Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bişeyi merak ediyorumda acaba ilişkiye girdikten sonra ne zaman zevk almaya başlarızki yani ne zaman sonra bizde karlı çıkarız

Canımcım Bu tamamen senin elinde. Zevk almak isteyen her kadın zevk alabilir. Beyinde Başlıyor.
Sen O anda sadece zevki düşünüp. Ona odaklanırsan. Zevk almanı engellicek hiç Bişey olmazz

Canımcım Bu tamamen senin elinde. Zevk almak isteyen her kadın zevk alabilir. Beyinde Başlıyor.
Sen O anda sadece zevki düşünüp. Ona odaklanırsan. Zevk almanı engellicek hiç Bişey olmazz

bunu ben de düşünüyorum yaa:)) zamana ihtiyacım var diye düşünüyorum yani eşimle ilişkiye girmeye alışmam lazım sanırım önce.

nasılsınız ben egzersizde 6 cmye yükselttim aparatı ama çok zorlanıyorum 2 sefer denedim yanlızca acı yok da çok tedirgin ediyor beni aparat bunu nasıl aşarım bilemedim şu tedirginligi üzerimden bi atsam daha kolay olcak sanırım bu kadar tedirginken cm yükselteyim demiştim ama yapamıysam galiba
çok kasılıyorum

Onu iyice alistir istersen daha rahat hissedersin ve rahat hissettikce tedirginliğin gider yorma kendini once rahatlat kendini bence ne kadar rahat olursan o kadar rahat olacak çünkü çok iyi gidiyorsun ....

Vardir bir hayır bunu yaşamışsak Mevlam biliyor.,. Hosgeldin aramıza üzülme yalnız degilsin bak burada senin gibi bir sürü kisi var anlat herseyini sor aklına her takılanları.................

Onu iyice alistir istersen daha rahat hissedersin ve rahat hissettikce tedirginliğin gider yorma kendini once rahatlat kendini bence ne kadar rahat olursan o kadar rahat olacak çünkü çok iyi gidiyorsun ....

destekleriniz için çok çok tşk ederin inanın sizlerle konuşmak çok rahatlatıyo beni daha siteye uye olalı 5.6 gün oluyo ve geldigim noktayo kendim bile inanamıyorum hepsi sizin sayenizde oldu bu bile benim için mucize

arkadaşlar,bir sorum var.iyi güzel bu siteyi seviyorum ama mj yazdıktan sonra cevap almak ne kadar uzun sürüyor.ben karşılıklı hemen yazışmak istiyorum fakat cevap gelmeyince kapatıyorum.neden böyle daha kolayı yok mu.

canımm merhaba takdir edersin ki sürekli burada olamıyoruz, o an topikte kim varsa o cevaplıyor.. ama mutlaka biri cevaplıyodur.. şimdi zaten çoğu arkadaşımız tatilde, ya da eşleri evde olduğu için giremiyo:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…