- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.001
vallla canları ben çok çok çok iyiyim baya vajınayı genişlettim
bugün yarın halayımı çekicez ama oturmak yok az kaldı çok ama çok mutluyum çok bile bekledim
yaşasın yupppiiiiiiiiii süper haber yaaaben de tam bakıyodum yazan var mı bişey diyeee , çok sevindim canım hadi gayret az kaldııı , hem de çok azzz ben yendiğimde 7 -8 cm alıyodum düşün.. 10 cmi geçersen penise hazırsın demektir
inşallah o günleride görürüz hayatım bişey sorcam penis denemelerin de de aynı böle mi oluyo yoksa o başka bi olay mı bunu merak ediyorum yani penise geçince daha mı çok tedirgin oluyo insan nasıl bi duygu merak ediyorum daha onceleri eş denemesi yapmıştım ama sanki ölecek gibi canım burnuma geliyodu benim şimdi egzersizlerden sonra o duygu kaybolurmu sence
canım şunu söyliyeyim penis aparattan çok daha kolay.. ben hiç zorlanmamıştım. düşün bi de daha 8 cmdeyken penise geçtim.. başı girdikten sonra derin bi nefes aldım, baktım kayıp gidiyoacımadı, sadece girerken bi yanma oldu. o da içime tamamen girdiğinde geçti.. sen egzersizlerini tamamla , peni aparatlardan çok çokk kolay inan bana
bilmiyorum aparata alıştım sayılır ama sanki pns farklı olcak gibi geliyor bana ve bu düşünce beni çok tedirgin ediyo acaba pns yapamam mı dıye korkuyorum
kızlar nabersiniz ? yaklasık 12 gündür giremiyodum önce regl oldum sonra görümcemler çoluklu çocuklu geldi yatıyaa hiç nete giremedim yorumlarınızı okuyamadım. dolayısıyla regl iken parmak egzersizi yapamadım bugunde görümcemler gitti parmak egzersizi yapacaktımki eşim gel boşver sevişelim dedi neyse çaktırmadan deneyelim dedik ben 3 parmak orta bogumda kalmıstım devamı gelicekti ama araya girmişti hatta sormustum gerileme olurmu diye 12 gün geçti diye üzülüyordum tekrar serce parmaktan baslayıp başa saracaktım ama sevişirken eşim deneyelim dedi gene dayanamadım ama inanırmısınız p... ucu ve bi bölümü girdi yalnız tamamen alamadım neden derseniz aşırı yanma ( sanki orama biber sürmüş gibi ) ve aşırı baskı hissi oldu yönü düşündüm popo yönüne itmeye calıstım nefesimide aldım ama yapamadım beceremedim aşırı yanmam oldu beklettim ama genede geçmedi jelledim gene denedim gene aynı yerde takılıyorum eşim bana o aşırı yanma olan baskı hissetiğin yerde bi anlık sıkıntı cekcen otur diye ısrar etti o bölgeyi geçince gerisi kocaman boşluk dedi sadece orada sorun yasıcan inan bana dedi tamam dedim genede oturamadım asırı baskı var sanki otursam afedersinz seyim yırtılcak gibi bide çişim geliyor gibi sanki çiş torbası varda otursam patlıcak bişeyler ama aşırı yanma ve batma baskı vardı halaa.
şimdi kızlar soruyorum sizlere nasıl yapayaım benaltta üstte denedim hep aynı yere kadar ilerledim pe... ucu giriyo minicik daha ilerliyo gerisi gitmiyo yani sokamıyorum yani dediğinz gibi olmadı kızlar fışş diye kaymadı yaniiii kızlarrr bana yardım edinde bende kurtulayım artıkkk :18::18::18::18::18::18::18::18: ama okadarını bile girdiğini görünce şaşırdım ve sevindim sizce gelin olmama az kaldımı ???? :26::26::26::26::26::26: bana akılll verin lütfennn
kızlar nabersiniz ? yaklasık 12 gündür giremiyodum önce regl oldum sonra görümcemler çoluklu çocuklu geldi yatıyaa hiç nete giremedim yorumlarınızı okuyamadım. dolayısıyla regl iken parmak egzersizi yapamadım bugunde görümcemler gitti parmak egzersizi yapacaktımki eşim gel boşver sevişelim dedi neyse çaktırmadan deneyelim dedik ben 3 parmak orta bogumda kalmıstım devamı gelicekti ama araya girmişti hatta sormustum gerileme olurmu diye 12 gün geçti diye üzülüyordum tekrar serce parmaktan baslayıp başa saracaktım ama sevişirken eşim deneyelim dedi gene dayanamadım ama inanırmısınız p... ucu ve bi bölümü girdi yalnız tamamen alamadım neden derseniz aşırı yanma ( sanki orama biber sürmüş gibi ) ve aşırı baskı hissi oldu yönü düşündüm popo yönüne itmeye calıstım nefesimide aldım ama yapamadım beceremedim aşırı yanmam oldu beklettim ama genede geçmedi jelledim gene denedim gene aynı yerde takılıyorum eşim bana o aşırı yanma olan baskı hissetiğin yerde bi anlık sıkıntı cekcen otur diye ısrar etti o bölgeyi geçince gerisi kocaman boşluk dedi sadece orada sorun yasıcan inan bana dedi tamam dedim genede oturamadım asırı baskı var sanki otursam afedersinz seyim yırtılcak gibi bide çişim geliyor gibi sanki çiş torbası varda otursam patlıcak bişeyler ama aşırı yanma ve batma baskı vardı halaa.
