- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.121
bu resimde hani ilk girişte dar bi bogum varya dün denediğimizde p.. ucu sokabildim azıcık daha sokabildim ama ilerlememişti aşırı yanma ve batma ve baskı hissi olusmustu bide sanki çişim var bi yeri patlatcak gibi bir his olusmustu aşırı yanma oldugundan ilerleyememiştim ne nefes egzersizi ne popo yönü sorunumu çözmedi aklıma simdi bu geldi ilk girişteki dar bogumdan dolayımı olmadı acaba orasımı baskı hissi veriyor cunku ilerlemedi fışş diye zorlamaya calısınca cok kötü oldum bıraktım hatta eşim kızdı az dayansaydın gerisi boşş rahta ercen demişti ama gelde bana anlat bgunde temizlk yaptıgımdan belimi incitmişim bişey deneyemedik yattım eğilip dogrulamadım cunku. o bogumda nasıl davrancam nefes egzersiziyle sorunum gidermi ki o baskı yanma ve çişin geliyo gibi olmasını atlatma durumu yokmuu yavv:44::44::44::44::44:
canım burda çekinecek birşey yok ki herşeyi açıkca yazabilirsin zaten özel mesaja ihtiyaç yok herkes aynı şeyden muzdarip ki anlat açıkça...daha yeni kayıt olduğum için mesaj gtmiyo
inşallah. ben şimdi çıkıyorum yarın gelişmelerden haberdar ederim sizi dua edin bana ne olur
canım o boğuma gelince eğer sen alttaysan bacaklarınla eşinin belini sar(yani ayak topukların eşinin sırtına veya belibe değsinn ve ondan güç alarak hafif poponu kaldır baskı hissinde vazgeçme bu resimdeki oparmağın takıldığı yere kadar p...s giriyo yaa sen popoyu kaldırınca otomatik olarak aşağı doğru olan eğime yönleniyo peniss inan bana onokta hissis ama tam da o baskı (idrar kaçırcakmış gibi his varya)o noktadan sonra zaten düğüm çözülüyo.....
allttada üsttede denedim aynı sorunu yasadım altta olunca beline sardım bacagımı inanırmısın bacaklarımın kenarları baldırlarım nasıl agrıdı beklemekten şöyle bişey var eşim p... hareket ettirmiyorum diyo ama ben denemeye basladıgımda orası itmediği halde hareketli oluyor eşimde kızıyo kan basıncı ord aoldugundan ben bişey yapmıyorum diyo ama anlayamıyorum bide eşim ordayken bi kez yüklensem oldu bu iş diyor ama korkuyorum ya asırı agrım olur diye eşimib dediğini yapsammı kızlar ??:26::26:
allttada üsttede denedim aynı sorunu yasadım altta olunca beline sardım bacagımı inanırmısın bacaklarımın kenarları baldırlarım nasıl agrıdı beklemekten şöyle bişey var eşim p... hareket ettirmiyorum diyo ama ben denemeye basladıgımda orası itmediği halde hareketli oluyor eşimde kızıyo kan basıncı ord aoldugundan ben bişey yapmıyorum diyo ama anlayamıyorum bide eşim ordayken bi kez yüklensem oldu bu iş diyor ama korkuyorum ya asırı agrım olur diye eşimib dediğini yapsammı kızlar ??:26::26:
sen kasılıyorsun o an demekki aynı sorun bende de oldu bende sardım kocamı ama adam hareket edemiyorum diyordu yani kasılmaktan adamı üzüm gibi sıktım nerdeyse:))) inan eşinin dediği gibi yüklensen o noktada gerisi zaten gelecek ağrı falan olmaz korkma
Eki Görüntüle 628242 parmağı p...s farzet....
Eki Görüntüle 628243 yani böyleyken..
