Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canin sıkıldıkta yaz buraya moralin yerine gelir ve egz için güç alırsın sakın birakma başlamak bitirmenin yarısı unutma bizler yanındayız her zaman .:))))))))))))))

Son düzenleme:
haklısın aslında yapcak bişey yok sonra daha zor olur demi ara verirsem valla gözüm bişey görmüyor oldu ama dediginiz gibi tekrar devam edeyim gece yoksa daha zor olcak benim için

aynen canımm hepimiz kavga edioruzz ama iki gün sonraa yinee biz zorlanıyoruz o yüzden moralini yüksek tut aklına baska seyler getir sevdiğin diziyi accc öylee yap aklınaa getirmee kavgayı emin ol egzersizleri yaptıkcaa daha iyi hissedeceksin klendini canımm...

kızıpta egzersizi bırakınca olacak tek şey ne biliyo musun bu vaji süresi daha da uzayacak yine üzülen sen olacaksın kendin için yapmalısın bunu

bugünde egzersizim bitti 3. denememde 2 parmak 3 boğum aldım ama çok sızladı beklettim içimde ama geçmedi tamamen azaldı neyse bakalım yarın kaldığım yerden devam edicem 3 parmakta olurmu dersiniz kızlar giriş kısmı sızlıyo biraz

olurr canımmm nedenn olmasın sen yeter kii isteee ama emin ol parmak fazlaa gitmio aparat denesenn senin için daha iyi olur içeride et değiyo ya parmagımaa huylanırdımm bnn aparat daha kolay oluyoo hele ki rimel var bnm evde avondan almıştım kullanmadım orta parmagımdann büyüktü onunla yendim ben vajiyi...

yok canım ya bende mumdan yaptım aparatı ama yapamadım onunla parmakla çok rahatım yalnız bugün işte sızladı çok normalmi bu

yok canım ya bende mumdan yaptım aparatı ama yapamadım onunla parmakla çok rahatım yalnız bugün işte sızladı çok normalmi bu

bnm hiç sızlamadıı senn kendini cok sıkmış olabilirsin kendini bırak iyice kafanı baska seye ver müzik tv falann vee iyice ıkınmaya calış cok rahat olurr öyleee bak aparatın basını sokup cıkarmaya calış deliği bulmak için sonra soktuğunda ının ve iki elinlee ititr emin ol kayıf gidio ilk denememdee yaptım ben onu kafanda acıyacagı cıkarr

tekrar aparatmı yapmalıyım sence o zaman

peki sen nasıl çalışıyodun hergün mü kaç dakka yapıyodun bide hangi jeli kullandın

canım ben 15 dk yapıyorum yetiyordu birde iştee ilişki öncesi 2 3 dk yapıyorum giriyo penis kolay oluyoo birdeee jel kullanmadım utandım yani almaya vazelin vardı evdee onunlaaa yapıyorumm ben heppp düşün artık cok kaygan bilee değil kocaman sey giriyooo orayaaaa sen jel kullann kayıpp giderrrr...

peki sen nasıl çalışıyodun hergün mü kaç dakka yapıyodun bide hangi jeli kullandın

birdeeee 5 aylık evliyim gecen ay mı ne girdim buraya okudukcaa içim kıyılıyordu parmak nasıl girer dieee sırtüstü yattım aynaya falan hiç bakmadım ıkınıp parmagımı soktum vee ittim kaydı gitti sonraa ondan cesaret alarak aparatlar denedim inanamadım bastaa ama şimdi her boyutta giriyo artık oraya ....

bizde 5 aydır evliyiz ben yeni başladım egzersize gerçi öncedende başladım ama 1 -2 denemede kaldım bıraktım şimdi kararlıyım ama yapcam hergün çok şey soruyorum ama kaç gündee yendin

SENDEN BUNLARI DUYMAK BAŞKA BAŞKA SEVİNDİRDİ BACIM.... HA GAYRET HALLEDECEKSİN..ERTELEME YETER...

destekleriniz için teşekkür ederim,allah hepimizi bu sıkıntılardan kurtarıp,mutlu ve huzurlu cinsel yaşamlar ve bebekler nasip etsin.AMİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
İNŞALLAH BUGUN YARIN İYİCE KURTULURSUN BACIM başka konuları yazışırız inşallah

gamze su tebrikler bacım :116:

allah herkesi kurtarsın bu illetten... çok çok tebrik ediyorum bacım

bizde 5 aydır evliyiz ben yeni başladım egzersize gerçi öncedende başladım ama 1 -2 denemede kaldım bıraktım şimdi kararlıyım ama yapcam hergün çok şey soruyorum ama kaç gündee yendin

takmıyordum ama içim içimi yiyordu eşim yetti artık sabrım taşmak üzere dedi bagırdı falan kendi kendinee bndee dayanamadımm alkol kullanıp sarhoş olmayı düşündüm sakinleştiricileri atmayı falan herseyyy sonraa netten sıkı bi arastırmaya basladım ve tesadüfen bu siteye girmişim buradakileri okuduğum gün başladım ve 1 haftada basardım 4 veya 5 kezz yapmıştımm daha es denemesinee gectim hemen eşim sırtüstü yattı bnde onaa sırtım dönük üzerine oturdum ama basımı iyice bacaklarına dopğru verdim basını sokup ıkınarak oturdum vee girdi ...

Canım aparatla daha rahat oluyor aslında. belki tahriş olmuştur o yüzden sızlıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…