şimdi kızlar soruyorum sizlere nasıl yapayaım benaltta üstte denedim hep aynı yere kadar ilerledim pe... ucu giriyo minicik daha ilerliyo gerisi gitmiyo yani sokamıyorum yani dediğinz gibi olmadı kızlar fışş diye kaymadı yaniiii kızlarrr bana yardım edinde bende kurtulayım artıkkk :18::18::18::18::18::18::18::18: ama okadarını bile girdiğini görünce şaşırdım ve sevindim sizce gelin olmama az kaldımı ???? :26::26::26::26::26::26: bana akılll verin lütfennn
canım eşin doğru demiş.. o yanma hissi , çiş hissi hepimizde oldu.. ucu ve bi bölümü girmişse, keşeke bırakmasaydın.. fış diye kaymaz zaten.. ittirceksin, ıkıncaksın.. yanma da olucak, baskı da.. ama tamamen içine girdiği an bitecek tüm sıkıntı. son bi egzersiz yapıp, penis denemesine geç bence canımmm
ama canım cidden çok başka bi duygu bu acıma değil ama cidden dayanamadım çektim kendimi eşimde kızdı ne güzel girmişti içeri neden cıktın diye cunku p... ucu girdi azıcık daha sokabildim ama yok gerisini almıyor ıkındum nefes aldım ama gitmiyo gitmiyo yönde sorun var dedm sen bi otursan o yönünü bulucak ama poponu bana dogru itmiyorsunki dedi amaa aşırı yanma ve baskı batma ve çişim geliyo gibi bi yer patlıcak gibi agrım oluyor acaba anlık pat diye otursamıydım kii netsemm ??:44::44::44::44:
pat diye oturma tabiki öyle canın acırrrrevet canım o yanma hissi falan hep anlık. gözün korkmasın. tamamı girdiğinde yanma falan kalmıyor.. devam canım inşallah olucakkkk
evet canım o yanma hissi falan hep anlık. gözün korkmasın. tamamı girdiğinde yanma falan kalmıyor.. devam canım inşallah olucakkkk
canım yanma hissi bende olmuştu ama sen başını almışsın zaten biraz dayan başını geçince bir yer var vakkum gibi içine çekiyo sanki ama nefes çok çok çok önemli ben nefes tekniği sayesinde aldım içime ilk önceiyice bi nefes al ve ıkın sonra nefesi verirken penisi ittirin yavaş yavaş sonra yine ıkın ve derin nefes al yine yavaşca ittirin eşini sen yönlerdirceksin bu tekniği uygulayarak sonuna kadar alabilirsin zaten çokkkk kolay ben başardım şimdi çook mutluyum Allaha şükür.... ilk başta olan yanmalara dayan sonuna kadar alınca geçip gidiyo zaten... ama nefes tekniği bende çook önemli bir rol oynadı aklında bulunsun
nefesi böyle yapmamıstım bide öyle deneyim canım ALLAH razı olsun. bide sey sorcam girince hani vakum gibi bi yer var diyon ya orayı geçince kolay diyolar o bölgeye bi kere girince tekrar girerken zor olmusmuydu sende ? cunku bi bölge var orayı aşınc gerisi kolaymışş
akşam saat 6 dan bu yana ugraşıyodum sonunda 9cm aparatı almayı da başardım kızlar çok mutluyum bunu sizle paylaşmak istedim
sana özelden mesaj atamıyorum denedim ama canım ben 14 ocakta yendim ben üssteyken yendim dediğim gibi nefes tekniği ile ıkınıyorsun nefes alarak vajinan iyice açılcak sonra. şöyle söyleyim tuvaletini yapar gibi ıkın derin nefes alarak nefesi verirken ittir yani otur...öyle iki üç nefeste tamamını alıyosun.. yanmaya gelince bazen ilk girişte oluyo hala ama hani ona acı bile demezsin hemen ağzında bi acı oluyo ama zaten girince hiç bişey kalmıyo... ben ilk yaptığımda gel git yapmakta zorlandım ama ikinci ve üçüncüde artık normal olmaya başladı... dedğim gibi yanma yok denecek kadar azalıyo ilerledikçe onu hiiiç dert etme sen... sonra kendi sürekli istiyorsun zaten inan ki :) şimdi çook rahatım yanma olsa bile girişte geçeceğini bildiğim için dert etmiyorum düşünmüyorum bile ve hala nefes tekniğini uygulayarak alıyorum içime ben :)ama canım cidden çok başka bi duygu bu acıma değil ama cidden dayanamadım çektim kendimi eşimde kızdı ne güzel girmişti içeri neden cıktın diye cunku p... ucu girdi azıcık daha sokabildim ama yok gerisini almıyor ıkındum nefes aldım ama gitmiyo gitmiyo yönde sorun var dedm sen bi otursan o yönünü bulucak ama poponu bana dogru itmiyorsunki dedi amaa aşırı yanma ve baskı batma ve çişim geliyo gibi bi yer patlıcak gibi agrım oluyor acaba anlık pat diye otursamıydım kii netsemm ??:44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?