- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #141.761
slm canım sanırım egzersizde aynı yerdeyiz bende 5cm aparat deniyoru ilk bu gece denedim önce senin dediğin gibi oldu benimkide çıkarıp tekrar denedim takıldıgım yerde beklettim nefes alıp verdim sonra ikindım ve yavaşça ilerledim uzunlugu 10cm yı geçti ve ilerledikçe hiç acı duymadım bence bide sen bunları dene o kadarını yaptıktan sonra gerisini de yaparsın yarın da gene birlikte kalınlaştıralım tekrar birlikte ilerleyip birbirimize cesarat verelim yapınca göreceksin bak ne kadar kolay olacakkızlar şunu farkettim bugün aparatımı kalınlaştırdım kesin 5 cm falan oldu (metrem yok) zorlandığım zaman sadece ucunu girdirip çıkarıyorum acaba doğrumu yapıyorum bunu yapmaktaki amacım alışmak acaba doğrumu aparat 1 2 cm giriyo ve çıkarıyorum zorlandım böyle böyle alışırmıyım yoksa zorlayayımmı kızlar ne olur fikir verin
hiç yenemeyeceğim dediğim problemi yenmek için içimde bir ümit ışığı yandı sizlerin sayesinde..bu forumu aylardır okuyorum ama uygulamadım 1 haftadır uyguluyorum tek parmakla başlamıştım ama şimdi 5 cm lik aparattayım belkide 6 cm dir metrem yok bilmiyorum yaptıkça heyecenlanıyorum ama dediğim gibi biraz zorlanınca sadece girişi açayım dedim doğrumu yapmışımki????
biraz önce eş parmağı denemsi yaptım,başta eşim yönünü bulamadı kendimce morelim boxuldu az daha vazgeçiçek pes etcektim,sonra ben eşimin parmağını aldım yavaşta ittidim,fakat o sırada canım çok acıdı ve yine bacaklarımı kapadım ayrıca ayağım titredi bu normal mi
daha sonra hafifi bacağımı açtım biraz daha ilerletip içimde beklettim
halen vajinamda ve nedense karnımda ağrı var
yinede çok mutlu oldum,her ne kadarda halen başaramam canım ağrıyo diye düşünsemde yine parmağın oraya girmesi benim için bi MUCİZEçünkü 1,5 yıldır bunu bile yapamamıştım
Arkadaşlar ben yarın şehir dışına çıkıyorum hafta sonu dönücem görüşürüz inş. ozamana kadar yokum hepinizi öpüyorummmmmm
egzersizlerde aparatın içime giren uzunlugu ne kadar olması gerekir ben 13 cm yapabiliyom yeterli mi sizce yorumlarınızı bekliyorum
egzersizlerde aparatın içime giren uzunlugu ne kadar olması gerekir ben 13 cm yapabiliyom yeterli mi sizce yorumlarınızı bekliyorum
Canım aparatla daha rahat oluyor aslında. belki tahriş olmuştur o yüzden sızlıyordur.
kızlar size bişey soracam aparatın uzunlugunun içime ne kadar girmesi gerekli ben ancak 13cm falan alabiliyorum yeterli mi yoksa daha da girmesi için ugraşayım mı lütfen bana bu konuda yardımcı olunnnnnnn
egzersizlerden sonra güsül abdesti almak gerekiyomu
sizlerde ilk eş parmağında ve aparata geçtiğinizde kasılma hissettiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?