Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ben eş parmağı denemeden aparatımı 5-6 cm çalışıyorum illkai eş parmağı denemem gerekiyomuki..eşime tuhaf geliyo bu tür şeyler aparatımdan haberi bile yok bana söyleme tuhaf geliyo diyo..demem o ki illaki eş parmağımı çalışmam gerek aparatla halledebilirmiyimki ?????

canım benim ya mutlulugun tam olsun en kısa zamanda tam anlamıyla kadın ol inşallah

egzersizlerde aparatın içime giren uzunlugu ne kadar olması gerekir ben 13 cm yapabiliyom yeterli mi sizce yorumlarınızı bekliyorum

bacım bekleme 2,5 yıl beklemişsin kendini rahat hissediyorsan hemen eş denemesine geç bence nerdeyse tam p...s boyunu içine almişsın benimde içime aldıgım kalınlık 13-14 eş denemesi yapıyorum sadece başı giriyo sen bence çok iyi durumdasın dene olmazsa sakın üzülme yarın bidaha dene

kızlar bende çok fazla giremiyorum ama bu sayfanın üyesiyim.2 buçuk aylık evliyim.parmak falan denemedim çünkü parmakla yapamıyorum.en küçük boy dilatörü yapmaya çalışıyorum ama ortada biyerde takılıyo yaa ittriyorum gitmiyo sanki.neden böyle oluyoki.çok mu kasıyorum kendmi anlamıyorumki.bu kasılmamı nasıl önleyebilirim.bana yardımcı olurmusunuz .?

canım tabi ki aparatla da halledebilirsin.. eş parmağını ben bi kaç kez yapmıştım sen de arada yaparsın.. eşinin tek parmağını aldıysan daha sonra 2 parmağını alırsan çok iyi olur.. o aşamaya kadar aparata devam et

canım benim zorlandıgım nokta sadece kalınlıgı 5 cm aparatın aparatı biraz daha kalınlaştırmam gerek eş denemesini aparat 13 cm olunca yapmayı düşünüyorum hayal kırıklıgına ugrarım giye korkuyorum cesaret edemiyorum eş denemesine

merhaba canım o takıldığı yerde popona doğru ittir ve gevşemeye çalış. yani tam vajinana paralel değilde hafif aşağıya doğru getir aparatının ucunu, popona doğru eğim ver

Son düzenleme:

10 cm den sonra eş denemesine hazırsın demektir zaten canım.. sen egzersizini tamamlamadan geçme penis denemesine.. ama eş parmağı alabilirsin.. serçe parmağını mesela:26:

hhhımmmm canım ben kalınlıgı 13 zannettim tabi biraz daha kalınlaştırman lazım ama genede iyisin devam edelim az kaldı

3 yıllık evliyim ne yapmaya nede doktora gitmeye cesaretim var.ne olacak böyle bilmiyorum hiç akşam olmasa diyorum erkenden uyuma numaraları yapıyorum kendimi çok kötü hissediyorum

3 yıllık evliyim ne yapmaya nede doktora gitmeye cesaretim var.ne olacak böyle bilmiyorum hiç akşam olmasa diyorum erkenden uyuma numaraları yapıyorum kendimi çok kötü hissediyorum

arkadaşım yaa öyle deme burda 12 yıllık insan vardı yendi sende yenersin durumunu anlıyorum aynısını 5 aydır ben çekiyorum..bence burayı takip et başarırsın ben 5 aylık evliyim elimi değdiremiyodum ama 1 haftadır burdayım çalışıyorum egzersiz yapıyorum 5-6 cm aparat aldım sende yapabilirsin yeterki iste
hatta hemen başla bu sayfanın başında kegel egzersizleri yazıyo orayı okumaktan başla ve şuan kegel egzersizi yap derim ben sana..burda hepimiz sana yardım edicez..
bu sayfanın en güzel yönü ne biliyomusun henüz yenmemiş olanlarda yardım ediyolar hatta birlikte aşıyolar bu problemi..kegel egzersizinden sonra hatta bu akşam serçe parmağınla giriş kısmını incele eline bir ayna alarak orda açılan deliği göreceksin ben öyle yaptım hiç korkmadım çünkü açılan deliği gördüm bak bunları dene belkide hemen yeneceksinki sen 3 yıl diyosun bu kadar yıllık olanlar daha çabuk yeniyorlar inan bana

ama eşimin parmağıyla denemek istemiyorum..aparatlarla direk yapmak istiyorum çünkü eşim bu sorun hakkında çok bilgisi yok kafası karışıyo anlayamıyo..geçen gün aparatım küçüktü deneyelim denedim olmadı çok üzüldüm ona bidaha deneyelim dediğimde olsun istiyorum ( o yüzden akşamları fırsat bulup 15 dkk da olsa çalışıyorum..bunu yendiğimi hayal ediyorum çok güzel bişe yaaa acaba ne zaman yenecem hayali bile güzel

olsun canım, sen aparatlara devam et yendiğinde zaten diceksin bu muymuş kendimi üzdüğüm şey sen azimle devam et, gerisi gelir.. egzersiz süreni de biraz artırırsan şahane olur, kısa zamanda yenersin inşallah

ben neden bilmiyorum yapmak istemiyorum bazen çok istiyorum bugün olcak diyorum yine hüsran aynada vücüduma bakmayı invelemeyide sevmiyorum

ihtiyacın olan tek şey cesaret canım.. hadi bi cesaret başla egzersizlere. burda ne yapamıyorum diyenler yaptı.. egzersize başlamaya karar verdiğinde yaz buraya, biz yardımcı oluruz ama erteleme artık, bak kaç yıl olmuş harekete geçme zamanııı:52:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…