Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Mum icin prezervatif almalusin elin ucin eldiven:) basla bakalim uzulsende sevinsende yaz buraya paylas bizimle

merhaba kızlar sınavlardan pek giremedim kk ' ya artık sizlerleyim. Yardıma ihtiyacı olan veya soru sormak isteyenler varsa burdayım kızlar

canım bi sakin ol kegeli neden yapamıyorsun anlat bakalım

elimi veye baaşka bişeyi oraya yaklaştıramıyorum sanki canım yanıyo eşimle ilşkiye girmektende korkmuyorum ama bacaklarım kasılıyo bacaklarımı açınca . ama bacaklarım kapalıyken yapmaaya çalışınca hiçbişey olmuyo bacaklarım kapalı şekilde nesıl yapabilirim ?

önce kendin rahatlatmalısın cnm. slow müzikler dinle,mümknse tek başına ol. unutma, herşey senin. orası da parmağın da elin de... o yüzden kontrolün her zaman sende olduğun unutma. baktın kasıldın bekle. acele etme. inan bizler de öyleydik. çok normal.. ama bunu atlatmak da senin elinde.

istersen bi duş alıp gevşemeye çalış. bacakların kapalı olmaz. önce açmayı öğrenmelisin. unutma kontrol sende. ve inan hiç bi şey olmuyor... bi de öyle dene..

canım merhaba, canın yanıyo diye bişey yok, emin ol...o bizim beynimizin uyguladığı bi oyun.. kendini rahat bırakırsan gayet de güzel yaparsın.. sana şimdi bi ödev : serçe parmağına bol jel sürerek tek boğum almaya çalış.. tek boğum , yani parmağının çeyreğini.. hiç zor değil.. su bazlı bi jel temin et.. eğer tek boğumu alabilirsen her şeyi alabilirsin demektir tek boğumdan sonra, serçe parmak iki boğum yap.. bu da parmağının yarısı eder sonra da tamamını sana garanti veriyorum acımayacak.. zaten vajinamız bomboşş. ne sokarsan onun şeklini alan bi kas kütlesi.. o kaslar da senin gevşemeni bekliyor.. lütfen sakin ol ve hemen başla olur mu canımmm.. çok kolay bişey olmasa bunları söylemem sana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…