Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlık zarı çokda önemli değil yırtılırsa yırtılsın.eşin haklı anlayışlı da kanamayabilir.ben anlamamıştım bile 2-3 gün adet gibi leke oluyorsun

eşim sağolsun hem sabırlı hemde çok anlayışlı
ama bende atlatmak istyrm artık bi an önce,aparat filan nerden aldınız uff biraz sıkıntılı şeyler bunlar ya.inananın santim filan ben onu bile acaba eninden mi bahsediyorlar ,yoksa boy olarak mı düşünde düşün :))

boyunun santiminden bahsediyorlar.bu arada ben vajinsmsu yenmedim,parmak egzersizindeyim.eşim yanımda değil olsa deneyeceğim.

selam bayanlar.. benide ekleyin bende vajınısmusu yendim. ama buradan kk dan haberim olsaydı o dönem daha kolay sorunsuz atlatırdım. ben 4 yıllık evliyım şuan 3 bucuk aylık kızım var. çok zor bi hastalık bu. yaşamayan anlayamaz.ben cok acılar cektm. çok hatalar yaptım. böyle bir hastalık bnm başıma neden geldi ki neydi burdaki sınavım hala anlamış deiilm. şimdi kızım oldktan snra hersey düzeliyor yavas yavas eşimle aramda. inş daha da iiye gidecek ve unutacağız o kabus dolu gunleri (

boyunun santiminden bahsediyorlar.bu arada ben vajinsmsu yenmedim,parmak egzersizindeyim.eşim yanımda değil olsa deneyeceğim.

Canin benim boy degil o en. Aparatin cevresine bir tur ip dola ve onu metreyle olc ben 11 cm le yenmistin boy sikinti degil. Sikinti olan giristeki 2-3 cmlik yer sadece orda kas ve sinur var ordan sonra ne kas var be sinir. O kismi gecseniz sorun kalkiyor aparatlada penis denemesindede yon asagi popoya dogru ittirilecek ve o iki santimden sonra hic bise hissetmeden tamaminin girdigini goreceksiniz. Bizim kasabildigimuz yer sadece giris unutmayin bunu. Takildiginiz terde asagi itin lutfennnn

vallah ordan burdan okuduğuma göre 22 cm ye kadar yolu varmış en makbulu 16 17 falanmış

aaahhhhhh aaahhhhh yarama tuz bastınız benim bu yüzden uzadı ölçtüm 21 ama tabi siz korkmayın herkezin ki bu kadar degildir heralde ayrıca benim eşimde yazdıgımı duysa beni süründürür allahım duymasın

yeteramabukadar nasilsin cnm senin pesini birakmayacagim ve kizmazsan sureklide soracagim artik zamanin geldi cunku:) ne alemdesin cnm

canım benim bırakma benim peşimi öyle olunca daha çok çalışıyorum hep sor bende zamanı geldigini düşünüyorum ama benim yazdıgım gibi biraz özel bi durumum var ya aslında bi cesaret gelse yapabilirim 11-12 cm deyim tam içine girmiyo onunla ugraşıyorum sen nasılsın

Canim bu tamamen psikolojik ordan dort kilo cocuk cikiyo oyle dusun anladigim kadariyla sen enini olcmussun:) buyutme kafanda normal o. Biraz acik olcak ama bende sole yapiyorum tam ereksiyon olmadan aliyorum icime gozum korkmuo ama sonra bakiyorum ki tam ereksiyonkende girio takilma bole olculere

Alusma evresindeydim regl girdi araya. Cnm daha ne kadar kalinlastircan. Bana bolye demislerdi ben 11 le yendim. Banada hadi dene artik dediler dinledim oldu 1 saat icimde beklettim aparati. Ustte kastigim icin altta yendim ilkten cikarir cikarmaz hemen esimi cagirdim ve oldu sende oyle yap sonrasinda aliskanlik yapmadin die aparati tamamen biraktim 12 cm fazla bile illa penis boyuna gelmene gerek yokki aslinda orayi esnetmiyoruz biz beynimizi alistiriyoruz o kaslar esnese dogumdan sonra be olurdu dusunsene. Anac oraya biseyin girdini beyne anlatmak yendikten sonra anliyorum ki ha bes cm ha on cm . Sadece iki saniye aciyacagini dusunsugunde hersey bitio inan sadece girisssssss tek baski hissini giristeki 2-3 cmde hissediosun sonra popoya dogru ittirdiginde ister on cnm ister yiemi santim hepsi ayni inan bana

nasılsınız bacılar.ben çok kötüyüm ani bi hareketle belimi incittim,doktor yırtılma olabilir dedi,röntgende görülmedi geçmezse emar çekicem,şu an yataktayım,2 gündür hiç egzersiz yapamadım belim çok ağrıyo.tamda eş parmağında ve 5 cm aparattaydım,morelim çok bozuldu,tamda yenmeye yaklaşınca muhakkak bişey çıkıyo,bu arada hepinizi çok özledim

