Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inan seni o kadar ii anlıorum ki artık doğum haberi bile duymak istemiorum nerde yaşıosun

Arkadaşlar ben dün p..s denemesi yaptım ama olmadı.. Nişanlım kasıyosun kendini diyo ama kasmıyorum o an parmaklarda sorun yok ama p..s olunca takılıp kalıyo sanki girmiyo çok üzgünüm

CAnım ilişkiye giremeyince ilk akla vajinıada bir problem mi var sorusu geliyor. Ama %90 bi sorun olmuyor:) Biz kendimizi kastığımız için bir sorun var zannediyoruz. Ben kulak çubuğunu soktuktan sonra bu düşünceyi hemen kafamdan attım. En fazla sorun ordaki kaslarımızın tembelliği. :) Bunu da gerek kegl egzersizi gerek aparatlarla yaptığımız egzersizlerle yenebiliriz. Çalıştıkça vajinadaki kaslarımız rahatlıyor. Sonuçta regli oluyoruz orası tıkalı değil merak etmeee. Yine de için rahat etsin diye git istersen doktora.

merhaba kizlarrrrrr ben su vaji illetini yenenlerdenim alisma safhasindayim sormak istediginiz buse carsa buralardayin biraz. Yardimci olabilirim

bana yardımcı olurmusun cnm nasıl yendin.2 buçuk aylık evliyim.parmakla çok fazla denemedim direk aparatla deneyeme başladım ama 2 3 cnmden sonra takılıyo gerisi gitmiyo .sen nasıl yendin.

Arkadaşlar ben dün p..s denemesi yaptım ama olmadı.. Nişanlım kasıyosun kendini diyo ama kasmıyorum o an parmaklarda sorun yok ama p..s olunca takılıp kalıyo sanki girmiyo çok üzgünüm

Bilmiyorum egzersizlerde kaç cm'ye ya da kaç parmağa geldin ama penisi kendin yerleştirir ve ilerleyene kadar elini çekme.Tutarsan girişten kaymasını önlersin.

Peki o takılan kısmı nasıl geçicem neler yapmam gerekiyor.orda resmen bişey varmış gibi takılıyor yaa...

bana yardımcı olurmusun cnm nasıl yendin.2 buçuk aylık evliyim.parmakla çok fazla denemedim direk aparatla deneyeme başladım ama 2 3 cnmden sonra takılıyo gerisi gitmiyo .sen nasıl yendin.

Canim benim takiliyo gibi geliyo dogru soyluyosin takilan yer kas orayi gectikten sonra icerde ne sinir var ne kas ben iki kez parmakla yaptim sonra iki kez es parmagi ile yaptim boylelikle hem kendim hem esim yonunu anlamis olduk. Aparatin o takildigi yer giristen 2-3 cm lik bir yer tani bence oyle oraya geldiginde aparat popoya dogru aci ver oturur pozisyonda yapyosan yere dogru dik ittiriyodum neredeyse ve ikinarak bi bakmussin hooop girmissss aynayla bakarak hep oraya kitleniodum tv karsisinda daha hizli ilerledeim ve mutlaka sicak olsun egzersiz taptigin yer. Ben parmaktan sonra direk 9 cm e gectim muma pecete sardim ve cesaretim kirilmasin die olcmedim yaptiktan sonra 9 cm mus:) iki kezde onla egzersiz yaptim sonra 11 e gectim 9 la alustirdim 11 e gectim onu beklettim baya veee sonra es denemesi . Oldu ve cesaretim artti artik egzersiz yapmadan esimle oluyo . Kusaca ozetledim sormak istedigin varsa acikca sorabilirsin

Peki o takılan kısmı nasıl geçicem neler yapmam gerekiyor.orda resmen bişey varmış gibi takılıyor yaa...

