- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #141.941
idrar sorunu bende oldu durmadan tuvalet hissim geliyordu halada öyle....adet dönemimden cok önce yendiğim için bu sorunu sızlama gibi bir şey olmadı bende...
hangi kas gevşeticisini kullandınız adı ne bir de emla kremi penise mi vajiyemi sürüyoruz çünkü ben ultrason jeline alıştım emla alırsam jel yerine emlamı sürücem
kas gevsetici muscoril kullandım....emla lokal anestizi kremi vajinanın içine sürülüyor ben kendim süremediğim için eşim sürdü iç kısmına iyice...jel ayrı o kayganlaştırıcı bol bol kayganlaştırıcı kullanın ne kadar ıslak olursa o kadar iyi kayıyor p..ns...ilişkiye girerken derin derin nefes alın tıkandığınız noktada derin derin nefes al ve ıkın ıkınınca kayıyor p..nss içeri hatta şimdi bile vajinana bakarsan ıkınınca deliğin acıldığını göreceksin...bir cesaretlik iş bu gerisi gelir elinizi cabuk tutun güzel şeyler kaçırıyorsunuz
Ya çok soru sordum ama son bişey sorcam lokal anestezi kremiyse hiçbirşey hissetmedinizmi yani nasıl bir his oldu uyuştumu tamamen o bölge, bir de sonraki ilişkilerde de tekrar kullanmak gerekiyormu yoksa ilkinde kullanmak yeterli oluyormu, çünkü uyuşuyorsa 2. 3. denemede emla kullanmzsak canımız yanabilir ne bileyim bana öyle gibi geldi ama emin olamadım
Kızlar bu arada bişey sorcam adet dönemi yaklaştığında ben çok zorlanıyorum egzersizde, sızlama oluyor özellikle ıkınırken çok zorlanıyorum bir de sürekli idrar hissi oluyor sürekli lavoboya gidiyorum konsantrem bozuluyor bu sefer, bunlar sizde de oluyormu?
Günaydın arkadaşlar
kızlar bişe soracam ben dün 5-6 cm çalışıyodum içime alabildim bugün onu 3 peçete kalınlaştıracam.ama içeriye iyice girdikten sonra sanki popoma baskı yapıyo biyeremi değiyo acaba bazende acıtıyo aparat içindeydekn popo tarafı sancılanıyo..bu neden kaynaklanıyorki..
birşeyi daha merak ediyorum kayganlaştırıcımı daha iyi ultrason jeli mi ben alacam da karar veremedim..bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim
Evet baskıyı hissettiğin, değmeyi hissettiğin noktada popona doğru aparata eğim vermelisin canım.. Jel olarak durex ve okeyin jelleri çok iyiymiş. Ultrason jeli kullanmadım, çünkü bulamadım. Her eczanede satılmıyor. Bulman daha zor
zorlasamda kendmi ilk parmakmı denesem diyorum ama serçe parmağımın ucu girnce bile midem bulanıyor.ama sanki parmakla vajinanın içini daha çok tanırım gibi geliyo ya biraz cesaret vermem lazım kendime.
haklısın parmakla daha rahat tanıyorsun.eldiven al kayganlaştırıcı sür(ben almadım ama) daha kolay olur zannedersem.
yönünü nasıl yapıyorusun beyza .parmakla mesela ben serçe parmağımla hiç yapamıyorum yani parmağım yamuluyo düz tutamıyorum.işaret parmağımla denedim az önce ilk boğuma kadr giriyo resmen orası kapalı gibi et parçası var gibi
ben deilk önse senin gibi düşünüyordum kapalı gibi geliyordu.aynada görebiliyormusun girişi.görünce rahatlıyorsun zaten.aşayıya doğru itiyorsun parmağımnı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?