- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.181
sağol canım benim,gerçekten cok içten burda herkes
bana dr bi kayganlaştırıcı vermişti ama az sıvışkan o,şimdi işten cıkınca ok kayganlaştırıcısını alıcam ve eldiven bide mum
bütün malzemerli toplayıp malum bölgeyle savaşa hazır hale gelim,haftasonu en iyi zaman :))
elimle mumla deniyeyim bakalım en rahat hangisi olucak bende merak ediyorum
ya ben bu keğel egzersizleri yapamıyorum
peki sadece bunu yapmakla bitiyomu ben aparatla filan yapamıyorum
canım ben tam anlamadım demek istedigini dogru anladıysam kegel le bitmiyor o başlangiç aparat kullanmıyorsan şerçe parmagınla başlamalısın
merhaba kızlar sınavlardan pek giremedim kk ' ya artık sizlerleyim. Yardıma ihtiyacı olan veya soru sormak isteyenler varsa burdayım kızlar
onuda yapamıyorumof ben kaldım böle
dinliyorum o zaman
canım bi sakin ol kegeli neden yapamıyorsun anlat bakalım
elimi veye baaşka bişeyi oraya yaklaştıramıyorum sanki canım yanıyo eşimle ilşkiye girmektende korkmuyorum ama bacaklarım kasılıyo bacaklarımı açınca . ama bacaklarım kapalıyken yapmaaya çalışınca hiçbişey olmuyo bacaklarım kapalı şekilde nesıl yapabilirim ?
elimi veye baaşka bişeyi oraya yaklaştıramıyorum sanki canım yanıyo eşimle ilşkiye girmektende korkmuyorum ama bacaklarım kasılıyo bacaklarımı açınca . ama bacaklarım kapalıyken yapmaaya çalışınca hiçbişey olmuyo bacaklarım kapalı şekilde nesıl yapabilirim ?
allahım ya canım benım çok ama çok geçmiş olsun her işte bi hayır vardır kendini yıpratma iyileşince yenersin sakın üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?