- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #141.981
böyle girştemi sorun olmuştu peki seninde.ne bileiym ben okuyorum herkes kayıp gidiyor falan deyince herhalde dedim sorun bende gitmiyo diyorum içimden .
Bilmiyorum egzersizlerde kaç cm'ye ya da kaç parmağa geldin ama penisi kendin yerleştirir ve ilerleyene kadar elini çekme.Tutarsan girişten kaymasını önlersin.
Herkesin giriste zaten canim benim sikintisi. Sadece orda kas var bu yuzden vajiyiz. O kaslari kastigimuz icin giriste sorun olmasa nie vaji olalim kas yok bise yok icerde. Hepimizin sorunu orasi kayip gidio dedigimiz yer o 3 cmlik mesafeyi gectikten sonra guzelin . Sende ikinacsksin ittirexeksin ve sende goreceksin acidikca yere dogru popoya dogru ittir girmemesi die buse olmasi imkansizzzzzz. Bak ben dokununca mudem kalkiodu toplamda 7 efzersizde falan tendim luftwn inat et ve ittirrrrrrrr bi kere gecsen sonrasinda hep gececeksin lutfen sik disini ikinnnnnnn ve itttttt
Herkesin giriste zaten canim benim sikintisi. Sadece orda kas var bu yuzden vajiyiz. O kaslari kastigimuz icin giriste sorun olmasa nie vaji olalim kas yok bise yok icerde. Hepimizin sorunu orasi kayip gidio dedigimiz yer o 3 cmlik mesafeyi gectikten sonra guzelin . Sende ikinacsksin ittirexeksin ve sende goreceksin acidikca yere dogru popoya dogru ittir girmemesi die buse olmasi imkansizzzzzz. Bak ben dokununca mudem kalkiodu toplamda 7 efzersizde falan tendim luftwn inat et ve ittirrrrrrrr bi kere gecsen sonrasinda hep gececeksin lutfen sik disini ikinnnnnnn ve itttttt
Ever cnm oturur pozisyonda yapiosan yere yani popoya dogru dik yani yere paralal bi sekilde itersen girmez asagi iteceksin aparati penisde ayni sekilde yerlestirdikten sonra asagi dogru iteceksin alttaysan tabi:)Canım yere doğru dediğin nasıl oluyor? Aşağı doğru mu anlamadım tam.
cnm benim çok sağol .öyle bi gaza geldimki valla.adetim bitisn tekrar hırla başlıcam.dua edin benim için çok sıkıldım artık bu vajilikten.sen ne kadar zamanda yendin ne kadarlık evliydin.doktra falan gittin mi?
Ever cnm oturur pozisyonda yapiosan yere yani popoya dogru dik yani yere paralal bi sekilde itersen girmez asagi iteceksin aparati penisde ayni sekilde yerlestirdikten sonra asagi dogru iteceksin alttaysan tabi:)
Peki canım sen hangi pozisyonda yendin acaba? O kasa geldiği an nefes alıp mı iktiricez o zaman açılıyo mu
egzersizde 6cm aparattaydım cm yiyükselteyim dedim ve 9cm falan yaptım ama bi türlü içime alamıyorum uzunlugu 2cm falan anca giriyo ne yapacagımı bilemedim kendimi çok kötü hissediyorum ne olur yardım edin nasıl yapcam ben bunu
akşam saat 6 dan bu yana ugraşıyodum sonunda 9cm aparatı almayı da başardım kızlar çok mutluyum bunu sizle paylaşmak istedim
akşam saat 6 dan bu yana ugraşıyodum sonunda 9cm aparatı almayı da başardım kızlar çok mutluyum bunu sizle paylaşmak istedim
canım benim inatla öyle devam edelim inan çok sevindim çok yakında yapdım diyede mutlulugunu paylaşacaksın
herkeze iyi akşamlar olacak olacak çok az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?