Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

böyle girştemi sorun olmuştu peki seninde.ne bileiym ben okuyorum herkes kayıp gidiyor falan deyince herhalde dedim sorun bende gitmiyo diyorum içimden .

Herkesin giriste zaten canim benim sikintisi. Sadece orda kas var bu yuzden vajiyiz. O kaslari kastigimuz icin giriste sorun olmasa nie vaji olalim kas yok bise yok icerde. Hepimizin sorunu orasi kayip gidio dedigimiz yer o 3 cmlik mesafeyi gectikten sonra guzelin . Sende ikinacsksin ittirexeksin ve sende goreceksin acidikca yere dogru popoya dogru ittir girmemesi die buse olmasi imkansizzzzzz. Bak ben dokununca mudem kalkiodu toplamda 7 efzersizde falan tendim luftwn inat et ve ittirrrrrrrr bi kere gecsen sonrasinda hep gececeksin lutfen sik disini ikinnnnnnn ve itttttt

Bilmiyorum egzersizlerde kaç cm'ye ya da kaç parmağa geldin ama penisi kendin yerleştirir ve ilerleyene kadar elini çekme.Tutarsan girişten kaymasını önlersin.

Canım yere doğru dediğin nasıl oluyor? Aşağı doğru mu anlamadım tam.

cnm benim çok sağol .öyle bi gaza geldimki valla.adetim bitisn tekrar hırla başlıcam.dua edin benim için çok sıkıldım artık bu vajilikten.sen ne kadar zamanda yendin ne kadarlık evliydin.doktra falan gittin mi?

cnm benim çok sağol .öyle bi gaza geldimki valla.adetim bitisn tekrar hırla başlıcam.dua edin benim için çok sıkıldım artık bu vajilikten.sen ne kadar zamanda yendin ne kadarlık evliydin.doktra falan gittin mi?

7 aylik ewliydim hep erteledim toplamda 1 ay gibi bi zamanda tendim ama hep ara verdim 7 egzersizde falan yendim. Is kafada bitiyo hergun yapsam bi haftada yenerdim vazilari uc gunde yeniyo bazilari uc ayda bu sizin inadiniza bagliii unutma bunu ittirmekten zarar gelmezzzzz kesici bise sokmuyosun sonycta bunu unutma

Ever cnm oturur pozisyonda yapiosan yere yani popoya dogru dik yani yere paralal bi sekilde itersen girmez asagi iteceksin aparati penisde ayni sekilde yerlestirdikten sonra asagi dogru iteceksin alttaysan tabi:)

Peki canım sen hangi pozisyonda yendin acaba? O kasa geldiği an nefes alıp mı iktiricez o zaman açılıyo mu

Peki canım sen hangi pozisyonda yendin acaba? O kasa geldiği an nefes alıp mı iktiricez o zaman açılıyo mu

Ilk altta denedim sonra tam anlamadim uste gectim ama alt daha rahat. Nefes cerirken ayni zamanda ikinnnnn ikindikca girdigini goreceksinnn alttayken yerlestiriyorum biraz girene kadar elimi cekmiirum tam girince bacaklarimi jendime digru cekiyotum tada esimin sirtina koyuyorum buraz acik oldu kusuruma bakma ama bana en rahati bu geldi zamanla tum pizisyonlara alusiruz:) siz hele bi yeninde:)

egzersizde 6cm aparattaydım cm yiyükselteyim dedim ve 9cm falan yaptım ama bi türlü içime alamıyorum uzunlugu 2cm falan anca giriyo ne yapacagımı bilemedim kendimi çok kötü hissediyorum ne olur yardım edin nasıl yapcam ben bunu

canım 3 cm birden kalınlaştırmışsın. zorlanıyosan 1 cm kalınlaştır. 6 ysa 7 yap.. olur merak etme.. bol bol nefes al ver, gözünü kapat bi bakmışsın girmiş bile

akşam saat 6 dan bu yana ugraşıyodum sonunda 9cm aparatı almayı da başardım kızlar çok mutluyum bunu sizle paylaşmak istedim

yaşasın yupppiiiiiiiiii süper haber yaaa ben de tam bakıyodum yazan var mı bişey diyeee , çok sevindim canım hadi gayret az kaldııı , hem de çok azzz ben yendiğimde 7 -8 cm alıyodum düşün.. 10 cmi geçersen penise hazırsın demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…