Canin bizim aparat dedigimuz mum ve benzeri seyler ben ilk uc egzersizimi parmakla yaptim yonunu ogrenmek amacli sonra aparata gectim sonde oyle tapabilirsin

hımm muma kağıt havlu sarıp streçleyip cm olarak genişletiyorsunuz sanırım
bende şöyle bir sıkıntı var elle çok rahat edemiyorum yani ne bilim o küçük pasta mumlarıyla başlayıp daha sonra şu beyaz büyük mumlarla devam etsem olmazmı? bende ghavlu streç yapıp genişletirim zamanla
takip ettiğim kadarıyla böyle yapılıyo sanırım :))
ne cahillik ya :)

Ben de parmakla yapamadim iki parmak hic olmadi kendim iki kez yaptim esimin parmagiyla bi kez yaptim sonra beyaz muma pecete sararak aparat yaptim hic olcmeden yaptim aparati egzersizden sonra bi olctum 9 cm mis cok mutlu oldum o nedenle kendini kucumseme ben ki dokununca midem kalkiodu sen parmaginin tamamini aldin mi hic alditsan bence beyaz mumla basla bu is beynimizde inan bise giriosa 5 cm 10 cm farketmio. Tabiki fark oluyo ama bu kendini rahat birakmanla asiliyi. Ve inan penis aparattan cok daha rahat sormak istedigin bise varsa acikca sor ben 6 -7 egzersizde hallettim ki herkes yaparrrrrr

ben elimle hiç denemedim sadece incelerken filan dokunuyorum,bulantı yokta tırnak ucu değince filan itmek gelio normaldede.
aslında sorun şu hep eşimle denemeyle yeniceğime inandım ve zar aparatla yırtılır korkusuyla beraber denedik ama olmuyo.artık oda bende yıpranıyoruz.bende sıkıntı olduğu için biraz deneme zamanı geldi.ölçümü eni değilmi 9 cm olan ?
bu iş ne kadar eğitimli olursan ol,bambaşka birşey,nolurdu sanki bi düğmesi olsa açıl susam açıl gibi :)

Evet eni yani cevresi guzelim. Ben elime eldiven gecirmistim sanki tirnak orayi kesecek gibi salak bi dusunce beliriodu kafanda surekli. Elimle yaptigim icin yonu bulmam rahat olmustu. Direk aparatla baslayacaksan ilk yerlestirip iticeksin son yok gitmio takilio yok ducar var yok kapali diyip isyan etceksin( bunlari ben yaptim) aslinda o gecmio dedigin yerde biraz bekle gevse ve asagiya yani popo yonune dogru nefes vererek ikin veeeee itttt o iki uc cm den sonra icerde kasda yok sinirde acidaaaa. Ben ilk iki aparat efzersizimi kendim sonra esimle yaptim kendim yapinca daha cok kasiliyodum ama sirt ustu yatipda esime yaptirinca daha rahat oldu. Bide oda sicak olsun kaslarda gevser hem. Ben yerlestiriodum esime komut cererek ittirtiodum ay acidi dur deneye kalmadan giriodu aciyinca tek yapman gereken ikinarak asagi dogru itmen oldu mu?

allahım ya canım benım çok ama çok geçmiş olsun her işte bi hayır vardır kendini yıpratma iyileşince yenersin sakın üzülme

sağol canım benim,gerçekten cok içten burda herkes
bana dr bi kayganlaştırıcı vermişti ama az sıvışkan o,şimdi işten cıkınca ok kayganlaştırıcısını alıcam ve eldiven bide mum
bütün malzemerli toplayıp malum bölgeyle savaşa hazır hale gelim,haftasonu en iyi zaman :))
elimle mumla deniyeyim bakalım en rahat hangisi olucak bende merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…