üstteyken kontrol sizde olsunn yani baskı falan hissedersen bekle ama çıkma eşinede sölee senden habersiz hareket etmesinn...ve yavaş yavaş p....si içine al merak etme inan bumuydu diceksinnn bakkk...orayı aşsan ordan sonra his yokkk....oyüzden her yenen inanamıyorummm kaç kez sordum eşime oldumu diye diyolar....işte bu yüzdenn..:))
canım eskiden kasılıyordum su an kasılmam yok ama biraz uzun bekleyince bacak kenarlarım cok agrıyor resmen kramp giriyo gibi oluyor benim biraz popom büyük basenim bacaklarımda acaba ondanda agrım olurmuki ben güzelce bacaklarımı acıp eşimin beline dolayabiliyorum ama işte o yerde asırı yanmam batmam ve baskı hissim olustugundan ilerleyemedim sıkıntım sadece o parmak egzersizlerini yapıyorum sorun yok ama artık p... denemelerine geçelim dedik umarım kısa sürede çözeriz artık yaa çünkü farkındayım p... içime almak istiyorum o anda bi his geliyor ama o baskı ve yanma okadar aşırıkii engelliyor beni bu zamana dek içim almayı istememiştim hiç artık bişeyler hisetmeye basladım girsin istiyorum cunku sanırım içime alsam bişeyler hissedicem eger o his orgazm ise uzununu düşünemiyorum süper bi duygu bitmesin istiyor insan. kac aydır evliyim ilk defa hisediyorum bu duyguları artık olsada rahat etsek
canım eskiden kasılıyordum su an kasılmam yok ama biraz uzun bekleyince bacak kenarlarım cok agrıyor resmen kramp giriyo gibi oluyor benim biraz popom büyük basenim bacaklarımda acaba ondanda agrım olurmuki ben güzelce bacaklarımı acıp eşimin beline dolayabiliyorum ama işte o yerde asırı yanmam batmam ve baskı hissim olustugundan ilerleyemedim sıkıntım sadece o parmak egzersizlerini yapıyorum sorun yok ama artık p... denemelerine geçelim dedik umarım kısa sürede çözeriz artık yaa çünkü farkındayım p... içime almak istiyorum o anda bi his geliyor ama o baskı ve yanma okadar aşırıkii engelliyor beni bu zamana dek içim almayı istememiştim hiç artık bişeyler hisetmeye basladım girsin istiyorum cunku sanırım içime alsam bişeyler hissedicem eger o his orgazm ise uzununu düşünemiyorum süper bi duygu bitmesin istiyor insan. kac aydır evliyim ilk defa hisediyorum bu duyguları artık olsada rahat etsek
teşekkürler canım belimin agrısı geçerse yarın gece denerim bakalım artık olsun yaa cunku parmak egzersizlerinden sonra sanırım artık vucudum istiyor birleşmeyi kii p... vajiye değince içime girsin istiyorum umarm bi an önce çözeriz herkes kurtulsun ya artıkk
teşekkürler canım belimin agrısı geçerse yarın gece denerim bakalım artık olsun yaa cunku parmak egzersizlerinden sonra sanırım artık vucudum istiyor birleşmeyi kii p... vajiye değince içime girsin istiyorum umarm bi an önce çözeriz herkes kurtulsun ya artıkk
mrb arkadaşlar ben biraz önce regl oldum aşam 6 dan bu yana 9 cm aparat almaya çalışıyordum olmadı becerenedim oysa sabah almıştım acaba reg l ile alakası varmı sizce
canım senin baskı ve yanma dediğin ya da ilerlemiyor hissi kendini kastığın için oluyor bir bıraksan kendini hiç bişey olmayack kayıp gidecek ecrinimin tabiriyle cup diye gidecekayrıca yüklenmeden kastın hiç girmedği halde haydi hurra dersen zarar verebilirsin kendine... korkma öyle ölüp bitmeyeceksin ama zorlarsın o yüzden usul usul ilerleki o dediğin zevkin tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?