O takılan kısıma geldiğinde bol bol derin nefes al. Burundan al, ağızdan ver. Açını biraz popoya doğru yap Vv ufak ufak ilerlet biraz zorlanacaksın (yani benim öyle olmuştu) ama sakın çıkarma aparatı. Bekle. Rahatla. Kendine "Rahatım olcak ilerliycek" diye telkinler ver. Tv karşısında ol vajinana konsatre olma acı olmuycak merak et. O kısmı geçtin mi zaten ilerisi boşluk :) Biz zaten o kısmı genişletmeye çalışıyoruz.

Kızlar bir de eş denemesine geçmeden önce kesinlikle en son alabildiğiniz aparatla egzersiz yapınn, içinizde bir 10 dak. bekletin. Çıkardıktan hemen sonra eş denemesi yapın. Bence ilk eş denemesinde jel kullanın daha rahat ilerler.

Bilmiyorum egzersizlerde kaç cm'ye ya da kaç parmağa geldin ama penisi kendin yerleştirir ve ilerleyene kadar elini çekme.Tutarsan girişten kaymasını önlersin.

Cnm ben hiç aparat denemedim. 3 parmağa çıktım eşte de 3. Gayet genişliyo kaygan falan ama dediğin gibi ben alttayken kayıyo penis ve sanırım yönünü yanlış ayarladığımdan üste baskı oluyo canım yanıyo. Sen hangi pozisyonda yendin canım. Nasıl açıldı o kas.

eşimle denemlerimizde ucunun girmesne izin veriyorum sonrasında kasıyorum kendmi aynı aparattaki gibi.şuan adet olmak üzereyim tam olmadım.çok gaza geliyorum ama yapamayınca bütün isteğim gidiyor.egzersizleri yaparken inan acıcak korkusundan ne nefes almak aklıma geliyo ne ıkınmak .bi gün bütün yapıyosam mesela olmuyo diye pes ediyorum .

Kızlarrrrrrrrrr hepiniz yeneceksinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yeter ki elinizden geleni yapınnnnn egzersizleri aksatmayınnnnn. Bazen hiç ilerlemeyebilirr ama üzülmeyin pes etmeyinnn olacakkkkk buna inanınnnnn

Hayir acimayacakkkkkkkkk bende pes ettigim zamanlar oldu bur hafta hic yapmadigim zaman bile oldu ama simdi bu mu diyorum. Aciyo dedigim yerde yere dogru ya allah diyip ittiriyodum inat etmeyince olmuyo hatta sorardim burdakilere resmen zorla yapiyorum hatami diye. O aci dedigin oldurmez diyodum kendi kendime fecince iki sn e yaniyo sonra bise yokkk 4 saat basinda inat edip sokmaya calistimi bilirim en son sinirlenip ustune oturdum resmen:) inat etmekten baska caremuz yok. Eger esinle yaparsan daha iyi ben anladimki jendi canima kitamadigimdan ittiremiyorum. Sirt ustu yatardim girise yerlestirirdim aparati rahatladiktan sonra esime komut vererek aparati ittirirdim ay acidi demeye kalmadan girmis oluyodu

Ben aparatla yendim. Sadece bir parmak yapabildim sonra aparata geçtim. Ben önce, burdaki arkadaşların çoğu üste yendikleri için üste denedim. (Eşime sırtım dönük şekilde) Penisi aldım ama rahat edemedim devamı gelmedi:) Sonra alta geçtim ben üsteyken penis girdiği için alta geçtiğim de de elimle tutarak vajinama yerleştirdim yarısından çoğu girene kadar bırakmadım sonra zaten penisinin kendisi ilerledi. Eş denemesi yapmadan hemen önce egzersiz yapmanı tavsiye ederim. Ben önce 10 dak. egzersiz yaptım sonra penis denemesi oldu.
Sen zaten kaslarını genişletmişsin merak etme 3 parmak almak iyi bir ilerleme:)

.

böyle girştemi sorun olmuştu peki seninde.ne bileiym ben okuyorum herkes kayıp gidiyor falan deyince herhalde dedim sorun bende gitmiyo diyorum içimden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…