- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #141.801
ihtiyacın olan tek şey cesaret canım.. hadi bi cesaret başla egzersizlere. burda ne yapamıyorum diyenler yaptı.. egzersize başlamaya karar verdiğinde yaz buraya, biz yardımcı oluruzama erteleme artık, bak kaç yıl olmuş harekete geçme zamanııı :52:
o cesareti bulamıyorum beni tutan ne bilmiyorum.bugün kuaföre gidip temizlencem akşam tekrar denemek isticem ama 3 yıldır hep dene sonra sırtını dön yat.bukadar insanın çok rahat yaptığı birşeyi ben niye yapamıyorum.çok sinirlerim bozuk :2:
canım egzersize başla bi an öncebeklemeyle düzelmiyo bu meret. ertelemeyle hiç olmuyo.. sana bi tavsiye. bugün kuaföre git. sonra eczaneye git, bi tane kayganlaştırıcı temin et. okeyin veya durexin.. gece serçe parmak bi boğumla başla egzersizelere. hiç itici veya iğrenç gelmesin.. ben ve burdaki çoğu arkadaş böyle başardık
olurmu dersin işe yararmı.kimse anlamıyor halimden şu an zaten ağlıyorum
hepimiz öyleydik.. ben bir ay önce yendim. bir ay da egzersiz yaptım.. ama daha kısa sürede yenerdim de araya adetim girdi bir aya sarktıben 2. ayımda buldum burayı.. ve depresyondaydım ve belki de senden daha kötü bi psikolojideydim.. yeni gelindim. evime alışamamıştım. anne baba özlemi.. bi yandan da bu dert beni mahvetmişti.. ama burayı bulduğun için çok şanslısın. ben burada 2 gün takıldım egzersizlere başladım.. acayip motive oldum.. o karamsar halimden eser kalmamıştı yapıcaksın , çok zor bişey değil, garanti verebilirim. acı diye bişey zaten yok.. tamamen senin istemene bağlı.. egzersize başlaaa ısrarla söylüyorum canım
olurmu dersin işe yararmı.kimse anlamıyor halimden şu an zaten ağlıyorum
çok saol eczaneye gidip alıcam sana söz veriyorum
canım egzersize başla bi an öncebeklemeyle düzelmiyo bu meret. ertelemeyle hiç olmuyo.. sana bi tavsiye. bugün kuaföre git. sonra eczaneye git, bi tane kayganlaştırıcı temin et. okeyin veya durexin.. gece serçe parmak bi boğumla başla egzersizelere. hiç itici veya iğrenç gelmesin.. ben ve burdaki çoğu arkadaş böyle başardık
çok saol desteğin için beni anlayan birilerin olması çok güzel kendimle mücadele etmekten yoruldumcanım 3 yıldır bu durumdasın eşinin seni arzuladığını görmek istemezmisin bak bende 5 aylık evliyim ve çabalıyorum o kadar pişman olursunki başlamadığına egzersiz yapmadan deneme artık bende aynı hatayı yaptım 5 aydır pat diye deniyorum olmayacağını bile bile.
bence bir ayna al ve ıkın o deliği gör o bile rahatlatacak seni en azından bunu yap gerisinin geldiğini göreceksin. bişe kaybetmezsin sadece ayna al ıkın o deliğe bak bunu bir dene emin ol hislerin değişecek sonra serçe parmağında deliğin etrafında gezin kayganlaştırıcı sür sadece gezin oraya yabancılığını kaldırmış olursun şu anda kendi organına çok yabancısın..önce kendini tanı dediğim gibi serçe parmağınla deliğin etrafında gezin bunu gerçekten yap
ewet kabullenmek lazımki bun illet çok kötü yaşamayan hiçkimse bilemez seni hayatta en çok anlayan dostun bile bu konuda anlamaz..burayı takip et hepimiz sana yardımcı olacaz ben aparat çalışıyorum henüz yapamadım ama bak sana yardımcı bile oluyorum kim bilebilir gün gelecek sende senin gibi olan bir insana yardımcı olursun aparat çalışırken bak bu başlık kaç sayfa birsürü insanın hikayesi var ama hiç yapamayan varmı hayır bu başlıkta herkes yapıyor ama er ama geç herkes yapıyor.bende bu başlığı 5 aydır okuyorum hatta üye bile oldum ama inanmadım egzersiz yapmadanda yapabilirim dedim ama olmadı 1 haftadır yapıyorum ve 5-6 cm aparattayım şimdi.
zorlamıyomuyum evet dün zorlandım aparat kalınlaşınca ama bırakmadım sadece girişe soktum çıkardım etrafında gezdirdim vajinamın korkup kaçmadım bugün bidaha deneyecem çünkü ben bu aparata böyle ulaştım zorlandığımı hisettiğimde sadece girişe sokup çıkardım etrafında gezindim ama hep 2. denemelerimde içime alabildim..serçe parmağım bile girdiğinde ben çok mutlu oldum düşünsene şimdi aparattayım.
mesela şu da var ben sadece parmak düşünüyodum aparat bana hiç çekici gelmiyodu ama inan aparat daha kolay
lütfen bu olayın üstüne git bırakma peşini yazık 3 yılına seni çok iyi anlıyorum sen başlarsan ben mutlu olurum çünkü aynısını ben 5 ay yaşadım
okeyin veya durexin su bazlı kayganlaştırıcısını alıcaksın, akşam da serçe parmakla başla, önce ilk boğumuna kadar al, sonra ikinci boğuma geç.. yavaş yavaş ittir. yolunu bulur zatenkendini kasma .. yatağına bi güzel uzan, gevşe düşünmemeye çalış. oraya bakma ayy hadi inşşallah seni de gelin ederiz
kendi kendime masaj yaparken sürücem yoksa ilişkiye girmeyi denerken mi.bide boğum nedemek
kendi kendime masaj yaparken sürücem yoksa ilişkiye girmeyi denerken mi.bide boğum nedemek
ben 6 senedir evliyim.vajinsmusu yenemedim.egzersiz devamlı yapamıyorum.
kendine masaj yaparken süreceksin..bu evliliği bitirme sakın böyle bişe düşünme çok yanlış..ailenide sev ama hergün değil 2 günde bir git bende senin gibiyim ama benim ailem çok uzakta telefonda görüşüyorum..eşinede zaman ayır saatlerini ayarla madem bu kadar sevgi var lütfen deiklerimizi yap inan pişman olmayacaksın
ne aşamadsın canım parmak egz mi yoksa aparat mı..
bugün aynayla vajinama bakarken ilk deya girişi gördüm çünkü üst tarafta sarkan pembe bir et parçası vardı.herkesin vajinası farklı mı olur bilmiyorum.ama ben girişi görünce çok sevindim.orasını tamamen kapalı zannediyordum
gördüğün yer doğru canım görüğün et parçasıda doğru onlara iç dudaklar deniyodu sanırım..işte bak bu aşamada bile şaşırdın bak gör neler yapacaksın..o deliği içi inlele serçe parmağınla aşağı doğru girmeye çalış dahada şaşıracaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?