bu işi püü bana :)))

sağol canım:) emin ol sende yaparsın. Sadece yapacağına inan ve sıkılmadan egzersiz yap. Olmadı, girmedi diye bırakma. Ben hiç bırakmadım. Girmediğinde üzülsem de devam ettim. Valla işi gücü bıraktım, kimi zaman yemek bile yapamadım :)) ama olsun hepsine değdi:))) senin de güzel haberlerini bekliyoruz:)

destekleriniz için teşekkür ederim,allah hepimizi bu sıkıntılardan kurtarıp,mutlu ve huzurlu cinsel yaşamlar ve bebekler nasip etsin.AMİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

canımcım bravo sana ama 3-4 cm çok az önemli olan o 3 4 cm den gerisi zaten.. yön problemi orda başlıyor.. baya bi sokman lazım orta parmağının uzunluğu kadar örneğin.. sen gene eş parmağı yap, eşin yapınca daha rahat olursun inşallah ben öyleydim de

Canım ya Kıyamam anlamıyorlar bizi zaten nelere katlanıyoruz fakında değiller gibi ama yapmak zorundasınız bu sadece onun için değil kendin için yapmalısın ... Egz yap sorun onunla ilgili degilse biz de az kavga etmedik sakinleş onlarda anlayacak burgun bizi... )) hadi gülümse biraz

yapma canım öyleee kızıncaa bırakma sonuçta geri barısacaksınız yani düzelecek yine zorlanacak olan sensinnn devam et egzersizlerineeee..

haklısın aslında yapcak bişey yok sonra daha zor olur demi ara verirsem valla gözüm bişey görmüyor oldu ama dediginiz gibi tekrar devam edeyim gece yoksa daha zor olcak benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…